Mitä uskikset luulevat voittavansa lässytyksillään

lässytys_jeesustelijat

Tämäkin palsta on taas täynnä toinen toistaan typerämpiä uskisten tekemiä avauksia. Ei kai kukaan voi oikeasti olla niin tyhmä että uskoo moisten lapsellisten lässytysten muuttavan kenenkään elämää? Eihän niissä ole mitään todellista asiaa ja ainoa mistä ne todistavat on kirjoittajansa omasta tietämättömyydestä ja typeryydestä.

Eikö uskovaisilla ole oikeasti mitään muuta sanottavaa kuin täysin merkityksetöntä ja lapsellista lässyttämistä? Onko heidän tyhjäpäinen jeesustelunsa ainoaa mitä heillä on antaa tälle maailmalle?

9

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minun mielestäni on kiinnostavaa se, ettei normaaleina uskovaisina esiintyvät juurikaan ota kantaa noiden uskontopsykoosissa olevien kirjoituksiin. Ei ateistit, vaan nuo sekopäät kaivavat esiintymisillään kaikista tehokkaimmin maata esimerkiksi kristinuskon alta.

      Eihän rationaalista keskustelua käydä noiden idioottien kanssa, mutta ehkä he ymmärtäisivät uskonnollista puhetta?

      On toki osa trolleja, mutta jos trollaa ateismi-palstalla, niin lienee jo kaiken avun ulottumattomissa. Trollaaminen ateismi-palstalla ja suonensisäisten huumeiden käyttö - elämän tähtihetkiä?

      • räyhräyh

        "ettei normaaleina uskovaisina esiintyvät juurikaan ota kantaa noiden uskontopsykoosissa olevien kirjoituksiin."

        Juuri milloinkaan ei näe maltillista evlut kirkon uskovaista moittimassa täällä kiihkoilevaa lahkouskovaista, vaikka tämä kirjoittaisi mitä hulluja tahansa. Sen sijaan kyllä näkee toisinaan ateistin moittimassa toista ateistia, jos tämä on kirjoitellut päättömiä. Mitä me tästä opimme?


    • OsuinOikeaan

      Omasta puolestani voin sanoa että ennen uskoontuloani alkoholilla alkoi jo olla otetta elämääni – olisi vienyt varmaan jo ennenaikaiseen hautaan.

      Myöskään minkäänlainen vilppi, epärehellisyys, petokset (esim. verotuksessa) ei vain enää kuuluu elämääni. Hyvä omatunto on tunnetusti paras päänalunen. Voin sanoa, että se sanonta pitää paikkansa.

      En halua palata enää koskaan siihen perkeleelliseen elämäntyyliin, jota elin ennen uskoontuloa.

      • ihanterve

        Vaikka sinä et olekaan osannut elää ihmisiksi ilman näkymättömiä mielikuvitusystäviä, niin älä tee siitä sellaista yleistystä, että muutkaan ihmiset, ihan normaalit tervejärkiset sellaiset, eivät muka pystyisi.

        Alkoholi, vilppi, epärehellisyys, petokset ym. eivät koskaan kuulu minun elämääni,
        vaikka olen ateisti.

        Ja kun lukee tämän palstan uskovien kirjoituksia, niin rehellisyys ja vilpittömyys eivät ole ihan ensimmäiseksi mieleen tulevia sanoja. Sen verran paksuja valheita täällä kirjoitellaan päivästä toiseen milloin tieteestä, milloin historiasta, milloin homoudesta, milloin evoluutiosta, milloin ateisteista ym. ym. Se lista on lähes loputon.


      • Huomauttaja

        On sangen mielenkiintoista, että uskoon näyttävät tulevan ihmiset, joilla on selkeästi ongelmia elämänhallinnassaan. Mitä se heistä kertoo? Ei voine sanoa, että olisi ns. kaikki muumit laaksossa ihmisellä, joka tarvitsee mielikuvitusolentojen apua siihen, ettei väärinkäyttäisi päihteitä ja tekisi rötöksiä ja vilppiä.

        Uskovaisuus on yhtä epärehellistä kuin toisten ihmisten kusettaminen uskonnottakin. Mikäli uskovaisuus kuitenkin kohdistuu vain itseen, eikä mitään muuta vilppiä tehdä, niin on se toki parempi vaihtoehto henkilölle, joka tarvitsee moista valintaa. Onneksi sentään useimpien ihmisten ei tarvitse tehdä tuollaista valintaa.

        Yleissivistys ja normaali järjenkäyttö sekä lainkuuliaisuus ja utilitarismi pitävät ainakin minut kaidalla tiellä - en tosiaankaan tarvitse siihen mielikuvitusolentojen, juten jumaluuden apua. En pitäisi sitä minään kovin kehuttavana piirteenä, että paukutellaan henkseleitä sillä miten uskonto on pelastanut pahoilta teiltä.

        Epävakaallatiellä ja kyseenalaisessa tilanteessa sitä ollaan, jos vain harha estää tekemästä vääryyksiä! Elikkä ihmiset, jotka ette ole järjissänne ja teette typeryyksiä, niin tulkaa järkiinne älkääkä uskoon!


    • Palstan uskovaiset luulevat saavansa taivaspisteitä julistamalla omaa typeryyttään.

    • uskonpohjatontyhmyys

      Kristityn tulee kokea tulleensa vainotuksi uskonsa vuoksi, jotta voisi kokea olevansa oikeassa uskossa, koska sanassa ennustetaan vainoamista. Mutta koska Suomen kaltaisessa maassa kristityn on lähes mahdotonta kokea mitään vainoamista, niin nämä älyvälkyt sitten kirjoittavat tänne mahdollisimman ääliömäisiä vuodatuksia, joihin sitten tietenkin suhtaudutaan avoimen pilkallisesti, koska ne ovat ääliömäisiä aivopieruja. Ja sitten kuuppajumi hihhuli hykertelee tyytyväisenä että voi voi kun uskovia taas ilkeästi vainotaan.

      Ja tällä ääliömäisyydellään nämä pölvästit koko ajan kusevat omaan pesäänsä ja saavat kristinuskon näyttämään todella vastenmielisten ääliöiden todella vastenmieliseltä typeryydeltä, mutta ovat liian typeriä tajutakseen edes sitä. Oikein ihmettelevät sitä miksi tervejärkiset ihmiset nyrpistelevät nenäänsä heidän uskonnolleen ja toteavat että kylläpä haisee.

    • TäydetTuplat

      Uskonto on erittäin typerää ja uskovat ovat täysiä typeryksiä,
      joten mitä muuta siitä voisi syntyä kuin tuplasti typeryyttä.

    • usko.auttaa.aina

      Nyt siis meidän tiukan rationalistiset ja tosi kovat ateistit ovat alkaneet itkeä äitiä puolustamaan itseään.

      Jos haluatte, että Jumala kuulee itkunne ja laittaa kristityt auttamaan teitä, teidän on ensin tehtävä parannus pois ateismista, tunnustettava syntinne uskovia kohtaan ja polvituttava nöyrään rukoukseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mä haluun et et....

      Sä näyttäydyt mulle... Nyt on sen hetken aika:)
      Ikävä
      92
      2154
    2. Jos toivo on jo kohdallasi mennyttä

      mihin kaikki kaatui?
      Ikävä
      29
      1637
    3. Ensivaikutelmasi hänestä

      Millainen ensivaikutelma oli? Muuttuiko se jossakin vaiheessa?
      Ikävä
      58
      1455
    4. Mitä saavutat dissaamalla naista?

      Ihan mielenkiinnosta vain kysyn.
      Ikävä
      18
      1434
    5. Kirjota tähän että oot kunnossa

      Vaikkei meistä mitään tullutkaan.
      Ikävä
      108
      1360
    6. Työn takiako et uskalla

      Sekö se syy on että kaikki junnaa paikallaan?
      Ikävä
      94
      1248
    7. No mitä luulet, mies?

      Kun nähdään, onko parempi teeskennellä, ettei välillämme ollut mitään tänä vuonna? Ja me emme tavanneet täällä, palstall
      Ikävä
      70
      957
    8. On se kyllä oikeastaan aika kamalaa

      ... sydän hyppää kurkkuun joka kerta, kun hyppäät ruudulle. Miten voi miehellä olla tällainen vaikutus, vielä vuosienkin
      Ikävä
      4
      909
    9. Tuutko nainen hautajaisiini

      Saat virnuilla ylpeenä kaverisi kanssa ja voit sitten nauttia ja kehuskella kuinka ovelasti pilasit mielenterveyteni /
      Ikävä
      69
      900
    10. Takaisin tyhjään elämään

      Ei mulla oo muuta. Ikävää sekin on. Eli hyvää yötä nyt. 🤗🐺🌃🤍
      Ikävä
      34
      830
    Aihe