Ainoastaan Väyrynen voi voittaa Niinistön

HyvätTaverrit

Ymmärtäkää nyt hyvät toverit, että presidenttiä täytyy vaihtaa!
Äänestämme Väyrysen toiselle kierrokselle ja sen jälkeen Niinistön peli on pelattu.

18

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • The.fin

      Hyvä toveri ja kerjääjä. Emme ymmärrä. Piste.

      • NytÄänestetäänOikein

        Katso Paavon iltalehden haastattelu ja jos et ymmärrä niin pue se pyjama päälles ja mene kirjan kanssa sänkyyn. :)


      • PAAVOPRESSAKSIheti

        väyry on aINOA VAIHTOEHTO

        Paavo Väyrtynen sai eniten ääniä viime vaaleissa

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15138557/vayrynen-kertoo-tosiasioita-sauli-niinistosta

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15141482/sauli-sanoi-kusettakaa-kansaa-osa2

        http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/10/paavo-vayrynen-suomen-ulkopolitiikkaa.html

        "Nyt se nähtiin - Suurpääoma-eliitin keinojytky

        Suomen kansaa kustiin näissä presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella linssiin enemmän kuin koskaan. Kun ilmoittiin, että peräti 36,97 % äänestäneistä antoivat äänensä porvarien sekä suurpääöma-eliitin Sauli Niinistölle.

        EU-kriittistä Paavo Väyrystä äänesti 17,54 % äänestäneistä joka jätti sitten Väyrysen hitusen hienosti vihreiden Pekka Haaviston taakse.

        Lopullisten tuloksien julkistaja Tieto Oyj (ent. Tietoenator) olisi jo nyt voinut näpytellä tietojärjestelmiinsä, että Niinistö sai yli 51 % kannatuksen. Mutta jottei vaalivilppi olisi liian läpinäkyvää järjestetään presidentinvaaleissa vielä toinen kierros. Jonka suurin osa Suomen kansasta uskoo olevan täysin rehellisesti järjestetty. Mutta valitettavasti tämä ei pidä missään tapauksessa paikkansa. Koska Niinistön voitto on jo päätetty etukäteen. Sillä hän täyttää ne tunnusmerkit joita Suomen valtion johtajalta edellytetään uuden maailmanjärjestyksen kynnyksellä."

        ja sama uudelleen 2018- saulin valtakauden jälkeen suomea ei enää ole- on vain EU-liittovaltio vuonna 2025- kun Niinistööt lähettää kersansa EU-liittovaltion ossialistiseen monikulttuurikolhoosikouluun , josssa opetus on ruotsiksi.
        http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/01/nyt-se-nahtiin-suurpaaoma-eliitin.html

        https://yle.fi/uutiset/3-9966702

        SUPO-Pelttari puhuu ruotsia- joten siinä näkee kenen turvaslööisuus on kyseessä?

        PAAVO JOHTAA GALLUPEJA-

        PAAVOLLA ON JO NYT 50 000 KANNATTAJAA
        http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/06/paavo-vayrysen-50-000-nimea-keranneen.html


      • PAAVOPRESIDENTIKSI

        Väyrysen kannatus oman gallupimme mukaan 48%.

        Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

        Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

        Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

        Välittäkää viestiä


    • paaaaaaaavo

      Kylläpäs ymmärrämme kokoomustoveri. Paaavo 7.

    • exodus8

      Lisäkysymyksiä Sauli Niinistölle
      16.1.2018 11:53 Paavo Väyrynen 15 kommenttia

      ilmoita asiaton viesti

      Kiitokset Seija Vaaherkummulle. Hän teki eilisessä haastattelussa joitakin tiukkoja kysymyksiä Sauli Niinistölle. Muutamat lisäkysymykset olisivat kuitenkin olleet paikallaan.

      1. Suomen Nato-jäsenyydestä Niinistö vastasi samaan tapaan kuin aikaisemmin. Jäsenyyttä olisi hänen mukaansa haettava, jos Venäjä alkaisi pitää Euroopan unionia ja Suomea omalta kannaltaan samankaltaisena turvallisuusuhkana kuin Natoa.

      Tähän liittyen Niinistöltä olisi pitänyt ja pitää kysyä, eikö hän itse ole juuri ollut synnyttämässä tällaista tilannetta, kun Suomi on hänen johdollaan solminut Naton kanssa isäntämaasopimuksen, järjestänyt maassamme sotaharjoituksia yhdessä johtavien Nato-maiden kanssa ja ryhtynyt kehittämään EU:ia sotilasliitoksi ja Naton eurooppalaiseksi pilariksi. Eikö hän ole tätä kautta ajamassa Suomea juuri siihen, että menettäisimme liittoutumattomuuden edun ja joutuisimme liittymään Natoon?

      Kysymyksiin Suomen jäsenyydestä euroalueessa Niinistö ei lainkaan vastannut. Lisäkysymykset olisivat olleet ja ovat paikallaan.

      2. Niinistö myönsi sanoneensa jo vuonna 2014, että silloisten tietojen valossa euroon ei olisi siirrytty. Edelleen hän kuitenkin saivartelee sanoilla, eikä myönnä, että euroalueen perustaminen ja Suomen jäsenyys siinä oli virhe.

      Kun kysyttiin kommenttia minun väitteeseeni, että Niinistö oli vienyt Suomen euroon perustuslain vastaisesti, hän vetosi siihen, että perustuslakivaliokunta oli vuonna 1997 hyväksynyt tiedonantomenettelyn.

      Näin teki Ville Itälän johtama valiokunnan enemmistö. Vähemmistön mielestä olisi tullut järjestää kansanäänestys ja eduskunnalle olisi tullut antaa lakiehdotus, joka olisi hyväksytty määräenemmistöllä.

      Asian ydin on kuitenkin siinä, että Niinistön johdolla eduskunnan perustuslakivaliokunta vuonna 1994 totesi, että liittymissopimus Euroopan unioniin ei edes sido Suomea siirtymään talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen. Hyväksyessään liittymissopimuksen eduskunta siis nimenomaan EI päättänyt Suomen liittymisestä euroalueeseen.

      Kolme vuotta myöhemmin Niinistö ja Paavo Lipponen totesivat, että päätös liittymisestä oli tehty jo osana liittymissopimusta. Tämä tulkinta johti perustuslain vastaiseen menettelyyn, jonka Itälän johtama perustuslakivaliokunnan enemmistö poliittisella päätöksellään virheellisesti siunasi.

      Jos perustuslakia olisi noudatettu, Suomi ei olisi siirtynyt euroon. Ruotsissa ja Tanskassa järjestettiin kansanäänestys, ja molemmissa kansalaisten enemmistö hylkäsi oman maansa jäsenyyden euroalueessa.

      Tästä Niinistöltä olisi pitänyt ja pitää kysyä.

      3. Kun kysyttiin kantaa siihen väitteeseeni, että Suomi oli kärsinyt taloudellisesti jäsenyydestään euroalueessa, Niinistö ryhtyi käsittämättömällä tavalla puhumaan siitä, kuinka Suomi oli noussut 1990-luvun alun lamasta. Tässä hän osoitti täydellistä ymmärtämättömyyttä Suomen tuon ajan talouspolitiikasta ja talouskehityksestä.

      Sauli Niinistö oli kansanedustajana tukemassa Harri Holkerin hallituksen ”vahvan markan” politiikkaa, joka johti 1990-luvun alun lamaan. Talous lähti nousuun, kun markan yliarvostus purkautui. Kelluvan valuutan aika ennen euroon siirtymistä oli Suomen taloudelle hyvin suotuisa.

      Vahvan markan politiikan kokemusten olisi tullut saada Niinistö ja Lipponen ymmärtämään, ettei Suomen olisi missään tapauksessa tullut liittyä euroalueeseen. Tämän ymmärryksen puutteesta olemme joutuneet kovasti kärsimään.

      Niinistöltä olisi pitänyt ja pitää kysyä esimerkiksi näin:

      ”Sanoitte uudenvuodenpuheessanne, että Suomen kansantalous on vieläkin pienempi kuin vuonna 2008 ja Suomen valtiontalous on vakavasti velkaantunut. Samana ajankohtana Ruotsin kansantalous on kasvanut noin neljänneksen.

      Itseaiheutetun laman vuoksi Suomessa on leikattu kovalla kädellä varoja muun muassa koulutuksesta ja sosiaaliturvasta. Myös puolustusmenoja ja kehitysyhteistyön määrärahoja on supistettu. Ettekö tunne syyllisyyttä niistä vahingoista, joita Suomelle on aiheutunut siitä, että veitte Suomen jopa perustuslain vastaisesti euroon?”

      Sauli Niinistö joutuu vastuuseen sanoistaan ja teoistaan viimeistään sitten, kun hän joutuu kohtaamaan minut vaalien toisen kierroksen keskusteluissa.

      • Tennasta

        Niinistöhän ei ymmärrä, kuten ei Lipponenkaa.. Toinen on onneksi pois sekoilemasta, rikkinäisine muovikasseineen.


    • kokokansanPaavo
    • tottatattsts

      Vanhasesta ei ole haastajaksi. Väritön mies ja naisten kanssa tunnetusti tumpelo. Väykkyä tarvitaan Niinistön ja Sipilän rökittäjäksi.

    • ihanaaa-

      Ennen Jeesus johdatti meidät taivaaseen. Nyt se on mini minäminä Paavo.

      • Väykkä-7

        Onko muka Salen "Napeleon kompleksi" mukamas parempi vaihtoehto?
        Ihan NATO ukko se Sale on ja äärioikeistolainen sekä kokkareiden ehdokas vielä.
        Koskaan en kokkaretta äänestä enkä varsinkaan kokkare pressaa...


    • Järkivalintaehdottomasti

      On totta, että Väyrysellä voi voittaa, mutta hän ei ole yksin. Nils Torvalds on vielä varteenotettavampi uhka toisella kierroksella Niinistölle kuin Väyrynen. Siis jos et halua Niinistöä jatkokaudelle äänestä Numeroa 9.

      Kun viitsii vähänkään kuunnella ja lukea Nils Torvaldsin ajatuksia tajuaa, että hän on vaihtoehdoista paras presidentiksi Suomelle tämän hetkisessä Suomen, Euroopan, Venäjän ja USA:n tilanteessa.

      Ylivoimaisesti paras ehdokas
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15147554/torvalds-yksinkertaisesti-jarkevin-vaihtoehto

      Lisää Nils Torvaldsin näkemyksiä
      https://nilstorvalds.fi/nils-torvalds/?lang=fi

      Loppuksi haluaisin vielä muistuttaa. Nils Torvalds on eniten ja ahkerimmin ajanut Suomen etuja euroopan unionissa. Torvalds on mm puolustanut aktiivisesti ja onnistuneesti Suomen metsätalouden etuja EU:ssa. Saanut ihan palkinnonkin Suomessa hyvästä työstään
      http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/metsä/artikkeli-1.212893

    • PAAVOPRESIDENTIKSI

      Hyvin sanottu
      Nyt pitää saada maan asiat kuntoon.

      Väyrysen voitto takaa meille uuden hallituksen.

      Kun me äänestämme Paavo Väyrysen voittajaksi presidentinvaalissa, saamme me samalla uuden hallituksen. Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus.

      Välittäkää viestiä

      • Kansatietää

        Vuoden päästä on eduskuntavaalit. Hallitus vaihtuu sitten. Ei nyt eikä presidentti vaihdu. Enää 10 päivää niin saatte nähdä mitä kansa on päättänyt ja valinnut. Sitten pulinat pois!


      • fdsfdsfdffsdfsdf

        Sipilässä ei ole alkiolaisuutta pätkääkään. Ahne piru!


    • keputin

      JOO!

      Nyt on äänestettävä Paavoa. Ainoa oljenkorsi kaatamaan Niinistön.

      Sipilä on jo kaadettu. Olisi uskonut ja tehnyt Paavosta ministerin.

      Seuraavissa eduskuntavaaleissa ei kepusta ole jäljellä kuin rippeet!

    • ValitseViisaasti

      Kun pakolaiset vyöryivät Suomeen.Ministerit ja Presidentti ei tehnyt mitään. Annettiin asioiden vain tapahtua. Kun puhumme isänmaallisuudesta,mikä on tärkein? Rajaturvallisuus. Kukaan ei ottanut puhelinta käteen kun paperiittomat muslimivirrat vyöryivät suomeen. Annettiin vain tulla. Joukoittain. Miettikää tätä kun äänestätte. Turvallisuus on oltava tekoja kun tekoja tarvitaan. Puhuvilla päillä emme tee kriiseissä mitään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      468
      3406
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3401
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      138
      2955
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2272
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2140
    6. 199
      1520
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1261
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      87
      1254
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe