Donaldtrump

demokraatitsuohon

Donald Trump on tähänastisista USA:n presidenteistä paras. Uskaltaa sanoa eikä hymistele.

51

968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Floppinro1

      Mielipiteitä on monenlaisia! Puuttuu karisma täysin mielestäni. Täysi floppi. Ei käytöstapoja. Mielipiteet naisista täysin ala-arvoisia jne listaa voi jatkaa kuinka paljon.

      • Törkeyksillään

        Trump pyrkii peittämään kaikkia puutteitaan. Kaikkien muiden vikojensa lisäksi Trump on opportunisti. Naisten mollaamisella tai tervydenhuollon ajasajolla ei ole merkitystä, koska hän saa palvontaa omilta kannattajiltaan.


      • vainkepuloiset
        Törkeyksillään kirjoitti:

        Trump pyrkii peittämään kaikkia puutteitaan. Kaikkien muiden vikojensa lisäksi Trump on opportunisti. Naisten mollaamisella tai tervydenhuollon ajasajolla ei ole merkitystä, koska hän saa palvontaa omilta kannattajiltaan.

        Vertaa Sipilään, joka alkaa olla hylkytynnyri!


      • Anonyymi

        Trumpin laulut alkaa olla laulettu....

        Sota meinaa loppua asetehtailta kun Trump viivyttelee hyökkäystä. BIBI on vaihtamassa hevosta : uusi messias on Michael Blomberg.

        "Since Michael Bloomberg's mother is Jewish, and in Judaism one's religion is based on one's mother's religion, then that makes him also Jewish. His father is Jewish too. Michael Bloomberg (who's full birth name is Michael Rubens Bloomberg) was born on February 14, 1942 in Boston, Massachusetts, U.S.."


        Äänestä


    • politiikkaonbisnestä

      Totta. mies paikallaan. ajaisi ulos kaikki rättipäät eikä päästäisi maahan muita kuin rahanomaisia valkoisia.

    • capiliskaja

      jos sulkee internetin pois ulkomaisen vakoilun takia ja estää amerikkalaisten pääsyn eurooppaan siis yhtiöt.vain nsa fbi ja cian lähettiläät muuten edustot pois ulkomailta tele toiminta siiretään nsan cian fbin valvontaan kaikki ulkomaille menevä tele liikenne ja valuutan siirto ulkomaille kielletään ja teknologian vienti myöskin. vain usan hallinnon hyväksymät diktatuurit ovat yhteistyö kuppaneita kuten pinocec ja franco batista.näin usa tulee suur valtioksi.

    • Republikaani88

      Trump ei miellytä deep state-systeemiä, siitä johtuu hänen ajojahti. Saman kokivat Kennedy, Nixon ja Reagan. Nunesin muistio paljastaa systeemin toiminnan, valjastetaan puolueellinen FBI mustamaalaamaan Trump, jotta tämä saataisiin huonoon valoon . Systeemin suosikki Clinton hävisi ja nyt on Mullerin näytösteatteri käynnissä. Tavallisen järkevän amerikkalaisen silmissä FBI on menettänyt uskottavuutensa. Median viha Trumpia kohtaan on ymmärrettävää: hän on anti-sosialisti, eli kristitty, patriootti ja rakastaa vilpittömästi Amerikan kansaa.

      • KilroyVasHere

        Juuri näin. Täällä on hyvä selvitys ko. asiasta:

        https://www.youtube.com/watch?v=ZXQkppMarSk

        -paholaisen silmä katsoo tuossa ylempänä kohdassa "luetuimpia", elikkä tämä media herkästi poistaa totuuden puhujat.


    • xyxyxxxx

      Huolestuttaa, että demokraattien lääkärit epäilivät Trumpia dementikoksi. Kun Trump piti 1,5 h kestävän puheen hän ei voi olla dementikko. Tälläistäkö on nykyisten lääkärien moraali?

    • Anonyymi

      Usan vasemmisto on erittäin agressiivinen ja traumatisoitunut hylätyn häviöstä .
      Muller tutkinta on hyvä esimerkki .
      Yle on rihan alittanut jopa Euroopan vasemmiston alle mennyt uutisoinnin tasossa.
      Kirjeenvaihtaja Mari Rantasen viha uutisoinnissa laittaa silmät räpyttämään kiivaasti kun joutuu uutisillaan demokraattien tappioista.
      Usan historiallinen talouskasvu ja työllisyys on myrkkyä seuraaviin vaaleihin demokraateille.
      Presidentin persoona on poikkeuksellisesti tullut jopa argumentaatio osastolle uutisointiin joka todistaa journaliikqn tason.
      Lokakamppanointi jatkuu ja valheiden vyyhti vyöryy ja tutkintoja tekaistaan ja luultavasti ennen vaaleja halutaan ns. Pudottaa pommi ,mutta kansan tyytyväisyyttä ei uutisoinnilla muuteta kun realimaailma osoittaa toista

    • Anonyymi

      En hyväksy Trumbin saudien tukea Jemenin lapsimurhissa,? Tosin aseteollisuus tienaa,jonka narussa Trumb juoksee.

    • Anonyymi

      Ääripään oikeisto pitää Trupista, heille siihen riittää ihan vaan se Trumpin vastaisuus maahanmuuttajia kohtaan. Siten toisinpäin, Trumpille se taas on vain helppo asia miellyttää omia äänestäjiään.
      Mistään amerikkalaisista ei tuollainen narsisti mitään välitä, koska kaikki on vain välineitä hänen omaa egoa pönkittämään.

    • Anonyymi

      Aseteollisuudella on rahat Usassa. Pitää pressat narussa.

    • Anonyymi

      Trumpia parjataan paljon eikä hän todellakaan ole kaikkein miellyttävin presidentti.
      Siitä huolimatta hän on pitänyt omat kannattajansa tyytyväisenä ja kannatus on nyt samaa luokkaa kuin silloin, kun hänet valittiin. Sama porukka riittää uudelleenvalintaan.

      Trump ei miellytä muita kuin omia äänestäjiään koska muut eivät missään nimessä äänestä häntä teki hän mitä tahansa. Se antaa Trumpille vapauden olla välittämästä vastustajistaan.

      Jos Trump olisi tehnyt jotain rikollista tai ainakin niin rikollista, että hänen ei pitäisi olla presidentti, niin hän olisi jäänyt siitä kiinni. En usko, että koskaan ketään on yritetty saada nalkkiin yhtä suurella määrällä ihmisiä ja yhtä kauan. Jos jotain olis, se olisi jo tiedossa.

      • Anonyymi

        Onhan naiivi kommentti ""Jos Trump olisi tehnyt jotain rikollista" No nyt hän on jäänyt kiinni rikollisesta toiminnasta Ukrainan presidenttiä kiristäessään, mutta koska Republikaaneilla on ylähuoneen enemmistä, ei häntä siitä tulla tuomitsemaan, vaikka kovaa grillataankin.
        Tuossa edellisellä kirjoittajalla ei taida olla mitään käsitystä, kuinka politiikka nykyisin toimii erittäin jakautuneessa maassa. Siellä "omia" puolustetaan vaikka olisi tehnyt mitä, ehkä murhaa lukuun ottamatta. Siinäkin vain jos jäisi kiinni ihan sitä tehdessä.
        Ikävä kun demokratian tila on luisunut tuollaiseen tosiasioista piittaamattomuuden tilaan.
        Siitä voidaan antaa kiitosta nimenomaan Trumpille ja muille hänenlaisilleen. Niitä näkyy nykyisin maailmalla löytyvän sieltä sun täältä.


    • Anonyymi

      Trump on kansan edustaja korruptoituneelle vasemmistolaiselle, globalistiselle deep state-systeemille. Trump jyrää myös tehden Jumalan tahtoa, viimeksi myönnettiin Israelin oikeus Golanin kukkuloihin. Jos Suomella olisi oma Trump, meillä ei olisi maahanmuutto-ongelmaa, ilmasto- ja sukupuolihulluutta. Huomasiko joku, että Nasdaq jyrää taas yli 8000 lukemissa ja talouden ennakoivat suhdanteet ovat positiiviset. Deep state pitäisi korvata beep state määritelmällä ja globalismi bilateralismilla ja nationalismilla.

      • Anonyymi

        Päivä päivältä uskon enemmän Trumpin toiseen kauteen.
        Mites muut?


      • Anonyymi

        "Trump jyrää myös tehden Jumalan tahtoa, viimeksi myönnettiin Israelin oikeus Golanin kukkuloihin."

        Kasva aikuiseksi. Trumpin mielipiteellä ei ole p*skankaan väliä. Valtioiden rajat määritellään kansainvälisen lain mukaan valtiota perustettassa. Niitä voi muuttaa vain kaikkien osapuolten välisellä erillisellä sopimuksella, joka hyväksytään YK:ssa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kusipäiden kusipää, jopa Bushit , Truman ja Nixonit jää häviölle :(

      • Anonyymi

        Cilnttonummun kannatajat pieree edelleen verta!


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Cilnttonummun kannatajat pieree edelleen verta!

        Kunpa pistäisivät Trumpin ja Clinton mummon samaan häkkiin , ei ruokaa jolleivät kutemaan :D


    • Anonyymi

      Vain sosiaalipummit äänestää muita ku Trumppia.

    • Anonyymi

      Trump on luonnonsuojelija kun vastustaa globalisaatiota ja kiinaan siirrettävää tuotantoa toisin kuin täällä euroopassa vihreät ja vasemmisto pitää globalisaatiota ihanana asiana. Lisäksi Trump on rauhan mies ja vaikka mitä, eli yksinkertaisesti paras Presidentti mitä on pitkiin aikoihin nähty.

    • Anonyymi

      Donald .your days of future passed :)

    • Anonyymi

      Uskaltaa sanoa, mutta sitten ei uskallakaan, että se sanotaan tai jopa kirjoitetaan.
      Trumppi on niin kuin perussuomalaisten puolue tässäkin suhteessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oli yllättävää, että käytöksestään huolimatta tuli valituksi. Ei muuten ollut vaalikampanjassa Mrs. Clintoninkaan käytöksessä kehumista. Nyt sitten monien tiedotusvälineiden tehtävänä on ilman tolkkua maalittaa presidenttiä. Syytetään 'arvaamattomaksi', sotahulluksi ym. Ei ole aloittanut yhtään sotaa, toisin kuin useat edeltäjänsä. On toiminut eri tahoilla päin vastaiseen suuntaan. Puolustaa järjestystä, ei poliisiväkivaltaa, kuten edeltäjänsä teki. Ei juuri uutisoida, että väkivalta maassa on yleisestikin vähäisempää, kuin edeltääjnsä aikana.
      Nämä 'kirjeenvaihtajat' niin Ylessä kuin MTV:ssä ovat naurettavia. Eivät ole ilmeisesti kuulleetkaan objektiivisesta tiedonvälityksestä. Vaikkei jostain pitäisikään, pitäisi osata suhtautua asioihin asiallisesti.

      • Anonyymi

        Ei tarvia sotia, kun korona tappaa enemmän kuin Vietnamin sota aikoinaan. Ihan on Trumpin ansiota, kun piti viitata taudille kintaalla, sen takia että talousluvut ei laskisi. Se kun voisi olla se niitti uudelleen valinnan esteeksi. Kansalaisten henki ei paina äijän vaakakupissa puupennin vertaa, oma napa on ainoa mitä narsisti kykenee ajattelemaan.
        Ei voisi kyvyttömämpää ja huonompaa pressaan olla missään. Tuommoisia luonteita on totuttu näkemään banaani-tasavaltojen diktaattoreissa, ei Ameriikan pressoissa, ennen tätä kauhistusta. Maailma toivoo, että ei pääsisi toiselle kaudelle.


    • Anonyymi

      Kyllähän tuo Trump saa touhuillaan hymyn huulille. Sääli, että sitä näytetään vain yksi kausi. Naapurissa on luvattu jo kaksi lisäkautta ja viides on menossa.

    • Anonyymi

      Tramppi syntynyt koiran vuonna , he´s nothing but a hound dog :)

    • Anonyymi

      Oma arvioni on, että kaikki järkevämmät ihmiset ovat huomanneet Trumpin hyvin vaaralliseksi tuollaisessa virka-asemassa. En usko, että' valitaan uudelleen. Kai sielläkin sentään on vielä järkeviä ihmisiä, jotka näkevät Trumpissa pahoja puutteita jos ajatellaan maan johtajan asemaa. Hän on vaarallinen tuossa virassa. Tekee mitä sattuu. Oikein huvittaa se aidan rakentaminen. Ei sentään Suomessa ryhdytä rakentamaan ylittämätöntä aitaa Venäjän rajalle. Yli tuhat km. Se tulisi kalliiksi.
      Eiköhän Trumpille riitä tämä yksi jakso - ainakin toivottavasti. Toivotaan, että ei valita seuraavalle kaudelle. Se olisi katastrofi. En kyllä pidä Trumpia parhaana presidenttinä. Edeltäjä oli fiksu mies verrattuna tähän nykyiseen.

      • Anonyymi

        Näin on, täys huru-ukko ja vaarallinen pelle ! Eroon siitä pitäis päästä toivoo koko muu maailma, no Putin ehkä ei, koska vetelee tuon marionetin naruja, kuten haluaa.

        Ja kaheleja tolloja, jotka tuota hölömöä vielä kannattaa.


    • Anonyymi

      Gone with the wind :)

    • Anonyymi

      Minä kyllä uskon, että sivistyneistö on huomannut Trumpin puutteet. En usko, että hän tulee valituksi uudelleen. Jos tulee, niin kyllä ihmettelen. Eikö koko maasta löydy parempaa henkilöä presidentiksi. Kyllä suuri ja mahtava valtio tarvitsee luotettavan ja laajakatseisen presidentin. Obama oli hyvä, vaikka on musta. Tilanne on omituinen sekä USA:ssa että Valko-Venäjällä. Molemmissa johtajat ovat saman tyyppiset. Molemmissa maissa kansa on kuin kahtia jakautunut. Se ei ole hyvä tilanne. Kummassakin maassa vallitsee jännittynyt tilanne. Kummassakin presidentti on epäsuosittu kansan keskuudessa. Aika näyttää miten tilanne kehittyy.

    • Anonyymi

      Siskoni on asunut amerikassa 40v, hän ei ole hakenut
      amerikan kansalaisuutta "Itselläni on sille 500$ muutakin käyttöä"?
      Viimeksi kun tapasimme hän sanoi: "tämä maamme presidentti on
      mielisairas, joka päivä pitää katsoa että mitä se hullu on nyt
      taas keksinyt"?
      "Kun vuoden 1860 vaaleissa Yhdysvaltain presidentiksi valittiin orjuuden vastustajana tunnettu Abraham Lincoln, joka oli luvannut ettei yhdestäkään uudesta osavaltiosta saisi tulla orjavaltio, etelävaltiot eli konfederaatio julistautuivat itsenäiseksi ja aloittivat Yhdysvaltain sisällissodan. Pohjoisvaltiot voittivat sodassa orjuutta tukeneet etelävaltiot. Jo sodan aikana Lincoln antoi vuonna 1863 presidentillisen vapautusjulistuksen (engl. Emancipation Proclamation), jossa luvattiin pysyvä vapautus suurimmalle osalle Yhdysvaltain orjista. Sisällissodan jälkeen säädettiin Yhdysvaltain perustuslain 13. lisäys, joka kielsi orjuuden ja pakkotyön – muuten kuin rangaistuksena rikoksista – kaikkialla Yhdys­valtojen alueella". wikipedia
      Nyt trumb haluaa palauttaa sen orjuuden?

    • Anonyymi

      Juu. Sivistymättömien ja mielenvikaisten messias.

    • Anonyymi

      Trump uskaltaa sanoa valheita. Eihän siltä ole asiaa tullut suusta kohta neljään vuoteen. Sanojensa mukaan hän tuntee parhaiten Pohjois-Korean, koronaviruksen, lääketieteen, muurin rakentamisen, vakoilun ja postiäänestyksen. Muun muassa.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Donald Trump on parsa.

    • Anonyymi

      WHO tunnusti että Trump on ollut koko ajan oikeassa koronassa. Ei juurikaan flunssaa vaarallisempi. Todennäköisesti jopa Biden selviäisi siitä hengissä vaika on niin vanha ja huonokuntoinen ettei pysty laittamaan kättään naisen perseelle enää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Trumpilla on suunnaton velka Venäjälle. Se saattaa langeta maksuun melko pian.

    • Anonyymi

      USAssa demokratiaa vastustavat järjestävät väkivaltaisia mellakoita, joita suomalaisetki toimittajat puolustavat.

    • Anonyymi

      Mahtaakohan Melania tuota lutkuttaa ? :D

    • Anonyymi

      Donald 2016 you stole 3 million votes from Hillary , you Shithole !

    • Anonyymi

      How does it feel, how does it feel?
      with no direction home
      Like a complete unknown, like a rolling stone :)

      Bob

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      257
      4230
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2398
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2151
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2096
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      103
      1740
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1432
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1382
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      327
      1333
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe