Väyrynen kertoo tosiasioita Sauli Niinistöstä

mistäuusipressa

Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen on oikealla tiellä, kun hän kertoo millainen henkilö Sauli Niinistö todella on ja mitä hän on vuosien varrella puuhaillut.

Paavon kirjoituksia yritetään vähätellä, ja väittää niitä vain vaalipuheiksi, mutta kukaan Saulin kannattaja ei ole pystynyt väittämään yhtään Paavon mainitsemaa asiaa keksityksi tai vääräksi.

Paavo Väyrynen ei sovi tasavallan presidentiksi, koska hänellä ei ole sellaista uskottavuutta ja luotettavuutta osaamisesta puhumattakaan, joka on tarpeen viran hoitamisessa.

En äänestä Saulia enkä Paavoa tasavallan presidentiksi, koska kumpikin on pettänyt maansa ja äänestäjänsä useammankin kerran.

65

1738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kukapatietäis

      Olisi äänestäjille tarpeen saada selville Sauli Niinistön tekemiset oikeus- ja valtiovarainministerinä sekä eduskunnan puhemiehenä.

      • PAAVOPRESIDENTIKSI

        Hyvin sanottu
        Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

        Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

        Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

        Välittäkää viestiä


      • ääniharava

        paavo uskaltaa sanoa asiat niin kuin ne ovat Toki Laurakin sanoo totuuden mm. pakolaisasiassa mutta näyttää siltä että paavo on tuleva presidenttimme


    • LUOTETTAVUUTTAKAIVATAAN

      HYVÄ KUN JOKU KERTOO TOTUUDEN. KANSAN SELÄNTAKANA SUMPLITAAN KAIKENLAISIA
      ASIOITA.
      ISÄNTÄMAASOPIMUS NATON KANSSA ??
      PAKOLAISTEN RYNTÄYS MAAHAMME OLI SOVITTU JUTTU.
      REHELLISYYTTÄ KAIVATAAN MAAMME PRESIDENTILTÄ.

      EI NIINISTÖLLE ÄÄNTÄNI, LUOTTO ON MENNYT.

    • tarvitsemmeArvoPohjaa

      SN:lle riittää vauvelin ja hauvelin hoito, näkyy väsymys ja ärtymys jo naamasta.
      Tosi heikko, änkyttävä ulosanti.

    • Sauli.on.parasta

      Sauli on ihana ❤ ja paras valinta presidentiksi. Kannattamme tiiviinä rintamana eikä muuksi muutu.

      • urkorg

        IHKUUUUU....SÖPÖÖÖÖÖ::::Saleee...jennnyyyyy.....lemmmyyyy.......uuuu...uuu..uu.uu.u..ork!

        .......ja....ughh...............kiitos......


    • sellainenpoika

      Paavo

      Väitteet neuvostokaupalla vehkeilystä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
      Seitsemän vuotta jälkikäteen nousi kohu Väyrysen menettelystä vuoden 1982 presidentinvaalia edeltäneissä tapahtumissa. Suomen Kuvalehti julkaisi syksyllä 1989 valtiotieteen tohtori Jukka Tarkan kirjoittaman jutun, jossa Väyrysen väitettiin syyllistyneen maanpetokseen keskusteltuaan Neuvostoliiton Helsingin-suurlähetystössä työskennelleen ministerineuvos Viktor Vladimirovin kanssa siitä mahdollisuudesta, että Neuvostoliitto lisäisi ns. välitysöljyn myymistä Suomelle, jolloin Suomen vienti voisi vastaavasti lisääntyä. Tämä toisi myönteistä julkisuutta talouskomission puheenjohtajana toimineelle Ahti Karjalaiselle.[59] Väyrynen kielsi ensin kokonaan osallisuutensa ja uhkaili Tarkkaa oikeusjutulla, jos todisteet Väyrysen osallisuudesta jupakkaan julkistettaisiin. Tarkan julkaisemassa kirjassa Ahti Karjalaisen urasta Väyrysen osallisuudesta todistava kirje julkaistiin Väyrysen uhittelusta huolimatta.[60]

      https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005488635.html

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001124243.html

      • saulipoju

        JA sellainen poika on SAULI

        Perustuslakivaliokunnan kokouksen, jonka puheenjohtajana toimi Sauli Niinistö (PeVL 14/1994) pöytäkirjassa sivulla 4 sanotaan näin...

        "Valiokunnan saaman selvityksen mukaan Suomen puolelta on jäsenyydestä neuvoteltaessa todettu, että talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheseen siirtyminen edellyttää valtiosäännön mukaan eduskunnan myötävaikutusta. Tähän viitaten valiokunta katsoo, että liittymissopimus ei vielä voi merkitä sitoutumista osallistua talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen."

        ..ja sivulla 4 sanotaan näin..."(h)allitusmuodon muuttamista voitaisiin...pitää oikeudellisesti välttämättömänä siltä osin kuin jokin sen säännös kokonaan ja muutoin kuin tilapäisesti menettäisi nykyisen sisältönsä EU:n jäsenyyden vuoksi" .

        https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_14 1994.pdf

        Perustuslakivaliokunnan (PeVL 18/1997) päätöksessä (sivu 6) puolestaan todetaan, että "tämän mukaisesti markka voisi lakata olemasta Suomen rahayksikkö Suomen liityyttä euroalueeseen, vaikka 72 §:ää ei olisikaan muutettu." Valiokunta lisäksi toteaa, että asianmukaista on että 72§ pitää muuttaa perustuslain turvaamiseksi ja että perustuslain 72§ on säädettävä uudestaan valtiopäiväjärjestyksen 67 §:ssä säädetyllä tavalla. Tämän jälkeen perustuslakivaliokunta toteaa, että asia hoituu siten, että vaikka Suomi ottaa Euron käyttöön, niin perustuslaki voidaan saada asianmukaiseen kuntoon jossain myöhemmässä vaiheessa (1.3.2000)

        https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_18 1997.pdf

        Ville Itälä palkittin Euroon liittymispäätöksestä sisäministerin pestillä 2000-2003.
        Johannes Koskinen palkittiin oikeusministerin pestillä 1999-2003.
        Paavo Nikula palkittiin oikeuskanslerin pestillä 1998-2007.

        Itälä, Koskinen ja Nikula eivät ymmärtäneet, mitä tarkoittaa perustuslaki-1919:n 95§:n sanamuoto: Tämä hallitusmuoto on kaikilta osiltaan oleva peruuttamattomana perustuslakina, eikä sitä voida muuttaa, selittää tai kumota taikka poikkeuksia siitä tehdä muussa järjestyksessä kuin perustuslaista yleensä on säädetty


    • KIPSOJALKA

      Paavo on pyrkyri, bisnesluokassa turistilipulla, jalasmökki, KGB.

      Väyrysestä on liikkunut vuosien aikana lukuisia erilaisia juttuja niin mediassa kuin muutoinkin. Suurin osa jutuista on peräisin 1980-luvulta, jolloin Väyrynen oli poliittisen taistelun keskiössä. Väyrysen on väitetty muun muassa nipistelleen lentoemäntiä,[80] vaarantaneen lentoliikennettä puhumalla kännykkään ja istuneen bisnesluokassa turistiluokan lipulla.[

      https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005488635.html

      • hahmojen.hahmo

        Parikymmentä vuotta sittenhän oli tosiaankin tapaus jossa lentokoneen ollessa valmistautumassa lähtöön Väyrynen ei suostunut lopettamaan puheluaan lentohenkilökunnan toistuvista puhelukielto-muistutuksista huolimatta; "Kyllä minä tiedän, mutta minulla on tärkeä puhelu!" hoki Väyrynen ja jatkoi puhelunsa loppuun.

        Jos Väyrysen vaalivoitto jää taas (kaikista todennäköisyyksistä huolimatta) saavuttamatta, Väyrynen palaa eduskuntaan ja panee Sauli Niinistön tilille tekemisistään (Talouselämä tänään). Hyvä häviäjäkin siis kaiken muun taitavuuden ohella - kosto viholliselle :)

        Koska olen vapaa muuttamaan Suomesta koska tahansa, voin jo melkeinpä toivoa Väyrysen voittoa, koska olisihan se näkemisen ja kuulemisen arvoista kun hän vihdoinkin saisi sen 70 vuotta halajamansa täyttymyksen.


    • hihhulinkaveri
    • ollaanyhtä

      Me emme äänestä Väyrystä. Kansastamme äänestää häntä noin 3-4%. Annamme suuren äänimäärän tasvaltamme päämiehelle kokokansan Sauli Niinistölle.

      T: Suomen kansa

      • mistäuusipressa

        Kukin äänestäjä voi antaa vain yhden äänen, etkä sinä "ollaanyhtä" tiedä, kenelle äänet menevät.

        Sauli Niinistön töppäilyjä: oikeuskanslerin nimityksen viivästyminen, kun siellä ei ollut Saulille sopivaa ehdokasta. Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajavalintaan puuttuminen. Perussuomalaisista loikannut Timo Soini saatiin luopumaan presidenttiehdokkuudesta Saulin hyväksi lupaamalla että hän voi ulkoministerinä jatkaa. Isäntämaasopimus, jolla Suomeen voi tulla vieraiden valtioiden sotajoukkoja ja aseita. Ja lopuksi vielä sen eduskunnan hyväksymän työttömien kyykyttämislain (aktiivimalli) hyväksyminen.


    • kuikkasaaka

      Isäntämaasopimus on viisautta, Venäjään pitää varautua.

      • Pelätti

        Paskat, maanpetturien hourailuja.


    • isänmaatärkein
    • SomperinSom

      Niinistön äänimäärä tulee jäämään alle 50%:n. Joku 45% on todellisuus tänä päivänä.

      Väyrynen kiilaa kakkoseksi 15% osuudella.
      Haavisto jää niukasti kolmanneksi 14% osuudella.
      Huhtasaari 12%
      Muut sitten alle 7%.

      Äänet hajautuvat paljon laajemmin, mitä gallupit antaa ymmärtää. GAlluppien mukaan Niinistö saisi yli 72%, ja muut vain 1-4 %. Se ei vain pidä paikkaansa. Niinistön kannatus sulaa koko ajan hurjaa vauhtia. Kansa haluaa muutosta.

      Suurimman muutoksen aiheuttaa loppujen lopuksi se, että Väyrynen voittaa Vanhasen. Tämä on lopullinen naula Sipilän arkkuun. Sipilälle tulee lähtö.

      • Voiton.malja

        Laitetaanpa nimmaris muistiin niin voi palata vaalipäivän iltana. Kippis jo etukäteen Saulin voitonmaljalle 🍾


      • ylilautaNiinistö

        niinistön touhu pelkkää katastrofia- mutta isonrahan mediat EU-hankkeineen tukee niinistöä-luo hienon julkisuuskuvan saulille- joka osaa myös ohjailla ihmisiä puheillaan- ja totuudet salataan- niistä ei puhu kukaan media suomessa.

        Samoin outoa ettei huhu-lehdistökään takerru Niinistön ihmissuhdekuvioiden outoihin huhuihin milläänalailla vaikka juuri tuollaisistahan ne elävät?

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15138557/vayrynen-kertoo-tosiasioita-sauli-niinistosta

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15146042/epakristillinen-niinisto-vayrynen--suomen-asialla
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/10298968/sauli-niinisto-elamme-uuden-maailmanjarjestyksen-aikaa


    • vai.Venäjän.presidentiks

      Väyrysen vaalitaktiikka on Niinistön mustamaalaaminen. Outoa neuvostoagentilta jolla on omassa pesässä lukuisia isänmaan vastaisia yrityksiä.

    • kiistaton
      • Huijar

        Hyvä paljastus. Kuten moni arvannut että Väyrynen puhuu lööperiä ja hölmöille menee täydestä.


      • hyipaavo
        Huijar kirjoitti:

        Hyvä paljastus. Kuten moni arvannut että Väyrynen puhuu lööperiä ja hölmöille menee täydestä.

        Huomaa täälläkin, miten uppoaa joihinkin vaikka mitkä keksityt jutut, kunhan vain niissä haukutaan parhaita ehdokkaita.
        Paavolla ei ole koko kampanjan aikana ollut muuta kuin Niinistön haukkuminen mielessä, on katkera ja epäonnistunut mies tuo Paavo.
        Eipä tuo muuta voisi ollakaan, kun on niin nyrjähtänyt ajatusmaailma itsestään ja omasta erinomaisuudestaan, suorastaan iljettävä sammakko koko ukko.


    • Mnbk

      Mistähän löydät miehen joka ei virheitä koskaan ole tehnyt. Mun työpaikalla oli kerran sellainen.Toivottavasti en törmää enää koskaan. Niitä kutsutaan psykopaateiksi.
      Sauli on Suomen paras jätkä.

    • kiskotkaskot
    • Joppasjotakkii

      Paavo Väyrynen oli aivan oikeassa,kun haukkui Niinistöä.
      Niinistö on omaa-ja rikkaitten etua ajava henkilö.

    • hinaajatvenäjälle
    • pitajemale

      ÄÄNI PAAVOLLE

      yksi vaimo ja kuusi lastenlasta

    • Don.Quijote

      Ehdokas Paavo väyrysen mukaan Suomen kansa on väärässä ja tuleva tasavallan presidentti Paavo Väyrynen oikeassa, kuten aina ennenkin, lukuun ottamatta sitä tunnettua yhtä kertaa, jolloin hän itse ensin epäili olleensa väärässä, kunnes totuus paljastui.
      Jos joku vastaavasti epäilee sitä, onko Jeesuksen jälkeen enää synnitöntä ihmistä maan kamaralle syntynyt, haudatkoon moisen skepsisminsä syvälle.

      http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.220589

    • Jokainen Väyrysen väite on osoitettu jo valheeksi.

      Väyrynen on Neuvostoliiton romahtamisesta katkeroitunut neuvostokepu pahimmillaan. Paavohan julisti vain pari vuotta ennen Neuvostoliiton romahtamista, että se on ikuinen valtio, jossa kansanvalta toimii ihailtavasti.

      Paavo oli myös se suomalainen, joka vei Suomen EU-jäsenhakemuksen Brysseliin ja luovutti sen syvään kumartaen.

      Jälkeenpäin hän on kiistänyt kaikki tekonsa. Elantonsa hän saa muka vastustamansa EU:n parlamentista Brysselistä, vapaamielisten parlamenttiryhmässä hanhenmaksaa syöden. Vajaan kymppitonnin kuukausipalkkio ei tunnu riittävän, koska hän tienaa ekstraa myymällä kiinalaisia mukeja, joihin hän on ”vaatimattomana miehenä” laitattanut oman kuvansa.

      USA:n kongressi on uutisten mukaan kuullut hiljattain psykiatria, arvioidakseen sikäläisen presidentin todellista kykyä hoitaa virkaansa. Väyrysen kohdalla on vastaava tilanne.

      • kreikan.fani

        Paavo myös äänesti parlamentissa Kreikan eu-jäsenyyden puolesta. Sitä ei saisi Paavolta mitenkään tarkistaa, mutta faktat löytyy.


      • suomen.fani
        kreikan.fani kirjoitti:

        Paavo myös äänesti parlamentissa Kreikan eu-jäsenyyden puolesta. Sitä ei saisi Paavolta mitenkään tarkistaa, mutta faktat löytyy.

        Höpö juttuja. Kreikka liitty Eu:n jäseneksi 1981. Mitenkös pate olisi voinut äänestää?


      • suomen.fani kirjoitti:

        Höpö juttuja. Kreikka liitty Eu:n jäseneksi 1981. Mitenkös pate olisi voinut äänestää?

        Edellinen kommentoija tarkoitti varmaankin Kreikan osallistumista euroalueeseen.


    • jommpe
    • 2nenkierros

      Laura ja Paavo

      • Arvoitus:

        Vuokko saa kyytiä, kun Laura alkaa saada kyytiä. Mikä se on?

        Väyrysten avioero, kun kiinalainen mukitoimittaja on täyttänyt yhden mukin Viagralla ja Huhtasääri tulee neuvottelemaan Paavon kanssa Putinin vaalirahojen jaosta. :D


    • Emmi

      En tiedä muuta, kuin että ainakin mediapeli on täyttä totta ollut jo vuosia, ja varmaankin jo aikaisemminkin. Nykyään somen ansiosta asiat tulee helpommin ilmi. Eu-tasolla ja Suomessakin pyritään nyt siihen suuntaan, että päästäisiin harrastamaan sensuuria. Tämmöinen kuulostaa ainakin minusta todella hälyyttävältä. Minua ei ainakaan kiinnosta joutua eu-globalisti-eliitin määräiltäväksi ja ohjattavaksi. Laura on ainakin selkeästi eniten oman kansan puolella, ääni menee hänelle.

    • ääänetNo7

      ästä voitte vielä lukea miten idiootit junailivat meidät euroon ja aiheuttivat meille kärsimyksiä: JA RIKKOIVAT LAKIA

      Perustuslakivaliokunnan kokouksen, jonka puheenjohtajana toimi Sauli Niinistö (PeVL 14/1994) pöytäkirjassa sivulla 4 sanotaan näin...

      "Valiokunnan saaman selvityksen mukaan Suomen puolelta on jäsenyydestä neuvoteltaessa todettu, että talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheseen siirtyminen edellyttää valtiosäännön mukaan eduskunnan myötävaikutusta. Tähän viitaten valiokunta katsoo, että liittymissopimus ei vielä voi merkitä sitoutumista osallistua talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen."

      ..ja sivulla 4 sanotaan näin..."(h)allitusmuodon muuttamista voitaisiin...pitää oikeudellisesti välttämättömänä siltä osin kuin jokin sen säännös kokonaan ja muutoin kuin tilapäisesti menettäisi nykyisen sisältönsä EU:n jäsenyyden vuoksi" .

      https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_14 1994.pdf

      Perustuslakivaliokunnan (PeVL 18/1997) päätöksessä (sivu 6) puolestaan todetaan, että "tämän mukaisesti markka voisi lakata olemasta Suomen rahayksikkö Suomen liityyttä euroalueeseen, vaikka 72 §:ää ei olisikaan muutettu." Valiokunta lisäksi toteaa, että asianmukaista on että 72§ pitää muuttaa perustuslain turvaamiseksi ja että perustuslain 72§ on säädettävä uudestaan valtiopäiväjärjestyksen 67 §:ssä säädetyllä tavalla. Tämän jälkeen perustuslakivaliokunta toteaa, että asia hoituu siten, että vaikka Suomi ottaa Euron käyttöön, niin perustuslaki voidaan saada asianmukaiseen kuntoon jossain myöhemmässä vaiheessa (1.3.2000)

      https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_18 1997.pdf

      Ville Itälä palkittin Euroon liittymispäätöksestä sisäministerin pestillä 2000-2003.
      Johannes Koskinen palkittiin oikeusministerin pestillä 1999-2003.
      Paavo Nikula palkittiin oikeuskanslerin pestillä 1998-2007.

      Itälä, Koskinen ja Nikula eivät ymmärtäneet, mitä tarkoittaa perustuslaki-1919:n 95§:n sanamuoto: Tämä hallitusmuoto on kaikilta osiltaan oleva peruuttamattomana perustuslakina, eikä sitä voida muuttaa, selittää tai kumota taikka poikkeuksia siitä tehdä muussa järjestyksessä kuin perustuslaista yleensä on säädetty

      JA nyt.. äänestäkää...

    • paveultimatum

      Joo hyvä Paavo!

    • myöhästäon

      Muuttaa

    • ÖPOISADA
    • julkisuus

      Hyvä Paavo Pavotum. Ultimate pure Väyrynen.
      Paljasta rikokset!

    • hyvälaura

      Hahhahhaa, juu varmaan, puolet suomalaisistako ei halua Suomelle parempaa, kuin mihin Ruotsi on ajautunut ! Jos näin on, niin kannattaa alkaa mietiskellä, et mihin maahan muuttais...

    • paavopeesuusieni

      Lisäkysymyksiä Sauli Niinistölle
      16.1.2018 11:53 Paavo Väyrynen 15 kommenttia

      ilmoita asiaton viesti

      Kiitokset Seija Vaaherkummulle. Hän teki eilisessä haastattelussa joitakin tiukkoja kysymyksiä Sauli Niinistölle. Muutamat lisäkysymykset olisivat kuitenkin olleet paikallaan.

      1. Suomen Nato-jäsenyydestä Niinistö vastasi samaan tapaan kuin aikaisemmin. Jäsenyyttä olisi hänen mukaansa haettava, jos Venäjä alkaisi pitää Euroopan unionia ja Suomea omalta kannaltaan samankaltaisena turvallisuusuhkana kuin Natoa.

      Tähän liittyen Niinistöltä olisi pitänyt ja pitää kysyä, eikö hän itse ole juuri ollut synnyttämässä tällaista tilannetta, kun Suomi on hänen johdollaan solminut Naton kanssa isäntämaasopimuksen, järjestänyt maassamme sotaharjoituksia yhdessä johtavien Nato-maiden kanssa ja ryhtynyt kehittämään EU:ia sotilasliitoksi ja Naton eurooppalaiseksi pilariksi. Eikö hän ole tätä kautta ajamassa Suomea juuri siihen, että menettäisimme liittoutumattomuuden edun ja joutuisimme liittymään Natoon?

      Kysymyksiin Suomen jäsenyydestä euroalueessa Niinistö ei lainkaan vastannut. Lisäkysymykset olisivat olleet ja ovat paikallaan.

      2. Niinistö myönsi sanoneensa jo vuonna 2014, että silloisten tietojen valossa euroon ei olisi siirrytty. Edelleen hän kuitenkin saivartelee sanoilla, eikä myönnä, että euroalueen perustaminen ja Suomen jäsenyys siinä oli virhe.

      Kun kysyttiin kommenttia minun väitteeseeni, että Niinistö oli vienyt Suomen euroon perustuslain vastaisesti, hän vetosi siihen, että perustuslakivaliokunta oli vuonna 1997 hyväksynyt tiedonantomenettelyn.

      Näin teki Ville Itälän johtama valiokunnan enemmistö. Vähemmistön mielestä olisi tullut järjestää kansanäänestys ja eduskunnalle olisi tullut antaa lakiehdotus, joka olisi hyväksytty määräenemmistöllä.

      Asian ydin on kuitenkin siinä, että Niinistön johdolla eduskunnan perustuslakivaliokunta vuonna 1994 totesi, että liittymissopimus Euroopan unioniin ei edes sido Suomea siirtymään talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen. Hyväksyessään liittymissopimuksen eduskunta siis nimenomaan EI päättänyt Suomen liittymisestä euroalueeseen.

      Kolme vuotta myöhemmin Niinistö ja Paavo Lipponen totesivat, että päätös liittymisestä oli tehty jo osana liittymissopimusta. Tämä tulkinta johti perustuslain vastaiseen menettelyyn, jonka Itälän johtama perustuslakivaliokunnan enemmistö poliittisella päätöksellään virheellisesti siunasi.

      Jos perustuslakia olisi noudatettu, Suomi ei olisi siirtynyt euroon. Ruotsissa ja Tanskassa järjestettiin kansanäänestys, ja molemmissa kansalaisten enemmistö hylkäsi oman maansa jäsenyyden euroalueessa.

      Tästä Niinistöltä olisi pitänyt ja pitää kysyä.

      3. Kun kysyttiin kantaa siihen väitteeseeni, että Suomi oli kärsinyt taloudellisesti jäsenyydestään euroalueessa, Niinistö ryhtyi käsittämättömällä tavalla puhumaan siitä, kuinka Suomi oli noussut 1990-luvun alun lamasta. Tässä hän osoitti täydellistä ymmärtämättömyyttä Suomen tuon ajan talouspolitiikasta ja talouskehityksestä.

      Sauli Niinistö oli kansanedustajana tukemassa Harri Holkerin hallituksen ”vahvan markan” politiikkaa, joka johti 1990-luvun alun lamaan. Talous lähti nousuun, kun markan yliarvostus purkautui. Kelluvan valuutan aika ennen euroon siirtymistä oli Suomen taloudelle hyvin suotuisa.

      Vahvan markan politiikan kokemusten olisi tullut saada Niinistö ja Lipponen ymmärtämään, ettei Suomen olisi missään tapauksessa tullut liittyä euroalueeseen. Tämän ymmärryksen puutteesta olemme joutuneet kovasti kärsimään.

      Niinistöltä olisi pitänyt ja pitää kysyä esimerkiksi näin:

      ”Sanoitte uudenvuodenpuheessanne, että Suomen kansantalous on vieläkin pienempi kuin vuonna 2008 ja Suomen valtiontalous on vakavasti velkaantunut. Samana ajankohtana Ruotsin kansantalous on kasvanut noin neljänneksen.

      Itseaiheutetun laman vuoksi Suomessa on leikattu kovalla kädellä varoja muun muassa koulutuksesta ja sosiaaliturvasta. Myös puolustusmenoja ja kehitysyhteistyön määrärahoja on supistettu. Ettekö tunne syyllisyyttä niistä vahingoista, joita Suomelle on aiheutunut siitä, että veitte Suomen jopa perustuslain vastaisesti euroon?”

      Sauli Niinistö joutuu vastuuseen sanoistaan ja teoistaan viimeistään sitten, kun hän joutuu kohtaamaan minut vaalien toisen kierroksen keskusteluissa.

    • toisettotuudet

      Paavolla onkin ihan omat totuudet, niitä koittaa vakuutella tosiksi, aina kirjojaan myöten.
      Mukeissa on vain oma kuva, ilman "totuuksia"

    • Tonibasso

      Ratkaisu Ukrainan kriisiin
      17.1.2018 11:48 Paavo Väyrynen 31 kommenttia

      ilmoita asiaton viesti

      MTV:n Huomenta Suomi -ohjelman haastattelussa minulta kysyttiin Ukrainan kriisistä. Totesin uutisoinnin olleen Suomessa yksipuolista.

      Vuodenvaihteessa 2014-2015 kirjoitin Ukrainan kriisistä useita blogeja, joissa totesin länsimaiden omalla toiminnallaan vaikuttaneen sen syntymiseen. Toisaalta kirjoitin selvin sanoin Venäjän toimineen kansainvälisen oikeuden vastaisesti. Yhdessä blogeistani (https://www.paavovayrynen.fi/2014/12/29/tosiasiat-on-tunnustettava-virheet-on-myonnettava/) kirjoitin muun muassa:

      ”Venäjä rikkoi kansainvälistä oikeutta valtaamalla Krimin niemimaan. Jos Krim olisi vain julistautunut itsenäiseksi, länsimaiden reaktio olisi ollut lievä. Olivathan länsimaat itse rikkoneet kansainvälistä oikeutta Kosovon itsenäistymisen yhteydessä, mitä kaikki EU-maatkaan eivät hyväksyneet. Krimin liittäminen Venäjään sai osakseen jyrkän tuomion.

      Venäjä on rikkonut räikeästi kansainvälistä oikeutta myös Itä-Ukrainassa. Siellä kysymys oli aluksi sisällissodasta, johon osallistuneet separatistijoukot saivat tukea Venäjältä. Jossakin vaiheessa maassa oli ilmeisesti myös Venäjän armeija yksiköitä. Tällä hetkellä tilanne on sekava.”


      Kannoin aikanaan huolta siitä, että Suomen ulkopoliittinen johto saisi käsiinsä Ukrainan kriisistä kaiken olennaisen informaation. Tästä syystä lähetin Sauli Niinistölle tiedoksi kirjoituksiani.

      Uudenvuodenpäivänä 1.1.2015 lähetin Niinistölle myös sähköpostiviestin, johon sisältyi linkki videoon, jossa on mielenkiintoista dokumentaatiota Ukrainan tapahtumista.

      ”Tervehdys!

      Hyvä oli uudenvuodenpuheesikin. Minäkin kommentoin pyynnöstä STT:lle,
      mutta eivät tainneet julkaista, kun kiittelin.

      Palaan vielä viimeisimpiin blogeihini. Olen niissä tuonut
      maltillisesti esille sen, että länsimaatkin ovat tehneet virheitä,
      jotka ovat myötävaikuttaneet Ukrainan kriisin puhkeamiseen. Sain
      äskettäin käsiini linkin, joka osoittaa, että mukana on saattanut olla
      tahallisuuttakin:

      https://www.youtube.com/watch?v=fWkfpGCAAuw

      Tiedotusilmapiiri on Suomessa järkyttävän yksipuolinen. Se myötäilee
      Yhdysvaltain oikeistopiirien propagandaa.

      Parhain terveisin

      Paavo”



      Kannattaa vieläkin katsoa. Viron ulkoministeri Urmas Paet kertoo videolla että Maidanin aukion kuolettavat laukaukset eivät olleet tulleet hallituksen puolelta, vaan opposition joukosta. Toisessa klipissä Victoria Nuland antaa ohjeita uuden hallituksen muodostamisesta sen jälkeen kun presidentti Viktor Janukovitsh oli joutunut poistumaan maasta.

      Olennaista on nyt se, että Suomen tulee auttaa ratkaisun saamisessa Ukrainan kriisiin. Yksi mahdollisuus on, että antaisimme Ukrainalle apua sellaisen perustuslain laatimiseen, joka tarjoaa Donbassin alueelle riittävän autonomian.

      Paavo Väyrynen

    • PALSTALTAPOISTUUTIETOJA
    • öldlsdldjdl
      • Arkirealismia

        Kaikille "linkittäjille" tiedoksi ettei monikaan avaa mitään linkkejä ei varsinkaan jos niitä tyrkytetään useita kerrallaan.
        Satavarma tieto. Samoin se että kaikki pitkät postaukset ohitetaan.
        Täysturhaa vaivaa ja täysin suotta.
        Niillä ei saa ketään puolelleen.


      • huvittaamyös
        Arkirealismia kirjoitti:

        Kaikille "linkittäjille" tiedoksi ettei monikaan avaa mitään linkkejä ei varsinkaan jos niitä tyrkytetään useita kerrallaan.
        Satavarma tieto. Samoin se että kaikki pitkät postaukset ohitetaan.
        Täysturhaa vaivaa ja täysin suotta.
        Niillä ei saa ketään puolelleen.

        Väykkysen kannattajissa näkyy olevan paljon noita, jotka kirjoittelevat pitkät litaniat Paavon "totuuksia" luulevat jonkun niitä lukevan.
        Täällä olevat ovat kantansa betonoineet jo ennen koneen aukaisua, turhaa tuollainen "käännyttäminen" tosiaan on.
        Minkäs ne Paavon kannattajat itselle mahtavat, pakko olla hieman kummallinen, jos Paavoa kannattaa.


    • jimbo34

      Avatkaa nyt ihmeessä ne linkit, Yllämainitut kokoomusidiooitit kokevat totuuden uhkana.

      Hyvä Pate!

    • siisshe
    • PAAVOPRESSA7

      putinin kaveri sauli tuo suomen EU-liittovaltion osavaltioksi:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15099624/aanesta-vayrysta-niin-paastaan-sipilasta

      " Niinistön rahoittajina ovat ne tahot, jotka taloudellisesti eniten hyötyvät tästä yksityistämisen ja alueellisen keskittämisen politiikasta, jota kokoomuksen johdolla toteutetaan. 1,5 miljoonaa on kassassa rahaa juuri näiltä yrityksiltä ja henkilöiltä.
      https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005527056.html

      "Kun Suomi liittyi kansanäänestyksellä EU:n jäseneksi, jäi auki miten Suomen pitäisi suhtautua euroon liittymiseen. Tietojeni mukaan eduskunnan perustuslakivaliokunta totesi silloin , että tässä yhteydessä ei päätetty euroon liittymisestä. Tätä mielikuvaa välitettiin myös kansalaisille äänestyksen yhteydessä. Perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana oli tuolloin Sauli Niinistö, jolla sen kautta on suurin vastuu tuosta linjauksesta.

      Kun Suomi oli liittynyt EU:n jäseneksi, käytännössä Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö junailivat Suomen mukaan euroon. Nyt selitys oli , että asiasta oli päätetty jo äänestettäessä EU:n jäsenyydestä. "
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15146097/sauli-niinisto-ja-euro

      https://www.paavovayrynen.fi/2018/01/03/todistajani-on-sauli-niinisto-itse/

      Kysymyksiä presidenttitenttiin:
      1) Jenni Haukion kummit?
      2) Jenni Haukion vanhempien nimet ja myös entiset sukunimet?

      Näihin kahteen yksinkertaiseen kysymykseen vastaukset, niin tämä asia on loppuun käsitelty. Näihin kysymyksiin ei selvästi haluta vastata niin se jo kertoo tästä tapauksesta paljon.

      PS.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14248189/totuus-jenni-haukiosta
      https://www.vauva.fi/keskustelu/3045393/sauli-niinisto-vapaamuurari?page=9
      nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/07/sauli-niinisto-on-naimisissa.html
      https://2.bp.blogspot.com/-1fRW41rpevc/WlRMhHWV-RI/AAAAAAAAIeE/w6gyJcKwc6soor8I-uw_jA_Jok7nax8cwCLcBGAs/s1600/sdfsdfwerwerwer.jpg
      nwohavaintoja.blogspot.fi/search/label/Sauli Niinistö
      https://www.vauva.fi/keskustelu/2941688/onko-jenni-saulin-kummilapsi
      https://keskustelu.anna.fi/threads/jenni-haukio.1923185/page-2

      http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta
      http://magneettimedia.com/?s=sauli niinistö

      http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238404-en-voi-enaa-tukea-sauli-niiniston-uudelleenvalintaa

    • melkoinenKGB

      Väitteet neuvostokaupalla vehkeilystä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
      Seitsemän vuotta jälkikäteen nousi kohu Väyrysen menettelystä vuoden 1982 presidentinvaalia edeltäneissä tapahtumissa. Suomen Kuvalehti julkaisi syksyllä 1989 valtiotieteen tohtori Jukka Tarkan kirjoittaman jutun, jossa Väyrysen väitettiin syyllistyneen maanpetokseen keskusteltuaan Neuvostoliiton Helsingin-suurlähetystössä työskennelleen ministerineuvos Viktor Vladimirovin kanssa siitä mahdollisuudesta, että Neuvostoliitto lisäisi ns. välitysöljyn myymistä Suomelle, jolloin Suomen vienti voisi vastaavasti lisääntyä. Tämä toisi myönteistä julkisuutta talouskomission puheenjohtajana toimineelle Ahti Karjalaiselle.[54] Väyrynen kielsi ensin kokonaan osallisuutensa ja uhkaili Tarkkaa oikeusjutulla, jos todisteet Väyrysen osallisuudesta jupakkaan julkistettaisiin. Tarkan julkaisemassa kirjassa Ahti Karjalaisen urasta Väyrysen osallisuudesta todistava kirje julkaistiin Väyrysen uhittelusta huolimatta.[55]

      https://www.verkkouutiset.fi/jos-paavo-vayrysta-ei-olisi-olemassa-venajan-trollijohdon-pitaisi-keksia-sellainen/

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001124243.html

      • Konstantinuspieni

        Verkkouutiset on Kokoomuksen verkkolehti. Iltasanomat kuuluu taas Erkkomediaan kuten Helsingin sanomatkin. Tässäpä Uuuden Suomen juttu Saulipojasta:

        Apu: Niinistön suosimalla ritarikunnalla hyvin erikoinen tausta
        Jaa artikkeli:
        AddThis Sharing Buttons
        Share to FacebookFacebookShare to TwitterTwitterShare to WhatsAppWhatsApp
        Uusi Suomi
        Luotu:
        7.7.2011 09:35

        Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
        Kuva
        Sauli Niinistö (kok.).

        Kotimaa

        Presidenttiehdokas Sauli Niinistö kuuluu ritarikuntaan, jonka Suomen-osaston perustaja työskenteli natsi-Saksan propagandavirassa.

        Asiasta kertoo Apu.

        Niinistö kiistää tienneensä ritarikunnan natsimenneisyydestä hyväksyessään kutsun.

        - Minut kutsui Raimo Ilaskivi, jonka hyvin tunnen ja minä luotan hänen arvioonsa, Niinistö sanoi Avun haastattelussa.

        Presidentinvaalin ennakkosuosikki Niinistö vihittiin viime viikonloppuna Konstantinus Suuren ritarikuntaan. Ritarikunnan Suomen-osaston perusti Yrjö von Grönhagen, joka työskenteli 1930-luvulla Saksan SS-organisaation tutkimuslaitoksessa.

        Grönhagenin pyysi töihin keskitysleirijärjestelmän luonut Heinrich Himmler. Miehet olivat keskinäisessä kirjeenvaihdossa.

        Suomen-osaston perustaja tutustui ritarikuntaan toisen maailmansodan jälkeen 1950-luvulla.

        Avun toimittaja kysyy haastattelussa, tuomitseeko Niinistö Grönhagenin toiminnan natsilaitoksessa. Vastaus on epäselvä:

        - Kun minä en tunne, mitä kaikkea hän on tehnyt, niin vaikea sanoa. Mutta natsit minä kyllä tuomitsen, Niinistö sanoo.

        Grönhagen itse sanoutui irti natsi-Saksan ja sen pahamaineisimman osan SS:n ihmisyyttä vastaan rikkovasta toiminnasta. Hän kirjoitti aiheesta kirjan Himmlerin salaseura. Teos julkaistiin vuonna 1948


    • rgrwrg1234573

      pahuuden voimat vallallaan- epäkristillinen EU-liittovaltio-pressa jota media ajaa uudelleen valtaan- ja törkeästi väyrynen lähes sensuurissa- ja melkein jopa haukuttuna mediassa.

      Tämä ei ole tasapuolista vaalikampanjaa- jota median tulisi suorittaa.

      kyse on vaaleihin vaikuttamisesta Brysselin politiikan ja ohjeiden mukaan?

      epäkristillinen demariehdokkaan komentti- PANKKIEN puolesta- kun pankit luovat lliittovaltio-neukkulaa- ja lähes fasistinen Haaviston loppukommentti hakkariasta vastaan- herätti suosionosoitukset studiossa.- lähes vihapuhetta?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15138557/vayrynen-kertoo-tosiasioita-sauli-niinistosta

      alfa tveellä 2 pappia puhui kuinka pahuutta ajetaan kuin nazi-saksassa: tv ja media toistaa jotain asiaa- vain yhtä näkökulmaa- virallinen totuus- sitä toistetaan koko ajan- ja sitten tehdään 3 kk kuluttua kalluppi gallup- ja kansa sanoo kuten on mediassa toitotettu- täällai saadaan valtaan vaikka Hitler jos media niin haluaa.

      tehtiin koe jossa 15 min ajan mediassa näytettiin valtamedialle-vastakkaisia tietoja- ja kun tehtiin gallup, oli suuri muutos- eli yleisön mielipide olikin jakautunut moniin eri mielipiteisiin eikä vain yhteen totuuteen kuten CCCP-USSR tai natsisaksassa- tai EU-suomessa?

      (huolena valtapelaajilaa tuntuukin olevan some ja sen 'vale'-uutiset, koska ne kertovat muutakin kuin virallista totuutta?)
      https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/09/07/yksi-kuva-kertoo-enemman-kuin-tuhat-sanaa/comment-page-1/

      https://www.riemurasia.net/kuva/Vaikuttaminen-Suomessa/149944

      http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/248159-suomen-media-on-todella-vaarallisella-tiella

      "Gallupeilla ja 'mainos'-uutisilla ohjaillaan sauli-ehdoklkaiden taakse- vain väyrynen on suomen puolella eu-politiikkaa vastaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15152652/niinisto-arvoton-arvuuttelija

      http://marttiissakainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/225981-mielen-manipulointi-aikamme-kansansairaus
      http://kimmosaarikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243289-al-ja-yle-puheen-hallinnasta-mielen-hallintaan

      http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/240442-median-hamarat-puuhat-medias-monkey-business-finnish-english
      http://artojaaskelainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232433-mita-ihmetta-kouluissa-tapahtuu
      Onko kaikki hyvin ?

      On ihmismielelle ja ajattelulle ominaista että kun tieto tulee useampaa kanavaa saman sisältöisenä, sitä pidetään luotettavana ja mahdollisesti joltain osin poikkeavaa tietoa aletaan helposti kyseenalaistamaan.

      Kritiikitön uutisten ja ilmiöiden vastaanotto sellaisenaan vain sillä perusteella että esimerkiksi kuulee siitä monesta paikasta vie kuitenkin useammalla tavalla harhaan.

      http://artojaaskelainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218785-aivopesu-laajaa-suomessa
      Pieni listaus yleisistä keinoista saada poliittisesti toivottuja tuloksia:



      1) Muutetaan hieman tai kokonaan tiedon sisältöä ja/tai merkitystä

      2) Poistetaan tiedosta osia jotka ei miellytä

      3) Etsitään asiantuntijoita jotka tuottavat poliittisesti toivotulla tavalla väritettyjä lausuntoja

      4) Ei päästetä julkisuuteen asiantuntijoita ja ryhmiä jotka edustavat erilaista linjaa

      5) Jätetään kokonaan julkaisematta tieto joka ei miellytä

      6) Toistetaan vääristettyä tietoa lukuisia kertoja

      7) Syötetään vääristettyä näkemystä eteenpäin lukuisia kanavia pitkin

      8) Haastatteluissa valitaan kysymykset vastustajille mahdollisimman haitallisella tavalla, ei vapautta puhua

      9) Laitetaan vastapuolen haastatteluihin oman puolen väittäjä ”oikomaan”

      -- ja 10.- tehdään gallup, jossanämä 'aivopestyt' vahvistavat samaa tietoa- ja katugallup, jossa haastatellaan 'oikeita vastauksia' antavia henkilöitä. (tätä lähe skaikissa uutisiissa, joskus lähe s koko uutiset tätä tv-ssä)
      http://artojaaskelainen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212619-aivopesun-mekanismit-ja-valtamedia-suomessa

    • Rippatäppäs

      Pave on seuraava presidentti. Suomessa syvät kansan rivit yhdistyvät kyykyttäjiä vastaan ja näyttävät voimansa presidentin vaaleissa.

    • paavollemeneeäänet

      Niinistö on vapaamuurari ja jennin isä myös.

      Niinistö ei ole enään koko kansan presidentti missään tapauksessa,asioita on tullut niin paljon ilmi ettei niinistö voi olla presidenttinä.

      Ihmiset manipuloitu ja yksinkertaiset ihmiset äänestää niinistöä ja rikkaat etujensa takia.

    • kaarlekopio

      Niinistön olisi pitänyt kysyä Paavolta näitä:

      Montako yötä olit jalasmökissä?

      Miten uskoit Neuvostoliittoon niin, että väitöskirjassa väitit ettei se koskaan hajoa?

      Miksi menit nipistelemään lentoemäntiä?

      Montako kotiryssää sinulla on ollut?

      • helsinkiboys

        Niinistölle kysymyksiä:

        Miksi n,,ssit kummitytöäsi?

        Miksi raharuhtinaat tukevat KAMPANJAASI?

        Miksi valehtelet ukrainan kriisin syistä?

        Miksi petit maasi, kun luovutit suomen itsemääräämisoikeuden vieraille valtioille?

        Miksi kuulut natsien salaseuraan?


    • Muurmaas

      Niinistö kiertelee tekemisiään ja tekemättä jättämisiään kuin kissa kuumaa puuroa. Ja kuumia asioitahan ne ovatkin, koska kysymys kuuluu, onko Niinistö isänmaallinen vaiko ei, onko hän suomalaisten asialla vaiko ei, ajaako hän vain omaa etuaan vaiko ei, on hän Suomelle riittävän jämäkkä presidentti vaiko ei. Teot kertovat ainakin saamattomuudesta ja mielistelystä, vaikka maa on jo lähes sekasorrossa typerien päätösten ja päättäjien selkärangattomuuden takia.

    • jhaswq

      Venäjämielisyys on pahaa suorastaan ruttoa

      Väitteet neuvostokaupalla vehkeilystä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
      Seitsemän vuotta jälkikäteen nousi kohu Väyrysen menettelystä vuoden 1982 presidentinvaalia edeltäneissä tapahtumissa. Suomen Kuvalehti julkaisi syksyllä 1989 valtiotieteen tohtori Jukka Tarkan kirjoittaman jutun, jossa Väyrysen väitettiin syyllistyneen maanpetokseen keskusteltuaan Neuvostoliiton Helsingin-suurlähetystössä työskennelleen ministerineuvos Viktor Vladimirovin kanssa siitä mahdollisuudesta, että Neuvostoliitto lisäisi ns. välitysöljyn myymistä Suomelle, jolloin Suomen vienti voisi vastaavasti lisääntyä. Tämä toisi myönteistä julkisuutta talouskomission puheenjohtajana toimineelle Ahti Karjalaiselle.[54] Väyrynen kielsi ensin kokonaan osallisuutensa ja uhkaili Tarkkaa oikeusjutulla, jos todisteet Väyrysen osallisuudesta jupakkaan julkistettaisiin. Tarkan julkaisemassa kirjassa Ahti Karjalaisen urasta Väyrysen osallisuudesta todistava kirje julkaistiin Väyrysen uhittelusta huolimatta.[55]

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe