"tasapuoliset presidenttiehdokashaastattelut"

tasapuolisuuttayleen

Olipa outoa katsoa tuota Laura Huhtasaaren haastattelua eilen. Toimittaja Kirsi Heikel kävi posket punaisina Huhtasaaren kimppuun ja yritti saada tätä satimeen jankuttamalla samoja kysymyksiä eikä ollut tyytyväinen yhteenkään Huhtasaaren vastaukseen. Kaikesta paistoi läpi Heikelin oma poliittinen suuntaus ja asenteellisuus Huhtasaarta vastaan Todella surkeaa journalismia.
ps. en aio äänestä Huhtasaarta.

122

1859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järkyttävä

      Vihaa puhkuva toimittaja.

      • huonoa_showta

        Ei pitäisi olla feminatsi, punavihreä ja matuttaja, jos leikkii olevansa puolueeton toimittaja ja haastattelija. Ei se vaan onnistu noilla eväillä. Aivan surkea esitys toimittajalta!


      • Minäminäminäminä

        Miten tämä liittyy maahanmuuttoon ?


      • UlosYlestäTuo

        Natsityylinen tenttaaja erotkoon!


    • Ylepaska

      Kyllä herra sipuli on ohjeistanut toimittajaa.

    • Huonoinehdokas

      Huhtasaari ei vastannut toimittajan kysymyksiin.
      Siksi jankkaus.

      • hdgg5

        Vastasihan. Miksi jankkaus.


      • vastasihanse

        Joo kyllä vastasi, mutta vastaukset eivät kelvanneet. Huhtasaaren aatemaailma ja vastaukset täysin eri maailmasta kuin toimittajalla siksi se kävi niin kuumana.


      • kaikenlaisia
        vastasihanse kirjoitti:

        Joo kyllä vastasi, mutta vastaukset eivät kelvanneet. Huhtasaaren aatemaailma ja vastaukset täysin eri maailmasta kuin toimittajalla siksi se kävi niin kuumana.

        Siis Huhtasaari ei ymmärtänyt kysymyksiä (edes) ja hölötti omiaan muka vastaukseksi...siksi toimittaja joutui kysymään uudestaan ja uudestaan, mutta ei vaan H-saari ymmärtänyt mitään.
        Sellaista se on kun tyhjäpää laitetaan pressan hommia hakemaan.


      • Tuonlaisia
        kaikenlaisia kirjoitti:

        Siis Huhtasaari ei ymmärtänyt kysymyksiä (edes) ja hölötti omiaan muka vastaukseksi...siksi toimittaja joutui kysymään uudestaan ja uudestaan, mutta ei vaan H-saari ymmärtänyt mitään.
        Sellaista se on kun tyhjäpää laitetaan pressan hommia hakemaan.

        Nyt kyllä panet omiasi. Tarinoitasi siis. Mjaa..ehkä muutakin.


      • HyväLaura
        kaikenlaisia kirjoitti:

        Siis Huhtasaari ei ymmärtänyt kysymyksiä (edes) ja hölötti omiaan muka vastaukseksi...siksi toimittaja joutui kysymään uudestaan ja uudestaan, mutta ei vaan H-saari ymmärtänyt mitään.
        Sellaista se on kun tyhjäpää laitetaan pressan hommia hakemaan.

        Olet siis sitä mieltä, että kun tämä Heikel kysyi Huhtasaarelta miksi tämä hymyilee vastatessaan kysymyksiin on hyvää journalismia?. Ja mitä mielenterveyden ongelmista vihjailuun (maanisuus) tulee katsoisin toimittajan syyllistyvän harkittuun kiusaamiseen. Te kaiken suvaitsevat harjoitatte näköjään valikoivaa suvaitsevaisuutta.


      • Valikoivaa

        Kirsi Heikelin vieraana aamuteeveessä oli aikoinaan James Randi. Tämä pseudotieteen vastustaja ja evoluutioteorian kannattaja homoseksuaali. Häntä kohtaan Heikel oli oikeinkin kohtelias ja oman arvomaailmansa mukaiset kysymykset. Kirsi kysyi mm. mikä on suurin hoax (kusetus ) tänä päivänä...Randi ei suoraan vastannut, mutta toi esille mm. Richard Dawkingsin ja sanoi, että lukekaa hänen sepustuksiaan. Tästä päätellen Heikeliä vituttaa Lauran vakaumuksellinen kristinusko. Randi on muuten itse pseudotieteilijä.


    • sjdfklsfsöf

      Media lyttäsi Lauran esiintymisen ja kansa somessa kiittelee,tämä haiskahtaa....

    • kotitarvepsykiatriaa

      Kasvot olivat Kirsi Heikelin kasvot mutta kasvojen eleet Anni Sinnemäen eleet.
      Alkoiko toimittajan sisäinen punavihreä aatemaailma ohjaamaan käytöstä kun vihollinen oli lähietäisyydellä? Alitajuinen pelko laukaisi adrenaliiniryöpyn ja hyökkäyksen jota sivistyneen käytöksen vaatimus ei enää pystynyt hillitsemään.
      Suuremmasta maanisuudesta tai muusta mielenterveyden vakavasta häiriöstä tuskin oli kyse, mutta tilannetta on syytä seurata.

      • suomimamma

        Maaniseksi nimittely oli rikos, josta pitäisi tehdä rikosilmoitus.

        Hymystä puhuminen todella outoa!

        Tämä haastattelu pitää laittaa puolueettomaan tarkasteluun verrattuna muiden ehdokkaiden haastiksiin, TODELLA HÄRSKIÄ TOIMINTAA!


      • möörk

        Kirsi ei ole vain tv-kasvo. Hänen pitäisi yrittää pehmentää imagoaan olemalla ystävällinen ja kohtelias.


    • Paskajussi

      Saapa nähdä miten esim. Niinistöä tentataan. Varmaan niin lipevää että. "Puolueettomat" (ei Ylen) toimittajat tenttaamaan. Asiallinen kunnioittava linja. Tuo oli aika karseaa katseltavaa. Ei ihme jos meinaa ehdokkaat hermostua tuollaista vittumaisen näköistä ylimielistä suvakkihoroa läheltä katsellessa!

    • ei.jatkoon

      Huhtasaarelta pääsi natslogan.

    • YäkYäkYäkYäk

      Heikelin hevonpersenaamasta pääsi ainoastaan silkkaa sontaa . Ei mitään asiallista haastattelua, pelkästään vihaa ja agressiota puhkuvaa päällekäymistä ja - päsmäröintiä.

      Toimittajan tietämys asioista lisäksi lähes täysi nolla , silti kävi päälle kuin höyryveturi .
      Täysin ala-arvoinen toimittaja.

      • Janitaaaaa

        Samaa mieltä! Ei jatkoon!

        Aion laittaa palautetta ylelle>>>


    • roletaari

      Kaiken ylempänä todetun lisäksi, tai niihin liittyen, toimittaja pani sanoja Huhtasaaren suuhun siten, että vastasi itse esittämäänsä kysymykseen ja siirtyi välittömästi seuraavaan.
      Kokemattomuuttaan Huhtasaari ei osnnut toimia "väyrysmäisesti" eli sanoa "saanko minä nyt vastata edelliseen kysymykseen"?
      Osa kysymyksistä oli sellaisia, ettei niihin kertakaikkiaan nykytilanteessa ole vastausta. Jos Huhtasaari olisi sortunut niin siitähän olisi toimittaja riemun nostanut.

      Ideointiryhmä oli tutkinut tarkoin Huhtasaaren lausuntoja ja kirjoituksia ja etsinyt niistä tärpit ja laatinut toimittajalle ohjeet.
      Paska juttu kaikkiaan.

      Ainoa asia joka minua hieman Huhtasaaressa häiritsi, oli "selkosuomeksi" puhuminen.

      Pelkän protestin vuoksi äänestän Huhtasaarta.

      • Karitapiovaara

        Sama täällä, media paskan toiminnan vuoksi äänestän ihan piruuttani Huhtasaarta!


    • Vuoriston.Vaalivalvoja

      Täältähän se Huhtasaaren haastattelu löytyy. Se katsoo, jota asiaa kiinnostaa.
      https://areena.yle.fi/1-4297507

      Haastateltavan pitämän puheen alussa haastateltava oli havattavasti hermostunut. Siinähän se kokemattomuus usein näkyi. Puheen keskeiset teemat olivat oudosti valittuja. Pankkikriisistä on lähes 20 vuotta. On sairas ajatus, että korvausvastuuta lankeaisi kenellekään asiassa, joka on jokaisella mittarilla mitaten vanhentunut ajat sitten.

      Haastattelussa kaikki menikin sitten päin persikkaa. Haastattelija kyllä kysyi ihan konkreettisia kysymyksiä, mutta kun haastateltava käänsi puppugeneraattorinsa napit kaakkoon ja antoi vastausten tulla generaattorista. Kyllä hävetti kuunnella.

      Loppua kohden haastateltavalta tuntui menevän malttikin. Ja sotaharjoitusosiota kuunnellessa tuli minulta lähes itku. Eihän tämä haastateltava tiennyt asioista yhtään mitään.

      Tätä se on. Kun ainoa kokemus on 3 vuotta eduskunnassa, niin eihän ne eväät pitkälle riitä.

      Ei voi mitään. ;)))

      • heh_heh_hehh

        Niinhän se saattaa punaviheraatteen propagandan sokaisemasta ja normaalia yksinkertaisemmasta ihmisestä tuntua. Me muut ihmiset, jotka vielä osaavat ajatella omilla aivoillamme tunsimme myötähäpeää YLEä ja YLEn heikkolahjaisia toimittajia kohtaan. Huhtasaari vastasi kyllä toimittelijan esittämiin älyttömiin kysymyksiin, mutta heikkolahjainen toimittaja ei tyhmyyttään ymmärtänyt vastauksia. Sama pätee näemmä heikkolahjaiseen transumatti trolliimme! :DDDD

        Minulla pääsi jo nauru siinä vaiheessa, kun toimittaja alkoi väittää, ettei ulkomaankaupan edistäminen kuulu presidentin tehtäviin vaan Team Finlandin! :DDD Juu...eihän Niinistö tai Ahtisaari aikoinaan tietenkään ole tehneet mitään viennin edistämiseksi! :DDD Mistähän kirjekurssilta näitä YLEn toimittelijoita oikein palkataan?

        Avautumisesi "pankkikriisin vastuiden vaatimisesta" herättää kysymyksiä, että taidat olla väärällä puolella syytettyjen penkkiä tuossakin asiassa. Tuliko transumatilla töppäiltyä lama-ajan tiimellyksissä? Olisiko tuossa yksi naula lisää transumatin arkkuun? :DDDDD

        PS. Helppo kyllä/ei kysymys transumatille presidentinvaalien ratoksi. Joko olet lopettanut veteraanien keräyslippaasta varastamisen?


    • viha-messias

      Erityisopettajan, siis hyvin erikoisen uskonnonopttajan koulutus ei näytä riittävän ulko- ja turvallisuuspolitiikan omaksumiseen. Kyllä Huhtasaaren on paras unohtaa presidentinvaalit ja keskittyä vihaamaan "vääräuskoisia" maahanmuuttajia.

      Kuuluuko vääräuskoisten vihaaminen kristillisyyteen tai erityisopettajien koulutukseen?

      • Älä.sekoita

        Milloinkas maahanmuuttajia vääräuskoisiksi on haukuttu?Sulla on puurot ja vellit sekaisin.Saattaapi lusikallinen housuissakin.


    • edrem

      Mitä mahtaa olla vääräuskoisten vihaaminen? Löytyisikö kenties koraanista ja sharialaista ohjeistusta kuinka vääräuskoisia tulisi kohdella?
      Tänään uutisoitiin ettei uskonnonvapaus toimi islamimaissa koska kristityt ovat siellä suurin vainottu ryhmä.

      • EnKäännäToistaPoskea

        Tämä onkin hyvä kysymys. Kuinka MEIDÄN, siis suomalaisten, tulisi kohdella omalta kannaltamme katsottuna vääräuskoisia?

        Löytyykö Raamatusta ohjetta?


    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Kritittyjä maita vihaavien valtioiden top10:ssä oli vain pohjois-korea joka ei ollut islamilainen valtio. Näitä suvaitsevaista, vapaamielistä tasa-arvoista rauhanuskontoa tunnustavia maita olivat Irak,Iran,Afganistan, Somalia jne...

    • Bror-Erik1974odin-1Ac

      Kirsi Heikel tempaisi ammattitaidollaan Huhtasaaren ulkopolitiikan taidonhousut alas mikä oli riemastuttavaa seurata. Huhtasaari lähes nyyhki kuin mamselli tentin lopussa, ei jatkoon tuollainen papukaija-Laura. -Eiks jeh arsfinländare?

      • Totuuskomissio1

        Heikelin toiminta oli pääsääntöisesti ala-arvoista ja asenteellista, sekä puolueellista.
        Katsoin eilen Torvaldsin tentin, siinä Jan Andersson osoitti häntä kohtaan asiallisuutta joka olisi ollut suotavaa Huhtasaarenkin haastattelussa.

        Andersson kyseli Torvaldsilta useamman haittamaahanmuuttoon liittyvän kysymyksenkin, nämä puuttuivat Heikelin listalta tyystin ja ilmeisen tarkoituksella?

        On vaikea kuvitella, jotta suurpääoman turvin jatkoon tekelehtivä Niinistö joutuisi selittelemään esim. kasvojensa ilmeitä, vaikka siitäkin ruodittavaa saisi roppakaupalla.

        Toivoa sopii, että rehellisyys maan perisi, koijarit ja marionetit johtaa Suomea tuhoon, vastavoimia pitäisi löytyä suunnan kääntäjiksi.


      • suksi.sinne

        Aika loukkaavaa tuo " arsfinländare " jopa paatuneelta suvaliöta. Yök.


      • suksi.sinne
        suksi.sinne kirjoitti:

        Aika loukkaavaa tuo " arsfinländare " jopa paatuneelta suvaliöta. Yök.

        heh..."suvakilta "


      • LÄÄKÄRINHOITAJA

        röyhkeys ja haastateltavan ulkoiseen olemukseen puuttuminen ei ole ammattitaitoa.... haastattelijalta puuttuu sivistystä.


    • Pimeämaailma

      Heikel osoittanut ennenkin puolueellisuutensa , oksettavaa! Kansalaisten usko yleen painuu pohjamutiin!

      • Gisellasofia

        Kannattaa myös laittaa ammattitaidottomalle toimittajalle suoraa palautetta!

        Puolueellisuus ja haastateltavan lyttääminen ja mustamaalaaminen johdonmukaisella tarkkaan suunnitellulla agendalla näkyi aivan selvästi. Halveksittavaa journalismia@


    • erojahaastattelijoissa

      Eilinen Torvaldin haastattelussa ei kertaakaan kysytty-miksi hän hymyilee-Huhtasaarelta sitä tivattiin.Andersson oli hienosti asiallinen.Eikä juuri pyrkinyt lyttäämään haastateltavaa.

      • LäpiNäkyvää

        Andersson on aina hienosti asiallinen ja sivistynyt eikä pyri päällepäsmäriksi. Haastatella voi niin monella tapaa.

        Joku kirjoitti palstalla vaihtaneensa kanavaa, kun eilinen Torvaldsin haastattelu alkoi. Sääli, sillä se oli oikein viihdyttävää katsottavaa, paikoitellen piti nauraa ääneen, ja sekä haastattelija että haastateltava olivat hyvin juonessa mukana.

        Aivan toista oli Huhtasaaren haastattelu. YLE on kai päättänyt lytätä Huhtasaaren ja siinä sivussa perussuomalaiset. Se halveksunta ja suorastaan viha tulivat niin ilmeisesti esille, että oikein pahaa teki kotonakin istujalle.

        Huhtasaarta mollataan näilläkin palstoilla melkoisen karkeasti. Itse nostan hänelle hattua ensinnäkin siitä syystä, että hän lähti rohkeasti mukaan presidenttitaistoon, ja toisekseen siksi, että hän tuo oman ideologiansa rehellisesti esille, ja sen ideologian keskeinen sanoma on puolustaa suomalaisuutta ja Suomea.

        Häntä syytetään (!) kokemattomuudesta, mutta kukaan ei ole seppä syntyessään, eikä se kokemattomuus välttämättä ole pahasta, sillä silloinhan maailmaa voi katsella vähän tuoreemmin silmin. Saattaa nähdä sellaista, mikä vanhemmilta on päässyt unohtumaan...

        Työ tekijäänsä neuvoo, sanoo vanha kansa, eivätkä nuo presidentit nyt ihan yksin työtään tee - kyllä siellä selän takana on lauma asiantuntijoita kuiskaamassa, mikä milloinkin on soveliasta.

        Niinistö täyttää tänä vuonna 70, Torvalds on 72, Väyrynen 71, Haatainen 57, Haavisto 59, Kyllönen 40 ja Huhtasaari 38 v.

        Kaikki mainitut Kyllöstä ja Huhtasaarta lukuunottamatta ovat olleet politiikassa jo kohta pienen ihmisen iän, joten kaipa sitä kokemusta on kertynyt.

        Kysymys kuuluukin: miten se kokemus näkyy? Onko yksikään ilmaissut palavaa halua puolustaa isänmaataan? Itse kuulen joidenkin vastauksissa usein ympäripyöreitä mitäänsanomattomuuksia.

        Niin, ja sitten se Huhtasaaren moitittu hymy, joka valaisee monen päivän. Mitä pahaa siinä on?

        Hymy ei tekisi pahaa meille muillekaan...(Terveiset vain Huhtasaaren haastattelijalle)


      • HattuKattoon
        LäpiNäkyvää kirjoitti:

        Andersson on aina hienosti asiallinen ja sivistynyt eikä pyri päällepäsmäriksi. Haastatella voi niin monella tapaa.

        Joku kirjoitti palstalla vaihtaneensa kanavaa, kun eilinen Torvaldsin haastattelu alkoi. Sääli, sillä se oli oikein viihdyttävää katsottavaa, paikoitellen piti nauraa ääneen, ja sekä haastattelija että haastateltava olivat hyvin juonessa mukana.

        Aivan toista oli Huhtasaaren haastattelu. YLE on kai päättänyt lytätä Huhtasaaren ja siinä sivussa perussuomalaiset. Se halveksunta ja suorastaan viha tulivat niin ilmeisesti esille, että oikein pahaa teki kotonakin istujalle.

        Huhtasaarta mollataan näilläkin palstoilla melkoisen karkeasti. Itse nostan hänelle hattua ensinnäkin siitä syystä, että hän lähti rohkeasti mukaan presidenttitaistoon, ja toisekseen siksi, että hän tuo oman ideologiansa rehellisesti esille, ja sen ideologian keskeinen sanoma on puolustaa suomalaisuutta ja Suomea.

        Häntä syytetään (!) kokemattomuudesta, mutta kukaan ei ole seppä syntyessään, eikä se kokemattomuus välttämättä ole pahasta, sillä silloinhan maailmaa voi katsella vähän tuoreemmin silmin. Saattaa nähdä sellaista, mikä vanhemmilta on päässyt unohtumaan...

        Työ tekijäänsä neuvoo, sanoo vanha kansa, eivätkä nuo presidentit nyt ihan yksin työtään tee - kyllä siellä selän takana on lauma asiantuntijoita kuiskaamassa, mikä milloinkin on soveliasta.

        Niinistö täyttää tänä vuonna 70, Torvalds on 72, Väyrynen 71, Haatainen 57, Haavisto 59, Kyllönen 40 ja Huhtasaari 38 v.

        Kaikki mainitut Kyllöstä ja Huhtasaarta lukuunottamatta ovat olleet politiikassa jo kohta pienen ihmisen iän, joten kaipa sitä kokemusta on kertynyt.

        Kysymys kuuluukin: miten se kokemus näkyy? Onko yksikään ilmaissut palavaa halua puolustaa isänmaataan? Itse kuulen joidenkin vastauksissa usein ympäripyöreitä mitäänsanomattomuuksia.

        Niin, ja sitten se Huhtasaaren moitittu hymy, joka valaisee monen päivän. Mitä pahaa siinä on?

        Hymy ei tekisi pahaa meille muillekaan...(Terveiset vain Huhtasaaren haastattelijalle)

        Ja Vanhanen 62.

        Esiintyi edukseen vaalitentissä.


    • ekonomi

      kaikenkaikkiaan vastenmielinen toimittelija.....vaikka en olekkaan huhtasaaren kannattaja olisin odottanut asiallista otetta noinkin tärkeään haastatteluun. jos noin kamalasti pelkää ja kokee haastateltavansa suurena uhkana itselleen ja aattelleen se on jo häpeällistä ja ammattitaidon puutetta kun yleensä ottaa tällaisen työtehtävä vastaan kun ei sitä sivistyneesti kykene hoitamaan. paremman mielipiteen , siis toimittajan omanko, ylemmyyttä.

    • Vuoriston.äänestäjä

      Kovinpa pikaisesti rassut uhriutuivat. Kun Huhtasaari epäonnistui TV-tentissä surkeasti, syynä olikin puolueellinen haastattelija, mustamaalamisen agenda ja mitä kaikkea. Miksipä emme tunnustaisi varsin yksinkertaista totuutta: Huhtasaari epäonnistui.

      Voittehan tarkastella tätä tarinaa uudestaankin, haastattelu on nähtävissä Yle Areenassa. Suurin syy epäonnistumiseen oli se, että haastateltava ei vastannut haastattelijan kysymyksiin, vaan hän pyrki ensin puhumaan aiheen vierestä ihan puutaheinää. Haastattelija joutui toistamaan kysymystään ja aiheen vierestä vastailu sen kun jatkui vaan. Tämä kiristi sekä haastattelijan että haastatellun hermoja.

      Eihän tämä ole kuin yksi haastattelu, uusia tulee. Miksipä nyt rassut ovat kuin maansa myyneitä. Ehkäpä sitten seuraavalla kerralla paremmin. ;)))

      • Jauhajalle

        Jos tarkastellaan palstaa ja sen mielipiteitä, ainoa rassu on maaninen Vuoriston.äänestäjä pinokkionenineen.


    • Uhuhhjhjhjjhh

      Minäkin kummastelin tätä huhtasaaren haastatteluosuutta ja toimittajan käytöstä......toimittja jatkuvasti tivasi ja pyritti asiaa saman jaarituksen ymärilä ja toimittajaa selvästi harmitti yleisön taputukset huhtasaaren vastauksille....

      Tilanne vaikutti enemmän poliisikuullustelulta

      • Vuoriston.äänestäjä

        "Minäkin kummastelin..."

        Kummastellaan yhdessä. Kun yleensä haastattelussa on tapana, että kysymyksiin vastataan. ;)))


      • Everstisi
        Vuoriston.äänestäjä kirjoitti:

        "Minäkin kummastelin..."

        Kummastellaan yhdessä. Kun yleensä haastattelussa on tapana, että kysymyksiin vastataan. ;)))

        Copypaste Valkkutrolli.Mene vastaamaan aiempiin.Mars!


      • Transumatille

        Ei oo meidän vika, jos sinä ja haastattelija eivät tyhmyyttään ymmärrä vastauksia. Minun mielestäni huhtasaari vastasi kysymyksiin joka kerta. Ehkä se johtuu siitä, että minä olen varustettu normaalilla älykkyydellä. Teille alakoulutasoisille pitäisi olla yksinkertaiset kyllä/ei vastaukset.


    • Vuoriston.äänestäjä

      Jahas, pojilta loppui sitten asia jälleen kerran. ;)))

      • PysyJengisiKanssa

        Ei kukaan jaksa kanssasi vääntää loputtomiin. Sinähän syljet kaikkien palstalaisten naamalle.

        Ilmankos ymmärrät niin hyvin pahansuovia toimittajia.


      • pikku.diktaattorihan.se
        PysyJengisiKanssa kirjoitti:

        Ei kukaan jaksa kanssasi vääntää loputtomiin. Sinähän syljet kaikkien palstalaisten naamalle.

        Ilmankos ymmärrät niin hyvin pahansuovia toimittajia.

        Juu ja se itkisi jos joutuisi kohtaamaan yhdenkin pojittelemansa. Saletisti. Ylemmänarvontuntonsa katoaisi kuin pieru matin ihannoimaan Saharaan jos joutuisi sanojensa takana seisomaan ns. livenä. Ei se pysty muuhun kuin palstoilla öyhöttämään. Sana "se " siksi että ei tuota ihmiseksi voi tituleerata.


    • vuoriston.viisain

      Tässä totuudenmukainen arvio Huhtasaaren haastattelusta. Huhtasaari todellakin epäonnistui kokemattomuuttaan monissa asiakysymyksissä, mutta haastattelija epäonnistui vielä pahemmin. Nuo kommentit Huhtasaaren kasvonilmeistä ja väitteet maanisuudesta olivat ala-arvoista journalismia. Jos samat kysymykset esitettäisiin esim. Pekka Haavistolle niin varmasti tuo vuoriston ressukka ja moni muukin repisi pelihousunsa. Vähän sama kuin tuossa metoo kampanjassa. Seksuaalinen häirintä kyllä tuomitaan lähes yksimielisesti, mutta kun samaa aletaan vaatia maahanmuuttajilta niin suvakkiarmeija älähtää ja alkaa haukkua tasapuolisuuden vaatijoita rasisteiksi.

    • totuus.on

      Oikein odotan ylen ja mtv:n vaalikoneiden tuloksia, jos edes julkistetaan ?

    • bukerosi

      Jos halutaan esittää kysymyksia tarkoituksella tehdä vastaajasta tietämätön, se varmaan on helppoa. Heikelille voisi esittää kysymyksen, miten presidenttinä menettelisitte kun teille ilmoitetaan, että Kuusamossa on nähty vihreitä miehiä ja samanaikaisesti Tukholmassa on pääministeri kaapattu ja vaaditaan Suomen viranomaisia myöntämään turvapaikat kaikille maassa oleville kielteisen päätöksen saaneille. Päämisteri on lomalla ja puolustusvoimien komentaja on samanaikaisesti juuri pidätetty jääviysepäilujen vuoksi, koska oli ottanut kantaa metoo asioihin. Miten menettelette, koska teidän ulkopoliittinen kokemuksenne on vähäinen ja asiaa ei voi hoitaa hymyilemällä.

    • Vuoriston.äänestäjä

      "Nuo kommentit Huhtasaaren kasvonilmeistä..."
      Haastattelija kysyi sitä, että Huhtasaaren elekieli on usein ristiriidassa asian kanssa, ja se taas hämmentää katsojaa. Olen itsekin kiinnittänyt huomiota samaan asiaan. Huhtasaari puhuu kovia asioita ja samalla hymyilee aurinkoisesti.

      Olen pohtinut, miksi tällainen esiintymistapa hämmentää minuakin. Lapsuuteni kotikylässäni kuplafolkkarikuski ajoi rekan perävaunun alle. Tämä oli sitä aikaa ennen turvavyöpakkoa ja turvatyynyjä. Paikallinen kylähullu kertoi iloisesti naureskellen meille pojankölveille, miltä näytti, kun folkkarikuskia kaivettiin esiin peltikasasta. Tämä on se fiilis.

      Haastattelija kysyi asiaa. Olisihan siihen voinut vastata vaikka sen, että hymyily ja amerikkalainen esiintymistapa tarttuivat vaihto-oppilaana USA:ssa. Eihän tällainen asia sen kummempia selityksiä vaadi. ;)))

      • Artturi35

        Et ole henkisesti näköjään vieläkään selvinnyt tuosta kolarista. Osta uusi kuplafolkkari se ehkä piristää. Voisit toki ilmoittaa vaikka tällä palstalla milloin lähdet taas liikenteeseen niin osaa rekkakuskit varoa.


      • H.C.vuoristo

        Olipa taas satuhetki.Ettet häpeä! Linkki aiheeseen ?


      • tarinatuåkio
        Artturi35 kirjoitti:

        Et ole henkisesti näköjään vieläkään selvinnyt tuosta kolarista. Osta uusi kuplafolkkari se ehkä piristää. Voisit toki ilmoittaa vaikka tällä palstalla milloin lähdet taas liikenteeseen niin osaa rekkakuskit varoa.

        Et tainnut tarkkaan lukea tuota juttua ? Se paikallinen kylähullu oli Vuoriston.äänestäjä maailmanmatti Perseentervaaja Valuuttakauppias ihan itse. Näki itsensä kertomassa pojankölveille houruista tarinaansa. Monasti kapiaisilla on näitä liiallisen alkoholinkäytön ja piipunpolton sivuvaikutuksia. Ei muuta elämää sitten olekaan kuin hiekkalaatikko s24-palstoilla. Niin, onhan se peili kotitorpan seinällä sentään paras kaveri.


      • Artturi35
        tarinatuåkio kirjoitti:

        Et tainnut tarkkaan lukea tuota juttua ? Se paikallinen kylähullu oli Vuoriston.äänestäjä maailmanmatti Perseentervaaja Valuuttakauppias ihan itse. Näki itsensä kertomassa pojankölveille houruista tarinaansa. Monasti kapiaisilla on näitä liiallisen alkoholinkäytön ja piipunpolton sivuvaikutuksia. Ei muuta elämää sitten olekaan kuin hiekkalaatikko s24-palstoilla. Niin, onhan se peili kotitorpan seinällä sentään paras kaveri.

        Joo voi olla, mutta vuoriston ressun jutut on kyllä samaa tasoa kuin rekan alle jääneen alpakan.


    • Krunikanmummo

      Ulos YLESTÄ vastenmielinen, ammattitaidoton ruma toimittaja! Katsojat eivät halua maksaa tuollaisten palkkaa.

    • Funlandiankansalainen

      Huhtasaari esiintyi hienosti ja rauhallisesti. Perusteli väitteensä ja kantansa hienosti jopa siinä määrin, että toimitaja hermostui kun lankesi omiin ansoihinsa. Toimittajan mielestä jopa hymyileminen vastatessa on väärin. Uusi Huhtasaaren hymy sai Heikelin naaman vääntöön. Sitä harvoin näkee. Mediakommenttaattori Ervasti on jämähtänyt Haapalan kanssa samalle tasolle, ollaan muka niin tietäviä, mutta ovat jymähtäneet kekkoslovakian aikaan. Ervasti on katkeroitunut saamistaan lähtöpassesta ja yrittää nyt kovasti takaisin yleen nuolemalla hallituspuolueita. Eilisessä Vanhasen haastattatttelussa sama toimittaja oli sitä vaille ettei tarjonnut kahvia ja pullaa haastattelun aikana. Varmaan teki kuitenkin niin haastattelun jälkeen.

      • Äänestäväkansalainen

        Samaa mieltä.
        Toimittajalla on ongelma oman aggressionhallinnan kanssa, mikä näkyi erittäin selvästi kotisohvalle asti. Suosittelen psykoterapiaa.
        Tämä kommentaattori voisi mennä ensitöikseen liippuuttamaan partansa, päivittää ulkomuotonsa asiallisen siistinnäköiseksi ja suu olisi viisaampaa pitää kiinni. Kotisohvalla kyllä osataan ilman metsään menneitä kommentteja itse muodostaa haastateltavista kokonaiskäsitys ja -näkemys. Haastatteluja seuranneena en kaipaa kenenkään toimittajan tai kommentaattorin kommentteja, mielipiteitä enkä heidän arvioita haastateltavista ehdokkaista.


    • sionisti

      Tietääkseni Huhtasaari on israelilainen. Miten voi olla ehdokkaana?

      • sekaisinkos

        No etpä tiedä kai nimeäsikään.


    • Vuoriston.äänestäjä

      Onhan se kitkeränkatkeraa, kun oma suosikki kompuroi TV-tentissä. Ei teidän silti tarvitse olla noin kallella kypärin. Aikaa on, vuosia kuluu, naama ja vähän muutakin rupsahtaa ja kokemusta kertyy. Ehkäpä sitten seuraavalla kerralla paremmin.

      Olisiko Paavo jo neljättä kertaa ehdokkaana presidentinvaalissa. Häntä ei yksi TV-haastattelija hetkauta, ei suuntaan, ei toiseen. Huhtasaarikin saisi ottaa oppia mestari-Paavosta.

      Elämä on epistä; yksi osaa, toinen ei. Huhtasaari ei osannut. ;)))

      PS. Se kuplafolkkarikuski ajoi rekan perävaunun alle 60-luvulla. Kuski jäi lopulta henkiin, mutta käveli vaivalloisesti keppien kanssa loppuelämänsä. Ihme tapaus sekin, kun folkkari oli niin täysin litussa.
      "Linkki aiheeseen ?" -> Oulun maakunta-arkisto, sanomalehdet, Kaleva, kesäkuu 1964
      Tuskinpa on digitoitu.

      • ei.digitoitu

        Jos ei faktaa, niin keksitty satu folkkarikuskista ja kylähullun tokaisusta.


      • ei.digitoitu
        ei.digitoitu kirjoitti:

        Jos ei faktaa, niin keksitty satu folkkarikuskista ja kylähullun tokaisusta.

        Vieläkö piippu ja sikari maistuu?


      • kenenetu

        Omituista että joku katsoo tarpeelliseksi vähätellä epäasiallista ja puolueellista käytöstä verorahoilla kustannetussa muka kansan puolueettomassa mediassa.


      • Transumatille

        Kuten jo aiemminkin mainitsin, niin Huhtasaari epäonnistui vain ja ainoastaan punaviherhörhöjen fantasioissa. Huhtasaari suoriutui tuosta kidutuksesta loistavasti toisin, kuin epäpätevä toimittelija. Toimittajan ja YLEn törkeyttä on hämmästelty joka puolella. Jopa osa punaviherhörhöistä on ollu hämmästyneitä tuosta likaisesta pelistä. Tommi Parkkonen yhtenä esimerkkinä.

        Mitä tulee tuohon "kietkeränkatkeruuteen, kun oma suosikki kompuroi", niin suotta sinä maalaat piruja seinille. Ei se transumatti sinunkaan maailmasi kaadu vaikka Haatainen tekeekin rimanalituksen omassa tentissään! En keksinyt ketä muuta voisit taroittaa tuolla kommentilla, joten sen täytyy siis olla Tuula. Vai tarkoititko kenties Nilssiä? Hänhän oli tentissään todella sekava ja mitäänsanomaton. Jos ei paremmin tietäis, niin ois luullut hänen olleen humalassa. Kaikki vastaukset jäivät puolitiehen ja aihe vaihtui lennossa johonkin takkatulen ääressä muisteluun. Melkein, kuin ois ollu vanhainkodissa kuuntelemassa papparaisten juttuja.


      • VuoristonFolkkarikuski

        Taitaa se "kuplafolkkarikuski" ihan sujuvasti kirjoitella näillä vuorsiton nimimerkeillä. Jalan sijaan onnettomuudessa tais nyrjähtää pääkoppa eikä jalka. Vuoriston öyhön kirjoituksista päätellen aivovamma on melko paha.


      • Vuoriston.veteraani
        VuoristonFolkkarikuski kirjoitti:

        Taitaa se "kuplafolkkarikuski" ihan sujuvasti kirjoitella näillä vuorsiton nimimerkeillä. Jalan sijaan onnettomuudessa tais nyrjähtää pääkoppa eikä jalka. Vuoriston öyhön kirjoituksista päätellen aivovamma on melko paha.

        Tämäkin folkkarikuski on siirtynyt ajasta ikuisuuteen jo vuosikymmeniä sitten, sodankäynyt mies. Rauha hänen muistollen.


      • heh_heh_heh
        Vuoriston.veteraani kirjoitti:

        Tämäkin folkkarikuski on siirtynyt ajasta ikuisuuteen jo vuosikymmeniä sitten, sodankäynyt mies. Rauha hänen muistollen.

        Taisi osua alla poistetut viestit oikeaan, kun öyhömatti ilmianna nappulaa klikkaillen sai ne poistettua! :D Eli transumatilla on ilmeisesti jäänyt aivovaurio tuosta folkkarionnettomuudesta.


      • perushuttua
        Vuoriston.veteraani kirjoitti:

        Tämäkin folkkarikuski on siirtynyt ajasta ikuisuuteen jo vuosikymmeniä sitten, sodankäynyt mies. Rauha hänen muistollen.

        Heh. Klassinen säälipisteiden keruu epäonnistuneen tarinan paikkaukseksi. Kirjoitusvirheineen.


    • Silmätavautui

      Niin oli. Muuten niin lämpimän ja ystävällisenoloinen ihminen, jolla sitten on tuollainen pimeä puoli.

    • Huu-Haa_Huhtasaari

      Olipa tosiaan outoa katsoa tuota Laura Huhtasaaren vastailua. Toimittaja Kirsi Heikel yritti saada tätä ymmärtämään kysymyksen toiston kautta. Huhtasaari ei ollut tyytyväinen tai ei kertakaikkiaan vain ymmärtänyt kysymystä. Esitettyihin kysymykseeen ei pääsääntöisesti vastannut, vaan soperteli puuta-heinää.

      Heikel: Hyvää päivää
      Huhtasaari: Matut ja rukousaamiainen

      • Huu-Haa_Huhtasaari

        Teen tätä palkkion toivossa.Kuuluu agendaani.


      • Vuoriston.Haastattelija

        Lähetys on edelleenkin katsottavissa Yle Areenassa.

        Ervasti analysoi Huhtasaarta sattuvasti: " Hänhän on opettaja ja osaa puhua. Eduskunnassa olen huomannut, että häneen on asennettu lähetin, mutta ei vastaanotinta. Minä (Ervasti) olen yrittänyt keskustella ja hän (Huhtasaari) on hieman käyttäytynyt kuin teinimurkku; kun pitää ruveta kuuntelemaan, kaivaa kännykän esille ja siirtyy someen."

        Ehkäpä Huhtasaaren pitäisi kuunnella, mitä haastattelija kysyy. Ei se niin voi olla, että haastateltava soittaa samaa propagandalevyä kysyttiinpä häneltä sitten presidentin valtaoikeuksista tai Suomen turvallisuusuhista.

        Kehoitan kaikkia arvioimaan haastattelu itse. Lähetys löytyy kyllä.


      • Transumatille
        Vuoriston.Haastattelija kirjoitti:

        Lähetys on edelleenkin katsottavissa Yle Areenassa.

        Ervasti analysoi Huhtasaarta sattuvasti: " Hänhän on opettaja ja osaa puhua. Eduskunnassa olen huomannut, että häneen on asennettu lähetin, mutta ei vastaanotinta. Minä (Ervasti) olen yrittänyt keskustella ja hän (Huhtasaari) on hieman käyttäytynyt kuin teinimurkku; kun pitää ruveta kuuntelemaan, kaivaa kännykän esille ja siirtyy someen."

        Ehkäpä Huhtasaaren pitäisi kuunnella, mitä haastattelija kysyy. Ei se niin voi olla, että haastateltava soittaa samaa propagandalevyä kysyttiinpä häneltä sitten presidentin valtaoikeuksista tai Suomen turvallisuusuhista.

        Kehoitan kaikkia arvioimaan haastattelu itse. Lähetys löytyy kyllä.

        Ahaa! Sieltähän se vuoriston öyhötrolli tuli taas sontaansa kirjoittelemaan! :DDD

        Ervasti saa olla sitä mieltä mitä haluaa...se ei kuitenkaan tarkoita muuta kuin, että Ervasti ei tykkää Huhtasaaresta.

        Mitä tulee haastattelijan kuuntelemiseen, niin kirjoituksesi on naurettava! Tässä muutama esimerkki toimittelijan kysymyksistä:

        Miksi hymyilette kertoessanne kovista asioista?

        Sinua kuvaillaan maaniseksi mitä se tarkoittaa?

        Miten ehdokas toimisi Yhdysvaltain presidentin pään kääntämiseksi WTO:n roolin vahvistamisessa?

        Mitä tekisit auttaaksesi venäjän oppositiota?

        Mielestäni millään noista kysymyksistä ei ole minkäännäköistä tekemistä suomen presidentinvaaleissa ja niihin ei ole edes olemassa oikeaa vastausta! Lisäksi toimittelija esitti nipun paikkaansa pitämättömiä väitteitä, joilla yritti perustella sitä, että Laura olisi väärässä. Yksi käsittämättömimmistä oli väite, ettei viennin edistämnen kuulu presidentin tehtäviin! :D Toimittelija ei myöskään ollut tietoinen venäjän sotilasdoktriinin sisällöstä vaikka yritti muka esittää kovaakin ulkopolitiikan ja turvallisuuspolitiikan asiantuntijaa. :D

        Tässäpä öyhömatille pari kysymystä malliin YLE Heikel:

        Miksi olet noin tyhmä ja nasistinen? Osaatko selittää syytä?

        Miten toimisit suomen sisun pään kääntämiseksi, jotta he hyväksyisivät holtittoman maahanmuuton?


      • Vuoriston.navigaattori
        Transumatille kirjoitti:

        Ahaa! Sieltähän se vuoriston öyhötrolli tuli taas sontaansa kirjoittelemaan! :DDD

        Ervasti saa olla sitä mieltä mitä haluaa...se ei kuitenkaan tarkoita muuta kuin, että Ervasti ei tykkää Huhtasaaresta.

        Mitä tulee haastattelijan kuuntelemiseen, niin kirjoituksesi on naurettava! Tässä muutama esimerkki toimittelijan kysymyksistä:

        Miksi hymyilette kertoessanne kovista asioista?

        Sinua kuvaillaan maaniseksi mitä se tarkoittaa?

        Miten ehdokas toimisi Yhdysvaltain presidentin pään kääntämiseksi WTO:n roolin vahvistamisessa?

        Mitä tekisit auttaaksesi venäjän oppositiota?

        Mielestäni millään noista kysymyksistä ei ole minkäännäköistä tekemistä suomen presidentinvaaleissa ja niihin ei ole edes olemassa oikeaa vastausta! Lisäksi toimittelija esitti nipun paikkaansa pitämättömiä väitteitä, joilla yritti perustella sitä, että Laura olisi väärässä. Yksi käsittämättömimmistä oli väite, ettei viennin edistämnen kuulu presidentin tehtäviin! :D Toimittelija ei myöskään ollut tietoinen venäjän sotilasdoktriinin sisällöstä vaikka yritti muka esittää kovaakin ulkopolitiikan ja turvallisuuspolitiikan asiantuntijaa. :D

        Tässäpä öyhömatille pari kysymystä malliin YLE Heikel:

        Miksi olet noin tyhmä ja nasistinen? Osaatko selittää syytä?

        Miten toimisit suomen sisun pään kääntämiseksi, jotta he hyväksyisivät holtittoman maahanmuuton?

        Koville se näyttää sinullakin ottavan. Katsoppas se nauha kerran vielä uudestaan.

        Huhtasaari epäonnistui haastattelussa ja se on kovin valitettava asia. Ainahan yleisö on heikomman ja pöljemmän puolella, siinä mielessä olisin itsekin toivonut Huhtasaaren onnistuvan.

        Mutta kun ei, niin ei. Kun ei osaa kuunnella, niin ei osaa kuunnella. Turkkilan ja Putkosen nuottien mukaan seilaten taas ollaan pikaisesti kivellä, ja niinhän siinä sitten kävi. Pitäisi vähän ajatella omallakin päällä.


      • Transumatille
        Vuoriston.navigaattori kirjoitti:

        Koville se näyttää sinullakin ottavan. Katsoppas se nauha kerran vielä uudestaan.

        Huhtasaari epäonnistui haastattelussa ja se on kovin valitettava asia. Ainahan yleisö on heikomman ja pöljemmän puolella, siinä mielessä olisin itsekin toivonut Huhtasaaren onnistuvan.

        Mutta kun ei, niin ei. Kun ei osaa kuunnella, niin ei osaa kuunnella. Turkkilan ja Putkosen nuottien mukaan seilaten taas ollaan pikaisesti kivellä, ja niinhän siinä sitten kävi. Pitäisi vähän ajatella omallakin päällä.

        Olen kyllä nähnyt ko. haastattelun ja oman kokemukseni mukaan suosittelen sinulle lääkitystä. Ei ole nimittäin ihan tervettä, jos olet saanut tuon täällä kertomasi kuvan kyseisestä haastattelusta.

        Fakta on, että Huhtasaari vastasi todella hyvin ja osuvasti noihin todella idioottimaisiin kysymyksiin, joita YLE oli kaapinut kokoon. Toimittelija sitten vaan hermostui suunnattomasti, kun ei saanutkaan Huhtasaarta haluamaansa ansaan. Sinuakin näyttää harmittavan, että Laura selvisi hyvin tuollaisesta idioottitoimittelijasta.

        Jätit vastaamatta sinulle esittämiini kysymyksiin:

        Miksi olet noin tyhmä ja narsistinen? Osaatko selittää syytä?

        Miten toimisit suomen sisun pään kääntämiseksi, jotta he hyväksyisivät holtittoman maahanmuuton?

        Mitään tänne kirjoittamaasi ei voi ottaa vakavasti, ennenkuin olet vastannut oikein noihin kyksymyksiin.

        PS. Olet näemmä alkanut jo hyväksyä seksuaalisuutesi, koska vastailet näihin transumatille suunnattuihin postauksiin


    • Alankomaan.Axel

      Nythän tuo Humppa-Einari sekoaa lopullisesti. Voi miksi en uskonut, että hullun kirveeseen ei pidä jatkaa vartta.

      Minun syy. ;)))

    • YäkYäkYäkYäk

      Vuoriston Öyhöttäjä - Matille voin kertoa, että kun hänen sanojensa mukaisesti iän myötä "Laurakin rupsahtaa", niin siinä vaiheessa Öyhöttäjä - Matti on jo mullan alla .
      Ja madotkin oksentaa.

    • kerrokerrokuvastin

      Se, että vuoriston ressukka näkee Huhtasaaren rupsahtaneena kertoo jotain hänen naismaustaan. Olen aivan varma, että Mervi Kyllönen on hänen päiväuniensa seksuaalinen huipentuma. Tai no voihan se tietysti olla Haavistokin.

    • Funlandiankansalainen

      Se on ammattitaidon puutetta, että toimittaja kiivastuu ja latelee perättömiä väitteitä ja kysymyksiä toinen toisensa perään eikä anna haastateltavan vastata perustellusti kysymykseen. Toimitaja vetää uuden kysymyksen ennen edellisen vastauksen päättymistä. Heikel sotki omat tunteensa peliin ja se on riman alitus. Heikel ei kestänyt, että vastaamassa presidenttiehdokkaana oli nuori, tervä nainen, joka jopa hymyili.

    • Komukkameininkiä

      Toimittaja Heikelin syvää vihaa leiskuvat silmät ja hevon v--ulla sykkivä naama sekä täysin hallitsematon , agressiivinen käytös tekivät toimittajasta todella kuvottavan vaikutelman.

      Toimittaja ilmeisesti myös tunsi mitättömyytensä kauniin , sanavalmiin ja asioista tietävän presidenttiehdokkaan rinnalla , joita adjektiiveja ei todellakaan voi käyttää kyseiseen toimittajaan.

      Rinnastan tuon toimittajan erääseen toiseen likasankojournalismia harrastaneeseen HS:n toimittajaan , joka on tuomittu Espoon käräjäoikeudessa heinäkuussa 2017.

      Heidän anarkistiset aatteensa lienevät yhteneväiset ja tietyn aatesuunnan mukaiset.

    • Anarkistivajakit

      Ja todellakin : Kumpi oli maaninen : Haastattelija vai haastateltava ?

      Voitaisiin kuvailla, että haastattelija oli jopa erittäin maanis - agressiivinen . Näytti siltä, että hän on minä hetkenä hyvänsä valmis käymään ase kädessä haastateltavan kimppuun.

      Hulluja tosin on anarkisteissa paljon, mutta olisikohan poliisin syytä tarkistaa, missä Heikel oli silloin , kun Laura Huhtasaaren kodin ikkunat rikottiin ?

    • Valemedia selvästi hylkii Lauraa. Pitkälti sen takia koska Laura voi oikeasti haastaa Niinistön. Toivotaan toista kierrosta. Laura sinne niin kantasuomalaisten asiat voivat oikeasti lähteä parempaan suuntaan. (5)
      Jos taas suosii matuja, EU asiota ym niin sit vaan joku muu äänestyslappuun.
      Miettikää ja tutkikaa tarkemmin asioita ja äänestäkää oikeasti sitä joka sopii omiin arvoihin.
      Valtamediaan ei ole uskomista. Hankkikaa tieto tasavetaisista lähteistä.

    • Vuoriston.Journalisti

      "Valtamediaan ei ole uskomista."

      Huhtasaaren haastattelu on kokonaisuudessaan katsottavissa YLE Areenasta. THaastattelua tuskin on väärennetty, vaikka täällä kuinka pää punaisena kiistäisit valtamediat.

      Omin silmin ja korvin jokainen voi nähdä ja kuulla, että Huhtasaari ei vastaa haastattelijan kysymyksiin vaan soittelee propagandaosaston lähetyksiä. Jos joku luonnehtii Huhtasaaren esiintymistä hyvin pärjäämiseksi, hän tutkituttakoon ensin oman lanttunsa.

      Propagandan ensimmäinen peruslaki kuuluu:
      Valheet ja harhaluulot muuttuvat tosiasioksi, mikäli niitä toistetaan kyllin usein. Laki koskee erityisesti syrjäytyneitä pölvästejä, jotka eivät ole vuorovaikutuksessa muun yhteiskunnan kanssa.

      Huhtasaari kylläkin noudattaa kiitettävän uskollisesti propagandan ensimmäistä peruslakia, siitä annan hänelle täyden tunnustuksen.;)))

      PS. Luetteleppas malliksi muutama "tasavetainen" lähde.

      • Sininen.unelma

        Maailmanmatti on varsinainen totuuden-Torvinen. Eikö ?


      • Transumatille

        Et ole vieläkään vastannut esittämiini kysymyksiin:

        Miksi olet noin tyhmä ja narsistinen? Osaatko selittää syytä?

        Miten toimisit suomen sisun pään kääntämiseksi, jotta he hyväksyisivät holtittoman maahanmuuton?

        Mitään tänne kirjoittamaasi ei voi ottaa vakavasti, ennenkuin olet vastannut oikein noihin kyksymyksiin.


    • Vuoriston.Torvi

      Sota-aikana Neuvostoliitto lähetti radiopropagandaa Suomeen. Kuuluisin totuuden torvi oli Moskovan Tiltu, mutta hänenkin puheille yleensä vain naureskeltiin, niin överiksi ne yleensä menivät.

      Onko nyt Satakunnan kuuluisa mediapersoona - Porin Laura – lyömässä Tiltun laudalta. Ainakin se, että mielipiteet menevä överiksi ja ne naurattavat, on molemmille yhteistä.

      Onhan se imartelevaa, että minua verrataan totuuden torveen. Kyllä Tiltu ja Laura ovat vielä rinnan mitan minua edellä. ;)))

      • Lauloi.Fredikin

        On salainen, ja pukin tärkein alainen.


      • Transumatille

        Kyllähän ne sellaista ihmistä tietenkin naurattavat, joka elää propagandapullossa eikä ymmärrä missä mennään. Laura puhuu vähän, mutta asiaa.


    • Eu-kriitikot

      Mulle on ihan sama kunhan äänestätte joko Huhtasaarta tai Väyrystä. Silloin menee oikein.

      • Vuoriston.Pate

        Väyrynen on sentään vakavastiotettava ehdokas, kokenut ja viisas. Ei olisi mikään huono valinta.


    • FoliotaJaKypäräPäähän

      Sinua, Vuoriston Örveltäjä - Matti kenenkään ei kannata verrata yhtään mihinkään . Sinä olet aivan oma lukusi. Sinut pitäisi säilyttää yksin pyöreässä huoneessa, ettet loukkaisi itseäsi.

    • samaxxxxx

      Ja jos sattuisit öyhöttämään mielipiteitäsi, joku muu saattaisi loukata.

    • Wisepresident

      Ompa taas sivistynyttä ja rakentavaa keskustelua! Onneksi tälle palstalle kirjoittelevat myös järkevät ja älykkäätkin ihmiset.

    • Vuorten.Ääntenlaskija

      Katselin harrastuksen vuoksi uudestaan muutaman vaalitentin. Erityisesti tarkkailin, miten ehdokas mahdollisesti väistää kysymystä puhumalla puutaheinää, meinaako ehdokkaan pinna kiristyä ja ilme vääntyä norsun elimeksi, alkaako ehdokas inttämään haatattelijan kanssa. Kyllä Huhtasaari oli aivan omaa luokkaansa tässä suhteessa; hän puhui puutaheinää, hänen pinnansa kiristyi ja hän intti haastattelijan kanssa. Huhtasaaren ilmeet voi jokainen tarkistaa YLE Areenasta.

      Vanhanen esiintyi vuorenvarmasti, pinnat siitä. Myös Haavisto seilasi haastattelun lävitse rauhallisesti ja varmasti, hänellä lienee ne kuuluisat lehmän hermot. Niinistö muutaman kerran vastasi kipakammin kuin yleensä, mutta tietysti presidenttiys suo hänelle sellaisen immuniteetin, että haastattelijan ei kannata harrastaa ihan mutapainia hänen kanssaan.

      Tämmöinen arvio tällä kertaa. Töppölistan keilapaikkaa pitää kirkkaasti persujen ehdokas, valitettavasti. ;))))

      • Vuorten.Äänenlaskija

        Nyt on hieman vedettävä takaisin kirjoitustani. Tyyliini kuuluu loukata jokaista, eikä tämäkään kirjoitukseni ollut vakavaa. Olen trolli ikuisesti. Asian vierestä öyhötän. Olen moniammattitaituri ja tiedän kaiken. ;)))


      • Vuoristo.Orkkis
        Vuorten.Äänenlaskija kirjoitti:

        Nyt on hieman vedettävä takaisin kirjoitustani. Tyyliini kuuluu loukata jokaista, eikä tämäkään kirjoitukseni ollut vakavaa. Olen trolli ikuisesti. Asian vierestä öyhötän. Olen moniammattitaituri ja tiedän kaiken. ;)))

        Jo joko taas. Taas se nikinnulkuttaja poltti kääminsä. Etkös sinä ymmärrä, että eihän sinun kykysi millään voi riittää siihen, että matkisit minua.

        Herra antoi vain kapustalla, mutta sinä yrität ammentaa saunakuupalla.;)))


      • Kjoo
        Vuoristo.Orkkis kirjoitti:

        Jo joko taas. Taas se nikinnulkuttaja poltti kääminsä. Etkös sinä ymmärrä, että eihän sinun kykysi millään voi riittää siihen, että matkisit minua.

        Herra antoi vain kapustalla, mutta sinä yrität ammentaa saunakuupalla.;)))

        Ymmärrettävää on että ihmisen on vaikea matkia apinaa.


    • tolkunmiesminäkin

      Tolkun mies Niinistö voittaa vaalit. Veikkaan noin 80% äänisaalista.

    • Vatupassilla

      Ammattitaidotonta haastattelua sekä Ylellä että Maikkarilla. Kyllä minä sen ymmärrän, että Huhtaaresta tai Väyrysestä on vaikea pitää. Mutta toimittajan on oltava ammattimainen ja pidettävä antipatiansa sisällään. Tosi outoa on ollut sekin, että tuota takinkääntäjä täti-Monikaa eli Thorvaldsia on kohdeltu hänen taustaansa nähden silkkihansikkain.

      • Vuori.Muistaa

        "...että tuota takinkääntäjä täti-Monikaa..."

        Nalle Walhrooskin oli nuorena toista mieltä. Lienee hyväksyttävää, että vanhempana elämänkatsomus on hieman toinen kuin nuorena idealistina.

        Enhän minäkään viitsi huudella takinkäännöstä yhtään mitään, vaikka yksi nysverö ensin menee sivariksi ja sitten myöhemmin selittelee, että olisi se armeija kuitenkin pitänyt käydä. ;)))


      • Ruojia
        Vuori.Muistaa kirjoitti:

        "...että tuota takinkääntäjä täti-Monikaa..."

        Nalle Walhrooskin oli nuorena toista mieltä. Lienee hyväksyttävää, että vanhempana elämänkatsomus on hieman toinen kuin nuorena idealistina.

        Enhän minäkään viitsi huudella takinkäännöstä yhtään mitään, vaikka yksi nysverö ensin menee sivariksi ja sitten myöhemmin selittelee, että olisi se armeija kuitenkin pitänyt käydä. ;)))

        Rkp ja maailmanmatti - Suomen myyjät.


    • Quatttro

      Millä tavalla Väyrsestä tai Huhtasaaresta on vaikea pitää? ... Hehän ovat viisaita, ystävällisiä, sivistyneitä ja ainoat isänmaalliset presidenttiehdokkaat suomalaisten seuraavaksi presidentiksi! Kaikki muut ovat kuin sielunsa myyneet.

    • paskajussi

      Eilen kolmoselta tulleessa tentissä taas toimittajat olivat todella hyökkääviä ja vihamielisen oloisia ja halveksivia Laura Huhtasaarta kohtaan!

      • kaperhana

        https://www.suomenuutiset.fi/kerro-mielipiteesi-mtv3n-presidentinvaalitentista-oliko-reilu-meininki/
        Tuon linkin artikkelissa kysytään aiheellisesti:"Oliko MTV:n toimittajien suorittamassa tentissä reilu ja puolueeton meininki perussuomalaisten presidenttiehdokasta Laura Huhtasaarta kohtaan"? Vai vaikuttiko MTV:n erittäin puolueellisten toimittajien törkeän hyökkäävään ja pilkalliseen käytökseen Laura Huhtasaarta kohtaan mitenkään se asia, kun Laura Huhtasaari ainoana presidenttiehdokkaana Paavo Väyrysen ohella vaatii esimerkiksi Suomen rajoille rajatarkastuksia turvallisuussyistä, jottei Suomeen pääsisi vapaasti tulemaan rikollista ainesta ulkomailta?


    • Vuoriston.Tarkkailija

      Eilen YLE:n tentissä oli Merja Kyllönen. Hieman tentin tärkeys näkyi Kyllösessä. Yleensä hän on rennonpi ja saattaapa heittää muutaman vitsinkin. Eilen mentiin sitten totisena kuin pottu vellissä. Kyllönen ei hermostunut, ei väännelyt naamaansa, vaikka haastattelija muutaman kerran painostikin Kyllöstä. Hyvä niin.

      Asevelvollisuutta ja armeijan hankintoja koskevat mielipiteet olivat sitten sitä vasemmiston taattua lepsuilua. Kyllönen tosin korosti sitä, etä Suomen tulee pysyä puolueettomana maana, mutta uskottavasta puolustuksesta hän ei maininnut yhtään mitään. Ehkäpä sitä ei hänen käsityksensä mukaan tarvita?

      YLE:n vaalitenttien töppölistan kärkipaikkaa pitää edelleenkin Huhtasaari. Vain Tuula Haataisen tentti enää puuttuu. Tuskinpa hänkään pystyy hankkimaan paalupaikkaa, niin vakuuttaavasti päin peetä Huhtasaaren ajolinjat olivat tällä kertaa.

      Mainio suoritus rassuilta, kertakaikkiaan. ;)))

      • kaperhana

        Laura Huhtasaari on osoittanut olevansa ylivoimainen ykkönen isänmaallisilla arvoillaan presidenttiehdokkaista ja siten häntä vain kannattaa äänestää vaaleissa.


      • Vuoriston.Tarkkailija
        kaperhana kirjoitti:

        Laura Huhtasaari on osoittanut olevansa ylivoimainen ykkönen isänmaallisilla arvoillaan presidenttiehdokkaista ja siten häntä vain kannattaa äänestää vaaleissa.

        Hyvä, että olet uskossa vahva. Onko sitten isänmaallisuutta äänestää töppölistan ykköstä, päätelkää itse. ;)))


      • haistakaavit

        Niinistön tentissä katsomossa hillui muuan "uskova" poliitikko, entinen huippu-urheilija Essayah. Tuntui olevan niin Niinistön kannalla! Mahtaa olla hänkin "uskossaan" vahva.


      • Rassukkapöljälle
        Vuoriston.Tarkkailija kirjoitti:

        Hyvä, että olet uskossa vahva. Onko sitten isänmaallisuutta äänestää töppölistan ykköstä, päätelkää itse. ;)))

        Lopeta trollaus neiti näsäviisas ja mene ostamaan itsellesi miehisyyttä kun olet sen menettänyt narsistisuuden alttarille.
        Hiekat toosasta samalla voit karistaa.


    • Vuoriston.Pressa

      "Kun Väyrynen valitaan presidentiksi, eroaa Sipilän hallitus."

      Kummallinen ajatus. Jos Sipilän hallitus nauttii eduskunnan luottamusta, ei se mihinkään eroa. Tätä kysymystä testattiin aikoinaan Kekkkosen aikaan, eikä Koiviston hallitus eronnut vaikka Urkki yritti painostaa.

      "Välittäkää viestiä."
      Tuota noin, saako jättää väliin? Tuttavapiirissäni ei ole juurikaan hölmöjä tai muuten vaan vajakkeja.;)))

      • Peilisi

        Onhan se peili. Matilla.Parhain ystävä.


      • Vuoriston.peilaaja
        Peilisi kirjoitti:

        Onhan se peili. Matilla.Parhain ystävä.

        Kiistämättä olen tyytyväinen näkemääni .;)))


    • NielköönMaaSuomenLuopiot

      Trollitoimittajat ovat kuvottavia. Ja Vuoriston .Öyhöttäjä lienee muös palkattu trolli.

    • Vuoriston.Järki

      ”Trollitoimittajat ovat kuvottavia.”
      Kun en satu saamaan palkkaa, en ole edes toimittaja. Onko viestini sitten trollaamista, sen luokitelkoot lukijat.

      Luulisin, että edustan mielipiteiltäni tavallista, maltillista tolkun kansalaista, siis ylivoimaista enemmistöä maassamme.

      Tämä palsta luokittelee osallistujat voimakkaasti. Niinpä täällä öyhöttävä pölvästi voi ihan tosissaan uskoa, että muutkin suomalaiset olisivat samanlaisia. Eivät ole, vain tämä palsta on.

      Itse luokittelisin itseni näin: Edustan järjen ääntä tyhmyyden erämaassa. ;)))

      • Kirjastoon

        Suosittelen lämpimästi lukemaan arvostetun Gustav Schulmanin julkaisemat kirjoitukset läpi.
        Sen jälkeen, palaa kommentoimaan josko olisi mahdollista karsia pois edes osa niistä ominaisuuksista joita mahdollisesti omaat. Ei ole oikein - edes vertauskuvallisesti- sylkeä palstalaisia siinä luulossa että omaa erehtymättömän maailmankatsomuksen. Tämän toin ilmi siksi, että kaikki kirjoituksesi tuppaavat jollakin tavalla, ehkä tarkoituksellisesti, loukkaamaan vain ja ainoastaan sellaisia ihmisiä jotka liittyvät jollain lailla perussuomalaisiin tai muuhun omasta agendastasi poikkeavaan joukkoon. Vaikkei monikaan kirjoituksiasi todesta ota, suosittelen vähentämään törkeyksien latelujasi.


    • ErotkoonHeti

      Natsityylinen haastattelu ei ole sivistynyttä! Heikel erotkoon heti. Pitää osata olla puolueeton.

    • Eikannataerota

      - Natsityylinen haastattelu ei ole sivistynyttä!

      Jospa siinä häiritsikin se, että siinä yksi natsi haastatteli toista natsia.

      • Uho.kova.ainakin

        Sanopa tuo omalla nimelläsi. Niinpä.Alpakka.


      • Eikannataerota
        Uho.kova.ainakin kirjoitti:

        Sanopa tuo omalla nimelläsi. Niinpä.Alpakka.

        Kopsahtiko nilkkaa, kun noin pitää yrittää äristä?


    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3970
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3782
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3758
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      15
      2419
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2342
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1980
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1819
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1509
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe