Ruotsin pelaajat raiskanneet naisen?

fiksu:

Ruotsin poliisi kuulusteli eilen kolmea Ruotsin jääkiekkomaajoukkueen pelaajaa epäiltynä nuoren naisen raiskauksesta. Kamalaa toimintaa. Eipä silti, eikö Suomessakin ole ollut vastaavaa pesäpallonpelaajien keskuudessa. Todella huonoja esimerkkejä nuorille pelaajille tällaiset sikailijat.

17

11904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moppe*

      Ruotsalainen mies raiskannut naisen?!?!?!?
      2 vaihtoehtoa. Joko tutkinnassa on erehdytty TAI sitten ruotsalaiskiekkoilijat kokivat niin vastustamatonta uutuudenviehätystä nähdessään naisen alasti ja havaitessaan että reikiähän onkin kaksin kappalein!!

    • kunnestoisintodistetaan

      Poliisi on hakenut kuultavaksi 3 pelaajaa joista ketään ei epäillä tämänhetkisen tiedon mukaan rikoksesta. Pikemminkin kyse tuntuisi olevan siitä, että poliisi haluaa selvittää onko näillä kolmella jotain sellaista tietoa joka liittyisi tutkinnan kohteena olevaan rikokseen.

      Joten ei nyt ihan vielä ristiinnaulita vaikka ruotsalaisia ovatkin. Sitäpaitsi kyllä niitä epäilyjä on kotimaan jääkiekkopiireissäkin ollut.

      • vanha kehno

        niissä piireissähän vasta NAISEN raiskaaminen on uutinen.


    • HUI!

      Uutinen jokapäivä, jossain lehdessä: Äijä pahoinpidellyt vaimonsa/Vaimo puukottanut miestään.

      => johtopäätös: kaikki ihmiset ovat pahoja!

    • heidi

      Unohtunee että kuulustelu ei tee vielä ketään syylliseksi. Kannattaa odottaa oikeuden päätöstä ennen kuin tuomitsee.

    • itsekin pelannut

      kyllä nyt taas vedetään hienoja Ruotsalais kiekkoilijoita viemärin läpi . täysin syyttömiä ja hienoja pelaajia.heitähän on kuultu VAIN todistajian. mitä ois kiekko ilman Ruotsia ja Ruotsalais kiekkoilijoita.Me täällä härmässä ollaan vaan niin pirun kateellisia heille koska he ovat vaan kerta kaikkiaan PALJON PAREMPIA kuin me

      • sakkia

        Lätkänpelaajat on sellaisia naisten raiskaajia,
        kun niillä on niin pienet aivot ja kalu, ett ne ei muuten saa, niin pitää raiskata.


      • Abina
        sakkia kirjoitti:

        Lätkänpelaajat on sellaisia naisten raiskaajia,
        kun niillä on niin pienet aivot ja kalu, ett ne ei muuten saa, niin pitää raiskata.

        Mun mielestä jääkiekkoilijat on kuiteski pääosin tosimiehiä. No, nuita homoja ruottalaisia lukuunottamatta. Ai joo, eihän ne ollukkaan homoja ku ne oli ollu naisen kanssa... JA KAIKKI VIELÄ SAMAN... Vankilaan tuommoset saatanan raiskaajat...


      • VIHAINEN

        HYVÄ TEIDÄ ON SIELLÄ KIRJOITELLA OLIPAS TAAS KYSEESSÄ RUOTLAISET JA KOLME JULKKISTA JOKA PUUHUU OMAAN PUUSSIIN KAIKKIA TAPUTETAAN PÄÄHÄN HYVÄ POJAT TOISTA SE OIS JOS JOKU ULOMAALAINEN OIS TEHNYT SAMAN VANKILASSA ISTUIS.TOTUUS ON TÄMÄ RUOTLAISET EI TEE IKINÄ MITÄÄ MUTTA NE MUUT .TÄLLÄINEN KÄSITYS ON TÄÄLLÄ JA SILLÄ SIISTI ..AJATELKAA MITÄ TYKKÄÄTTE.


      • Karpaasi

        Olen asunut täällä pohjoisessa, Ruotsin rajan kuppeessa lyhyen ikäni ja voin hyvällä omalla tunnolla kertoa ettei ne pikku sventut tytöistä tykkää...tai jos ne tykkää niin ei ne osaa tehdä niille mittään. Kaljua huumoria, tiedetään!!

        Rahan perässä se tyttö on. Ensin sai vähän hmmm ja sitten huomasi, että voi saada enemmänki, piste, end of story!!


      • Milkkis
        sakkia kirjoitti:

        Lätkänpelaajat on sellaisia naisten raiskaajia,
        kun niillä on niin pienet aivot ja kalu, ett ne ei muuten saa, niin pitää raiskata.

        Kait ne pelaajat saa. Epäilen et tytöt suorastaan odottaa pukuhuoneeseen pääsyä. Pojille on niinpaljon tarjolla,että tulee vaikeuksia pitää itsensä irti tytöistä,jotka puolipukeissa on tyrkyllä. Ei se miehen kestokyky niin vahva ole ja sitten iskee joskus tyhmyys ja kaikki (?) ehkä villiintyy. Ei ole sopivaa,mutta naiset ja tytöt menköön itseensä. Ei saa ärsyttää miestä!!!!Moni mies on kertonut " Itsehän tyrkytti!" Onko se silloin raiskaus? Ei ole!


    • Fiksumpi

      "Fiksu" kirjoittaa asioita joissa ei ole mitään perää. Kyseisiä jääkiekkoilijoita ei kuulusteltu epäiltynä raiskauksesta, vaan heitä kuultiin mahdollisen raiskauksen vuoksi. Kun kuulustelut oli suoritettu muiltakin osin ja valvontakameroiden nauhat katsottu, ei syyttäjä nostanut syytettä kiekkoilijoita vastaan. Seksiä oli harrastettu mutta EI raiskaten.
      Kirjoitit myös, että pesäpalloilijat olisivat syyllistyneet raiskaukseen. Heitä epäiltiin, mutta koko juttu kuivui kokoon oikeudessa.
      Jos olet nimimerkkisi mukaisesti "fiksu", niin ota asioista selvää ennenkuin syyttelet ketään, niin sinusta voi ehkä joskus tulla fiksu.

    • Täähä tiietää!

      - Siinä taas kerran joku misu yritti rahastaa rahakkaiksi tiedettyjä tyyppejä! Onhan se onnistunut ennenkin, varsinkin "Valloissa", jossa tyhmyri Mike Tysonille tehtiin sama temppu! Mitähän tääkin typykkä teki hotellissa kolmen miehen kanssa samassa tilassa juhlimassa keskellä yötä?? Nythän tapahtuma paljastui valvontakameroiden avulla pelkäksi kuplaksi! olen kuullut, kun kerrankin yksi neitonen meni poliisilaitokselle ilmoittamaan, että hänet on raiskattu! Poliisit oli kysyneet, miltäs se raiskaus oli tuntunut, vastas, että ihan hyvältähän se tuntui! Käsite "raiskaus" ei ole mennyt joillekin oikein jakeluun! Miehillä on aika vähän oikeudellista suojaa, jos joku nainen väittää hänen raiskanneen! Pitäis tosiaan suojautua sitäkin vastaan etukäteen, niinkuin sukupuolitauteja vastaan!

      • Karpaasi

        Minähän sanoin!!!


      • tiedot
        Karpaasi kirjoitti:

        Minähän sanoin!!!

        Kyllä totuus on, että niissä piireissä kasvatetaan nappulat jo pukuhuoneissa naisia halventavin jutuin. Valmentajat tietää kyllä, kääntävät vaan päänsä toisaalle, Nämä kasvettuaan miehiksi jatkavat tätä kulttuuria, teot vaan kovenee. Media vaikenee, vaikka tietävät kyllä.


    • NHL files

      Juttu on lopetettu !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe