NATO UHKAILEE RUOTSIA - SUOMI VAIKENEE KUIN MUURI

NATO UHKAILEE RUOTSIA - SUOMI VAIKENEE KUIN MUURI
torstai 4. tammikuuta 2018 Sami Parkkonen

Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström antoi Ruotsin yleisradion uutistoimitukselle haastattelun uudenvuoden tienoilla, jossa hän totesi Naton uhkailleen ja painostaneen Ruotsia. Ulkoministeri varoitti Natoa sekaantumasta Ruotsin sisäisiin asioihin ja poliittiseen päätöksen tekoon.

Koko suomalainen valtamedia on vaijennut tästä melkoisesta uutisesta kauttaaltaan.


Miksi?

Miksi Suomi vaikenee kuin muuri?

Koska meille on syötetty muutaman vuoden ajan propagandaa siitä, kuin Venäjä uhkailee, painostaa ja sekaantuu maitten sisäisiin asioihin, ja nyt Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström on sanonut suoraan, että Nato uhkailee ja painostaa Ruotsia, ja sekaantuu sen sisäisiin asioihin.

Uutista on vaikea julkistaa reipasta Venäjän-vastaista Nato-propagandaa tehneessä valtamediassa, koska se paljastaisi koko median valehdelleen jo vuosien ajan. Se paljastaisi sen, mitä se luotettava suomalainen valtamedia on todellisuudessa.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/01/nato-uhkailee-ruotsia-suomi-vaikenee.html

***
Niin kuin olen ennenkin sanonut, suomi tarvitsee suomalaisen, maanlaajuisen median, valtamedian. Nythän meillä on vain juutalainen media. Myös Yle on juutalaismedia koska se on hallituksen media ja hallitus on juutalaisten ostama ja soluttama.

22

256

  Vastaukset

  • Vaikka me tiedettäisiin kaikki salaisuudet niin mitä m e muka voidaan noille diktaattoreille??
   Ainoa keino on anoa armoa Kaikkivaltiaalta ja pyytää koko kansan synnit anteeksi muuten Suomi tuhoutuu.
   Toki Ilmestyskirjassa on jo kerrottu että "kaikkien kansojen kaupungit kukistuivat" mutta jos se ei ehkä tapahtuisi vielä pariin vuoteen??

   • Nyky-Venäjä on kommarin ja natsin yhteisen yön jäljiltä sekasotkuisen asunnon keittiön pöydällä löytyvä lemahteva jätös.

    Ei makki kelpaa kuin hourupäiden ihastelemaksi tsaarin jalokiveksi.


   • Ei se Kaikkivaltias enää anna anteeksi tällaista sotkua mitä me olemme aiheuttaneet. Tai oikeastaan ne on meidän päättäjät sen aikaisiksi saaneet, mutta olemme kaikki syytettyjen penkillä.
    Jäädään vaan odottelemaan sitä kaupunkien tuhoutumista. En mene ainakaan metroon enää, sinne tukehtuu kun se tuhoutuminen alkaa. Ja tulee ahtaan paikan kammo kun kaikki juoksevat hulluna pimeässä luolassa ympäriinsä.


   • Moskovan metro on tunnetusti pakokauhua levittelevä paikka.

    Kannatta pysyä kaukana Venäjän maanalaisista houruista ja höyryistä.


   • Mitä sillä on väliä jos Ruotsi kieltää ydinaseet kun Suomi ei aio kieltää. Jos sita syttyy Naton ja Venäjän välille,isäntämaa Suomeen voidaan tuoda niin paljon ydinaseita kun Nato haluaa? Norjasta pystyy Ruotsin kiertämään mistä kautta vaan,joten ei tuo Ruotsin kielto nyt ratkaise sotaa suuntaan jos toiseenkaan,ja jos Nato tarvii ampua ohjuksia Norjasta Venäjälle ,niin se voi tehdä niin aivan hyvin Ruotsin yli.


   • Meinaatkos että jalkaväkimiinat taikak ydinaseet kieltävä sopimus on vessapaperia arvokkaampi sopimus sodan oloissa?

    Kyllä sota-aikana käytetään kaikkia laillisia ja laittomia temppuja, että kansakunta pystyy selviytymään.

    Suomellakin oli hyökkäämättömyyssopimus Neuvostoliiton kanssa 1939, mutta Stalin irtisanoi soopimuksen, ja hyökkäsi parin kuukauden perästä Suomeen.


   • hyvä näinkin.


   • gfsfgsfgsssssd kirjoitti:

    hyvä näinkin.

    no ei ole.


  • Heh me kunnon suomalaiset emme ota humalaisia nato-trolleja tosissaan. Mitäs nato-trolli tähän?

   • Venäjällä otetaan ja otetaan Stalinin tosissaan niin, että nähdään tosikkomaisesti Natokin uhkaavana.

    Tosiasiassa Putin pelkää aivan järjettömän paljon oman maansa venäläisiä.

    Putinia ja hänen mafiosojaan suojelemaan on koulutettu ja palkattu 400 000 "sisäisen turvallisuuden" miestä.

    Montako Englannin kuningattarella on? Merkelillä? Macronilla? Niinistöllä, Trumpilla?

    Mitäs russonatsitrolli tähän?


  • Nato on valtioiden välinen sopimus ja järjestö. (Ei muuta)
   Ruotsi on valtio.
   Miten ihmeessä sopimus , voi muka uhata jotain valtiota.
   Yksittäiset valtiot vaivat tietenkin uhkata toisiaan, mutta nythän väitetäänkin, että Nato olisi uhannut Ruotsia.

   Ihan hyvä, ettei Suomen valtio, tällaisia uutisankkoja kommentoikaan.

  • Uutistoimisto TT:n tietojen mukaan myös sellaiset Nato-maat kuin Ranska, Britannia ja Saksa ovat ilmaisseet huolensa Ruotsin aikeista. Mikään ydinase- tai Nato-maa ei aio allekirjoittaa YK:n sopimusta.
   Sallitaan sitten kaikille maille ydinaseet ja kuollaan sitten yhdessä kun rähinät alkaa. Sitten te taas unohdatte mitä muita aseita on olemassa. Ja unohdetaan mitä ne aseet maksaa. Eikö pelotteita toinen toistamme kohtaan ole jo tarpeksi. Napoleonin sodat oli oikeastaan jo se ensimmäinen maailman sota. Ainakin Euroopan rajat meni uusiksi. Syntyi uusia valtioita niin kuin Suomi.
   Mutta leikitään nyt että se Gavrilo Principin aikaansaama konflikti oli se ensimmäinen ja siinäkin syntyi uusia valtioita. Sitten tuli se toinen Hitlerin aikaansaama konflikti ja siinäkin rajoja muuteltiin jollei niinkään paljon enää uusia kansallisvaltioita syntynyt. Sitten tuli rauhanomainen sota missä poliittiset liittoutumat hajosi paitsi Nato joka haluaa nyt pullistella jostain syystä. Kansat alkaa kohta kyrpiintyy joka maassa tuohon Natoon. Nato perustettiin perustettiin 4. huhtikuuta 1949 Washingtonissa Yhdysvalloissa. Kylmän sodan aikana Nato ylläpiti ja koulutti CIA:n ja MI6:n tuella salaisia vastarinta-armeijoita Euroopassa Neuvostoliiton miehityksen varalta. Niiden olemassaolo pysyi salassa vuoteen 1990 asti, jolloin Italian pääministeri Giulio Andreotti tunnusti operaatio Gladion olemassaolon.
   Koska Gladion operaatiot olivat salaisia, ne jäivät normaalin parlamentaarisen valvonnan ulkopuolelle. Verkosto alkoi paljastua italialaisen tuomari Felice Cassonin avattua vuonna 1981 uudelleen tutkimukset vuonna 1972 tehdystä autopommi-iskusta, jossa kolme karabinieeriä sai surmansa. Selvittämättä jääneestä iskusta oli epäilty vasemmistoa, mutta Cassonin tutkimusten myötä siitä tuomittiin lopulta kaksi uusfasistia.
   Nato on vaarallinen laitos työläisille. Sen salaiset armeijat maiden sisässä tekevät oikeiston avustamina pahaa jälkeä. Ehkä Ruotsin salainen poliisi käytti Palmen murhan lavastusta Naton aikeita vastaan ilmoittaen täten heille että he tietävät Naton salaisista salakuunteluista ja ehkä Kekkosen eliminoimisesta salaisella avaruus-laserasella jolla Kekkosen aivot sulatettiin ja hänestä tehtiin kävelevä Zombie viideksi vuodeksi. Sillä saatiin valtaan Suomessa Koivisto joka oli sopiva heidän käyttöönsä. Sitten tuli varsinainen Natomies nimittäin Ahtisaari remmiin. Urpilaisen, Lehtisen ja Lipposen ja monen muun oikeistodemarin avustamina ja näin Suomesta tehtiin Banaanivaltio.

   • KGB on Palmen murhaaja.


   • KGBnMärkäOsasto kirjoitti:

    KGB on Palmen murhaaja.

    Pettersson oli murhaaja, mutta KGB:n toimeksiannosta ja erilaisten välikäsien kautta.


  • Vai on Ruotsin punaviherjengi alkanut kampittamaan Natoonliittymismahdollisuutta?

  • CIA järjesti Palmen murhan, koska hänellä oli suuri kansainvälinen vaikutusvalta, ja hän kritisoi kovaan ääneen USA:n harjoittamaa kansojen ryötelyä, mitä se toteutti suorilla kansanmurhilla ja verisillä vallankaappauksilla.

   Ruotsin uhkailussa on kyse samasta tavoitteesta kuin oli kyse Palmen murhaamisessakin. USA yrittää pakottaa Ruotsin hyväksymään ja noudattamaan sen omaa Venäjää uhkailevaa ja sotaa lietsovaa politiikkaa, missä lopullinen tavoite on Naton ja Venäjän välinen sota. Jos se saadaan aikaiseksi, on siinä vain yksi megajättipotin voittaja, eli USA.

   Pohjolan kansojen täytyy olla harvinaisen yksinkerta väkeä jos ei osata yhdistää Irakin öljyryöstösotaa nyt käynnissä olevaan valtaisaan Venäjävihan lietsomiseen, sekä Naton valtavaan kiimaan ihan pakolla saada sotakalustoaan mahdollsimman paljon, mahdollisimman lähelle Venäjän rajoja.

   ...Ja kun YLE nyt mainostaa joka päivä uutta peliä missä Suomen kansa pakenee toisen maailmansodan aikana Alaskaan Neuvostoliiton uhan alla, on tämäkin yksi osa massiivista viha-aivopesua millä ihmisten mieliin yritetään vaikuttaa.

  • Ruotsikin voi liittyä pohjoiseen sotilasliittoon, Suomen ja Venäjän kanssa.
   Tai no voi olla että ruotti on niin pilaantunut maa ettei se kelpaa enää mihinkään.. heipssan heipssain balleralleraa upsan hopsan balleralleraa..

  • -Satans mördare-

  • Saksan natsit olivat ashke-natsi juutalaisia

  • Tuosta voisi päätellä, että ns. palestiinalaiset ovat juutalaisia, koska YLE puolustaa heitä jatkuvasti valheillaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4386
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   122
   3613
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1044