Nyt on tullut aika!

Tee hyvä uuden vuoden päätös ja eroa ahneesta kusettavasta lahkostasi tai kirkostasi!
Tee se eroilmoitus heti, viipymättä!
Se on elämäsi parhain ratkaisu! Se on lisäksi helppoa ja vaivatonta nykyään!

https://www.maistraatti.fi/fi/Ajankohtaista/Ilmoitus-uskonnollisesta-yhdyskunnasta-eroamisesta-hoituu-nyt-maistraatin-verkkopalvelun-kautta/

47

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erotkaa-lahkoista

      Herra avasi minun silmäni. Hän oli lahkon kusettava herra, joka yritti saada omaisuuttani lahkonsa nimiin ja sitä kautta hänen itsensä hyödyksi.
      Erotkaa lahkoista ja kirkoista! Vieläkin minä sanon EROTKAA!

    • Erottu-on

      Erosin jo. Kaikki se adventikirkon levittämä "evankeliumi" kun on osoittautunut pelkästään rahalle persojen lahkon valtapitävien petkutukseksi ja valheeksi.
      Eikä heitä edes hävetä, kun he ovat niin ahneita himoissaan.

    • Voi-minua-petettyä

      Nämä vuodet ovat menneet hukkaan! Miksi en aikaisemmin ole eronnut kirkosta!
      Olen kantanut rahaa seurakuntaani luullen, että se raha menisi johonkin hyvään, mutta se onkin mennyt vain ahneiden ja himokkaiden kirkon johtajien taskujen täytteeksi.
      Olen siis rahoittanut rikollisia. Raatelevia susia, jotka käyskentelevät lammasturkeissaan esittäen viatonta ja jalomielistä. Tilaisuuden tullen he kuitenkin paljastavat suden luonteensa.

      • iloinen_naurajaa

        Olet kuitenkin hyvä varoittava esimerkki nuoremmille. Ehkä nähdessään sinun kauhean kohtalosi he ymmärtävät erota jo aiemmin. Näin heiltä säästyy rahaa ja mielenterveys.


      • siinähänhihität

        Tänään on iloisen naurajan ilta. Telkkarista tulee ziguzagu -hinttarimusaa ja kaikki suuntautumisestaan epävarmat pääsevät ihailemaan David Bowietaan.


    • Voi-minua-petettyä

      Yritän parhaillaan eheytyä pastoreiden huijauksesta. Eheytyminen ottaa oman aikansa.

      • Huijareita-riittää

        Et eheydy koskaan. Huijaripastorit ja huijarilahkot ovat aina seuranasi. Maailmassa on tuhansia eri kristillisiä huijarilahkoja, kuten adventtikirkko ja muut jenkkilahkot.


    • pyhpyh2363764

      Valheenne ei hetkauta.

      • Valehtelevat-advarit

        Sinut tunnetaan "pyhpyh2363764".
        Olet adventismin tulosta. Sinuun sopii hyvin seuraava lause:
        "Koska "pyhpyh2363764" valehtelee työkseen, hän ei enää ymmärrä valehtelevansa."


    • Ei-milloinkaan

      Ei olisi koskaan pitänyt liittyäkkään mihinkään lahkoon. Tyhmyydestä saa aina kärsiä.

      • Lahkojen.päämäärä

        Ei niin!
        Lahkon orjana oleminen on täysin hukkaan heitettyä aikaa sekä eräiden lahkon valtaapitävien rahoittamista ja siksi se on typeryyttä pahimmillaan.


    • Käsky-kuuluu

      Erotkaa lahkoista!
      Lähtekää niistä ulos!

      • Seurakunnan-vanhin

        Ei niitä pölvästejä enää kovin paljon täällä olekaan. Kaikki vähänkin älynlahjoilla varustetut ihmiset ovat lähteneet pois. Vain muutama tahvo on vielä täällä nuokkumassa kirkkosalin takaosassa. Muutakaan harrastusta kun ei ole.


      • Ne-on-ilottomia

        Aika tympeän näköistä se porukka on niissä adventtiseurakunnissa.
        Niiden naamasta näkee, että mielessä pyörii aivan jotkin muut asiat kuin ne pastorin höpinät sieltä puhujakorokkeelta.


      • Pastori.Helsingistä

        Toisten tuomitsemien on adventisteille luokiteltu hyveeksi. Kaikki, jotka eivät usko adventistien tavoin, ovat tervemenneitä adventistien pöyhimään helvettiin.
        Adventistit ovat huomattavasti parempia kuin muut lahkojen jäsenet.


      • Ihanaa.uskovana.mulkkuna
        Pastori.Helsingistä kirjoitti:

        Toisten tuomitsemien on adventisteille luokiteltu hyveeksi. Kaikki, jotka eivät usko adventistien tavoin, ovat tervemenneitä adventistien pöyhimään helvettiin.
        Adventistit ovat huomattavasti parempia kuin muut lahkojen jäsenet.

        Ihanaa olla uskovainen mulkku! Sellainen joka leikkii pyhää ja on aina parempi kuin muut. Ai että se on ihanaa!
        Varmaan siitä syystä me elämme myös pidempään kuin muut, jotka eivät ole uskossa?


      • Älä-rahoita-heitä
        Ihanaa.uskovana.mulkkuna kirjoitti:

        Ihanaa olla uskovainen mulkku! Sellainen joka leikkii pyhää ja on aina parempi kuin muut. Ai että se on ihanaa!
        Varmaan siitä syystä me elämme myös pidempään kuin muut, jotka eivät ole uskossa?

        Kannattaa tosiaan olla rahoittamatta niitä jenkkilahkoja ja -kultteja, joihin adventtikirkkokin vahvasti kuuluu.


      • Pastori-Tampere

        Pastori on pahin lurjus.


      • Järjestyksessään
        Pastori-Tampere kirjoitti:

        Pastori on pahin lurjus.

        Toiseksi pahin lurjus on poliitikko.


    • mielipiteeni

      Aloittaja on toistanut paljon itseään tässä osiossa.
      Itse henkilökohtaisesti kiitän Herraa siitä, että adventtisanomana oma äitini tuli uskoon, elävään uskoon, sijaiseen, joka kuoli ristillä hänen puolestaan.
      Ja tuo usko on suvun muun uskonnollisten kristittyjen puolesta punnittu, niin Kansanlähetyksen, kuin vapaitten helluntailaisten puolesta, että tuolla uskolla hän käy luvattuun maahan.
      Hän elää vielä, mutta iäntuoma dementia on vienyt jo hänet elämänalueelle, jossa meillä ei ole yhteyttä häneen, mutta sillä Pelastavalla Herralla on.

      Siksi aloittajan näköalat ovat, jossa hän kirjoittaa uudelleen ja uudelleen näkemystään vain yksilön näköalaa ja mietin, millaista on mennä tuolla mielenlaadulla kerran Herran eteen.
      Onko aloittaja, ja monet samanmieliset pohtineet sitä, että kun nimi puuttuu Elämänkirjasta, niin tämä vaivainen matka, ehkä 80- vuotta, minkä he taivaltavat arvonsa mukainen.
      Tietenkin se on heidän arvomaailma ja siksihän tämä maailma on ongelmia täysi, mutta se jatkumo sitten mittapaikalla on kuoleman kokeminen.

      Siis, kuinka turhaa on heidän elämänsä, tyhjänpäiväistä, maailmaa saastuttavaa, lähimmäistään halveksivaa jne.

      Itseäni ei kiinnosta rahallisesti kukoistaa maailmanmenoa, joka on tuholaispesää.
      Siellä, missä taas olen, sijoitan siihen taloudellisesti - jotta ihmiselle, jolla on kuuleva korva, olisi pelastussanoma ristillä avoin ja matkalaisia tulisi tähän Kristus- halveksittuun ja edelleen syljettyyn joukkoon. Jeesusta ruoskittiin, syljettiin ja painettiin piikkikruunu päähän ja naulattiin ristille. Sen tekivät juuri vaikkapa tämän päivän jumalattomat.
      He tekoineen sylkevät Jumalanluomakunnassa lähimmäisensä ylle, tekoineen.

      Jeesus itse sanoi opettavan sanan. "Minkä te teette yhdelle minun vähimmistäni, sen te teett hänelle"! Eli koskee tätä päivää.

      Huumeitten jako, ym. muu epäuskoinen elämäntapa - se on todellisen Luomakunnan halveksimista ja siitä itse halveksijat kantavat kuorman.

      Mitä taas kirkkokuntien sisäisiin asioihin mennään, eri nimikkeiden alla.
      Siinäkin on Sanalla selvä ilmoitus. "Tuomio lähtee Jumalan huoneesta"! Siis väärä varmasti saa palkkansa, eikä siinä aloittajaa itseään tarvita, korkeintaan on paatunut seulanheiluttaja, ei muuta. Mutta tuo Sanan opetus jatkuu.
      "Kun tuo tuomio on Herran huoneesta ja huoneessa käynyt, sitten tullaankin tänne palstan aloitushenkisten luo. Ja sinne tulee Kirkkauden Herra.
      Se tuomio on rankka ja hirvittävä.
      Sitä en muutoin tiedä, kuin Helvetin tuli.
      Sen voin jotenkin käsittää maanpäällisestä helvetistä, kun vaikka tuolla 1918 vankileiri ja nälkä, sekä kuolema. Se on ihmisen aikaansaama.
      Mutta, Herran tuomio on kuitenkin erilainen. Uskoisin niin, että kukin saa kättensä tekojen mukaan. Mitä on pahattanut nyt, se on esissä maksun merkeissä ja se on sitä helvetillistä aluetta. eli TULI - joka tulee polttamaan, ketä nyt mitenkin se polttaa.
      En voi sitä enempää ajatella, mutta jotain tällaista se olisi.

      Jos olisin niin typerä, että jättäisin Elämän HERRAN armolahjan elämästä, niin ne kaikki tekoni, mitkä on jäänyt taakseni annetaankin maksettavaksi. Sitä en halua.
      Sitä tulta en halua jäseniini enää, kipua, sitä miten se sai kiristelemään hampaitani jne.

      Kaikki maksaa tässä elämässä. Onko Hän saanut sitä hoitaa, vai maksatko itse - mutta kuitenkin sille tiskille tullaan kerran.

      Tämä maa on Herran maa, Hän omistaa tämän, ja kuinka minä ja sinä tätä elämää ollaan ylläpidetty, se mitataan Omistajan toimesta. Hänellä on Omistajana oikeus kaikkeen.
      Hänen on oikeus tappaa se sielu.

      Omistaja tulee siihen eteen ja jos Elämänkirja ei armahda, en uskalla edes miettiä enkä edes valehtelisi itselleni mukamas vapaata siitä, että tuomiota ei olisi.
      Kaiken olevainen jo kertoo syynä, kaiken takana on Herra ja miksi se on, sekin on kirjoitettu meille opiksi

      • Uskonnot.ovat.sitä

        Todistit nimim. "mielipiteeni" vuodatuksellasi, että aloittaja on asian ytimessä ja lahkot tai kirkot eivät voi tarjota mitään hyödyllistä.
        Miksi siis olla jonkun lahkon tai kirkon rahoittajana ja sen järjestelmän ylläpitäjänä, jolla ei ole mitään todellista tarjottavaa, on vain katteettomia lupauksia?


    • Erotkaa-lahkoista

      Viimeistään nyt on aika erota lahkoista ja kirkoista. Jatkuvasti saamme lukea uskovaisten ja kristittyjen toilailuista ja järjettömyyksistä.

      • erosin.ja.kiitän

        Kyllä, minä erosin typeristä ateistilahkosta, eritoten kiitän siitä, kun lukee teitä, niin valintani oli erinomainen. Typerien leireissä ei kannata istua, siellä ei viisastu.


      • Uskonharhat.julki
        erosin.ja.kiitän kirjoitti:

        Kyllä, minä erosin typeristä ateistilahkosta, eritoten kiitän siitä, kun lukee teitä, niin valintani oli erinomainen. Typerien leireissä ei kannata istua, siellä ei viisastu.

        Sinun jutuista huomaa sen, että olet jonkun lahkon kusettama reppana, jolla lääkkeet on unohtunut ottamatta tai osaston hoitaja ei vain enää usko paranemiseesi.


    • Viisautta-se-on-vain

      Lahkosta eroaminen on elämän toiseksi parhain ratkaisu. Parhain ja viisain ratkaisu ylipäätään on olla liittymättä mihinkään lahkoihin. Se on viisautta se.

      • Vievät-kaiken

        Eroaminen lahkosta kannattaa ihan mielenterveydellisistä syistä. Pastoreiden pyrkimys kun on tehdä sinusta tahdoton sätkynukke, joka tuo lahkon kassaan rahaa sekä tekee ilmaista työtä. Vastineeksi menetät järkesi ja omanarvon tuntosi. Sinusta tulee maan matonen.


      • pyhpyh32748237423
        Vievät-kaiken kirjoitti:

        Eroaminen lahkosta kannattaa ihan mielenterveydellisistä syistä. Pastoreiden pyrkimys kun on tehdä sinusta tahdoton sätkynukke, joka tuo lahkon kassaan rahaa sekä tekee ilmaista työtä. Vastineeksi menetät järkesi ja omanarvon tuntosi. Sinusta tulee maan matonen.

        Vain sinun sairaassa mielikuvituksessasi.


    • Tutkitaan

      Tutkiva tuomio!

    • kahleorjille

      Miksi te ette sitten eroa vaan jatkuvasti haette sitä, jos vain uskaltaisitte.
      Teillä on suuri pelko tutkivaa tuomiota kohtaan. Fobiat Elleniä kohtaan, vaikka joku on tutkinut teistä, Ellenin sairaskertomusta, sen kiven aiheuttaman vamman vuoksi.
      Teistä tuntuu kauhialta painaa Adventistiovi kiinni ulkopuoleta, teitä pelottaa erota.
      Roikutte oven kahvoissa poloset raukat ajasta toiseen. Olette tosin hieman säälittäviä ja toisaalta luonnehäiriön saaneena.

      Kuinkahan löytyisi joku kallonkutistaja ohjaamaan teidät vapaille alueille, jopa raamattu antaa siihen täyden mahdollisuuden, se nähdään Jeesuksen opetuslasten kohdalla. täysi vapaus.

      Mutta, teillä naurajalla, adventtiairuella jne. te olette todella jääneet adventtikahleeseen.
      Ettekä todella pääse vapaaksi. Pelkäätte löysätä ja muka perustelette kiinnipitoa mukamas sillä, että olette mukamas vapauden saarnaania.
      Ette te niitä ole. Huomaatteko, että vaikka Uskova1 - osasi löysätä. Hänellä sentään oli järki päässä. Ei enää roiku tyhjänpäiväisenä ovilla, kuten te.

    • Tein.sen.tänään

      Tein juuri eroilmoituksen made in USA lahkosta.

    • Erotkaa-huijarilahkoista

      Nyt viimeistään on tullut aika erota lahkoista.

      • pyhpyh273823782

        Erosin kauan aikaa sitten teistä jumalattomien lahkosta.


    • hyvä.linkki

      Tulee mieleeni nämä kirjoittajat, että he eivät halua astua uskontielle sisään, eikä halua toistenkaan sinne menevän.
      Toisaalta, jos He haluaisivat olla sisällä, he eivät maksaisi niitä kustannuksia, mitä kokoustilat ja muut ylläpidettynä maksaisi. He vain haluaisivat olla parrasvaloissa ja loistaa omaa naamaansa, kuin Naantalin aurinko, tai Hangon keksi. Katsokaa meitä.

      Nyt sattui hyvä IS- lehden sometähden linkki.

      https://www.is.fi/viihde/art-2000005534120.html

      Siinä hotellin isäntä vastasi vinkujalle oikein.

      Usko on lahja ja ilmainen. Mutta levitys maksaa. Se on sitä totuutta. Mutta, nämä palstan vinkujat ei käsitä näitä asioita ollenkaan. He eivät ole mukana, eivät kustannuksissa minkään eri seurakunnankaan toiminnassa, mutta vinkuvat, kun toiset hoitavat sitten "kulut".

      Häpeäisivät tekojaan.

    • Pysy-erossa-SPA.sta

      Retkiluistelijan tapaus selvästi osoittaa, että adventtikirkosta (SPA) kannattaa pysyä todella kaukana, mikäli haluaa pitää mielenterveytensä ja henkensä.

    • oononnellinenvaeltaja

      Liityin kasteen kautta adventtikirkkoon ja olen onnellinen löydettyäni totuuden Raamatusta ja Jeesuksen armon. Sapatti on juhlapäivä ja on rauhoittavaa ja levollista tietää kuolleiden nukkuvan ylösnousemukseen saakka eikä vetelehtivän helvetissä, niin kuin babylonin luopiokirkot opettavat.

      • Seurakuntien-tila

        Erosin adventtikirkosta jo kauan aikaa sitten, koska saurukunnan jäsenet adventtiseurakunnissa olivat ilottomia, aina mielestään oikeassa, tekopyhiä, kaksinaamaisia, selkään puukottajia, ylpeitä, kylmiä, silmänpalvelijoita jne.


      • Samaa.porukkaa

        Ihan samanlaisia lurjuksia ja kusettajia ne on kuin niiden pastoritkin.


      • pyhpyh2367263
        Seurakuntien-tila kirjoitti:

        Erosin adventtikirkosta jo kauan aikaa sitten, koska saurukunnan jäsenet adventtiseurakunnissa olivat ilottomia, aina mielestään oikeassa, tekopyhiä, kaksinaamaisia, selkään puukottajia, ylpeitä, kylmiä, silmänpalvelijoita jne.

        Kerroit siis millainen itse olet.


    • Adventismin-syöpä

      Adventismi on kuin syöpä, joka lopulta tuhoaa ihmisen kokonaan sisältäpäin.

      • Adventismi-on-tätä

        Adventisti on syöpäpotilas, jolla ei ole mahdollisuutta selvitä syövästä=pastoristaan.


      • pyhpyh2378232

        Noinhan ne jumalattomat rienaavat. Se loppuu helvetin tulessa.


    • pyhpyh236472364

      En eroa vaikka kuinka suu vaahdossa räyhäätte.

      • Uskonnot.kusettavat

        Pysy vain siellä mielisairaiden parissa.
        Viisaat ja ymmärtäväiset tajuavat erota lahkoistaan ja jättää niiden lahkojen rahanahneet pastorit ja lahkon päättäjät kusettamaan jäseniään.


      • En minäkään eroa, vaikka suu vaahdossa haluaisit sitä sydämesi pohjalta... ;)


    • näinsevainon

      Uskovaisuus perustuu siihen mielisairauteen, että henkilöllä on tarve olla parempi kuin muut. Lahkot on luotu sitä tarkoitusta varten. Niissä korostetaan papien ja pastoreiden suulla sitä, kuinka juuri se meidän oma lahko on se parhain ja me olemme lahkossamme ymmärrykseltämme viisaampia kuin muut.

    • Tässä-sen-tarkoitus

      Sillä "me parempia ja ymmärtäisempiä kuin muut" alitajuntaan iskostetulla iskulauseella pyritään lahkoissa luomaan "me henkeä". Siitä "me hengestä" kuitenkin pitää maksaa, eli lahkon valtaapitävät käärivät rahaa taskuihinsa sillä, että ne maan matoset saavat kuulua siihen "me henkeä" ja "me parempia kuin muut" pursuavaan "ihanaan" yhteisöön.

      • Pastori-Tampereelta

        Helppoa olla huijari, kun niitä huijattavia pölvästejä on vielä olemassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe