Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mv-lehti suljettu! Mitä perhanaa?

Tekniikantohtori

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712302200636922_u0.shtml

Mv on ollut tärkeä kanava saada todellista tietoa. Nyt taisi mennä ainoa tosi media- mistä nyt etsiä rehelliset uutiset. En usko että voi olla edes totta. Mitähän Iljalle on uhattu tehdä? Todellinen sananvapauden sankari oli ja on, luultavasti uhkailtu hyvin vakavasti. Se on goodbye Suomi ja eurooppa, ei tätä ihmisten tukahduttamista kestä. Kanadasta alan katselemaan töitä.

60

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JaHesariJaAlma

      Onhan meillä YLE?

      • Nakke.nakuttajat

        Voitttehan keksiä niitä valejuttuja omasta päästä.


      • Totuus.on.tuolla.ulkona

        Pysyy verenpaineet kohdallaan kun ei avaa ylenantoa eikä muitakaan mamukanavia.
        Lehdistä puhumattakaan..


    • ehtojaon

      Onhan niitä vaihtoehtoja esim. kansalainen.fi, oikeamedia.com, nykysuomi.com.

    • Mylvivää--Naurua

      Huumehörhöltä loppuivat rahat.

    • Vihdoinkin joku järkevä päätös sulkea moiset skeidasivut. Nyt tarvitaan oikeita uutisia, ei mitään skandaalihakuista skeidaa

      • Bonis

        Valtamedia haluaa muuntaa tai peitellä totuutta.


      • Hoitsukundi voisi kertoa mistä niitä ns oikeita uutisia löytyy ? MV lehti kertoi asioita mitä muualta ei voinut lukea !


      • Hoitsukundi voisi kertoa mistä niitä ns oikeita uutisia löytyy ? MV lehti kertoi asioita mitä muualta ei voinut lukea !


    • Ritva_Vantaalta

      Ilja valehteli niin paljon että sai syövän ja meni ikä ja terveys. Toissapäivänä mv-lehti uutisoi älykkyysosamäärän laskusta skandinaaviassa ja kuvituskuvana oli valkoisia kantis kersoja...buahahaa! ei tarvitse kaukaa hakea miksi äly ei nouse kun sukurutsaa ja sisäsiittoisuutta. Oli siinä kuvassa yksi mulattipoika taskulaskin kädessä tekemässä matematiikantehtäviä ja hänenlaisiinsa minä laitan toivoni.

      • Tr.ollikka

        Jessika - nyt TURPA kiinni!


      • et.ole.kartalla

        Ritva hyvä, sisäsiittoisuus on maahanmuuttajien keskuudessa hyvin yleistä. Serkusavioliitot monen sukupolven ajan aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia sekä heidän lähtömaissaan että täällä Euroopassa.

        Kannattaisi ottaa asioista selvää, ennen kuin laukoo mielipiteitään..Ettei ihan tyhmältä vaikuta...


      • ArvontaKäynnissä

        Taisi saada syövän liiasta totuuden laukomisesta, lie millä avitettu. Todennäköisesti valinta lopettaa MV-lehti oli helppo: joko henki tai MV-lehdestä luopuminen. Paljastui samalla hybridijarojen disinformaatio, ei ollut lehti Putinin käsissä tai rahoittama, muuten jatkuisi takuulla katkeamattomana jonkun Bäckmänin johdolla. Mikähän vapaan tiedonvälityksen kanava tukitaan seuraavaksi eli kuka vastamedian toimittaja sairastuu nuorena ikämiesten tauteihin tai saa pakkohoitolähetteen?


      • totuudenkert

        "Totuuden kertojilla ei ole yösijaa"


      • takas.kartalle
        et.ole.kartalla kirjoitti:

        Ritva hyvä, sisäsiittoisuus on maahanmuuttajien keskuudessa hyvin yleistä. Serkusavioliitot monen sukupolven ajan aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia sekä heidän lähtömaissaan että täällä Euroopassa.

        Kannattaisi ottaa asioista selvää, ennen kuin laukoo mielipiteitään..Ettei ihan tyhmältä vaikuta...

        Kyllä sallantauti ihan suomesta on lähtöisin


    • Onko Suomessa ihan aikuisten oikeasti typeryksiä, jotka uskoivat MV-lehden juttuihin? Hauskaa viihdettä ja sirkushuvejahan se suolsi, mikään ei totta, mutta upposi hyvin ilmeisesti älyllisesti kehittymättömiin.

      • JessikanTrolli

        Todistamisen taakka jää teille - poimitte sieltä nyt YHDEN paikkansapiämättömän jutun - muistinvaraisesti?

        :)


      • Lawetorder
        JessikanTrolli kirjoitti:

        Todistamisen taakka jää teille - poimitte sieltä nyt YHDEN paikkansapiämättömän jutun - muistinvaraisesti?

        :)

        Taitaa jäädä todistamatta, koska todistetta valeuutiseksi ei ole, vaan todiste totuudesta on, esim. juurikin maanpetosrikokseksi luokiteltava valtiopetos ja suorittajina ikiihanat nahkurinorsi lipponen ja itsemurhaan ajattaja niinistö joka nušsi kummityttöänsä jo ennen kuin vaimonsa tappoi itsensä yhdistelmän keulaan suoralla tiellä.

        Huvittaa lukea uutisia jossa joku ajanut yhdistelmän keulaan, poliisikaan ei saa selkeyttä miksi ajautui vastaantulijan keulaan, aina lukee "tuntemattomasta syystä" .

        Eihän ne poliisitkaan edes menneet kuulusteleen iljaa vaikka oli vangittuna yli kaksi kuukautta, pakko oli yrittää saada suomeen jossa ei todellakaan ole oikeuden mukaisia oikeudenkäyntejä ollenkaan.


      • Salaakokatselit

        Taisit käydä itse lukemassa.
        Taitaa myt harmittaa, kun et voikaan salaa katsella.
        Ketä seuraavaksi alat nimittelemään.
        Luulet kenties olevasi parenpi kuin muut.


      • SuomenWikileaks

        Sieltähän luki ensimmäisenä Turun terroristipuukottajan henkilöhistorian, doubatun lelusalakuljettajan taustat..jne..jne.. eli faktat joita mainosvaltamedia ei kertonut tai kertoi vasta kun mv-lehti oli asiat jo vuotanut.


    • LahjanaIhmiskunnalle

      Ette te MV-lehdestä eroon pääse - ette sitten millään - Janitskin henkilökohtaisella panoksellaan osoitti valtakunnan oikeuslaitoksen, poliisin, valtamedian, kansanedustuslaitoksen ja nk. istuvan presidentin mädännäisyyden

    • 100-nolla

      Tässä keississä voittaja on Ilja Janitskin - vaikka hänet vankilaan suljettaisiin.

      • Hyvästi.sano.Ilja

        Ja tässä keisissä häviäjiä ovat vain ja ainoastaan ns "suomalaiset isänmaalliset"
        Tapelkaa vaan keskenänne, Iljakaan ei jaksa teitä enää..


    • paska.homma

      Vaihtoehtoa valtamedioille vahvasti kyllä kaivataan. Joku joka ei pelkäisi ottaa selvää nykyisin pyhinä lehminä pidetyistä aiheista ja julkaista sensuroimatonta tietoa.

      • TropitOnMonet

        Riskinä tietenkin aina uhka sairastua vakavasti fyysisesti tai psyykkisesti.


      • PieniVinkki
        TropitOnMonet kirjoitti:

        Riskinä tietenkin aina uhka sairastua vakavasti fyysisesti tai psyykkisesti.

        Suosittelen kanarianlintuja lemmikeiksi ja ruoka sekä juoma satunnaisesti ostettuna ja heti nautittuna.


      • HidasMuttaVarma

      • gdbfsfgddgrfe
        TropitOnMonet kirjoitti:

        Riskinä tietenkin aina uhka sairastua vakavasti fyysisesti tai psyykkisesti.

        Voi hyvinkin pitää paikkansa. Ilja ON kiistämättä ollut uhka poliitikoillemme ja nyt on tappava syöpä iskenyt sattumoisin..


    • RahavallanVihollinen

      Kokoomusvaikuttajat lyöneet paljon rahaa tiskiin että eräät tahot saivat Janitskinin hiljaiseksi. On Ilja sen verran tästä Suomea ja EU:ta pyörittävistä pyramidi-bonzihuijausmafiasta kertonut paljastuksia

    • setänasse

      M-v lehti suljettu! Miksi kirkko ja sen jäsenet eivät tee mitään asian hyväksi???

    • tännevaann

      Tämä korvaa osittain MV-lehden. Jutut ovat pääasiassa käännöksiä Sydsvenskan-lehdestä ,eli luotettava sivusto:https://pt-media.org/

    • comebackmann

      Ilja palaa takaisin! Muuta lehtesi nimeksi. Totuus ei pala tulessakaan. TEPT. Maksan tuplatilaus maksun. Suomalaiset tarvitsee lehden joka ei kerro valheita.
      Olet mies paikallaan. Politiikassa vastaisit viittä Sipilää.

      • Syyttäkää.itseänne.vaan

        Vaikka maksaisit triplahinnan tai enemmän niin ei taida auttaa MV-lehden avaamiseen. Se kun ei johtunut Iljan mukaan talousongelmista vaan ihan näistä ns suomen isänmaallisista, mm. MV-lehden tukijoista ja LUKIJOISTA:

        Ilja Janitskin sulki MV-lehden: ”Meni kuppi nurin - minun osaltani tämä oli tässä”

        Kohujulkaisun perustaja sanoo pettyneensä ”isänmaallisten suomalaisten” keskinäiseen nahisteluun.

        Julkaisun verkko-osoitteessa avautuva sivu kertoo englanniksi väliaikaisista korjaustöistä, mutta julkaisun perustajan Ilja Janitskinin mukaan sulkeminen oli harkittu päätös.

        - Minun osaltani tämä on tässä, Janitskin kertoo puhelimitse Andorrasta.

        Syyksi sivujen sulkemiseen Janitskin kertoo, että hän on pettynyt julkaisun keskenään kinasteleviin tukijoihin ja lukijoihin.

        - Olen totaalisen kyllästynyt niin sanottujen isänmaallisten suomalaisten taisteluun keskenään. Itse olen yrittänyt parhaani mukaan yhdistää tätä porukkaa, mutta minuakin syytetään joidenkin osapuolien tukemisesta.

        Janitskin ei halua osoittaa ketään yksittäistä tahoa sormella, mutta esimerkiksi tunnetuimmissa isänmaallisissa ryhmittymissä kuten Suomi ensin ja Rajat kiinni! on ollut paljon sisäisiä riitoja.

        - Olen hirveän pettynyt, että isänmaalliset eivät pysty olemaan keskenään sovussa. En halua enää olla edistämässä sitä, että ihmiset nahistelevat keskenään, Janitskin perustelee.

        Hän sanoo tehneensä periaatepäätöksen julkaisun sulkemisesta "jo jonkin aikaa sitten", mutta lopullinen päätös syntyi hänen mukaansa perjantaina.

        - Kuppi meni nurin. Minun nimeni alla sitä ei enää julkaista, enkä enää edusta millään tavalla MV-lehteä.


    • kaikkipilataanturhaan

      Ilja ei vaan jaksa kuunnella näitä ns, isänmaallisten tahnaajien juttuja. Näytti hyvältä aluksi mutta kun aletaan vääntää kättä aivan turhasta niin eihän siinä voi kun lyödä hanskat tiskiin. Rahoitus on kanssa yksi juttu, kyllähän tehdystä työstä palkkio pitää saada. MV sai aikaan peloitteita, uskomatonta mutta kyllä täällä ylen masinoimassa yhteiskunnassa tämä on aivan totta. Ei uskoisi että ihmiset on näin vietävissä mutta kun ovat. Jos lehdelle löytyy seuraaja niin miettikää se miten ihmiset voisivat voisivat heittää kympin pari silloin tällöin ja nimenomaan anonyymisti, meillä kun tämä kyttäysyhteiskunta ja poliisiviranomaisten mielivalta ovat aivan omaa luokkaansa. Esim, tunnen ihmisiä jotka eivät olisi mitenkään voineet tukea MV:tä ammattinsa/virkansa puolesta. Kaikkea valvotaan. Mutta Iljalle jaksamisia, syöpä ei ole mikään pikku juttu. Siitä selviäminen ei ole mitään taattua. Toivotaan sitä parasta.

    • Tapelkaa.isämmaalliset

      Siinä Iljan itsensä kertomana miksi hän sulki MV-lehden, löytyy hänen FB-sivuiltaan myös. Syyttäkää te kinastelevat "suomalaiset isämmaalliset" vaan itseänne, olette ihan ihan itse syyllisiä, muualta ei syitä tarvitse hakea! Ilja kertoo asian suoraan ja totuudenmukaisesti!

      Ilja Janitskin sulki MV-lehden: ”Meni kuppi nurin - minun osaltani tämä oli tässä”

      Kohujulkaisun perustaja sanoo pettyneensä ”isänmaallisten suomalaisten” keskinäiseen nahisteluun.

      Kohuttu verkkojulkaisu MV-lehti on suljettu ainakin toistaiseksi. Julkaisun verkko-osoitteessa avautuva sivu kertoo englanniksi väliaikaisista korjaustöistä, mutta julkaisun perustajan Ilja Janitskinin mukaan sulkeminen oli harkittu päätös.

      - Minun osaltani tämä on tässä, Janitskin kertoo puhelimitse Andorrasta.

      Syyksi sivujen sulkemiseen Janitskin kertoo, että hän on pettynyt julkaisun keskenään kinasteleviin tukijoihin ja lukijoihin.

      - Olen totaalisen kyllästynyt niin sanottujen isänmaallisten suomalaisten taisteluun keskenään. Itse olen yrittänyt parhaani mukaan yhdistää tätä porukkaa, mutta minuakin syytetään joidenkin osapuolien tukemisesta.

      Janitskin ei halua osoittaa ketään yksittäistä tahoa sormella, mutta esimerkiksi tunnetuimmissa isänmaallisissa ryhmittymissä kuten Suomi ensin ja Rajat kiinni! on ollut paljon sisäisiä riitoja.

      - Olen hirveän pettynyt, että isänmaalliset eivät pysty olemaan keskenään sovussa. En halua enää olla edistämässä sitä, että ihmiset nahistelevat keskenään, Janitskin perustelee.

      Hän sanoo tehneensä periaatepäätöksen julkaisun sulkemisesta "jo jonkin aikaa sitten", mutta lopullinen päätös syntyi hänen mukaansa perjantaina.

      - Kuppi meni nurin. Minun nimeni alla sitä ei enää julkaista, enkä enää edusta millään tavalla MV-lehteä.

      • mv.Maistuisko.Vodka

        Ehkä jos ei niitä kuppeja olisi matkan varrella mennyt niin ahkerasti nurin ja olisi keskittynyt oikeaan työntekoon, niin jotain olisi voinut saadakin aikaan.


    • Natsimedia

      Vain mieleltään sairas natsi voi puhua posiitiivista MV "lehdestä"

      • qåaäzm

        Ota huomioon se seikka että te suvakit toimitte täysin natsien tavoin, kun laskette maanosaan juutalaisten vihollisia miljoonittain. Teillä on yllättävän paljon yhteistä natsien kanssa. Pakko on mottonne. Pakotatte uskomaan samalla tavalla toisinajattelijan, ja ellei he usko, syytätte heti natseiksi ja rasisteiksi heitä. Pakko tehdä sitä ja tätä, pakko ajatella samoin kuin robotit. Onko teillä pakkoneuroosi? Pata kattilaa soimaa.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Ota huomioon se seikka että te suvakit toimitte täysin natsien tavoin, kun laskette maanosaan juutalaisten vihollisia miljoonittain. Teillä on yllättävän paljon yhteistä natsien kanssa. Pakko on mottonne. Pakotatte uskomaan samalla tavalla toisinajattelijan, ja ellei he usko, syytätte heti natseiksi ja rasisteiksi heitä. Pakko tehdä sitä ja tätä, pakko ajatella samoin kuin robotit. Onko teillä pakkoneuroosi? Pata kattilaa soimaa.

        Miksi te pakotatte ihmiset samaan muottiin? Eihän se ole monikulttuurisuutta. Suvakit ja hallitus, suvakkimedia pakottaa kansaa natsien tavoin samaan muottiin, mutta isänmaalliset ovat puolustuskannalla. Teissä on syy koska olette toimijoina tässä, ja toinen osapuoli vaan puolustaa jatkuvuutta. Toinen (isänmaalliset) osapuoli puolustaa turvallista Suomea joka oli vielä muutama vuosi sitten. Te ette halua maamme säilyvän turvallisena lintukotona, vaan haluatte periaatteessa monokulttuurin (sellaisen kulttuurin jossa kaikki ajattelevat ja tekevät samoin. Sen te saatte kun otatte tänne sellaisen uskonnon, joka ei salli monikulttuurisuutta ja jonka kirjanen kieltää sopeutumasta vääräuskoisten keskuuteen). Me haluamme että naiset ja lapset saisivat kulkea pelkäämättä missä tahansa liikkuvatkin. Teille se on yhdentekevää. Teille on se ja sama pelkääkö suomalainen omassa maassaan. Te vain haluatte kaaosta.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Miksi te pakotatte ihmiset samaan muottiin? Eihän se ole monikulttuurisuutta. Suvakit ja hallitus, suvakkimedia pakottaa kansaa natsien tavoin samaan muottiin, mutta isänmaalliset ovat puolustuskannalla. Teissä on syy koska olette toimijoina tässä, ja toinen osapuoli vaan puolustaa jatkuvuutta. Toinen (isänmaalliset) osapuoli puolustaa turvallista Suomea joka oli vielä muutama vuosi sitten. Te ette halua maamme säilyvän turvallisena lintukotona, vaan haluatte periaatteessa monokulttuurin (sellaisen kulttuurin jossa kaikki ajattelevat ja tekevät samoin. Sen te saatte kun otatte tänne sellaisen uskonnon, joka ei salli monikulttuurisuutta ja jonka kirjanen kieltää sopeutumasta vääräuskoisten keskuuteen). Me haluamme että naiset ja lapset saisivat kulkea pelkäämättä missä tahansa liikkuvatkin. Teille se on yhdentekevää. Teille on se ja sama pelkääkö suomalainen omassa maassaan. Te vain haluatte kaaosta.

        Eppu Normaalin sanoin: ”meille se on yhdentekevää, meille oppi tulee idästä”.


      • edesjotainomaa

        Eikö teillä ole mitään omaa mielipidettä, huutelette laumasta ja olette aivan kädestä vietävissä. Eikö yhtään mietitytä, edes vähän?


      • nainenvaarassa
        qåaäzm kirjoitti:

        Miksi te pakotatte ihmiset samaan muottiin? Eihän se ole monikulttuurisuutta. Suvakit ja hallitus, suvakkimedia pakottaa kansaa natsien tavoin samaan muottiin, mutta isänmaalliset ovat puolustuskannalla. Teissä on syy koska olette toimijoina tässä, ja toinen osapuoli vaan puolustaa jatkuvuutta. Toinen (isänmaalliset) osapuoli puolustaa turvallista Suomea joka oli vielä muutama vuosi sitten. Te ette halua maamme säilyvän turvallisena lintukotona, vaan haluatte periaatteessa monokulttuurin (sellaisen kulttuurin jossa kaikki ajattelevat ja tekevät samoin. Sen te saatte kun otatte tänne sellaisen uskonnon, joka ei salli monikulttuurisuutta ja jonka kirjanen kieltää sopeutumasta vääräuskoisten keskuuteen). Me haluamme että naiset ja lapset saisivat kulkea pelkäämättä missä tahansa liikkuvatkin. Teille se on yhdentekevää. Teille on se ja sama pelkääkö suomalainen omassa maassaan. Te vain haluatte kaaosta.

        Te puhutte naisista ja lapsista. Kyllä Suomessa saa ihan rauhassa kulkea. Lapsen kaappasi kotkalainen nuori mies joku vuosi sitten,.. Suomalaiset nuorukaiset ovat tappaneet seurustelukumppaneitaan mm. Joutseno, Pirkkala, missäs oli tämä sängyn alla piilotettu teini, en muista paikkakuntaa. jopa tytöt tappavat toisiaan, Seinäjoki.
        eilen oli , oliko Iltasanomissa, kun viisi bussinkuljettajaa raiskasi 60-luvulla nuoren naisen ja yksi heitti lopulta Leppävaarassa lumihankeen. Tulilahti, Kyllikki Saari, Bodom.

        Kaduilla kulkeminen on turvallista. Enimmäkseen, vaara voi tulla vaikka ihan suomalaisen narkkiksen taholta. Opettele siekii ajattelemaan itse äläkä toistele kiihoittajiesi propagandaa.


      • qåaäzm
        nainenvaarassa kirjoitti:

        Te puhutte naisista ja lapsista. Kyllä Suomessa saa ihan rauhassa kulkea. Lapsen kaappasi kotkalainen nuori mies joku vuosi sitten,.. Suomalaiset nuorukaiset ovat tappaneet seurustelukumppaneitaan mm. Joutseno, Pirkkala, missäs oli tämä sängyn alla piilotettu teini, en muista paikkakuntaa. jopa tytöt tappavat toisiaan, Seinäjoki.
        eilen oli , oliko Iltasanomissa, kun viisi bussinkuljettajaa raiskasi 60-luvulla nuoren naisen ja yksi heitti lopulta Leppävaarassa lumihankeen. Tulilahti, Kyllikki Saari, Bodom.

        Kaduilla kulkeminen on turvallista. Enimmäkseen, vaara voi tulla vaikka ihan suomalaisen narkkiksen taholta. Opettele siekii ajattelemaan itse äläkä toistele kiihoittajiesi propagandaa.

        Äh. Vedät vuosikymmenten takaisia asioita esille. No tappoihan se Lalli sen piispatkin, että silleen. Nyt on kuitenkin mennyt aikaa kaksi vuotta, ja kolmasosa naisista pelkää yksin kulkemista kaduilla ja kujilla. Mistähän tämä mahtaa johtua, niistä naisistako?


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Äh. Vedät vuosikymmenten takaisia asioita esille. No tappoihan se Lalli sen piispatkin, että silleen. Nyt on kuitenkin mennyt aikaa kaksi vuotta, ja kolmasosa naisista pelkää yksin kulkemista kaduilla ja kujilla. Mistähän tämä mahtaa johtua, niistä naisistako?

        Siis piispan.


      • qåaäzm

        Mikä on tilanne vaikkapa viiden vuoden päästä, kun nyt jo kolmasosa naisista pelkää kulkea pimeillä kujilla ja syrjäkaduilla? Silloin, kun vanhat merkit paikkansa pitää, on maata mokutettu satatuhatta ukkoa lisää, ja maa muutenkin konkan partaalla. Varmaan puolet pelkää ja sitä rataa. Tämä kehitys jatkuu maailman tappiin, ellei persut tule laittamaan kapuloita rattaisiin. Menköön puhe toiseksi kuin aloitus on, mutta sanoin vaan tuohon natsi-asiaan mielipiteeni.


      • säkkipäässä
        qåaäzm kirjoitti:

        Äh. Vedät vuosikymmenten takaisia asioita esille. No tappoihan se Lalli sen piispatkin, että silleen. Nyt on kuitenkin mennyt aikaa kaksi vuotta, ja kolmasosa naisista pelkää yksin kulkemista kaduilla ja kujilla. Mistähän tämä mahtaa johtua, niistä naisistako?

        nuo nuorten naistan tapot ovat kolmen vuoden sisällä. olleita. Miten lapsi olet, jos et niitä muista. VArovainen, naisten, kuulepas poika, on aina pitänyt olla. Ja näkemystä on sentään ajalta ennen ainutta mamua, kun oli hehkein nuoruus. Asukaa säkissä vaan.


      • KatsoEnsinPeiliin
        qåaäzm kirjoitti:

        Mikä on tilanne vaikkapa viiden vuoden päästä, kun nyt jo kolmasosa naisista pelkää kulkea pimeillä kujilla ja syrjäkaduilla? Silloin, kun vanhat merkit paikkansa pitää, on maata mokutettu satatuhatta ukkoa lisää, ja maa muutenkin konkan partaalla. Varmaan puolet pelkää ja sitä rataa. Tämä kehitys jatkuu maailman tappiin, ellei persut tule laittamaan kapuloita rattaisiin. Menköön puhe toiseksi kuin aloitus on, mutta sanoin vaan tuohon natsi-asiaan mielipiteeni.

        Itse asiassa ei täällä kukaan pelkää sen enempää kuin koskaan aikaisempaakaan.
        Järki päässä kun on, niin ei tarvitse turhia pelätä. Tappoja, murhia, ryöstöjä ja raiskauksia on ollut aina ja tulee aina olemaan. Siihen syyllistyvät niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin. Turha sitä on vain muita syyttää jos emme edes itsekkään ole pulmusia.


      • Kysymyksiä.sinulle
        qåaäzm kirjoitti:

        Miksi te pakotatte ihmiset samaan muottiin? Eihän se ole monikulttuurisuutta. Suvakit ja hallitus, suvakkimedia pakottaa kansaa natsien tavoin samaan muottiin, mutta isänmaalliset ovat puolustuskannalla. Teissä on syy koska olette toimijoina tässä, ja toinen osapuoli vaan puolustaa jatkuvuutta. Toinen (isänmaalliset) osapuoli puolustaa turvallista Suomea joka oli vielä muutama vuosi sitten. Te ette halua maamme säilyvän turvallisena lintukotona, vaan haluatte periaatteessa monokulttuurin (sellaisen kulttuurin jossa kaikki ajattelevat ja tekevät samoin. Sen te saatte kun otatte tänne sellaisen uskonnon, joka ei salli monikulttuurisuutta ja jonka kirjanen kieltää sopeutumasta vääräuskoisten keskuuteen). Me haluamme että naiset ja lapset saisivat kulkea pelkäämättä missä tahansa liikkuvatkin. Teille se on yhdentekevää. Teille on se ja sama pelkääkö suomalainen omassa maassaan. Te vain haluatte kaaosta.

        Miksi TE pakotatte kaikki ihmiset samaan muottiin?
        Miksi täällä kaikki pitäisi olla samanvärisiä ja miksi kaikkien pitäisi tunnustaa samaa uskontoa?
        Miksi kaikkien pitäisi olla heteroita ja miksi kaikkien pitäisi syödä sianlihaa?
        Miksi kaikkien pitäisi täällä ajatella poliittisesti samalla tavoin ja miksi erimieltä olevia pitää saada herjata ja uhkailla?
        Miksi uskontoja pitää solvata ja häväistä?
        Miksi ihmisiä pitää eritellä aina toisistaan?


    • kannustaja

      tervemenoa

    • moraalisäteilijät

      en ymmärrä, eivätkö mv.lehden lukijat lukeneet muita uutisia. Mistä ne mv-lehden toimittajat kotitietokoneittensa vieressä saivat nämä uutiset tietoonsa? Muusta mediasta. Toki mv-lehdessä oli raiskausuutisia ympäri eurooppaa, ilmeisesti joku kieliä osaava toimittaja, joka hakusanoilla raiskaus haki uutisia.
      Suomalaisia uutisiahan se kyllä sikäli selvensi, että haki rikollisille kuvia ja nimiä. sikäli ihan turhanpäiväistä, minkä niminen on joku iljetys pedofiili ollut, joka on omiaan tai sukulaisten lapsia käyttänyt hyväkseen tai netistä hakenut uhreja.

      Tiedän, että mv-lehden lukijakunta erityisen riemuissaan ihmisten parjaamisesta. Kun politiikkoa tms. herjataan, syrjäytyneestä tuntuu hyvältä. Samoin lihavien toimittajien tms. julkkisten ihmisten herjaaminen on ihanaa tai joku Mashiri päivästä päivään otsikoissa tai joku Touko AAllon naisysstävä monta viikkoa herjauksen kohteena. Voi itse niin säteillä moraalia kaljapulloaan aukaistessa.

      • MuurtamallaSanalla

        Käsite "herjata", oli vanhassa laissa mukana, kuten solvauskin, nyt on vain KUNNIANLOUKKAUS PERÄTTÖMÄSTÄ puheesta ja sitä koskien on myöskin PERÄTÖN ILMIANTO - vaikka tuon jälkimmäisen yli kävellään teettämällä poliisilla TUTKINTAPYYNTÖJÄ RIKOSILMOITUKSEN SIJAAN.

        Herjaus toteutui silloin kun syytettiin tekemättömästä murhasta .


    • tietämättömät

      Serkusavioliitot ovat mv-lehden ja rajakkisivujen suuri kiinnostuksen kohde.

      Suomessakin on serkkujen välinen avioliitto täysin sallittu. Ihan vaan asiatiedoksi.

      Samoin voisivat mennä naimisiin samassa kodissa kasvaneet henkilöt, jotka ovat joutuneet siihen, toinen isänsä mukana , toinen äitinsä mukana. Tosin en tiedä sellaista tapahtuneen kuin kioskikirjallisuudessa. Mutta se ei olisi laitonta sen enempää kuin serkusten välinen avioliitto.

    • rahatjanimi

      Sattui silmiini somesta, mielestäni joensuulainen pariskunta, kävi maidanilla, toi rahaa ja mitä toikaan, oli palavassa aatteessa De Witin puheisiin ja Janitskin presidentiksi. Nyt ovat kovin pettyneitä, kun ilja petti kansallismieliset. Voi juku sentään, olihan se nyt itsestään selvää, että tuo koko touhu oli vain mainoskampanjaa, siinä hyötyivät Mv-lehti ja Suomi Ensin -porukka tuosta yhteistyöstä, joilla saatiin hönökeiltä rahat pois. Ei Joensuun pariskuntaa Ilja pettänyt vaan nämä suomalaiset öyhöttäjät veivät rahat ja nimet.

      Jotenkin käy sääliksi, kun yksinkertaisempia jymäytetään tässä maailmassa milloin mihinkin. JOkainen järki-ihminen varmaan Joensuussakin tajuaa, ettei presidentiksi voida valita henkilöä, joka ei edes voi tulla Suomeen. Mutta kun ei.

    • Heh huoltokatko ja suvakki jo rähisee humalassa. Mitäs suvakki tähän?

      • eimikäänhuolto

        Ei ole huoltokatko, vaikka selain niin näyttää. Janitskin on ilmoittanut sulkevansa sivun 2.1.2018 mutta aikaisti sitä eräällä Facebook-sivulla käymänsä keskustelun kanssa, jonne näitä kansallismielisiä oli kerääntynyt riitelemään ja Iljan ehdokkuus ja hänelle kerätyt rahat olivat myös riidan yhtenä aiheena. Osallistujina oli nk. Maidan-leiriin osallistuneita. Leirihän toimi Janitskinen ja mv-lehden tukijana ja päinvastoin.


    • ilja.teki.parhaansa

      Ihan oikea ratkaisu Iljalta. Turha hakata päätä seinään, kun ei se johda mihinkään. Suomalaiset ovat niin eripuraista jengiä. Antaa vaan homman mennä suoraan päin helvettiä, ilman mitään kritiikkiä. Nythän päättäjillä on ollut vihollisenaan MV-lehti, jota on ollut helppo syyttää kaikesta. Ehkä nekin pikkuhiljaa heräävät, että jotain tarttis tehdä, kun saavat ihan rauhassa ajaa kansakunnan perikatoon kenenkään häiritsemättä ja valta siirtyy vähitellen vieraan kulttuurin edustajille. Hyvä, että on Visegrad-maat, jotka toivottavat tervetulleeksi ja pitävät oman maan asukkaiden hyvinvoinnin ykkössijalla.

    • pitäisivätedelleenelossa

      Ei sitä kannattais sulkea,
      Ilja vois antaa sen "lisenssillä" pyöritettäväksi
      siten, että sen päähallinta on hajautettu.

      Siinä vois olla vaihtuva kirjoittajakaarti ja
      tulo flown mukaan

      en näkis sitä ihan avoimena koodina, mutta
      siinä on edelleen ideaa.

    • Olettan, ettei aloitus ole pilailua, niin olisi suorastaan hämmentävää miten foliohattuista kansa voi tänä päivänä olla:

      "En usko että voi olla edes totta. Mitähän Iljalle on uhattu tehdä? Todellinen sananvapauden sankari oli ja on, luultavasti uhkailtu hyvin vakavasti."

      Miettikääs nyt hetki tuota ihan vakavissaan. Olettaen, että MV-lehden vaikutus pitäisi jonkun - luultavasti siis jonkun mystisen "eliittitahon", eli varmaan joidenkin Rockefeller-liskoihmisten, jotka asuvat Hitlerin kanssa Etelämantereella - mielestä jotenkin neutraloida, niin eikö olisi kannattavampaa pakottaa se suoltamaan "suvakkipropagandaa" sen sijaan, että se pakotettaisiin lopettamaan?

      Lopettamiseen pakottamisestahan lehti vain saisi vedettyä marttyyrinviitan ylleen, ja tulisi pitkään muistetuksi ja palvotuksi "sananvapauden puolesta kaatuneena" jne. Sen sijaan lehden taivuttaminen "eliitin tahtoon" olisi paljon pahempaa myrkkyä, eikö?

      Olisiko Occamin partaveitsestä mihinkään? Voisikohan nyt mitenkään olla mahdollista se normaali skenaario, että Iljalla on syystä tai toisesta, miksei itse kertomastaan syystä loppunut into pyörittää tuota julkaisua? Kai nyt edes jotenkuten normaalijärkinen tavallinen tallaajakin sen tajuaa, ettei tänä päivänä informaatiota tai (disinfromaatiota) voida mitenkään suitsia.

      Siispä on ehdottomasti todennäköisintä, että lehti lopettaa siksi, kun ei ole tahtoa sitä jatkaa eikä siksi, että jokin "eliitti" olisi sanonut Iljalle, että "jos et lopeta noiden kiusallisten totuuksien laukomista, niin sinulle käy huonosti!" :D

      • HyvinIljalta

        Itse asiassa Ilja jo muutamaan kertaan otti puheeksi ettei kaiken ja kaikkien jatkuva haukkuminen johda mihinkään rakentavaan, päinvastoin.
        Hänen mielestään olisi pitänyt rakentaa siltoja, ei rikkoa niitä - näin jotenkin kuvaannollisesti hän esitti asian yhdellä striimillä joka löytyy jos on kiinnostunut.
        Ja täytyy sanoa, että Ilja ON oikeassa!


    • Avattuehti

      Auki on MV-lehti, just kävin lukemassa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      22
      1782
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1470
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1404
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1328
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe