Esinahan lyhennys

Onkohan mahdollista lyhentää esinahkaa? Mitä maksaa jne? On aivan liian pitkä ja haitannu seksielämää jo muutaman vuoden. Ei pysy millään takana ja koko ajan saa olla vetämässä taakse. Kortsukaan ei pysy paikallaan.
Ilmianna
Jaa

2 Vastausta


Saksilla vaan reippaasti. Valuu verta ihan vitusti, mutta se loppuu aikanaan. Ja laita jotain hädensa tms. salvaa ettei kirvele niin saatanasti.
Ilmianna
Jaa
Ihan vaan menet yleis- tai työpaikkalääkärin puheille. Saat sieltä lähetteen sairaalaan ympärileikkaukseen. Joillakin pojilla on synnynnäisesti liian kireä esinahka. Vaivaa kutsutaan lääketieteellisellä nimellä phimosis. Tämä todetaan yleensä jo alakouluiässä terveystarkastusten yhteydessä ja nykyään se hoidetaan poliklinisesti nipsauttamalla esinahkaa väljemmäksi. Se ei ole siis ympärileikkaus. Ympärileikkauksia tehdään aikuisille miehille heidän niin halutessaan hygienia-, ulkonäkö-, tai niinkuin sinun kohdallasi, liiallisen tai kireän esinahan takia. Täydellisessä ympärileikkauksessa myös nipsaistaan poikki frenulum, eli se ihopoimu siinä terskan alapuolella, ettei se aiheuta ikävää kiristystä, kun on niinsanotusti liikkuvat takana. Tuo ihopoimu saattaa muutenkin aiheuttaa vaivaa yhdynnässä tai tai masturboinnissa leikkaamattomillakin henkilöillä. Joskus se saattaa esim. seksin harrastamisen yhteydessä hieman revetä ja arpeutuessaan kiristyä entisestään. Ympärileikkaus on muutenkin ihan hyvä vaihtoehto. Seksuaalielämä paranee yliherkkyden poistumisen myötä kun pystyy olemaan yhdynnässä pidempään ja myös samasta syystä masturboidessa. Intiimihygienia myös helpottuu ja onhan se penis myös erektiossa hienomman näköinen. Netistä on myös tilattavissa "do it yourself" settejä, mutta silloin on huomioitava ehdoton puhtaus tulehdusten välttämiseksi. Voit toki myös pelkästään lyhentää esinahkaasi, mutta miksi ei sitten tekisi sitä kerralla kunnolla. Itselleni on tehty ympärileikkaus aikuisiällä ja en voi kuin kehua sen jälkeistä seksielämääni. Suomessa ympärileikkauksesta on tehty jonkinlainen tabu ja siihen yhdistetään monesti kehitysmaiden tytöille tehtävät silpomiset etenkin Afrikassa, mutta se on aivan eri asia. Päätöksesi on tietysti oma asiasi, mutta toinhan ainakin omat faktani esiin pohdittavaksesi.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Esinahan lyhennys

Onkohan mahdollista lyhentää esinahkaa? Mitä maksaa jne? On aivan liian pitkä ja haitannu seksielämää jo muutaman vuoden. Ei pysy millään takana ja koko ajan saa olla vetämässä taakse. Kortsukaan ei pysy paikallaan.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta