Niinistöltä yksi ääni pois

Jepulispenjamixx

Hän meni kannattamaan aktiivimallia. Mikään selitys ei kata niin vääristynyttä todellisuuskuvaa, kuin tämä mielipide todentaa. Phyi Sauli, nyt meni anteeksiantamattoman väärin ja valitettavasti tulet myös huomaamaan sen.

19

153

2Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eiolekokokansapressa

   kannattaa vankasti tuota aktiivimallia :

   https://www.ksml.fi/kotimaa/Presidentti-Niinistö-kannattaa-aktiivimallia-jos-jokaisella-on-mahdollisuus-täyttää-aktiivivelvoitteet/1093181

   Jos ei halua antaa aktiivimallille tukeansa on valittava toinen Presidentti ehdokas.

  • tuloerot

   Setele Sale saa keskittyä vaan tulevaan vaaviin. Siinä vaarilla on kokopäivä työtä , sopivaa. Aktiivimalli moka saa jäädä viimeiseksi, joten heippa kokkare pressa. Seuraavana pois kokkare hallitus, kyykyttäjä. Kansan sortaja ja tulojen eri arvoistaja. Aina köyhän kukkarolla, saa loppua jo moinen homma pressan johdolla. Jotain rajaa sentään järjen nimissä.

  • kotikutonen

   Käykää allekirjoittamassa myös tämä https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2837
   Vakuutus- ja eläkelaitosten lääkäreiltä poistettava mielivaltainen oikeus kumota potilasta hoitavan lääkärin lausuntoja. Tapaturmavakuutuslain 41 d § muuttaminen siten että tuo mielivaltaisuus poistuu.

   • hoomoilanen100

    Tässä aloitteessa vaadittu lakipykälä 41 d on jo kumottu. eikä edes koko tapaturmavakuuslakiakaan ole enää edes olemassa, Asiasta tarkemmin kerottuna
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15143781/vakuutuslaakarit-amp-kansalaisaloitteet

    Nykyinen vakuutuslääkäreiden totuudenvastaisten lausntojen mahdollistava laki on 1.1.2016 voimaan tullut
    https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2015/20150459 Työtapaturma- ja ammattitautilaki 121 §
    Katsokaapa sivun lopussa olevat lain allekirjoittajat.

    Eli kaikki kannattamaan ja jakamaan alotetta jolla kumotaan voimassa olevia lakeja:
    https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2787 Asiantuntijalääkärit pois Kelasta


  • menimuitakin

   Missään muualla kuin Suomessa ei varmaankaan ole lakia,
   joka rangaisee , että ensiksi vähennettiin työllistämis- ja
   koulutusrahat, ja hakiessaan olematonta työ tai koulutuspaikkaa
   hakija on syyllinen.

  • 7vjaeläkekaikille

   Rikkailla ei ole mitään todellisuudentajua mitä taistoa on kyykytetyn köyhän minimi centeillä eläminen. Pitkään yltäkylläisyydessä eläminen ja kuninkaan kruunu päässä niin se todellisuus köyhän elämästä häipyy kokonaan varmasti suurimmalla osalla.

   Tuskimpa allekirjoittaa sopeutumiseläkkeiden poiston. Kansanedustajien työ kun loppuu pitäisi heidänkin olla tavallisten kansalaisten tasolla työvoimatoimiston luukulla hakemassa töitä. Ei enään suojatyöpaikkoja kenellekkään. Millä muulla alalla voi saada seitsemän työvuoden jälkeen eläkkeen, terve nuori työkykyinen ihminen loppuiäksi, ei voi käsittää heidän itselleen tehtyjä jumalattomia etuja? Kansanedustajat ovat kansan kusettajia ja omien etujensa ajajia. Niin ihmeellinen suojatyöpaikka eduskunta ettei sieltä pääse edes työttömäksi vaan suoraan eläkkeelle terve ihminen. Tuleeko istumisesta (paskan jauhamisesta) ja napin painelemisesta TYHJÄÄ niin kovat kulumat että tarvitsee eläkkeen.

   Työttömyyskorvauskin pitäisi muuttaa sopeutumiseläkkeeksi koko kansalle eikä missään kyykytyksissä ja luukuilla juoksemista sen eteen ja siihen riittää se seitsemän vuoden työura.

  • Arddee

   Rahalla saa ääniä tarpeeksi.

  • LiikaaFyffee

   Ilmankos ne yritykset sen vaalikassaan työntävät liikoja rahojaan.

   • paluu_suolle

    Raha ratkaisee kuten Irwin aikanaan lauleli?


  • TurhaSale

   Toinen Saulin iso moka oli kun hän sanoi tv-väittelyssä että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden piilottelu on hyväksyttävää jos siitä ei kerro kenellekään tai jää kiinni.

   • KysynpäTätä

    Mitenhän mahtaisi gallupit näyttää jos kävisi niin ikävästi että joku kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut piiloteltu tekisi terrori-iskun vaalien alla?


   • Aktiivi-Isku
    KysynpäTätä kirjoitti:

    Mitenhän mahtaisi gallupit näyttää jos kävisi niin ikävästi että joku kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut piiloteltu tekisi terrori-iskun vaalien alla?

    Sale ottaisi iskun tekijän tietysti siipiensä suojaan ja armahtaisi hänet sekä tarjoaisi hänelle työpaikkaa oman lapsensa hoitajana....


  • höpöävaan

   Aloittaja ei aivan pysyttele totuuden tiellä, koska voin veikata, että hän ei Niinistöä olisi muutenkaan äänestänyt, joten siltä osin tuskin lähti Niinistöltä ääntä pois.
   Presidentti allekirjoittaa kaikki eduskunnan puoltamat lait, ei hän siinä omaa mielipidettä käytä, vaikka teoriassa hänellä on veto oikeus, joka hidastaisi lain voimaantuloa, vaan ei kumoaisi.
   Mutta toki vastustajat yrittävät mustamaalata tällaisilla sivustoilla, tuskin näillä höpötyksillä on mitään vaikutusta vaalitulokseen.

   • kaikenlaisia

    Ei onneksi ole mitään vaikutusta Niinistön voittoon. Lapsetkin ovat ymmärtäneet, kuka on paras, nuorisovaaleissa Niinistölle 67% äänistä!
    Tuo on jo saavutus.
    Täältä sitten tulee se ääni Niinistölle, eli tasapeli.


  • KokoomusKoijari

   Sale pettää aina!

  • Turha-Sale

   Lapsia onkin helppo höynäyttää kuten Suomen kansaa Niinistön suosiosta päätellen. On täällä onneksi vielä niitäkin joihin lipevät puheet eivät tehoa.

   • täällähöynäytettävät

    Lappia näkyy olevan helppo höynäyttää, koska Väyrysellä löytyy jonkin verran kannatusta täältä, vaikka esim. Uudeltamaalta ei päässyt edes eduskuntaan.
    Etelässä asuu valistunutta väkeä, siellä ei huru-ukon jutut juurikaan vakuuta, niin kuin täällä raukoilla rajoilla, jossa Paavo on vielä änkyröiden sankari.


  • enemmänkuinyksi

   olisi voinut käyttää veetto oikeuttaan jos ei olisi hyväksynyt aktiivimallia. Tuolloin esitys olisi palannut eduskunnan käsittelyy ja uudelleen harkintaan nyt tuo tapahtuu kansalaisten toimesta ,kansalaisaloitteella.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Lain_säätäminen_Suomessa

   Mikäli Presidentin veto oikeus ei olisi auttanut ja hänen katsantokantansa kautta jukisen arvovallan kautta perutelut asialle olisi olleet riittävät muutokseen ,kansalaisaloitteella kansalaiset olisivat voineet toimi kuten ovat nyt toimineet. Tällöin vain tuo kansalaisaloitteen takana olisi ollut poliitinen tuki Presidentin kautta valmiina. Allekirjoittamalla lakiesityksen hyväksyi toimet.

   https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2730

  • Toim.isto

   Niinistö on niin kokoomuslainen että pahaa tekisi äänestää. Ulkopolitiikassa joutui hommat opettelemaan. Haavisto on liian vihreä. Huhtasaari on vitsi. En tiedä onko Kyllösen ulkopoliittinen osaaminen sitten hyvä peruste äänestää ennemmin kuin Haataista?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   9154
  2. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   19
   2768
  3. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   41
   2396
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   2270
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   35
   1653
  6. Koronamarjanpoimijat

   Kainuussa kymmeniä koronatartuntoja ulkomaalaisilla marjanpoimijoilla Kainuun sote tiedottaa tehneensä koronatestejä ulkomaalaisten marjanpoimijoide
   Suomussalmi
   82
   1447
  7. Nuorelle suomalaismiehelle kova tuomio

   "Käräjäoikeus tuomitsi Helton Nwety Betuel Muchangan, 18, viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen." Ankara tuomio, miten jaksaa va
   Maailman menoa
   41
   1026
  8. Galleria Sofian överimuokkaukset vs. todellisuus

   Kerätäänpä vertailukuvia, millainen Sofia uskottelee ja uskoo(?) olevansa versus todellisuus. Mä aloitan huumerahojennkuljetuslaukku ja toooodella pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   877
  9. Sitä saa mitä tilaa.

   Eiks näi o? 🤗
   Ikävä
   58
   850
  10. Minä tiedän

   Ja sinä tiedät, tai oot tiennyt jo kauan. On mulla ikävä, on ollut aina siitä lähtien, kun sinut tapasin❤️.. Hullua, mutta minkä teet.. Hyvää yötä!
   Ikävä
   36
   845
  Aihe