Diktamen työnantajana, kokemuksia kaivataan

orvokki342

Onko kenelläkään kokemuksia työnantajana? Tällä hetkellä itse osastonsihteerinä ja mieli tekis tehdä etätöitä. Olen myös kyllästynyt kovaan kiireeseen ja painostavaan ilmapiiriin!! Diktamenilla ilmeisesti etätyömahdollisuus.Haluaisin kuitenkin tietää, että minkälainen palkkausjärjestelmä siellä on nykyään? Ja saako vakituisen työsopimuksen?!

13

724

  Vastaukset

  • Tuolla alempana onkin keskusteluketju Diktamenista eli heillä taitaa olla käytössään suoritepalkkaus. Jos on oikein nopea kirjoittaja ja jaksaa tehdä pitkää päivää, saattaa palkoille päästäkin.

  • nämä ketjut kertoo aika paljonko. lafkasta... Kaverien ja tuttavien kokemusten mukaan ilmapiiri painostava ja kiireellä saa hakata, että palkalla elää, merkkipohjainen palkkaus. Esimiesosasto töykeää, asiatonta ja johtamiskyvytöntä. Työntekijää ei arvosteta, tekevät nollatuntisopimuksia ja joskus saa kuulla vasta samana aamunakin, ettei työpanosta tarvitakaan, kun töitä ei ole tehtäväksi. Kuulemma etätyöhoukutin ainoa porkkana, minkä vuoksi hommassa jaksaa kitkuttaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/11799693/tekstinkasittelija

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/13495834/sanelunpurku-kannattaako

  • Jos haluaa tekstinkäsittelytöitä tehdä etänä, kannattanee kysellä HUS:lta. Muistelisin, että ainakin pari vuotta sitten siellä olisi ollut tarjolla myös etätyötä ja hehän maksavat kuukausipalkkaa !

  • noi kirjoitetut jutut ovat valitettavasti totta.Kollegiaalisuutta(haha onks se jotain syötävää?!)työkavereiden kesken ei ole,ilmapiiri painostava,arvostusta ei tipu.Erittäin epäreilu ja surkea palkkausjärjestelmä: osa tienaa, osa ei. Joillakin alempi merkkimäärä kuin toisilla, mutta ainakin uusille 0-tuntisopparit ja sellainen työmäärä, että näppäimistöä saa todellakin hakata. Suoritepalkkaus on iso huolen aihe: jos töitä ei ole, sitpitää keksiä muu keino saada puuttuvat eurot laskujen maksamiseen.Tuo mitä aiemmin mainittiin on totta, että samana aamuna ilmoitetaan mikäli töitä ei ole ja ainoa houkutin on mahis etätyöhön.Läksin pois koska kyllästytti ja stressasi huonot ehdot ja en ole ainoa.

  • Taas hakevat tekstinkäsittelijää. Pärjääkö ilman lääketieteen sanaston hallintaa? kiinnostais kaikenlainen työ koneen ääressä, en ole niin tarkka. Kuspäisiä pomoja on jokapaikassa.

  • Jos ei ole suunnitelmissa hankkia asuntolainaa tai osaat elää nuukasti niin suosittelen. 0-tuntisoppari kaikille uusille ja jos töitä ei oo, et saa siltä ajalta palkkaa. Muuten ihan kiva paikka. Lopetin, koska sain muualta paremmalla sopimuksella vastaavia töitä.

  • Hakevat tekstareita taas. Oisko täällä ketään, joka osais kertoo kannattaisko sinne hakea? Ilmapiiri yleensä? Vähän vaikeaa uskoa, että teettäisivät nollatuntisoppareita (nehän ovat kiellettyjä? Korjatkoon joku, jos oon väärässä). Palkkauskin olis kiva tietää, että paljonko siellä oikeasti tienaa.

   • Hyvä työpaikka väliaikaisesti, jos ei ole muuta työtä saatavilla tai miettii vielä mitä haluaa ”isona tehdä”. Tekstinkäsittely on ns. kuoleva ala.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä työpaikka väliaikaisesti, jos ei ole muuta työtä saatavilla tai miettii vielä mitä haluaa ”isona tehdä”. Tekstinkäsittely on ns. kuoleva ala.

    Ei kyllä ole.


  • Olen ollut Diktamenilla töissä ja kyllä siellä edelleen ilmeisesti on nollatuntisoppari käytössä, ei kai ole kiellettyä. Suoritepalkkaus ja saa olla todella nopea kirjoittaja palkoille päästäkseen. Itse lopetin hommat siellä, koska nopeuteni ei vaan riittänyt. Hae ihmeessä ja kokeile hommaa varsinkin jos olet hyvin nopea kirjoittaja (nopeat tienaakin siellä ihan kivasti). Myös HUS hakee tekstareita 3-vuorotyöhön päivystykseen ja palkkaus näkyy olevan kuukausiliksa yli 2100 €/kk, sinnekin kannattaa hakea jos vain on valmiudet 3-vuorotyöhön (ja tähän tietysti tulee lisäksi kaikki vuorotyölisät).

  • Mikä mahtaa olla tilanne tänäpäivänä Diktamenilla? Työtyytyväisyyskyselyn mukaan muutoksia on tehty ja tekijät aika tyytyväisiä siellä kuitenkin? Entä palkkaus? Myös edut on melko hyvät, samoin työtilat? Mikä siellä (vielä) mättää vai mättääkö mikään?

   • Tietojen kalastelija firman sisältä, kun näytät olevan tietoinen työtyytyväisyyskyselyjen tuloksista? Miksi et kysy suoraan alaisiltasi/työkavereilta?


   • Ei todellakaan mätä mikään :) meillä on hyvä työmoraali ja palkkaa saa osaamisen mukaan, ihan reilua mielestäni. Olen vanha husilainen, enkä takaisin haikaile. Husin Valimolla epäpätevät esimiehet, työkaverit käytännössä suojatyöläisiä, jotka ei muuta työtä saa, ja työpaikalla jatkuva ulosteen haju kun ei putket vetäny. Huh huh, mutta tulihan sitäkin urpolaa koettua kolme vuotta.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   31
   1691
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   22
   835