Miksi valtamedia vaikeneen Laura ilmiöstä

realpatriot67

Miksi valtamedia vaikenee ja on kuin hiiri sukassa, Laura on ykköstykkinä kaikissa vaalikoneissa kansan mielestä, missä on se hypetys mikä oli viimeksi haavistolla jota valtamedia puskemalla puski ja kun valtamedia ei puhu eikä pukahda meidän täytyy te se ja nostetaan aidosti Suomen etuja ajava Presidentti Suomi Takaisin 2018 LAURA HUHTASAARI Nr. 5

42

536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuntemus0715

      Tuntuu siltä että sanomalehti Pohjalainen on noussut iltapäivälehtien joukkoon, sillä vaikka meneillään on valtakuntamme presidentinvaalikampanja niin lehti markkinoi sinisiä joilla ei ole edes ehdokasta esittää, ja on pilkaten vähättelemässä Laura Huhtasaaren mahdollisuuksia. Lehdeltä on unohtunut, että politiikkaa tehdään muuallakin kuin Pohjalaisen sivuilla.

    • PS_Parasta_Suomelle

      Eikö se nyt ole jo selvää? Nyt ei ole enää terveiden mielipiteiden ja tervehenkisten keskusteluiden aika, eikä tervehenkisen vaikuttamisen aika. Suomen kansa sekä politiikan edustajat ovat jaettu vihaleireihin, jotka ovat ottaneet oikeutetuksi tavaksi mm. valehdella vihollisleirin tekemisistä ja asioista, sensuroida asioita, jotka ovat vihollisen vahvuuksia, joilla on vahva vaikutusarvo, sekä harhaanjohtaa keskusteluita, mielipiteitä jne. Jos jokin taho julkaisee esimerkiksi perustellun ja älykkään kommentin/analyysin/tms. niin julkaisijasta riippuen julkaisua joko ylistetään tai sitten sensuroidaan ja/tai mustamaalataan tai siitä laitetaan valheellista tietoa liikkeelle. On jo tullut ilmi, että harhaanjohtavia tietoja/valheita levitellään tarkoituksella niin paljon, ettei niiden alkuperää enää tunneta, että niistä muodostuisi uskomuksia, jotka otetaan todesta. Tämä on voimakas työkalu väärissä käsissä. Mieti nyt jos sanot vuonna 1985 "olen isänmaallinen". Miten siihen suhtaudutaan ko. vuonna kun vertaat sitä vuoteen 2018? Näin murhataan arvoja, jotka korvataan toisilla arvoilla. Eikö ole hullua, että about jokainen suomalainen sanoo kannattavansa itsenäisyyttä, mutta silti moni heistä tukee niitä instansseja, jotka vie meitä kohti Liittovaltiota ja joiden kannattajakunta avoimesti hyökkää valhein yms. EU-vastaisia vastaan?

      Pääasiassa tällaisen hyökkäyksen kohteena ovat kaikki ihmiset, ideologiat jne. jotka kannattavat perinteisiä suomalaisia arvoja.

      • Tuntemus0715

        Hienosti ilmaistu, kiitos ! Olisivatpa kaikki yhtä valveutuneita kuin Sinä. Poliitikko, joka eniten vatvoo vihapuheista osoittaa että juuri hänellä on jotain vahvasti salattavaa.


    • kaikenlaisia

      Mikä ilmiö? Vähän niin kuin Antti Tuisku, Cheek ja muut vastaavat?
      Höperöitten palvontaa vain ja onneksi on vielä täysjärkisiäkin maassamme, ettei ole vaaraa tuollaisen populistin päästä kovinkaan korkealle näissäkään vaaleissa.
      Ihanaa, kun vaalit ovat ohi ja Sauli jatkaa, voimme elää vielä rauhassa monta vuotta, kun maamme johto on hyvissä käsissä.
      Sen jälkeen Sipilä pressaksi, vaihtoehtoja ei paljon ole näköpiirissä.

      • Ilmiö on että Lauralla on paljon kansan parissa kannatusta. Kun vaalit on ohi ja jos Sauli jatkaa Suomen jyrkkä alamäki taival jatkuu, nato ja eu täälä sitten entistä enemmän päättävät mitä Suomalainen saa omassa maassaan tehdä ja siitä on IHANUUS kaukana. Tuo rauha juuri järkkyy todella pahasti salen johdolla meistä tulee suurvaltojen taistelutanner, vietä siinä sitten rauhaisia päiviäsi.


      • Valveuniako
        realpatriot67 kirjoitti:

        Ilmiö on että Lauralla on paljon kansan parissa kannatusta. Kun vaalit on ohi ja jos Sauli jatkaa Suomen jyrkkä alamäki taival jatkuu, nato ja eu täälä sitten entistä enemmän päättävät mitä Suomalainen saa omassa maassaan tehdä ja siitä on IHANUUS kaukana. Tuo rauha juuri järkkyy todella pahasti salen johdolla meistä tulee suurvaltojen taistelutanner, vietä siinä sitten rauhaisia päiviäsi.

        Lauran kannatus on alle 10 %. Ei sillä pressaksi pääse. Ja hyvä niin.


    • poispoispois

      Sipilä on höperö höhlä ja maanpetturi.
      Äijä vei meiltä oman valuutan joka on ollut maallemme tuhoisaa.
      Ruotsin kansantulo on tänä aikana kasvanut 25 % Suomeen verrattuna.

      • klkh

        Etpäs voisi olla juuri enempää pihalla maailman menosta.
        Omaa valuuttaa markkinat heittelisivät kuin luoja kerjäläistä. Ei olisi helppo pyörittää maan tai yritysten taloutta. Toki sossuavustuksella nauriita saisit edelleen.


      • Hölömökonääoot

        Sipilällä ei ollut mitään tekemistä euroon siirtymisen kanssa.


    • turhaamainosta

      Miksi hihhulin löysiä vaalipuheita mikään media toistelisi, ne on kuultu, sama levy pyörii tytöllä, eikä sillä levyllä asiaa löydy.
      Kun ei ole vakavasti otettava ehdokas, vaan julistaa ainoastaan persuilua eduskuntavaaleja silmällä pitäen.
      Maksakoot persut eduskuntavaalien mainoksensa ihan itse. Ei pressan vaalit ole mikään ilmainen mainospaikka persu-puolueen populismille.

      • hjhkhkhk

        Asiattomuuksiin menee nyt. Ei tytötellä.


    • LauraPressaksi

      Populismin vastakohta on elitismi.

      • ghghghgh

        Populismin vastakohta on elitismi.

        Hyvin tiivistetty - juuri niin.

        "Köyhällä" ylioppilaspojalla, Haavistollakin Amerikassa miljoonien ökyasunto ja muuallakin vaikka mitä omaisuutta.


    • Kappasvuan

      Tulos kertoo vaalikoneiden käyttäjistä, ei kansan kannatuksesta.
      Samaan tyyliinhän rasset kaappasi vallan Perussuomalaisissa, kyse ei ollut vasrsinaisesta kannattajakunnasta.

    • hyi-helevetti

      yle ja mtv3 oksentaa vain niinistöä. onko yle jo "puolue" vai salen selkeä keppiheppa?
      touhu on erittäin puolueellista ja vain salelle kaikki peliä. idioottimaisen rumaa ja raukkamaista.
      haastattelijoiden tyhmyys ja puolueellisuus & "krillaus" on 100% typerää toisia kohtaan...uskovat kai olevansa oikein ylen annon fiksuja...voi voi voi....

    • huh-huh

      Jep, Ensimmäiset äänet Saulille lähti jo heti 10:n jälkeen. Hirveä jono oli ja kaikki olivat Saulin äänestäjäkuntaa, ulkoiselta olemukseltaan :D
      Saattoi kyllä Matille livahtaa jokunen ääni.

      • Numero5Siis

        Buahhaaa- eihän ulkoiselta olemukselta näe, ketä joku äänestää.

        Minäkin kuljen "bisnesasussa" töiden takia, mutta äänestin Huhtasaarta enkä suinkaan mitään öky-Niinistöä.


    • 555-555

      Laura-ilmiö etenee. N:o 5 on voittajan valinta!

      • Ranetaas

        Ei osaa kertoa syytä

        Salminen perustelee, kuinka Yle on kevään kuntavaalien jälkeen uudistanut vaalikonettaan ja uudistuksen yhteydessä vaalikoneesta on jäänyt pois mahdollisuus mitata presidentinvaalin suositelluinta ehdokasta.


    • Nakkoh

      Mistähän gallupeista aloittaja höpisee? Huhtasaaren osaaminen on onnetonta eikä sovi imagoltaan presidentiksi, ei vetoa Suomen kansaan. Onneton yritys mainostaa Huhtasaarta. Äänet eivät ropise "hörhöilijöille". Asiallinen sen Suomen edustajan olla pitää, niin kuin esim. Kyllönen, Niinistökin kunhan ei kiertele.

      • realpatriot6719

        Puhuin vaalikoneista avaa silmät ja katso


    • haaahahahahaha

      eu öky yksinvaltiaat tutisee jo nurkissa. lauran kannatus vain kasvaa. ; )

    • raparipa224

      Mistä Laura-ilmiöstä? Eihän tämä pelle saa edes 4% kannatusta. Luojan kiitos.

      • Sä oot alpakkamedia uhri kun et nää totuutta.


    • paras.ensin

      Täältä ääni lauralle 5 . ainut ehdokas joka on Suomalaisten Presidentti ! EI EU:n

    • LH_5

      Äänestä siis numero 5.Laura presidentiksi.

    • AinoaMahdollinen

      Juuri kävin äänestämässä, nyt on hyvä mieli - vaikka piti ihan pyyttää kuulakärkikynää.
      Äänestyskopissa kun oli vain lyijykynä, miksiköhän??

      Numero 5, Huhtasaari ja muistakaa pyyttää kuulakärkikynä!

    • kuka-tappaa-tuhoaa

      todella vain eri maiden PÄÄTTÄJÄT, jotka ei osaa,halua ja kykene neuvottelemaan rauhasta ja sovusta maailmassa.
      juuri he,,,mm. presidentit ja muut tappokiihkoiset sotahullut tuhoaa miljoonien ihmisten elämää kaikkialla jatkuvasti 24h/365vrk....ja ovat mm. mamutuksen 100% todelliset syylliset.

      nyt suomeen ollaan taas valitsemassa yhtä koko- tai puolihullua ja kyvytöntä turhaketta,joka toimii kuten edellä sanoin.

      kaikki toitottaa vain sodan lietsontaa,pelkoa varusteluineeen ja uutta lisätuhoa nimim. itä-eu-nato-länsi jne.,,,joka kerrassaan täyshullujen hommaa.

      miksi jatkuvat neuvottelut maailman sovusta ei em. tyranneille käy, vain kaikenlaiset tuhot ja ikuinen viha varusteluineen? mm. suomi tuottaa sotakalustoa ja myy maailmalle. miksi ?
      eikö entiset sodat ole enää muistissa ja on pakko etsiä uusia "haasteta"?

      ettekö kansalaiset tajua ongelmien oikeita todellisuuksia milloinkaan ?

      nyt te äänestätte ja samalla annatte lupauksen maksaa kaiken pahan ja tuhon aina ja pakolla....mm. äärimmäisen järjettömän mamutuksen. miksi ?

      edes maan "kaikentietävä" MEDIA ei ole kertaakaan ottanut esille todellisia syitä-syyllisiä ongelmiin missään muodossa eikä koskaan. miksi ?

    • päättäjät

      ovat ainoita maailman tappo- ja tuhokoneita.....ja SINÄ maksat ja kärsit heidän ääliömäiset päätökset.

      miksi sinä heitä valitset itsesi ja läheistesi harmiksi ?

    • Funlandiankansalainen

      Kyse on taktinoinnista. Pelätään, että jos joudutaan toiselle kierrokselle, niin Niinstön helpompi voitaa Haavisto tai Väyrynen kuin Huhtasaari. Pahin mahdollinen vastustaja toiselle kierrokselle on Huhtasaari, joka ei ainostaan olisi selvä uhka tulla valituksi vaan se että persut saisivat äänensä kuuluviin. Jo pelkästään tuon vuoksi Huhtasaarta kanataa äänestää.

    • HashtagLauraI

      Eliitin propagandakoneisto nimeltään "valtamedia" on paniikissa!
      Pitkästä aikaa on nyt ns. nukkuvillekin tarjolla oikea vaihtoehto, nimittäin Laura n:o 5
      #Alpakkamedia lähti epätoivoiseen kampanjaan kertomalla, että Väyrysen kannatus olisi kovassa nousussa, jotta kansallismielisten äänet saataisiin hajautettua kahteen merkityksettömään osaan.
      Älkää menkö halpaan! Keskittäkää äänet Lauralle!
      Sulkekaa korvanne eliitin manipulointiyrityksille ja äänestäkää Lauraa n:o 5
      Otetaan Suomi Takaisin. Laura-ilmiö on tosiasia. Katso twitteristä #LauraI #Suomitakaisin #presidentinvaalit2018 #presidenttivaalit2018 #Alpakkamedia #Laura2018

    • Jhggy

      Suomen etu,myös eu n tasolla,suomalaiset arvot,presidenttivierailut valtuuskuntineen -töitä suomeen,aktiivisin koko purukasta,pystyisi usan ja venäjän kanssa yhteistyöhön,totta kai se olisi hän ,joka on aktiivisin ja luotettavin ,energisin eli Huhtasaari.Äänestäjän harha on äänestää sitä joka ajattelee kuten minä,joka on vanha ansa ,sillä ei sillä mitään tekemistä presidentin pystyvyyden kanssa ,vaan suomen etu ,josta tulee se paras myös itselle.
      On jotenkin aivotonta toimittajia myöten osoittaa ettei tuo ja tuo ehdokas ole sopiva kun ajattelee erilailla kuin minä,asioissa joilla ei ole mitään tekemistä viranhoidon kannalta.
      Kaikki ehdokkaat luultavasti pystyisi istumaan sen 6vuotta,mutta on eri asia mitä ne saisi aikaan,kukaan ei varmaan saisi aikaan sotaa,mutta suomen taloutta olisi hyvä edistää ja nähdä että suomea täytyy puolustaa myös sisäisesti .Ei uudenvuoden puhe suomen suuntaa muuta,mutta etenkin historian tuntemuksesta johtuva kunnioitus sotaveteraaneja kohtaan on todella halpaa muillekin ehdokkaille kuin niinistölle .
      Kansan arvoja huhtasaari jakaa eniten,mutta media taistelee ja pimittää ja mustamaalaa minkä ehtii.
      Niinistön kannatus kuitenkin laskee sinne 42~49% luokkaan ja toisesta paikasta tulee kova kisa ja luultavasti noin 30% on jaossa haavisto,väyrysen ja huhtasaaeen kesken
      Myös Vanhasen ja haataisen kannatus nousee sinne 5~6% luokkaan ,kyllönen jää 2~3% luokkaan ja kuultavasti loppumetreillä jopa laskee ,nilsin kannatus hiukan alle.
      Toinen kierros on mahdollisempi vaihtoehto kuin kerrasta poikki

    • HIenoJuttuON

      Olen havainnut saman ilmiön; Laurasta vaietaan. Mutta kansa ajattelee omilla aivoillaan. Ja toisaalta esim. se, että vaalitenteissä kohdellaan Lauraa epäasiallisesti ("Miksi hymyilet..."), sataa Lauran laariin. :)

    • Laura-ilmiö

      #alpakkamedia pelkää!

    • nolopolo

      Koko ilmiö on Lauran kannalta niin noloa, etteivät he kehtaa enempää.

    • mediapeliä

      Media teki Väyrysestä Niiinistön päävastustajan

    • ääni-Lauralle-5

      Äänestin Laura Huhtasaarta. En ala muita ehdokkaita haukkumaan tässä.
      Lauran valitsin, koska on jämäkästi olevansa Suomen ja Suomalaisten puolella.
      Suomi pitää tulla ensin. Laura pitää ulkopolitiikassa ym. Suomen ja suomalaisten puolia.
      Meillä on vammaisia, sairaita, mummuja ja pappoja huonossa kunnossa petipotilaina, koska resurssit ei riitä kunnon hoitoon. Silti annetaan rahaa ulkomaille jne. Suomi velkaantuu ja antaa rahaa muille. Eihän siinä ole mitään järkeä. Suomen tulee hoitaa ensiksi omat kansalaiset ja oma maa kuntoon ja auttaa sitten muita.
      Laura Huhtasaari on nyt hyvä roolimalli kansallemme. Jämäkkä suomineito, joka sanoo suoraan miten asiat on ja missä mättää silläkin uhalla ettei se miellytä kaikkia äänestäjiä. Niin sen pitääkin mennä. Lauraa äänestämällä takaamme sen, että hän on täällä vielä pitkään ottamassa vastuun myös jos jotakin meni pieleen. Valintani on hän ehdottomasti! 90 vuotias mummonikin äänesti häntä ja hänen nuoremmat veljet. Kyllä veteraanit tietävät ketä tulee äänestää!

      Miten 70 vuotiaana isäksi tuleva voi toimia täysipainoisena Suomen presidenttinä?
      Miten toimii, jos hänelle syntyy esim koliikkivauva, jolla on vaikeata ensimmäinen vuosi?
      Ottaako isukki etäisyyttä ja antaa vaimon hoitaa pienokaista, vai onko lastenhoitajat?
      Miten vauva arki luonnistuisi presidentiltä?
      Onko muissa maissa ollut pikkuvauva isiä tai äitejä presidentteinä?
      Yhtälö kuulostaa kovin haasteelliselta.
      Moni pari eroaa ensimmäisen vauvavuoden aikana.
      Toki rahalla saa rikkaat ainakin apua vauvan hoitoon...

    • LH_5

      Laura-Jytky tulee...!!!

    • tuhnuksmenee

      Persut tykkää jytkyistä! Edellisen jytkyn mukana tuli vähän kiinteämppääkin mukana, vai miten se meni?
      Jotkut ei vaan opi ikinä. Ei voi mitään...

    • Suomen_Uutiset_

      Ylen gallup julki – luvut kertovat Laura Huhtasaaren nousseen maakuntien megatähdeksi

      Laura Huhtasaaren kannattaja on keskimääristä todennäköisemmin 18-34 vuotias mies. Näin on ollut koko kisan ajan. Vaalikamppailun viime metreillä on nähty huomattavan nopeaa kannatuksen kasvua myös 50-64 vuotiaitten miesten joukossa.

      – Laura Huhtasaaren kannattaja kuuluu profiililtaan työntekijöihin – hän on keskimääräistä useammin töissä joko kokopäiväisesti tai osapäiväisesti.

      – Ammattityöntekijöihin lukeutuvien kannattajien koko perheen yhteenlasketut tulot ovat kolmesta tuloluokasta korkeimmassa – eli yli 45.000 euroa vuodessa.

      – Huhtasaaren kannattajat asuvat keskimääräistä useammin talouksissa, joissa on lapsia. He asuvat keskimääräistä useammin muussa kunnassa (maalaiskunnassa). Todennäköisimmin Laura Huhtasaaren kannattajat asuvat Länsi-Suomessa. myös Pohjois- ja Itä-Suomessa kannatus on keskimääräistä suurempaa.

      Yhteenvetona: Laura Huhtasaaren kannatuksen ydin on suomalaisen yhteiskunnan nettomaksajissa eli ammattitaitoisissa lapsiperheellisissä työntekijämiehissä. Huhtasaari ilmentää erinomaisella tavalla perussuomalaisten usein kuultua kiteytystä ”Ensin suomalainen työ ja yrittäminen, ja jos sitten aikaa ja rahaa jää, maailman parantaminen”.

      Maantieteellistä jakaumaa tarkastellessa Huhtasaari on noussut maakuntien megatähdeksi. Kehitys on ollut salamannopeaa. Huhtasaari valittiin kansanedustajaksi 2015 äänimäärällä, jollaisesta saavat yleensä nauttia vain valtakunnan arvostetuimmat senioriministerit. Kotikaupunkinsa Porin kaikkien aikojen suosituimmaksi kunnallispolitiikoksi noussut karismaattinen Huhtasaari puhuttelee luonnollisesti omaa maakuntaansa Satakuntaa, mutta presidentinvaalikiertueen myötä jatkuvasti laajempaa suomalaisten joukkoa.

      Oli sitten kyse kuntavaaleista, eduskuntavaaleista, perussuomalaisten varapuheenjohtajakisasta tai Huhtasaaren suorastaan murskaavasta vaalikonesuosiosta, on tulos järjestäen sama: Huhtasaari repii tuloksia, jotka ovat politiikkaa työkseen analysoiville typerryttäviä.

    • peruss75

      Hyvä keskustelun avaaja, Huhtasaarella ja Hakkaraisella perussuomalaisina on se ero että iltalehdet kuten esim. Iltasanomat tekevät raakaa bisnistä Hakkaraisella. Vastaavaa vetovoimaa ei ole Huhtasaarella. Iltalehdestä ei tarvitse lehtipisteessä lukaista kuin kansilehti, niin tietää bisnisaiheen.
      Uteliaiden kannattaisikin vuorotellen ostaa Iltalehti baarin pöydille yhteisesti vuorollaan luettavaksi, näin monella köyhyysloukussaelävälläkin jäisi 700 euroa/vuosi tähdellisempään käyttöön.
      Moni syrjäkylän baarikin pysyisi jo tällä menetelmällä hyvinkin pystyssä.

    • julkisuus

      Ilmiö on saanut liian paljon kielteistä julkisuutta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe