Avioero on jumalasta

Fantomex

Niin, kuten kretujen oppiin kuuluu, on tämäkin kretuilusta nouseva totuus. Kretuiluhan väittää, että kaikki ajatukset, ideat jne. ovat pohjimmiltaan jumalasta lähtöisin. Vaikka kretu miten syyttäisi saatanaa, hän unohtaa että jumalahan sen saatanankin suunnitteli ja asetti saatanalle kaikki ideat.

Eli edes saatanan syyttäminen ei pelasta kretuja siltä tosiseikalta, että loogisesti heidän oppinsa tekee avioerosta jumalaisen keksinnön. Ja kretulaisen opin mukaan jumala keksii vain hyviä asioita, eli avioero ei ole vastustettava synti, vaan pyhä ja hyvä asia.

Tai sitten kretut ovat tekopyhiä, heidän oppinsa vailla logiikkaa ja kretuilu on täynnä sisäisiä ristiriitoja.

Kivaa miten kretujen syytökset kumoutuvat heidän omaan oppiinsa. XD

16

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja Jumalan luomia ovat (jos siis oletamme että Jumala on luonut kaiken) myös abortti, beriberi, Clostridium, difteria, elohopeamyrkytys, malaria, pedofilia, satanismi ja monta muuta kaunista asiaa. Mark5 taisi olla se, joka nimenomaan huomautti että Jumala on luonut vain hyvää ja kaunista. :-D

      • Fantomex

        Oikein. Kumma että mark pitää pedoilua hyvänä asiana...


      • Beemen

        NIIn, "Jumala luonut vain hyvää ja kaunista (tai komeaa)"? On syytä silti pitää länsimainen uskonto puhtaana tuosta käsityksestä, koska ei länsimaissa ajatella, että "God is BAD"? vaan "Good is God". Tuon juutalaisten mielestä "saastaisen eläimen syönnistä"(GOD = BAD), kumpuava uskomus, vaikka Pietarille näytettiin näyssä, että tuokin käsitys on sen omaksuneelle yhtä puhdas ja luonnollinen kuin idemmässä kristillisyydessä oleva käsitys, että Jumala tekisi pahaakin virhettä kiireessään, silloin tällöin. Siksi kai mekin täällä olemme, että MEILLEKIN sellainen VIRHESYNTI joskus tapahtui? Jep, en ehdi nyt korjata tuon edellisen lauseeni tiettyä epäloogisuutta, sori...


    • 12____13

      Raamatun mukaan, kun Jumala loi, kaikki oli hyvää. Sen jälkeen Jumala hylättiin ja ihmiset ovat itse kehittäneet paljon pahaa ja osoittavat hyvin teoillaan ja valheillaan, miksi heidän ei ole hyvä saada ikuista elämää.

      • LakiV

        Niin, tilanne ei ole noin toivoton, että saisi sanoa, että "kaikki ihmiset kuolisivat": Tietenkään Maa-planeetta ei silti suhtaudu kehenkään eri tavoin, eli fyysisesti meidän "kovomme, se ruumiskin" vaihtuu ehkä ikuisuudessa monestikin, mutta tietyt "softamme, henkisen ohjelmointimme" persoonalliset piirteet jäävät silti olemaan ikuisesti samanlaisina. Ehkä ulkomuotommekaan ei muutu, noustassamme Taivaan Tilavuusolennoiksi takaisin, astraaliseen kehoomme takaisin, mutta sen jälkeen meillä ei tovin ajan kuoleman jälkeen ole materiaruumista, en tiedä, kuinka kauan SITÄ joutuu kestämään?! Ateisteja nykyään paljon seurataan, ja siihen kuuluu ajatus "Yhdestä ahneesta elämästä, joka voi päättyä oman käden oikeudella lähtemiseenkin", varsinkaan jos ei usko ylösnousemukseen. Raamatun mukaan jumalatontakaan ihmistä ei silti päästetä vastuusta kovin helpolla, ja heille nousee nk. "Tuomion Ylösnousemus". "Uskovaisille" tuota tuomiota ei tule, jos he eivät itse rupea vääryydellä syyttäen tuomitsemaan muita olentoja. Silloinhan he eivät olletkaan uskossa, vaan osallistuivat siihen Luciferin kapinaan, josta mm. Urantia-kirja kertoo seikkaperäisesti.


      • Mutta jos Jumala on kaikkivoipa ja ylipäätään kaiken takana, myös ihmisten ja eläinten pahat teot ovat Jumalan tahto.


      • Fantomex

        Kuten kärmes totesi, jumala on kuitenkin kaiken takana, jos kretuilulogiikalla mennään.


      • tieteenharrastaja
        PuhuvaKärmes kirjoitti:

        Mutta jos Jumala on kaikkivoipa ja ylipäätään kaiken takana, myös ihmisten ja eläinten pahat teot ovat Jumalan tahto.

        Ei siis absoluuttisen kaikkivoipa. Voitte kumpikin lakata meuhkaamasta.


      • TheMainman
        tieteenharrastaja kirjoitti:

        Ei siis absoluuttisen kaikkivoipa. Voitte kumpikin lakata meuhkaamasta.

        Jos jumala ei ole kaikkivoipa, mikä jumala se sitten on?


      • tieteenharrastaja
        TheMainman kirjoitti:

        Jos jumala ei ole kaikkivoipa, mikä jumala se sitten on?

        Kosmoksen tietävin ja voimakkain olento, joka etsii ja auttaa korkeaa tietoisuuutta kohti pyrkiviä elämänmuotoja; kaikille ihmisten uskonnoille ja uskomuksille sama, vaikka nämä eivät sitä näin uskokaan.


      • kivaa.kun.on.mukavaa
        tieteenharrastaja kirjoitti:

        Kosmoksen tietävin ja voimakkain olento, joka etsii ja auttaa korkeaa tietoisuuutta kohti pyrkiviä elämänmuotoja; kaikille ihmisten uskonnoille ja uskomuksille sama, vaikka nämä eivät sitä näin uskokaan.

        Evoluutiolla syntynyt, eikö niin, kuten Olli Aivovammakin täällä esitti? Ja mitenköhän sitä esi-ihminen oikein "pyrki" korkeampaan tietoisuuteen: - Ei vitsi kun olisi kiva, jos olisi korkeampi tietoisuus, teenpä sen eteen x.

        "kaikille ihmisten uskonnoille ja uskomuksille sama, vaikka nämä eivät sitä näin uskokaan."

        Sanoo uskova uskovansa joka uskoo kuten kaikki muutkin; johonkin uskotaan mistä ei käryäkään.


    • LakiV

      Jeesus sanoi, että "sydämenne kovuuden tähden, antoi Jumala mahdollisuuden ottaa ero puolisostaan, ja alussa ei niinkään silti ollut". Mutta kuka sydämessään järkevä sellaista ottaa enää uudestaan miehekseen tai vaimokseen, joka on kertaalleen itse halunnut eron aiemmasta puolisostaan. Väittäisin, että hyvin harvoin se "seuraava" oli kuitenkaan parempi valinta, kuin ne ensimmäiset suhteensakaan. Minä tiedän valitettavasti oman sieluni ja sydämeni niin pieneksi, etten kestäisi avioeroa, tästä syystä en etsi kumppania lainkaan. "Joka voi tämän valita, valitkoon"(Jeesus, kun oli puhe naimisiin menosta, ja menemättä olemisesta). Yksin en todellakaan silti ole, Henki pitää minusta, koska saa toimia minussa kuten haluaa, vaikka käyttikin minua muutamassa "hullutelussakin". Emme me kukaan voi sille hengelle mitään lihallisen ruumimme puolelta, joka meihin menee, korkeintaan "toinen saatana saattaa ajaa toisen saatanan pois"; tai Pyhä Henki jos Ihmiseen menee, niin juuri tällöin ihmiselle on omista ajatuksistaan parempi seura, kuin konkreettisesti toisista ihmisistä. En voi suositella silti omaa valintaani kaikille, sinkuksi jäämistä, vaikken itsekään sitä "vannonut" ole, mutta ei vain ole tullut eteen sitä "oikeaa puolisioa", joka olisi minuun oikasti rakastunut. Mutta älkää luulko itseänne "rakkauden ammattilaisiksi"; jos olette ottaneet eron puolisostanne edes kerran. Ja eihän Suomi sitä todella olekaan. "Paljon on kiellettyä rakkautta, täällä Pohjan tähden alla"...

    • LakiV

      Tai tarkemmin lukien tuon kohdan, Jeesus sanoi, että sen "liupu luvan"; ottaa ero puolisostaan, antoi Mooses, joka tietysti oli parempikin ihmismielen tietäjä kuin " se ruumiiton Jumala", koska Mooses jos kuka oli ITSEKIN ihminen. Jeesukselta nyt tietysti jäi syntinen elämä kai kokematta, tai sitten niin, että Hänen uskonsa Jumalansa ARMOON ja ANTEEKSIANTOON oli niin paljon suurempi, kuin pahan vallassa olevilla, että Hän sai aina ne itseltäänkin sovitettua. Mutta kuka SUUREN synnin sovittaisi, koska ei tietoisesti valinnanvapauttaan syntiin käyttäviä ihmisiä kukaan synnissään lopulta "auta".

    • KoitaSinäkin

      Avioero johtuu kiimaisesta vitusta joka aina haluaa kokeilla muutakin kullia kuin oman ukon.

    • Jyrioikeassataas

      Neljättä kertaa uusperhettä rakentava lapsistaan erptettu alatipettävä evokki pnkin varmasti evologiikalla maailman onnellisin aviomies, vai mitä?

      • TheMainman

        No, en tiedä oletko? Kuitenkin jumalasi loi tuon eron.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mä haluun et et....

      Sä näyttäydyt mulle... Nyt on sen hetken aika:)
      Ikävä
      91
      2139
    2. Jos toivo on jo kohdallasi mennyttä

      mihin kaikki kaatui?
      Ikävä
      29
      1597
    3. Ensivaikutelmasi hänestä

      Millainen ensivaikutelma oli? Muuttuiko se jossakin vaiheessa?
      Ikävä
      58
      1445
    4. Mitä saavutat dissaamalla naista?

      Ihan mielenkiinnosta vain kysyn.
      Ikävä
      18
      1424
    5. Kirjota tähän että oot kunnossa

      Vaikkei meistä mitään tullutkaan.
      Ikävä
      108
      1350
    6. Työn takiako et uskalla

      Sekö se syy on että kaikki junnaa paikallaan?
      Ikävä
      94
      1248
    7. No mitä luulet, mies?

      Kun nähdään, onko parempi teeskennellä, ettei välillämme ollut mitään tänä vuonna? Ja me emme tavanneet täällä, palstall
      Ikävä
      70
      957
    8. Tuutko nainen hautajaisiini

      Saat virnuilla ylpeenä kaverisi kanssa ja voit sitten nauttia ja kehuskella kuinka ovelasti pilasit mielenterveyteni /
      Ikävä
      69
      900
    9. On se kyllä oikeastaan aika kamalaa

      ... sydän hyppää kurkkuun joka kerta, kun hyppäät ruudulle. Miten voi miehellä olla tällainen vaikutus, vielä vuosienkin
      Ikävä
      4
      889
    10. Takaisin tyhjään elämään

      Ei mulla oo muuta. Ikävää sekin on. Eli hyvää yötä nyt. 🤗🐺🌃🤍
      Ikävä
      34
      820
    Aihe