Mites ne Irjan ja Karin viinaostokset

Irjajakarivastuuseen

Teemu parkahan otti vain mallia edellisiltä piispoilta. Heidänkinhän huhuttiiin kovasti vingutelleen kirkon kortteja nimenomaan Alkon tiskillä.

Nyt myös Karin ja Irjan kuitit kaiken kansan silmien eteen ja nähtäväksi.

38

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pudis55

      Tämä on niin ihanaa, uskovaiset itse kaivavat hautaa kirkolleen, jatkakaa jatkakaa. hersyvää naurua...

    • ArtoTTTT

      Jos ne ei niin kiinnostanut kun heillä oli sopivammat mielipiteet...

      • Ja miten se JUMALA: toimitti kansalle juhliin parasta viiniä.

        Ja JEESUS: taikoi vedestä saavillisen parasta viiniä juhliin.

        Suurin osa Suomen papeista ei ole viinan meneviä, sen mitä pappeja tunnen. Tuntemistani ei ainoakaan.


      • nauser43

        Meneekö ne samaan sukupuoleen ,kun tunnet heidän menemisensä?


      • nauser43 kirjoitti:

        Meneekö ne samaan sukupuoleen ,kun tunnet heidän menemisensä?

        Eivät. He ovat naisen kanssa avioliitossa, ja siinä kaikki. Jeesus taas ei ollut Raamatun mukaan naimisissa naisen kanssa eikä Paavali.


      • rva.Erkkilä
        torre12 kirjoitti:

        Eivät. He ovat naisen kanssa avioliitossa, ja siinä kaikki. Jeesus taas ei ollut Raamatun mukaan naimisissa naisen kanssa eikä Paavali.

        Kenen kanssa he sitten olivat naimisissa?


      • rva.Erkkilä kirjoitti:

        Kenen kanssa he sitten olivat naimisissa?

        Vaimojensa kanssa, toope. Jeesus ja Paavali antoivat esimerkkiä naimattomuudesta.


    • Kirjakääröt

      Matt.11:19 Biblia (1776). Ihmisen Poika tuli syöden ja juoden, ja he sanoivat, katso ihmistä, syömäriä ja viinan juomaria, Publikanein ja syntisten ystävää. Raamattu 1938. Puuttuu, katso ihmistä.

    • Liberaalit taitaa olla kovia kännään ja käyttään kirkon luottokortteja omiin juttuihinsa 😳❓

    • Aktiivimalliin

      Järin suuntautuneet eroitettaneen selvin päin täysin omasta tahdostaan, kun he niin tahtovat.

    • suvaitaanme

      Irja, Kari ja Teemu on viinaan suuntautuneita. Ei sille mitään voi.

      • KokiksenYstävä

        Teemu tykkää enemmän Coca Colasta.


      • RommiColaa
        KokiksenYstävä kirjoitti:

        Teemu tykkää enemmän Coca Colasta.

        Käyttää sitä lanttinkona.


    • ArtoTTTT

      Lehdistökin alkaa heräilemään aiheeseen.

      "Korhonen tuki piispanvaalissa hyvin näkyvästi Laajasalon vastaehdokasta, Helsingin yliopiston sosiaalietiikan professoria Jaana Hallamaata, mutta on vakuuttanut käsi sydämellä, ettei hänellä ole mitään henkilökohtaisia syitä ristiinnaulita Laajasaloa.
      Vakuuttelu olisi asteen verran uskottavampaa, jos Korhonen olisi puuttunut samalla tarmolla Askolan epäilyttävän kosteisiin lounaisiin kuin Laajasalon toimintaan."

      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801112200660776_u0.shtml

      • ArtoTTTT

        Näköjään Korhonen on penkonut Laajasalon asioita jo piispanvaalista asti ja laatinut kysymyslistaansa koko syksyn, jopa oma tehtävä on kärsinyt.

        "Korhonen on kertonut blogissaan avanneensa piispanvaalia seuranneena sunnuntaina eli 20. elokuuta kaupparekisterin katsoakseen, onko Laajasalolla hallitusjäsenyyksiä, jotka on syytä ottaa kapitulityöskentelyssä huomioon.
        - Tuli esiin TL Opetus Oy. Olin yllättänyt, koska muistelin lukeneeni, että Laajasalo oli puhunut yritystoiminnan lopettamisesta Kallioon kirkkoherraksi tultuaan. Lähetin kapituliin asiakirjapyynnön yritystoiminnan sivutoimiluvasta. Kävi ilmi, ettei sellaista ollut, Korhonen kirjoitti blogissaan 18. syyskuuta."

        "Korhonen ehdotti Laajasalolle asiantuntijavoimin tehtävää erityistilintarkastusta, jotta pöytä saataisiin puhdistettua ennen kuin Laajasalo aloittaa piispan tehtävissä marraskuun alussa.
        Palaveri järjestettiin 28. syyskuuta, missä Laajasalo ei Korhosen mukaan suostunut vastaamaan häntä hiertäneisiin kysymyksiin."

        "- Sanoin, että teen kysymyslistan niistä asioista, jotka ovat mielestäni avoimia. Oli käynyt selväksi, että mitään erityistilintarkastusta emme ehdi tehdä ennen piispanvihkimystä.
        "Ei ole kyse yksityisasiasta"
        Korhosen mukaan Laajasalo tiesi koko syksyn ajan, että hän on valmistelemassa kysymyslistaa.
        - Hänellä on ollut monta kuukautta tehdä jotakin. Ennen joulua huomautin, että en pysty osallistumaan kapitulin työskentelyyn hiippakuntavaltuuston puheenjohtajan ominaisuudessa, koska luottamustilanne pitää selvittää."

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801112200660515_u0.shtml


    • helvetin_hyvä_piispa

      Teemu vaan jatkaa kieroiluissaan kirkon vanhaa traditiota.
      Palkankorotuksen ansaitsisi.

    • PasiToivonen

      Coca-Cola on vääräuskoisten juomaa. Sen voimalla sodittiin Saksaa vastaan. Teemu on isänmaan petturi.

    • "Teemu Laajasalon tapaus on osa isompaa ongelmaa, joka on raha ja olematon valvonta, kirjoittaa Iltalehden politiikan ja talouden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen.

      En tunne Laajasalon tapauksen kaikkia yksityiskohtia, mutta julkisuudessa olleiden tietojen valossa Laajasalon taloudenpitoa voi hyvällä syyllä kutsua leväperäiseksi tai huolimattomaksi. Mutta huoletonta on ollut meno tässä hiippakunnassa ennen Laajasaloakin.

      - Kuinka on mahdollista, ettei Kallion seurakunnan taloushallinto ole laittanut Laajasaloa tiukoille? Jos kuiteista vain kolme prosenttia on asianmukaisesti hoidettu, en keksi muuta selitystä, kuin että kirkkoherran seurakunnassa on ollut niin tiukka komento, ettei alaisilta ole löytynyt uskallusta vaatia pomoltaan ryhtiä, Kuusela tiivisti asian ytimen.
      Erittäin hyvin sanottu."

      Jos Laajasalon tapaus menee tutkintaan ja johtaa jonkin sortin sanktioihin, niin pitäisin erittäin todennäköisenä, että myös muut ja aiemmatkin vastaavat jutut tutkitaan.

      Koska Johanna Korhoselta meni useampi kuukausi pelkästään Teemu Laajasalon yritys- ym sotkujen perkaamiseen, omien luottamustoimiensa hoitamisen ohella, niin on kohtuutonta vaatia, että hän olisi käynyt läpi koko kirkon luottokorttien käytön.

      Mutta Johanna Korhonen on tuonut asian julkisuuteen ja kuka tahansa voi nyt halutessaan tutkia vaikkapa Irja Askolan, Kari Mäkisen tai kenen tahansa kirkon työntekijän luottokorttien käyttöä.

      Tosin näyttää siltä, että tutkimushaluja ei kovin paljoa ole, mutta sitäkin enemmän vaaditaan, että juuri Johanna Korhonen tukisi loputkin epäilyttävät tapaukset.

      Noille puskista huutelijoille vinkiksi, että tehkää itsekin jotain, älkääkä vaatiko vain muita tekemään. Vai onko syynä se että he eivät osaa. Liian vaikeaa ja työlästä?

      ps Askolan ja Mäkisen rahakäyttöä jo aiemmin arvostelleet eivät saaneet aikaan muuta kuin kiukuttelevia kirjoituksia

      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801112200660776_u0.shtml

      • ArtoTTTT

        #Koska Johanna Korhoselta meni useampi kuukausi pelkästään Teemu Laajasalon yritys- ym sotkujen perkaamiseen, omien luottamustoimiensa hoitamisen ohella, #

        Kuulemma jopa luottamustoimet kärsivät, aloitti tutkimukset heti piispanvaalitappion jälkeisenä viikonloppuna, eihän se tietenkään mitenkään siihen liity että korhosen oma ehdokas hävisi?


      • ArtoTTTT kirjoitti:

        #Koska Johanna Korhoselta meni useampi kuukausi pelkästään Teemu Laajasalon yritys- ym sotkujen perkaamiseen, omien luottamustoimiensa hoitamisen ohella, #

        Kuulemma jopa luottamustoimet kärsivät, aloitti tutkimukset heti piispanvaalitappion jälkeisenä viikonloppuna, eihän se tietenkään mitenkään siihen liity että korhosen oma ehdokas hävisi?

        Eli Korhola teki työtä todella paljon ja nyt vaikkapa sinä voisit tehdä saman asian Askolan luottokortin käytöstä.

        Mutta sitä sinäkään et tee, vaan muiden piispaa puolijumalana pitävien (tai Korhosta inhoavien) tapaan vain kritisoit Korhosta, vaikka omat, yrityksensä ja seurakunnan rahat sekoittanut onkin Teemu Laajasalo.

        Sinun syytettyjen penkissä on kuitenkin viestintuoja, eikä varsinainen epäilty.

        Heh heh Arto, ei yllätä ei.


    • cocacolaonpahempijuttu

      Kaikki Alkoon laitettu raha palaa noin 90-prosenttisesti valtiolle, joka taas tukee kirkkoa. Melkein nollasummapeliä.

      • 90 prosentin hyötysuhde on erinomainen lähes missä tahansa prosessissa.


    • raamattupoismyynnistä

      Uskonto pitäisi kieltää, huonoa esimerkkiä nuorille. Raamatussakin tosiaan muutetaan vesi viiniksi eli nuoret saattavat ruveta tekemään vaikka kiljua kotona kun tuollaista esimerkkiä tarjotaan. Ja sitten tuota uskontoa opetetaan koulussa! Ei kuulu nyky-yhteiskuntaan!

      • Raybann

        Mitä näistä Laajasaloista, Mellereista, Jalovaaroista ja helluntailaisten taloussotkuista opimme? Uskovaiset ihmisetkin ovat vain ihan tavallisia ihmisiä ahneuksineen yms. Jäämme vain odottelemaan sitä uudelleen syntymistä myös uskovaisten kohdalla.


    • transperensia

      Kyllä Irjan ja Karin "ostokset" myös nyt tutkitaan. Uskoisin, että keltainen lehdistökin on jo kiinnostunut lisää asiasta tai sitten joku kansalainen.

    • hepohepo

      Hys, hys! Ei saa arvostella kirkon liberaalisiipeä. Sen on oltava kaiken arvostelun yläpuolella. Eikä tuota kirkon menoa voi kestää ilman että on kokoajan pienessä pöhnässä.

    • Hei, Eiköhän kuitit ole tässä se juttu. Ja muilla taitaa olla se puoli ollut hallussa ja asianmukaisesti hoidettuna.
      Tässä linkki kirkon rahankäyttön ohjeistukseen.

      Kaisa-pappi

      • Tarkoitatko, että viinaa saa ostaa niin paljon kuin kantaa jaksaa kunhan säilyttää kuitit ?


      • kaisaa.ketuttaa

        Ai missä on linkki?


      • Syvä.huokaus

        Kaisa-papin mielestä on ok, jos on kuitit vaikka joisi 12 lasia viiniä luonaalla kuten piispa Askola kestitsi yhtä kaveriaan. Ollaanko kirkon sisällä vielä tämän kohunkin jälkeen näin pihalla mikä on oikein ja mikä on väärin?


      • HoiKaisa

        Etkö pysty keskusteluun?


      • Pudis55

        Älkää kiusatko Kaisaa. Hänet on heitetty tulee kun todelliset vastuunkantajat eivät uskalla.


      • aika.noloa

        Luulisi, että kirkossa annetaan jonkinlaista koulutusta kriisiviestintään, mutta ei näköjään anneta.


      • kirkollisviini_ja_olut

        Otappa Kaisa viinihuikka niin pipo sullakin löystyy.

        Slalom ja Hallelujaa!


      • muttakunei

        Kaisan kanssa olis kiva ryypätä, perseet olalle , niin kuin alan tekijät sanovat.


    • Teemu parka. Hän kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia ja on silti tasa-arvoisen avioliittolain kannattajan hampaissa.

      Jopa palstan harvat fundamentalistit ovat Teemu-paran tukena.

      Hmm.. mutta miksi, mikä on palstan parin fudun motiivi? Puhdas, pyyteetön?

      No ei tietenkään, nehän ampuisi Teemun heti vaikka Kuuta kiertävälle radalle, jos hänen tilalleen valittaisiin piispaksi fudujen oma ehdokas.

    • spiruleena

      Toivottavasti ihmisille on nyt auennut ettei moraali ja eettisyys kuulu samaan lauseeseen papin tai piispan kanssa.

    • tiesikökari

      Oliko Teemu ensimmäinen, kun kohtasi käärmeen paratiisissa ?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      207
      5448
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      129
      3296
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      143
      2475
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      343
      2411
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2012
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1586
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      119
      1561
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1423
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1250
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1111
    Aihe