YLE:n vaalitentti

YLEveroPOIS

Katselen juuri uudestaan eilistä vaalitenttiä - Huhtasaari
Sama oli meno Väyrysen kanssa toissapäivänä.

Miten voi olla tuollaisia änkyttäjiä YLEn puolesta.
Onko samanlaiset kysymysasettelut myös Niinistölle.
Toivotaan
Muuten voi sanoa, että on niin puolueellista, kuin vai voi olla.
Oikein suomalaiset trollit on YLE

7

65

  Vastaukset

  • Miten toimittajat alentuvat tuollaiseen, kyllä munasivat itsensä. Väyrystä haastatellessa toimittaja
   puhui kokoajan päälle, Väyrynen joutui moneen kertaan sanomaan:"voisinko vastata."
   Huhtasaaren tenttaaja taas puuttui ulkonäköön, hymyilyyn, parempi hymyillä, kuin murjottaa.
   Molemmat toimittajat näyttivät surkeutensa ja häpäisivät itsensä.
   Ylevero pois kansalaisilta.
   LAURA JA PAAVO MOLEMMAT OLIVAT HYVIÄ JA ESIINTYIVÄT HYVIN. :)

  • Erittäin mukava nähdä tämä tuleva YLEN haastattelu Sauli Niinistöstä.

   Mikäli toimittajat eivät lyö Niinistöä maan rakoon ja keskeytä puhetta miljoona kertaa ja jänkytä Niinistölle ja kerro historiasta kuin petostit, niin se on peli ihan selvä ja tällöin kyseessä olisi

   TÄYSIN PUOLUEELLINEN VAALITENTTI

   Uskottavuus olisi Niinistön kohdalta täydellisesti ohi ja kansalle paljastuisi hirmuinen media peli.

  • Tämä median puolueellisuus on nyt niin ylimielisen läpipaistavaa, ettei ole ikinä ollut. Suoranaista tv-katsojien (=äänestäjien) aliarvioimista. Mitä lempeämmin jatkossa media kohtelee Niinistöä ja Haavistoa, sitä enemmän sataa ääniä Väyrysen ja Huhtasaaren laareihin. Kansa ei hyväksy eriarvoista kohtelua, varsinkaan jos se tehdään näin näkyvästi. Moni äänestää piruuttaan Väyrystä.

  • Presidentin toimeen pyrkiminen ei ole mihin tahansa työhön hakemista, vaan kompetenssia pitää löytyä vastaamaan haasteisiin tiukoissakin paikoissa.
   Reipas vaaligrillaus on ainoita tapoja selvittää ja näyttää ehdokkaiden paineensietokykyä ja todellista osaamista ja tietämystä ennen vaaleja kaikelle kansalle.

   Niinkuin tänään on jo todettukin, ihan Leif Salmenin ja Pekka Oksalan legendaariset grillaukset tulivat mieleen Väyrysen ja Huhtasaaren haastatteluista. Sama linja jatkunee muidenkin kanssa.

  • Vai grillaaminen.
   Älyttömiin asioihin puuttuminen.
   Huhtasaaren henkinen flegmaattisuus. Mukamas hymyileekin.
   Minne suuntaan pitäisi puolustus keskittää. Miksi haluat silpoa lapsia, kun kerran hyväksyt maamiinat ym. ym..

   Siis todella ala arvoista.
   Voisiko Saulilta kysyä myös henkilöön meneviä asioita. Tulisi kyllä, ettei kärsisi vääryyttä.
   Olisi arkojakin kysymyksiä, kait.

  • Huhtasaari vastaili mielestäni niin hyvin kuin Perussuomalaisena puolueen edustajana voi. Haastattelun menetyksistä voi syyttää Timo Soinia joka on käyttänyt Perussuomalaista puoluetta siltana vain omaan menestykseen ja jättänyt luovan kommunikoinnin puolen perussuomalaisien käsikirjasta kokonaan sivuseikaksi. Jokainen voi ajatella yksinkertaisesti, miltä näyttä Jeesus joka pyllistäisi kaapunsa helmaa nostaen saarnaa kuuntelemaan tuleville. Tässä kunnossa on Perussuomalainen politiikka. Neuvottelun edellytyksiä ei ole olemassa, toistaiseksi.

   Viitosta olen silti ajatellut laittaa lappuun, olkoot sitten vaikka säälistä mutta myös ottaa päähän tämä yli kiivas eun Suomeakin mukaan vetämä uudistuspolitiikka, Tanskasta otetaan mallia työttömien aktivoimiseen ym , mallit kopiot sieltä missä väkimäärällisesti Suomen 7 milj kansa on ei mitään tai alle etelä suomen kokoisesta Tanskasta. Jooh.

  • Totta. Toimittaja, joka haastatteli Huhtasaarta oli kyllä täydellinen riman alitus. Miten ihmeessä toimittaja voi alentua arvostelemaan TV:ssä ihmisen geneettisyyteen liittyviä tekijöitä. Itsensa ilmaisua / kasvojen ilmeitä puhumisensa aikana.

   Eikö maalaisviisaus jo anna ihmiselle ymmärrystä, miten ihmiset on erilasia. Tilanne olisi kokonaan erilainen, jos Huhtasaari olisi nauraa kärkättänyt ilmaisuissaan. Nauru ihmisessä on reagoiminen mielikuviin kuin itku jne.... Taas hymyileminen,- joka on täysin eri asia kuin nauru/reagoiminen, joka on persoonallisuuteen / geneettisyyteen liittyvä alue.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1462