Mainilan laukaukset ja Larionov Molotovina

stalinistaputiniin

Larionov ehdottaa Mainilan laukausten uuden tutkinnan seurauksena käytännössä tietenkin myös uutta sotasyyllisyysoikeudenkäyntiä ja sen seurauksena mahdollisesti Pariisin häpeärauhansopimuksen kääntämistä päälaelleen(voisi liittoutuneita edustaneiden englantilaistenkin niskat punoittaa), mikäli syyllisyyskomitean venäläinenkin osapuoli hyväksyy totuuden ja venäläisten olevan sotasyyllisiä Talvisotaan(ja siten myös Jatkostaan sekä Lapinsotaan) todeten, että suomalaiset eivät ampuneetkaan noita kuuluisia sodan avanneita lavastettuja laukauksia, koska Stalinin arkistossakin on olemassa kiistömättömät todisteet kaiken muun todistusaineiston lisäksi .
Tämän toteaminen yhdessä ei voi olla kovin vaikeaakaan, koska faktat ovat olemassa, mikäli niitä venäläisten mielestäkin vielä tarvitaan, sillä valheet ovat aina olleet paljon parempia ja käyttökelpoisempia lähtökohtia kaikessa kautta koko Venäjän 300-vuotisen rikoshistorian ajan, tämän valheilla ja rikoksilla rakennetun suurvallan ytimessä .

Koska Venäjä on valtio, joka on rakennettu rikoksilla ja valheilla, on niiden siksi jatkuttava yhteisen valtiollisen ja kirkollisen olemassaolon turvaamiseksi. Siksi kansalaisten täytyy olla isänmaallisia, tiedotusvälineet kuuluvat yksin roistohallinnolle ja historiakin täytyy keksiä aina uudestaan kulloisenkin tilanteen ja tarpeen mukaisena.
Kun on aina ollut rikollinen, kuinka voisi välittää totuudesta, koska valheilla on pärjännyt aina paremmin, ainakin toistaiseksi. Oma totuus Venäjän kohdalla on hyvin usein jyrkkä vastakohta sanalle fakta.

Yhteinen harha Venäjällä on sama kuin totuus, koska siinä ovat kaikki mukana. Mikäli totuutta alettaisiin kunnioittamaan, rikokset alkaisivat varmasti myös tuntumaan rikoksilta, valehteleminen valehtelemiselta ja varastaminen varastamiselta. Mutta kun ei ole mahdollista, sillä totuus on jo hävinnyt pelin. Sehän tarkoittaisi kaiken saavutetun menettämistä ja vääryyksien myöntämistä. Suomeksi snottuna kansallinen itsetunto olisi mennyttä ja maa valmis hajoamaan omista asioistaan päättäviksi kansakunniksi.

Nämä venäläisen sielun tärkeät perusraaka-aineet ovat siten välttämättömiä rakennusaineita valtiollisen yhtenäisyyden ja yhteisen harhaisuuden ylläpitämisessä. Ne ovat myös valtiota ylläpitävä sideaine edelleenkin hyvin stalisnistisessa yhteiskunnassa, jossa ei ole vaihtoehtoa olemassa nykyiselle Neuvostoliiton kaltaiselle stalinistivaltiolle, jolle edes fasistit eivät pärjänneet pahuudessa.

Koska doktriini Venäjällä muuttuu täysin Mainilan laukausten ja syyllisyyden tunnustamisen jälkeen, tarkoittaa tämä tietenkin ilman muuta myös sitä, että sotasyyllisyyskin vaihtuu ja entisistä sotasyyllisistä tulee sankareita sekä sotakorvaukset palautetaan, Suomelle.
Tästä seuraa tietenkin myös varastettujen alueiden, kuten Karjalan ja Petsamon, Sallan yms. alueiden palautus ihmisille, jotka valheilla, sotamurhilla ja ryöstörikoksilla ajettiin aikanaan kodeistaan maanpakoon, kunhan ryöstömurhaaja ensin tunnustaa syyllisyytensä lopetettuaan ainaisen valehtelemisen ja myöntää, että oli kohtuutonta tuomita tuon kaiken kokenut rikoksen uhri sotasyylliseksi ja tuomita maksamaan lisäksi sotakorvaukset raskaiden menetysten päälle.

13

1320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olipa taas todella selkeä tilannekatsaus Venäjän valheeseen perustuvasta toiminnasta. Sotahullulla Staputlerilla ei vieläkään riitä rohkeus tunnustaa totuutta, ja siksi jatkuva kirous onkin Venäjän yllä. Valehtelun vuoksi kaikki Venäjän hankkeet menevät päin h*lvettiä, ja sen seurauksena Venäjä tulee lopullisesti luhistumaan.

      • Bror-Erik1974odin-1Ac

        Venäjä on vanha sivistysvaltio jonka kainalosta Suomikin ensiaskeleensa otti. <3


    • totuuttaeitarvita

      Bror on oikeassa, kuten Venäjällä aina yleensä ollaan, kun väite on julkaistu.
      Venäjä on vanha sivistysvaltio, josta sivistys on lähtenyt leviämään muualle varsin aikaisessa vaiheessa jo noin 300 v. sitten, mutta ei valitettavasti ole koskaan palannut sinne enää takaisin, vaan pysähtyi nykyisille rajoille, jossa huomattiin, että venäläinen sivistys on niin vahvaa ortodoksisuudessaan, että naapurivaltiot muuttuvat aina automaattisesti väärässä oleviksi uhkatekijöiksi Venäjän kannalta, joka vie heidän omaisuutensa ja maansa aina tilaisuuden tullen, kun sivistyspropaganda valheineen alkaa tuottaa tulosta ja kulloinkin olemassa oleva valtio siirtää heidät sitten kasvatusleireille pakkotyöhön Siperiaan tai eristää muutoin yhteiskunnan sisälle sivistymään venäläiseen mielivaltaan ja totuuteen sopeutuvaisemmiksi.

      • Bror-Erik1974odin-1Ac

        Eipähän vaan me elämme hyvinä naapureina ilman vihoitteluja ja teemme yhteistyötä molemmin puoliseksi hyödyksi kuten mainitsemassasi Siperiassa juuri tapahtuu suomalaisen Fortumin suurinvestointien kautta,eiks niin? Työtä ja toimeentuloa molemmille puolin rajaa tuo maittemme välinen yhteistyö. -Mutta mene sie jonnekin kasvatusleirille toki uhriutumaan yhä synkemmäksi niin hyvä tulee! :)


      • uhrisyytettynä

        Stalinismi, tuo oppi, jossa itse pääpirun sanoja lainatenkin; unohda omatunto, on uhriutuminenkin uhrin syytä, itse aiheutettua tai ansaittua, koska ryssällä on lupa valehdella oman etunsa nimissä aina kun se on tarpeellista ja mahdollista.


    • Ystävämme.Venäjä

      Venäjä on ystävämme. Pidetään hyvät välit. Kaikissa tilanteissa ja kaikken Venäjän johtajien kanssa.

      • SeAvarakatseinen

        Mistä alkaen Venäjä/ Neuvostoliitto/Venäjä/ .... ( ja mikähän lie Vl.Putinin jälkeen?) on ollut Suomen/suomalaisten "hyvä" naapuri ja "ystävämme"?
        Venäläiset, etenkin johtavat R Y S S Ä T valehtelevat ja suomalaiset teeskentelevät!

        Ja milloinkas meillä ovat olleet ... "ne hyvät välit" ? Aivan oikeasti? JA todellisuudessa?
        Luulevatko R Y S S Ä T , että Karjalan ja muiden Suomelta ryöstettyjen alueiden rosvous on "taputeltu" juttu, ja että se Suomessa on nielaistu pelkästään Stalinin komennolla?


    • viinoviettine

      Kyllä Suomi ampui tämänhän on vinoviettinen Mannerheim tunnustanut,kaikki muu on pöty puhetta.

    • rikoksettuomitsematta

      Venäjä on todellakin itsensä pahin vihollinen. Koska totuuden ja valheen itseisarvo on sama, luotetaan Venäjällä edelleen tähän vuosisataiseen perintöön, valtiorikollisuuden harjoittamiseen ilman tuomioita.
      Ellei Venäjä tuomitse itseään, ei sitä voi mikään muukaan tehdä, koska sellaista rikostuomioistuinta ei ole, joka voisi kertoa valtiolle, kirkolle ja kansalle; olette ajautuneet liian usein rikolliseen toimintaan ja valheisiin muita kansoja vastaan ja joudutte joskus maksamaan siitä kovan hinnan.
      Mikäli haluatte muuttua, on teidän luovuttava ensin stalinismista ja palautettava ensitöiksenne varastettu omaisuus ja alueet omistajilleen takaisin.

    • dhedjhethehretheh

      On tunnettu tosiasia, että k-arjaloiset hyökkäsivät Venäjälle jo 1919

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Aunuksen_retkikunta

      Aunuksen retki oli suomalaisten vapaaehtoisten yritys valloittaa ja liittää Suomeen osia Itä-Karjalasta vuonna 1919, Venäjän sisällissodan aikana. Retki oli yksi heimosodista.

      Helmikuussa 1918 Mannerheim piti kuuluisan Miekkavalapuheensa, jossa hän sanoi, ettei pane miekkaansa tuppeen, ennen kuin Viena ja Aunus on vapautettu Leninin sotilaista. Suomen sisällissodan jälkeen käytiin paljon julkista keskustelua Itä-Karjalan liittämisestä Suomeen

      Ensimmäisenä askeleena oli Itä-Karjalan liittäminen Suomeen. Uralin suomalaisheimoille vaadittiin itsenäisyyttä.

      AKS:n kanssa toimi limittäin Vihan Veljet -niminen venäläisvastainen salaseura. Alussa AKS:n mottona oli Työväestö on voitettava isänmaalle!, koska luokkataistelun katsottiin häiritsevän Suur-Suomen luomisen tavoitetta.

    • Bror-Erik1974odin-1Ac

      Eletään vain rauhassa eikä kaivella vanhoja sillä sieltä saattaisi tulla ilmi perin noloja tilanteita joihin suursuomalaiset hihhulit olivat osallisina. Eiks jeh?

    • WaltionHyötypalvelut

      Mitä jos kuitenkin keskittyisitte enemmin Krimiin tai Bosniaan? SniPutin lahtaa rauhanturboojia että kuuluu Pariisiin saakka ... on se niin hunajaa.

    • Hyödytön

      Ja nyt kannattaa ehdottomasti myydä suomesta talo ja muuttaa britanniaan imigranttialueille, saa taloja alle tonnilla! Ehdottomasti lisää Al-Pacolaisia, kohta teidänkin asuntojen arvo on lähes nolla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3467
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3189
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2378
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1831
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1441
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe