Sipilä puolusti aktiivimallia

Hallitusonjärkky

Tämä kaikkien aikojen huonoin pääministeri taas puhui läpeä päähänsä!!!

29

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vajaakanttilauta

      suomen kansasta varovainen arvio.työläisiä 90 prosenttia.toiset omistaa 100m2 mökin toiset 270m2 mökin.ovat yhteiskunnan torppareita,maksaa kiinteistöveroa ennen torpparit teki syytinkipäiviä torpastaan.nyt kiinteistöveron muodossa.kuinka torpparit on äänetäneet kapitalistit päättämään torppareitten ja renkien ja piikojen asioita hoitamaan.onko pää pipi kun äänestivät kapitalisteja.muistakaa ketä olette.kommunisteja,sosiaalidemokraatteja ym.ei kapitalisteja.onko muisti mennyt mitä tapahtui 1918.miksi punaiset .leivän pulesta.ja oman torpan puolesta.

    • texkiller

      mitenkähän tämän kirjoittaja numero kakkosen ajatusmaailma sopii aktiivimalliin? ei mitenkään..varmasti perus etelä-pohjalainen keskustalainen renkien jälkeläinen kyseessä..? vaikkakin itsekkään en ole tuon aktiivimallin suurin kannattaja,onneksi sekin vuotaa jokapuolelta kun sihti...ei tule toimimaan

    • Nirpperse

      Shoititteko kuku mitä

    • Keskustapersläpi

      Porvarit hirteen.

    • sipulikos

      Jokainen työtön eli 400 000 töihin sipilän ihmeeseen eli talvivaaraan sillä sukulaiset sai 100 miljoonaa kyllä sillä rahalla pitää 400 000 työtöntä työllistää.

    • Lesta_pyörässä

      Sipilän uskonlahkolaisten omistava Barona julisti hiljattain Hesarissa, miten vaikeaa Suomessa on löytää ammattitaitoista ja osaavaa työvoimaa.

      Tämä on aika mielenkiintoinen väite, sillä Suomessa on tällä hetkellä noin 600.000 suomalaista työtöntä. Heistä yli puolet on piilotettu virallisten työttömyystilastojen ulkopuolelle: työvoiman ulkopuolella oleviksi, työttömyyden jälkeen opiskelemaan lähteneiksi, työvoimapoliittisessa koulutuksessa oleviksi, 9 euron päiväkorvauksella tukityöllistetyiksi jne jne. Paljon työhaluisia, mutta kun töitä EI OIKEASTI OLE.

      Eikö muka tästä 600.000 ihmisen joukosta todellakaan löydy Baronan kaltaiselle firmalle tekijöitä? Vai onko kyse vain siitä, että Barona haluaisi tuoda jostakin Kazastanista puoli-ilmaisia reppuduunareita, joiden lapsilisät, työttömyyskorvaukset, asumistuet yms saavat suomalaiset veronmaksajat (siis ne jotka ovat vielä töissä) maksaa...

      • poisvainkuntyöeimaita

        Hei, nyt unohdit ne ihmiset jotka on tuotu tänne(mamut) töihin, eikä siipeilimään.
        Niitäkin on kymmeniä tuhansia, jopa satatuhatta jo.
        Mutta, töissä ei ole näkynyt yhden yhtäkään, muuta kuin raha luukulla(sossunluukulla) kerjuulla.


    • Vätyksettöihin

      Menkää töihin vätykset. Jos ei työ maistu niin ei kai kukaan sellaista palkkaakkaan.

      • Hggcc

        Nimi vätyksettöihin.
        Alappas tarjota töitä. Missäs on työpaikka.
        Taitaa taas olla mistään tietämätön eo sikaniska. Narsismin hedelmä


      • muslimiterrorirtit.ry

        Jep, ja palkkaa ne moniosaajat kans !!


    • Bgbhjnb

      Aktiivimalli on epäoikeudenmukainen.!!!
      Huonoin päätös mitä hallitus on tehnyt. Sairas sss hallitus on idiootteja täynnä!!

      • Lepsua rahan kylvämistä verrattuna vaikka Britanniaan ja Saksaan. Niissä työtön joutuu ihan tosissaan hakemaan töitä paljon enemmän kuin Suomessa ja etuuksia menee välittömästi jo ensimmäisestä virheestä. Malli on siis liian lepsu.


      • Tapaitseii

        Pitäisiköhän sinun muuttaa sinne jos pidät heidän systeemiä hyvänä. Töitä ei ole kaikille avoimia työpaikkoja 60000 työttömiä 270000 todellisuudessa tuplat koska ihmisiä on siivottu tilastoista hömppäkursseille ynm. Osaatko laskea että yhtälö on mahdoton, ainut tarkoitus on vaan säästää valtion rahaa ja sen tajuaa tyhmempikin. Toki on niitäkin jotka ovat tyhmääkin tyhmempiä kuten sinä.


    • metsäänmennyt

      Koska tuonlainen uskovainen on osannut jotain järkevää ja todella onnistunutta tehdä?
      Ei koskaan, aina on mennyt metsään, rytinällä.

      Ja firmat on ennenmmin mennyt nurin, kuin menestynyt.

    • ylilyönneillätiliä

      Te-toimistot ovat ainaskin aivan pihalla tuosta ns, aktiivi mallista.
      Kun lähettelevät työpaikka tiedotteita työssäkäyville ihmisillekkin.

      Sitten vain puolustelevat, että tuli ylilyöntejä ; < Eipä taida sielläkään puljussa olla muuta tekemistä, kuin monistella niitä vähäisiä työpaikkoja ja arpoa mihkähän tuokin tänään laittaisi jotta jotain tulisi tänäänkin palkkansa eteen tehtyä.

    • Työtönhuora

      Hakekaa työkyvyttömyys eläkettä niin ei tartte olla aktiivi mallissa mukana,meni eläke läpi tai ei niin saat olla rauhassa työkkäriltä.

    • Tottajokapiiru

      Nimi nuorissa tulevaisuus. Mikäs määki jälkeen Sinä luulet olevasi!! Et taatusti tunne työttömien tilannetta. Kaikki on yksilöitä tilanteet ja mahdollisuudet ovat erilaiset. Ei ole olemassa mitään yhtenäistä massaa. Eikö ketään tule syyllistää. Nykyinen malli lähtee siitä. että työtön on laiska passiivinen. Varmaan on joukossa sellaisiakin. Mutta valta-osa hakee kuumeisesti töitä ja kouluttautuu. Todellisuudessa maassa. On kokoajan ollut niin 500000 työt tä. Eikä se siitä ole vuosikymmeniin muuttunut. Osa on tukityöllistettynä. Osa työkokeilussa. Osa työttömänä. Osa työvoimakoulutuksessa. Osa kortistojen ulkopuolella.
      Suomen tilanne on. Katastrofaalinen eikä sitä tippaakaan paranna. Tämä typerä aktiivimalli päinvastoin.

      • Löydät todennäköisen syyllisen kun katsot peiliin. Katsele ympärillesi siitä missä istut ja kerro montako suomalaisten duunarien valmistamaa tuotetta näet. Löydätkö yhtään? 🤔


    • Gvbcfg

      Hallitus on Suomen historian huonoin.
      AKTIIVIMALLI on epäonnistunut ja epäoikeudenmukainen!!

    • Kummisetäpois

      Kaiken lisäksi Sauli Niinistö vahvisti lain vaikka olisi voinut jättää kirjoittamatta nimeään paperiin.Tekihän Halonenkin usein omia päätöksiä ja nimitti virkoihin suosikkejaan kävelemällä hallituksien yli.
      Sauli paljasti todelliset kokoomukselaiset ja rikkaiden hyysäämistapansa.
      Mukamas koko kansan presidentti.Kokkareiden puoluetomisto teki silmänkääntötempun piilottamalla Saulin valitsijamiesyhdistyksen ehdokkaaksi ja niiden selän taa piiloon.Samaa petosta kuin työväenpresidentti ja toivotalkoot

    • ÄLYNVALO

      JUMALAN TERVE SIPOON SUTKI MESSIAS, KYLLÄ NAURATTAA KOHTA TULEE KIKY KUSTA, AKTIIVI KUSTA, HÄTÄ KUSTA KENKÄÄN KUN SATAMAT SEISATTUU JA KAIKKI LIIKENNE. NÄIN PITÄÄKIN TAPAHTUA PANNAAN LESTA RUOTUUN VÄKISIN. LOPPUU LESTAN LYSTIT.

      • Haluatko rukousaamiaisilla kulkevan henkilön hänen tilalleen?


      • nuorinaiivi
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Haluatko rukousaamiaisilla kulkevan henkilön hänen tilalleen?

        Ja sinä haluat torneista kailottavan mies äänen, jotka kuulet kotiin sisälle asti?! No et sä tajua mistä puhun, koska et ole matkustellut muslimi maissa.


    • aktiivilalli

      Oli ny malli mikä hyvänsä nimeltään niin suunta on oikea,työn täytyy aina olla selvästi kannustavampaa kuin kotona makoilun.Kuilua täytyy leventää.

      • Bjkhgfff

        Niin kannustavan. Nykyinen aktiivimalli ei sitä tä ole!!! Suunta on aivan väärä. Nykymallissa työtön on koelaboratoriosssa katsotaan ja sitten korjataan jos on puutteita!! Ennen Suomessa tehtiin lakeja jotka oli moneen kertaan punnittu ja vaikutukset tutkittu. Nykyinen ensin tehdään ja sitten hutkitaan!! Ja työttömän kohdalla kun ottaa vastaan pätkätöitä paperisotaa riittää. Korvauksia saa odotella rahattomana vaikka kuinka. Asian hyväksi ei ole tehty yhtään mitään vuosikymmeniin!! Nykyhallitus on Suomen historian huonoin mitä Suomi on itsenäisyytensä aikana kokenut!!!


      • Job
        Bjkhgfff kirjoitti:

        Niin kannustavan. Nykyinen aktiivimalli ei sitä tä ole!!! Suunta on aivan väärä. Nykymallissa työtön on koelaboratoriosssa katsotaan ja sitten korjataan jos on puutteita!! Ennen Suomessa tehtiin lakeja jotka oli moneen kertaan punnittu ja vaikutukset tutkittu. Nykyinen ensin tehdään ja sitten hutkitaan!! Ja työttömän kohdalla kun ottaa vastaan pätkätöitä paperisotaa riittää. Korvauksia saa odotella rahattomana vaikka kuinka. Asian hyväksi ei ole tehty yhtään mitään vuosikymmeniin!! Nykyhallitus on Suomen historian huonoin mitä Suomi on itsenäisyytensä aikana kokenut!!!

        Suomen talous kasvaa hurjaa vauhtia, vienti vetää, rakentaminen on ennätysvauhdissa, pk yrityksillä menee lujaa ja työttömyys laskussa. Hyvin on hallitus pärjännyt. Valittajat valittaa....


    • ALMEERA

      Kyl, yritys johtajat saa kattoo peiliin ihmetellessään , kun ei saa ammattitaitosta työ voimaa. Koko 2000 luku on tietätetty hommat pienellä porukalla , ei oo palkattu uusia opettelemaan . On tehty maksimaalista tulosta henkilöstö politiikalla. Nyt , on tullut siitä laskun aika. Siihen vielä suuret ikäluokat on jäämässä eläkkeelle kiihtyvällä vauhdilla joiden mukana lähtee tieto taitoo pilvin pimein niksejä ja kikkoja joita ei opeteta kun kantapää yliopistossa.

    • TaistoJumula

      No, se on tuo Sipilän Juffe semmonen velikulta..

    • ireaparakki

      En ole kyllä juurta jaksain tähän aktiivi roplematiikkaan perehtyny, mutta tämä suuri haloo, mikä on nostettu, kun työttömän pikkuusen pitää eväänsä liikuttaa, on kyllä ylimitoitettua eli sdp politiikkaa työttömän kustannuksella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe