Kirkon selitykset muuttuu kriisin syvetessä

seli.seli.kirkko

Piispa Laajasalo on ryvettynyt pahoin ylenpalttisten luottokorttiostosten johdosta, kuitteja puuttuu ja selvitykset on puutteellisia. Samanlaista toimintaa havaittiin myös arkkipiispa Mäkisen ja piispa Askolan edustuskuluissa, mutta heidän osalta homman perusteltiin olevan kunnossa, koska kuitit asiallisilla selvityksillä löytyy. Vai löytyykö sittenkään?

Vuonna 2012 Piispa Askola vietti kosteaa illallista Juttutuvassa, jonka piispa Askola laskutti luottokortilla seurakunnan yhteisistä varoista. Piispa Askolalta kyllä löytyy kuitti selvityksineen tapahtumasta. Iltaa vietettiin kuittiin kirjattuna Askolan ja hänen ystävänsä kanssa. Toinen söi muikkuja ja toinen maksaa. Molemmat söi jälkiruuat. Ateriat huuhdottiin kymmenellä (10) lasillisella viintä alas. Kyllä, luitte oikein, toistan vielä, kymmenellä (10) lasilla viintä. Joku tai varmaan useimmat sanoisivat edustuksen yhteisillä varoilla karanneen totaalisesti Askolan käsistä. Kuitti kuitenkin löytyy, joten kirkon kannan mukaan homma on kunnossa.

Piispa Laajasalon tapauksen jälkeen myös piipsa Askolan edustuskulut nousivat uudella tavalla esiin ja tarkemman yleisen tarkastelun alle. Kirkossa hätkähdyttiin. 10 lasia viintä yhdelle illalliselle kahteen henkeen ei millään mittarilla kuulosta asialliselta edustamiselta. Nyt kirkosta kerrottava tarina piispa Askolan Juttutuvan kosteasta illallisesta onkin yllättäen muuttunut eikä täten myöskään vastaa sitä mitä piispa askola itse on kuittiin kirjannut:

"- Juttutuvan lasku 3.1.2012 on syntynyt neuvottelusta, jossa on aterian yhteydessä käyty työyhteisön historiaa koskeva konsultaatio. Osa tapaamiseen osallistuneista lienee jäänyt kirjaamatta, eikä tietoa etsinnöistämme huolimatta enää löytynyt kalentereistamme eikä arkistoistamme, kertoi erityisavustaja Iltalehdelle."

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801172200675387_u0.shtml

Nyt kirkosta väitetäänkin ettei kuitit kosteasta illallisesta ollutkaan kunnossa. Tämähän oli juuri se syy myksi piispa Askolan edustamiset katsottiin olleen kunnossa. Uskoo ken tahtoo uutta selitystä. Jos tilaisuudessa oli usevampi henkilö, niin kummastusta aiheuttaa miksi aterioita syötiin vain kaksi, kuten myös jälkiruokia.

3

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kymmenen lasia viiniä kahteen pekkaan ei ole juuri mitään. Lasi on 12 cl ja viinipullo on 75 cl, joten he eivät juoneet edes kokonaista pulloa per nuppi. Helpostihan hyvällä aterialla ja varsinkin hyvässä seurassa tuon verran menee, enemmänkin menisi. Ja totta kai kirkon kuuluu maksaa piispan edustuskulut. Turhaa valitusta taas.

    • Lslslsl

      Justiina Korhonen on pressiklubissa klo 20

    • jotaintotuudesta

      Juomarit eivät peri taivasten valtakuntaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      171
      3987
    2. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      35
      3568
    3. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      225
      2904
    4. Mitä nainen ajattelet?

      Miten viettäisimme iltaa juuri nyt jos olisimme yhdessä?
      Ikävä
      151
      1249
    5. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      59
      1138
    6. Minulla on poikaystävä!!!

      Uskokaa nyt jo! En halua vanhaa kääkkää!!!
      Ikävä
      153
      1085
    7. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      10
      981
    8. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      55
      910
    9. Ihmettelen sinua... En koskaan päässyt

      Selvyyteen että minkälainen olet pohjimmiltasi, mitä haluat minusta. Nyt näyttää että olet myös tosi hyvä valehtelija. E
      Ikävä
      62
      787
    10. Niinhän se on nainen että me

      Kaikki vanhetaan ja muututaan toisenlaisiksi, lainatakseni vapaasti yhden vanhan kappaleen sanoitusta
      Ikävä
      42
      784
    Aihe