Bi Miesten seksuaalisuus

MiehetEnääSeisottaa

Muut huomanneet että bi mies muuttuu ikääntyessä yhä enemmän miesten mieheksi, alkuun riitti vain kokeilut ja silloin tällöin. Vanhemmiten varsinkin eron jälkeen jää naiset pois kun ei juuri saatavissa ja himot miestenväliseen voimistuu. 50v jälkeen monet exukm ja runkkaavat usein yksin sekä hakeutuuvat miestenväliseen aina kun mahdollista. 60jälkeen jo vaiheessa kun ei enää nainen kiinnosta seksikumppanina mutta miesten kesken himot ja kyvyt tosi kovana.
Näin käynyt minulle 60v exukm joka runkkaa usein seksä harrastaa miestenvälistä aina kun saatavissa, kesällä usein esim levareilla hyvä himojaan tyydyttää. Olen ollut ns.bi mies pojasta asti, vanhemmiten tahti vaan kiihtyy ja estot on pois. Kiimasta nauttia miestenvälisestä kun mikään ja kukaan ei estä sitä varsinkaan vaimo tms.
Muilla samanlaisia kokemuksia bi seksuaalisuuden voimistumisesta varsinkin eron jälkeen?

27

917

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nius

      Hämmästyttävän samanlaisia kokemuksia ja mieltymyksiä etenkin siinä vaiheessa, kun hetero liitto päättyy ja matkamittarissa kilometriä.
      Itse olen muutaman kerran etsinyt samanhenkisiä parkkipaikoilta, mutta huonolla menestyksellä, johtunee varmaan pimeydestä ja kylmyydestä.
      Todella jännää, että jossakin vaiheessa sama sukupuoli alkaa kiinnostamaan seksuaalisesti, mutta usein kynnys turhan korkea.
      Minulle käynyt samoin, mutta en ole päässyt etenemään enkä löytämään saman henkistä ihmistä.
      Täytyy tyytyä autoiluun ja runkkailuun itsenäisesti kunnes löytyy alan harrastaja.
      Luulis, että pks. jossa populaatio keskittymä löytyisi helposti, mutta asia ei ole niin. Onneksi kirjoittelusi saattaa auttaa.

    • bi-mies-60v

      Aivan sama kaava. Jo nuorena koltiaisena huomasin kiinnostukseni omaan sukupuoleeni, olin hyvin seksuaalinen ja runkkasin jo nuorena hyvin paljon , katsellen vanhempien miesten kuvia ( tanskalaisia h-lehtiä).
      Koko ikä mennyt heterosuhteessa ja monen lapsen isänä, mutta vaimon halujen hiipuessa alkoi bi lyödä uudelleen läpi väliin hyvinkin voimalla.
      No levareilla olen asiani hoitanut, vaikka onhan siinä omat riskinsä, mutta toiset, varsinkin vieraat miehet vetävät puoleensa, ei niinkään miehinä vaan himona siihen KYRPÄÄN.

    • nius

      Olisin kovin otettu, jos voisitte hieman avittaa info mielessä mistä kannattaisi lähteä etsimään mahdollisia samanhenkisiä.
      Yhteys varmaan onnistuu eeanco ja tämä sivusto. Kiitos

      • hh-mies

        Niinkuin tuossa edellä kirjoitin, levähdysalueet kautta maan ovat hyviä paikkoja tavata samanhekisiä miehiä.
        Katso tämän sivun kohdasta " runkkupaikat kartalla" niin löydä itsellesi lähimmät.


    • huhhuhuhuu

      Vaikka olen aikuinen mies, en allekirjoita tuota. Isomahainen kalju mies ei paljon kiihota.

      • imusuu

        Niin, ei minuakaan se iso maha eikä kaljupää kiihota, enkä siellä niiden takia kävisikään, vaan se minulle seisova kyrpä ja mitä sieltä tulee työni palkaksi, se se sinne vetää.


      • IwantOld

        No,makuja on monia,nimenomaan vatsakas,kalju määrätietoinen vanha mies H:ki olisi minun makuuni,ei vaan tunnu löytyvän...
        Itse 52v 'noviisi'...


    • rantatouristi

      Niin se mene, minullakin, juuri niin . Parkkialueilla olen käynyt, mutta jollain muualla autolla kuin omallani. Rekkarin perusteella kun kuka tahansa tunnistaa ja sitä en halua. Tilaisuuksia on siis vähän, ellei piilotat auton jonnekin ja tulet kävelemällä. Eli olen käynyt pari kertaa vuodessa pitkällä lomalla Välimeren rannoilla ja googlamalla löytänyt niitä nakurantoja, joita miehet suosivat. Siellä on rantadyynien takana nakumiesten taivas! Olen saanut ja antanut siellä monta kertaa, kahdestaan ja ryhmässäkin. Kun on oikein lämmin on joillakin rannoilla ihan tungos ja harva on tullut vain aurinkoa ottamaan….

    • nius

      Varmasti asia on kuten kerroit, mutta tähän hätään ei mahdollista lähteä etelään ja nauttia oikeista asioista.
      Uskon myös, että olet oikeassa auton käytössä noilla paikoilla. Mutta mistä sitten ?
      Runkkupaikat kartalla löytyy lukematon määrä paikkoja pks:lta mutta useimmat päiväykset kesäkuukausina ja yhteenvetona koko alueesta on, että kovin laimeeta etsintää ja/tai ei merkitä käyntejä.

    • Biheteroitsekkin

      Tapailen yleensä muita samanhenkisiä herrasmiehiä työmatkoilla hotelleissa. Yhteydenottomahdollisuuksia on vaikka kuinka. Yli puolet yleensä uskaltautuvat sokkotreffitapaamiseen. Ympäristö ja molemminpuoleinen kova kiima luo tosi kiihottavan tunnelman eikä viagroja todellakaan tarvita.

    • nius

      Tarpeen vaatiessa infoa tämän sivun puitteissa, jos tulee mielenkiintoa tavata, eeanco ja tapaamisiin.

    • nius

      Löylykauhasta puheenollen, miten olis uimahallien saunat tapaamispaikkana ?

      • IwantOld

        Entäs jos Iskuriin ilmoitus,itsellä on,muttei Hesasta tunnu vanhempia miehiä löytyvän...
        Melkein kaikki 65 vuotiaat jostain muualta...


      • nius

        Toki löytyy eli tässä yksi kiinnostunut, mutta kokematon mies seksiin. Olehan yhteydessä tai kerro Iskurin tietosi.


      • IwantOld
        nius kirjoitti:

        Toki löytyy eli tässä yksi kiinnostunut, mutta kokematon mies seksiin. Olehan yhteydessä tai kerro Iskurin tietosi.

        Hakusana:'Ronskia...'


    • Kiinnostunut-bi

      Samoin olis mukava päästä kokeilemaan toisen miehen paljasta kovaa kalua... ja samalla antaa miehen runkata omaa kalua ja antaa ottaa vaikka se imettäväksi..

      • Myösbi

        Mistä löytää luotettava siisti bi ? Kiinnostaa myös.


    • Miessstee

      Mies ymmärtää vanhentuessaan paremmin toisen miehen tarpeet. Naiset ei voi enää saada lapsia, niin miehet nauttii keskenään.
      Homoseksi oli hyvin tavallista jo muinoin Rooman valtakunnassa... mies sai nauttia vapaasti toisen miehen kans... joku keksi yhtäkkiä, että siitä tuli luonnotonta.

    • uuteen_suuntaan

      Hieman samalta kantilta tämä kokemus mutta eri lopputuloksella:

      Ero tuli, oli vähän sählinkiä, mutta hengissä selvittiin. Sitten huomasin, että miehet kiinnostaa, teini-iässä aiemmin ollut jotain fantasioita, ei muuta. Jatkoin sitä touhua jonkin aikaa, mutta vaikka kiima katosi miesten kanssa, mitään varsinaista tyydytystä en saanut.

      Päätin ottaa pari askelta taaksepäin ja palata siihen hetkeen, kun ero oli tuskaisimmillaan, mietin ja pohdin elämääni ja valintojani ja ymmärsin monen monituista asiaa itsestäni ja elämästäni, mutta ehkä tärkein niistä oli, että olen aina ollut jopa liiankin kiltti ja miellyttämisen haluinen, minulle on ollut liian vaikeaa pitää puoliani ja sanoa 'ei' tarpeeksi ajoissa.

      Tajusin, että olin hakenut viime vuodet hyväksyntää toisia miellyttämällä ja olin sitä tehnyt jopa kaikkein primitiivisimmällä tavalla, toisia miehiä seksuaalisesti tyydyttäen. Koko ajatusprosessi kesti useamman kuukauden, mutta kun asiat alkoivat selkiytyä, oloni oli seesteisempi, selkeämpi ja rauhallisempi kuin koskaan elämässäni aiemmin. En ole kellekään enää katkera, en ole mihinkään pettynyt, olen uudessa suhteessa ihanan naisen kanssa, joka hyväksyy minut täysin enkä enää pelkää pieniä skismoja, jos joskus sanonkin 'ei' hänelle. Seksi miesten kanssa ei kiinnosta enää, tunnen suurta tyydystä, en vain kiiman tilapäistä katoamista, kun harrastamme naiseni kanssa monipuolista seksiä.

      Tämä on vain minun tarinani, jokaisella meistä on oma polku kuljettavana, mutta olen ikuisesti kiitollinen siitä, että ymmärsin hetkeksi pysähtyä miettimään kuka olen ja mihin olen menossa ja sen tuloksena ottaa muutaman askeleen taaksepäin ja jatkaa toisella polun haaralla eteenpäin.

      Jos olisin jatkanut aluksi valitsemallani polulla, olisin varmasti hoitanut monta miestä ja nähnyt monen monta kalua, mutta itseni olisin hukannut enkä oikeaa tyydytystä kokenut enää koskaan.

    • miestenvälistä

      Kaverin kanssa molemmat ollaan erottu. Minä 2 vuotta sitten ja kaveri reilu vuosi sitten. Puol vuotta taaksepäin saunottiin ja molemmilla oli sellaset puolikovat munat. Jotenkin jutut käänty seksiin ja sit olikin molemmilla kunnon seisokit. Niimpä sitten päädyimme runkkaamaan ja sen jälkeen on saunottu ja runkattu keskenämme. Vuoden vaihteessa päädyimme runkkaamaan toisiamme ja todettiin että jatketaan näin säännöllisesti kunnes naiset löydämme.

    • nius

      Löytyiskö saunaseuraa huomenna Leppävaaran uimahallin höyrysaunaan 1500

      • feikkiä.pukkaa

        kik? sc? sms? gmail? whatsapp?


      • nius
        feikkiä.pukkaa kirjoitti:

        kik? sc? sms? gmail? whatsapp?

        Kokeile vaikka tämän saitin kautta eli eeanco käyttäjänimellä ja jos ei niin gmail.com ja eerocore


    • nius

      kik eacore

      • IwantOld

        Taitaa toi nius olla wannabe? Eipä vaan ole vastaillu...


      • nius
        IwantOld kirjoitti:

        Taitaa toi nius olla wannabe? Eipä vaan ole vastaillu...

        Kokeile yksityisviestinä tämän kautta eli eeanco


    • UKM57

      No kypsät keski-ikäiset miehet ei tietysti enää saa helposti nuoria naisia, niin ei sitten eronneita niin enää vaikea seksi innosta. Miesten kanssa on suorasukaista. Olen naimisissa ja huomannut päinvastaista. Itselläni on repertuaari miestenkeskeisessä supistunut supistumistaan, persettä ei välitä enää nussia kun vittu tuntuu paljon paremmalta.
      Suihinotto kyllä kelpaa.
      Mukava silti että ilmapiiri vapautuu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe