Oulaisten junnu jääkiekko

Ent.Oulaistelainen

Miten menee cobrilla? Kun käy niiden sivulla katsomassa pelaajamääriä, niin kovin vähissä on pelaajat. Kyllä huiman aikaan oli aivan toinen meininki ja pelaajia oli.

25

2735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaleK_Tapmereelta

      Cobrat on muutaman perheen "projekti" omille pojille. Tavallisia tallikoita ei tarvita kuin jäävuorojen maksuun. Kaupungin tuki lajille on mittava, vuositasolla useita kymmeniä tuhansia.

      • Anonyymi

        Ei taida riittää muutama kymmentuhatta. Veikkaan 6 numeroista lukua millä kaupunki tukee.


    • rsuyt

      Tiedätkö, ei kiinnosta sitten yhtään!

    • lokjhtfd

      Pieni on tämä seuraperhe!!

    • kjiid

      Miten pelit on mennyt?

    • naapuriseura

      Uusi nimi cobrille (Cobra-Karhu). Kalajoella olin katsomasa c-jun peliä.Melkein puolet pelaajista oli Ylivieskasta.

    • MLHKx2R

      Aikalailla läheltä olen lajille omistautuneena ihmisenä seurannut mainittua junioritoimintaa. Olen havainnut myös tämän vähäisen pelaaja määrän tietyissä joukkueissa, ”kepealla materiaalilla” onnistuu pelata niin kauan, kuin pelataan pienellä kentällä. Kun pelit siirtyvät täydelle kentälle E-junnuissa, tarvitsee joukkue sitten sitä laajuutta.

      Yllättynyt olen lisäksi kilpailullisuudesta ja tinkimättömästä menestyksen tavoittelusta aina vain nuorempien junioreiden osalta. Toki tämä kuuluu joukkueurheiluun ja jääkiekkoon, mutta pienimmissä junioreissa lähestymistapa kuuluisi olla enemmänkin kasvatuksellinen, kuin tinkimätön menestyksen tavoittelu. Jossain joukkueissa on joskus jopa menestyksen tavoittelu viety siihen pisteeseen, että joukkue jaetaan kahtia, hyviin ja huonohin. Toki tämä voidaan ilmaista, myös kauemmin pelanneet ja vasta harrastuksen aloittaneet. Uskallan väittää, että tämän kaltainen toiminta ei ole pitkällä aikavälillä kestävällä pohjalla ja on osaltaan vaikuttamassa myös harrastaja määrään.

      Pienten junioreiden huippuunsa viritetyn kilpailullisuuden puolustajat vetoavat varmasti pelaajapolkuun ja Pohjois-Suomalaiseen pelaajatuotantoon. Edelleen väitän, että talenetit kyllä löydetään ilman tuota mainittua kilpailullisuutta pienemmissä junioreissa.

      Älkää tappako hienoa harrastusta ja intoa liiallisella kilpailulla ja menestyksen tavoittelulla liian varhaisessa vaiheessa.

      Koska en mainitse mielipiteessä ketään nimellä en edelleenkään koe olevani velvoitettu myöskään itse esiintymään omalla nimelläni.

    • näänöö

      Saa nähdä miten käy ensi kaudella onko pelaajia viel?

    • Lehti100

      Oulaistelainen junnujääkiekkoseura Cobrat selvittää huhtikuun aikana uuden edustusjoukkueen perustamista organisaationsa sisälle.



      Oulaisten junnujääkiekkoseura Cobrat pyrkii ottamaan edustuskiekkoilun toimintaansa. Cobrien kevätkokouksessa maaliskuun lopulla hyväksyttiin seuran sääntömuutos. Sääntömuutos mahdollistaa sen, että edustuskiekkoilu voidaan ottaa mukaan jääkiekkoseuran toimintaan.


      Cobrien puheenjohtaja Markku Hanhela paljastaa, että asiasta käytiin keskustelua jo viime kesänä heti edellisen edustusjoukkueen, Kiekko Haukkojen, hakeuduttua konkurssiin. ”Silloin ei kuitenkaan löytynyt vetäjiä siihen, että uusi edustusjoukkue olisi saatu perustettua”, Hanhela sanoo.


      Kevään mittaan asiaa on Hanhelan mukaan pohdittu uudelleen Cobrien organisaation sisällä ja päädytty siihen, että edari yritetään perustaa junnujääkiekkoseuran sisälle. Hanhela kertoo, että jo huhtikuun aikana yritetään selvittää joukkueen organisaatiota tarkemmin: pelaajia, vetäjiä, valmentajia ja myös rahoittajia. Jos nämä asiat saadaan kevään aikana selville, aloittaisi Cobrien edustusjoukkue jo syksyllä tulevan kauden alussa.


      Arvion mukaan noin kymmenen entistä Kiekko Haukkojen pelaajaa jatkaisi uudessa joukkueessa. Muista nuorista, 20-vuotiaista, edustukseen on ollut halukkuutta viidellä pelaajalla. Uuteen joukkueeseen tavoitellaan 15–20 pelaajaa.

    • icefevcoldd

      Nämä "pikku" jääkiekkoilijat tuntuvat olevan ja liikkuvan muka treenilenkillä tuolla Salen kulmilla ja jäähallin ympäristössä niin ylimielisen oloisina, ettei tie meinaa riittää, kun ollaan niin pollevia! Tiet on muillekin tarkoitettu, kuin itsestään liikoja luuleville penikoille.
      Laittakaapa jäitä hattuun!

    • naapurin

      Mikä on nyt tilanne junnuissa

    • Naapurista

      Kausi 2018-19 mitä joukkueita on tulossa ja onko pelaajia?Miten edustusjoukkue onko tulossa.

    • Semmosta

      Useita lapsia lopettanut kiekon kun valmentajat luotsaa omia lapsia ja muut ovat vain harrastuksen maksajina. Naapurikunnissa ihmetelty myös tätä touhua. Joukkuehenki ja lasten innostuksen pysyminen ei ole tässä seurassa nro 1,vaan ykkösenä on omien lasten mahdollisimman korkealle menestyminen. Valmentajien lapset perseilee ja kiusaa muita, mutta siihen ei puututa millään lailla. Taitaa Kohta kaatuu omaan mahdottomuuteensa koko seura...

    • tokihoki

      ei kai nyt ihan niin....

    • ettänäin

      Juu me lähettiin jo naapuriseuraan.Onhan siel ainakin se yksi ikäryhmä,joka on niin ..... joukkue.

      • ffkkuuccp

        Niin ja onhan tuossa asenteessa ollut koko ajan se vika, että siitä pojasta (usein miten) luullaan tulevan isompikin tekijä kaukaloihin.

        Pahinta on se, että tämä pikkukiekkoilija luulee olevansa muita parempi, myös kaukalon ulkopuolella, vittuillen ja kiusaten heikompiaan. Tämä ei nyt siis ole mitään tuulesta temmattua juttua, vaan ihan arkipäivää, valitettavasti juuri jääkiekkopiireistä!

        Älkääpä vanhemmat ummistako silmiänne tältä asialta.


    • Jooei

      Eipä niitä pelaajia oikeen meinaa olla missään ikäryhmässä...

    • Anonyymi

      Kuulin että yksi pääpäsmäri olisi mennyt hermeksen.

      • Anonyymi

        Hermekseen on mennyt kymmenkunta.


    • Anonyymi

      Miksi?jos noin monta niin kohta kuolee koko jääkiekko täältä.

    • Anonyymi

      Veikö K K ne sinne

    • Anonyymi

      ei kai se haittaa jos joillakin tavoitteet korkeammalla. ihan ok käydä kokeilemassa mihin rahkeet riittää jos haluja on. pitäis vaan saada lisää porukkaa innostumaan jääkiekosta ja jatkamaan harrastusta mahdollisimman pitkään. mutta onhan siihenkin hommaan jo olemassa henkilö...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe