Niinistön ajama linja vaaraksi Suomelle

Kiitos2018

Niinistön ajama linja on vaaraksi Suomen puolustukselle ja rauhalle.

Sauli Niinistön sekava linja Suomen asemoitumisessa siihen millä tavalla me kehitämme itsenäistäpuolustamme jatkossa sekä sotilaallista valmiuttamme kohdata kriisejä on vaarallinen. Myös Niinistön epäselvä linja ja haluttomuus oikeisiin toimenpiteisiin turvapaikan hakija & maahanmuuttaja asiassa on huolestuttavaa.

Vaikka Väyrynen ja Torvalds edustavat Naton osalta täysin päinvastaista linjaa, molemmat ovat tässä suhteessa järkevämpiä. Kun tiedämme selkeästi tavoitteemme, voimme kehittää selkeämmin ja tehokkaammin niiden pohjalta maamme omaa puolustusta. Torvalds ja Väyrynen ovat taas maahanmuutto/turvapaikanhakija linjauksissaan itseasiassa hyvin samoilla linjoilla. Ilmaisevat vain seuraavan asian hieman eritavoin. Suomen on entistä paremmin hallittava tätä tilannetta, jotta turvapaikka kaaosta eikä sen aiheuttamia ongelmia enää pääse syntymään ihmisten integroituminen ytheiskuntaan.

Haluammeko me oikeasti asioihin järkevämpää otetta vai elää Niinistön sekasortoisessa haavemaailmassa, jossa yritetään miellyttää kaikkia. Kielteisen turvapaikkapäätösen saaneita saa piilotella, oma uskonto on hylättävä kokonaan kun astut omasta asunnostasi ulos. On myös muualta suomeen tulleiden etu, että tälle Niinistön siunaaman politiikan tilalle tulee järkevästi asioista ajatteleva auktoriteetti. Ongelmat halutaan ratkaista niin hyvin kuin ne on mahdollista ei lakaista maton alle tyyliin Sauli Niinistö.

Vetoan kaikkia äänestämään joko Väyrystä tai Torvaldsia. Päättäkää itse kumpi on omia arvoja lähempänä.

14

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkivalintaehdottomasti

      Seuraavan linkin takaa löytyy kootusti järkeviä perusteluja ja näkemyksiä häneltä itseltään Miksi Nils Torvalds NUMERO 9 On parasvalinta. KYLLÄ Parempi kuin Saulikin.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15147078/20-30-mtv3-tulevan-presidentin-haastattelu

      Tutustu ja koe uudenlainen valaistuminen. Vain tyhmä takertuu pelkkään Nato korttiin ja kieltäytyy näkemästä mitään positiivista Torvaldissa. Miten Niinistön todella sekava kanta Natoon vai ei EU:n armeija....

    • Numero9

      Tyypillistä Niinistölle on, että ensin hän toimii tunnekuohun vallassa ja sitten selittelee teinkä minä näin tarkoitinko tuota vai tätä vai sitä. Kommentoihan Sale viimeisimpää suurta HS:n paljastuskirjoitus. Ensin jyrkkäkannanotto ja sitten liennyttelevää selittelyä.

    • ooijjuhh

      Miksi pitää Suomen sotilaalliseen puolustukseen sotkea rasismi? Suomen veteraanit eivät pääosin ole rasisteja vaan taistelivat kaikenlaisten ihmisten rauhan puolesta. Tuollaiset "isänmaan puolustajat" jotka tännekin vauhkoavat ovat kuin sylky veteraanien kasvoille, mutta onneksi he taistelivat vapauden puolesta jotta myöskin nämä voivat sanoa mielipiteensä.

    • Kiitos2018

      Itse en myöskään pidä hyvänä Niinistön ajamaa EU-poliittista linjaa. Niinistön mielestä on hyvä, että EU:n päätösvaltaa lisätään Suomen oman vaikuttamisen vähentymisen kustannuksella. Ei Niinistö tätä suoraan sano, mutta on selvästi luettavissa hänen puheidensa ja vastaustensa välistä.

      Misään vaiheessa Niinistö ei ole maininnut samaa kuin Nils Torvalds, jonka linja siitä mihin suuntaan EU:n pitäisi tulevaisuudessa kehittyä on paljon parempi Suomen edun kannalta. Hän kannattaa sitä, että EU:ssa vastuuta tulisi entistä enemmän niin sanotuille EU:n vahvoille maille, joihin lukeutuvat mm. Suomi, Ruotsi, Saksa, Ranska ja Itävalta. Nimen omaan tehdään EU:sta vahvempi vahvojen maiden kesken, ettei Suomenkaan tarvitsisi turhaan kuluttaa resurssejaan ja päätösvaltaa taloudellisesti ja muutenkin hieman sekavammassa tilanteessa oleville maille.

      Kun Suomi kerran on Euroopan Unioniin mennyt niin se kortti on katsottava loppuun asti. Vastustajien kannalta valitettavasti se on parempi tie kuin suora eroaminen. Toisaalta voimme itse päättää annammeko edelleen Sauli Niinistön olla kunnioitettavana auktoriteettinä jonka sanomisia hallituskin kuuntelee ja tekee päätöksiään myös tältä pohjalta, vai äänestämmekö tälle linjalle muutoksen.

      Ei ole Suomen edunmukaista jatkaa Sauli Niinistön ajaman EU-politiikan linjalla. Suomi on saatava vahvemmaksi peluriksi EU:ssa eikä meidän asioista päätä enää niin sanotut EU:n epävakaat maat, jotka nyt vain sattuvat olemaan väestöllisesti isompia ja heillä on suurempi valta EU parmalmentissa. Tälle politiikalle Torvalds on paljon parempi vaihtoehto.

    • Eekeli

      Nyt Mä hokasin miksi Sauli ei ole Kokoomuksen listoilta vaan omana S.&N
      Suomennettuna. Suomi. Natoon

      • känsällinenhokoomus

        Muistanko väärin. Eikös Niinistö vielä ennen presidentiksi pääsyä ollut selvästi Naton kannalla. Nyt korkeintaan Sale yrittää viedä Suomen Natoon salamyhkäisesti eikä rehellisesti kuten Torvalds sen tekisi. Toki jos Sale kerkeää sitä ennen ihastua liikaa EU-armeija utopiaansa. Jäämme todella hankalaan tilanteeseen.

        Salen linja on pelata Kokoomusväkeä taakseen ja muitakin. Ei torpata Natoa, mutta kiistetään siihen meno ilman kriisiä. Todellinen Natoa kannattava kokoomuslainenkin äänestää Torvaldsia ei Niinistöä. Muuten ei ole aito Natoa kannattava kokoomuslainen.


      • huuhaaaaa

        Nimen omaan Sauli haikailee ensisijaisesti jonkun Merkelin ja ranskalaisten aivopesemänä EU-armeijan suuntaan. Jos aikaisemmin sattuu jotakin, jotakin, jotakin, joka oli Niinistön toistama lause ueasti MTV:n yksilötentissäkin. Ei mitään konkretiaa. Silloin Nato.


    • parempitulevaisuus

      Aivan samaa mieltä. On traagista, jos ihmiset eivät tätä hahmota, vaan äänestävät suurinpiirtein vauva- tai koira-juttujen takia.

      • LennukinKiittää

        Siksi siellä missä se on mahdollista, joten myös täällä on selkeästi suomennettava ja jäsenneltävä mikä Niinistön linjauksissa on vikana. Luulisi koira ja vauva-ihmisten nimen omaan haluavan että heidän elämässään ollaan enemmän läsnä.

        Niinistö puhuu kovaan ääneen tasa-arvosta, mutta on ilmoittanut ettei pidä juurikaan lainkaan isyyslomaa jos uudelleen valitaan presidentiksi. Onko hän näin ollen uskottava tasa-arvon puolesta puhuja? Äänestämällä Niinistöä annatte äänen tasa-arvoa vastaan.

        Niinistö on ihan kiva kaveri, mutta kun hän ei puolusta ja vahvista Suomen asemaa ensisijaisesti eikä toissijaisesti.


    • Järkivalintaehdottomasti

      NILS TORVALD NÄYTTÄÄ SUUNNAN

      Otsikko on suoralainaus Nils Torvldsin kotisivuilta, jonka takaa löytyy seuraava teksti:
      https://nilstorvalds.fi/nils-torvalds/?lang=fi

      Nils Torvalds

      "Konfliktit syntyvät, kun kansalaisten elintasossa, mahdollisuuksissa ja oikeuksissa on suuria eroja. Me menestymme parhaiten, kun kaikilla on asiat hyvin.

      Politiikan tehtävä on luoda ja ylläpitää sellaisia yhteiskunnallisia palveluita, jotka takaavat jokaiselle oman paikan yhteiskunnassa ja mielekkään elämän. Tasavallan presidentin on näytettävä tässä suuntaa. Lisäksi presidentin rooli ulkopolitiikan johtajana on tärkeä, jotta Suomi myös tulevaisuudessa on arvostettu maa, jolla on hyvät suhteet ympäröivään maailmaan.

      Ulkopolitiikan tulee edistää rauhaa, kauppaa sekä ihmisten ja kulttuurien väistä vaihdantaa. Sisäinen turvallisuus on yhtä tärkeää kuin ulkoinen: jokaisella on oikeus elää turvallisessa maassa. Turvallisuuden tunne kokee kolauksen aina, kun syyttömät kohtaavat rikoksia tai pahoja tekoja. Politiikan tehtävänä on luoda sellainen yhteiskunta, jossa jokainen voi näkyä ja toimia kokematta, että hänen on käytettävä väkivaltaa pitääkseen puolensa tai saadakseen asiansa kuuluviin.

      Elämänkokemus ja erilaisten kulttuurien tunteminen ovat tärkeä voimavara sille, joka johtaa maatamme levottomassa maailmassa. Menestyksekkään politiikan on perustuttava inhimilliseen maailmankatsomukseen, jonka perustan luovat yksittäisten ihmisten kiinnostuksen kohteet ja oikeudet.

      Näistä syistä minä olen käytettävissä, kun Suomelle valitaan presidenttiä.


      Nils “Nicke” Torvalds

      Politiikka on aina kiinnostanut minua, ja jo 14-vuotiaana osallistuin ensimmäisiin poliittisiin tilaisuuksiin, mm. edustajana RKP-nuorten liittokokouksessa. Tuulisella 60-luvulla osallistuin ”vihaisena nuorena miehenä” Vanhan ylioppilastalon valtaukseen 1968. Sen jälkeen geenit pikkuhiljaa voittivat. Isoisäni ja isäni olivat toimittajia. Sille tielle minäkin jouduin, mutta palasin politiikkaan vuonna 2008 – oltuani uutispäällikkönä ja ulkomaankirjeenvaihtajana sekä Moskovassa että Washingtonissa.

      Politiikan ohessa kirjoitan ja olen julkaissut Venäjää, maailmanpolitiikkaa, taloudellista kriisiä sekä veroja käsitteleviä kirjoja. Minulla on viisi lasta: Linus, Sara, Leo, Kristoffer ja Alexander sekä kuusi lastenlasta. Olen naimisissa Sinikan kanssa."

    • Huippuvalinta

      Samaa voi Sanoa Haavistosta, Vanhasesta jotka ajavat samaa linjaa isossa kuvassa kuin Niinistö. Väyrynen taas on hieman liikaa sisäänpäin kääntynyt, mutta ei aiheuta kuitenkaan ihan niin suurta epävakautta suomelle, kun sanoo mm liittoutumiskantansa selkeästi. Silloin tiedetään tarkasti missä mennään ja resurssit ohjataan oikeisiin kohteisiin.

      Paras vaihtoehto kuitenkin on Nils Torvalds, joka ajattelee monesta muusta asiasta järkevämmin kuin Väyrynen.

    • SuomenpuolestaNumero9

      Suurin yksittäinen ero Torvaldsin ja kaikkien muiden ehdokkaiden välillä on Venäjän pelko. Nils Torvalds on ainoa ehdokkaista, joka uskaltaa puhua Venäjästä rehellisesti ja suoraan eikä suostuisi presidenttinä Putinin pelinappulana toteuttamaan Venäjälle edullista Suomen politiikkaa.

      Tämä lopulta on yksi suurimmista syistä miksi annoin ääneni Numerolle 9 Nils Torvalds. SUOMI EI SOTINUT ITSENÄISYDYESTÄ TURHAAN.

      • SuomenpuolestaNumero9

        Vielä kun oppisi kirjoittamaan oikein. ITSENÄISYYDESTÄ :D


    • ÄänestäNumero9

      Lapset haastattelivat tulevaa presidenttiämme Nils Torvaldsia. Hyvästä haastattelusta huokuu ehdokkaan suoraselkäisyys ja rehellisyys. Ei yritä keinotekoisilla vastauksillaan kalastella ääniä.
      https://www.youtube.com/watch?v=tRGeVk0RjYk

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe