Äänestin eilen Torvaldsia

tijrthr

Tehkää samoin. Torvalds ei ehkä voita mutta odotettua suurempi kannatus ei ole mitenkään haitaksi Suomelle. Hän rikkoo paikalleen jähmettyneen kuvion.

Natovastaisuus on ollut itseään ruokkiva kierre. Poliitikot ei näe tarpeelliseksi keskustella Natoon menosta kun kansan enemmistö on vastaan ja kansa ei kannata Natoon menoa kun poliitikot ei asiasta puhu.

38

373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7i45ry

      Jos poliitikot alkaisivat Torvaldsin tapaan puhua Natoon menon eduista niin kansan kannatus nousisi pian yli 50 prosenttiin.

      • Kansan kannatus noususi yli 50 % ?
        Mitä etuja meille olisi siitä Natosta, ottaa "vihamielisen raja-alueen rooli", joha emme edes itse kykenisi vaikuttamaan, vaan "läntiset suur-johtajat" uhoisivat ylitsemme. Aika outo on tuo näkemyksesi.


      • 67i46
        Twiitti kirjoitti:

        Kansan kannatus noususi yli 50 % ?
        Mitä etuja meille olisi siitä Natosta, ottaa "vihamielisen raja-alueen rooli", joha emme edes itse kykenisi vaikuttamaan, vaan "läntiset suur-johtajat" uhoisivat ylitsemme. Aika outo on tuo näkemyksesi.

        "Mitä etuja meille olisi siitä Natosta,ottaa "vihamielisen raja-alueen rooli"

        Tuo on Venäjän propagandaa. Natolla ei ole mitään vihamielisiä aikeita Venäjää kohtaan. Natomaiden sotilaat tulisivat auttamaan natomaa Suomea vain jos Venäjä hyökkäisi Suomeen.

        Ja Venäjähän on vakuutellut ettei koskaan hyökkää mihinkään Naton jäsenmaahan.


      • 67i46 kirjoitti:

        "Mitä etuja meille olisi siitä Natosta,ottaa "vihamielisen raja-alueen rooli"

        Tuo on Venäjän propagandaa. Natolla ei ole mitään vihamielisiä aikeita Venäjää kohtaan. Natomaiden sotilaat tulisivat auttamaan natomaa Suomea vain jos Venäjä hyökkäisi Suomeen.

        Ja Venäjähän on vakuutellut ettei koskaan hyökkää mihinkään Naton jäsenmaahan.

        Siis miksi Natoon ?


      • natoon_tai_pakoon

        Siksi, jos Ruotsi liittyy. Vain siksi


    • aattelia

      Ruotsalainen kansanpuolue on suurimpia maahanmuuton ja suvaitsevuuden kannattajia . Eva Biode tämän vahvistaa .Ylen vaalitentissä pyydettiin ehdokkaita mainitsemaam jotain hyvää vastaehdokkaastaan . Torvaldsille tuli Huhtasaari . Torvalds totesi että Huhtasaaressa ei ole mitään hyvää. En tosiaankaan ole Huhtasaaren kannattaja , mutta Nilsin käytös oli JÄRKYTTÄVÄÄ ,SUVAITSEMATONTA ,SYRJIVÄÄ .Miten tuollainen "TOLLO" voi edes haukkua TRUMPIA ! ONKO KUSI NOUSSUT PÄÄHÄN ! Natosta olen kuitenkin hänen kanssaan samaa mieltä .

    • t2thg34t35

      Natokannattajan minulle antaman Tiltu-arvonimen suomalla valtuudella kehotan natomielisiä äänestämään Torvaldsia. Torvalds on rehellinen natokannoissaan ja presidentin vaalissa jos missä kannattaa suosia suoria rehtejä suomalaisia.

    • justjo

      Torvaldsin saamat äänet kertoo suomen todellisen nato kannatuksen,muita äänestyksiä ei tarvita.

      • TyperäVäite

        Eipä kerro. Me äänestäjät äänestämme presidenttiehdokasta emmekä Natosta!


    • 7i64ru

      Oikeaa keskustelua olisi täysin rehellisesti puhua Nato-jäsenyyden hyvistä puolista. Neuvostoliitto eikä Venäjä eivät ole koskaan hyökänneet mihinkään Naton jäsenmaahan.

      Kun muistetaan mitkä valtavat tuhot Neuvostoliiton hyökkäys Suomeen 1939 aiheutti niin sen pitäisi painaa paljon liittymistä punnittaessa.

      Puoli miljoonaa suomalaista menetti kotinsa ja omaisuutensa kun kaakkois- Suomi liitettiin Neuvostoliittoon. Ja arvokkaita kaupunkeja ja tehtaita ja luonnonvaroja menetettiin.

      Venäjä on jopa myöntänyt että Suomelle tehtiin vääryyttä muttei ole mitenkään korvannut tuhoja.

    • 9i567u

      Tavattuaan presidentti Ahtisaaren Moskovan Kremlissä 1994 Jeltsin sanoi: "Minä katson, että Karjalan liittäminen oli epäilemättä stalinistista politiikkaa, totalitarismin hyökkäyspolitiikkaa, emmekä me presidentti Ahtisaaren kanssa missään tapauksessa hyväksy sellaista."

    • t76uu5r

      Torvalds haluaa puhua Nato-jäsenyyden hyvistä puolista. Siksi äänestin häntä.

      • Numerohanon9

        Torvalds on ainoa ehdokas, jolla on selkä perustelu tai vähintäänkin suhtselkeä kannalleen Natosta. Muut eivät joko halua sitä kertoa tai jauhavat ympäripyöreää sanan helinää.

        Kun Väyryseltäkin kysyy hänenkin vastaus on korkeintaan Natoon ei pidä liittyä, koska Venäjästä tulee silloin Suomen vihollinen. Väyrynen kuteen kukaan muukaan tätä argumentia käyttävä ei halua tai osaa perustella, miksi Venäjästä tulee vihollinen. Tällaisia ehdokkaitako me haluamme Niinistön kanssa jauhamaan toiselle kierrokselle.

        Siksi kaikkien pitäisi äänestä Numeroa9 eli Nils Torvalds Niinistön pariksi toiselle kierrokselle. Se on koko Suomen etu.

        Ajankohtaista
        https://www.facebook.com/nilstorvalds

        IL:n erinomainen analyysi
        Itsepetoksen vaara vaanii, mutta kansalaisten enemmistö ei nuku Ruususen unta


    • LH_5

      Äänestä siis numero 5.

    • 76i6rt

      Ulkoministeri Lavrovin epäselvä vastaus kysymykseen kuka ampui Mainilan laukaukset ei lupaa hyvää.

      Miksi hän ei mene Moskovassa arkistoon ja kaiva sieltä esiin kaikki Mainilan laukauksia koskevat dokumentit.

      Neuvostoliitto syytti Katynin murhista saksalaisia mutta kun siihen ei maailmalla uskottu niin venäläisten oli pakko kaivaa Moskovan arkistosta esiin asiakirja jossa Stalin käskee tehdä murhat.

      • moloch_horridus

        "Ulkoministeri Lavrovin epäselvä vastaus kysymykseen kuka ampui Mainilan laukaukset ei lupaa hyvää.

        Miksi hän ei mene Moskovassa arkistoon ja kaiva sieltä esiin kaikki Mainilan laukauksia koskevat dokumentit."

        Hänen ei tarvtse mennä, koska hän tietää, että Neuvostoliitto ampui Mainilan laukaukset. Se, että hän ei sitä tunnusta johtuu siitä, että Venäjän nykyhallinto perustuu valheelle ja totuutta ei siksi voi myöntää.


    • Ofdde

      En äänestä moista pelleä. Naton puolesta puhuja ?????
      Jo on ex kommarilla kelkka kääntynyt,ei mitään edellytyksiä pressaksi.
      Sitten kyllä olisimme Venäjän talutusnuorassa, kukaan ei nimittäin Suomessa tiedä mitä tietoja tuosta "muumista" löytyy KGB;n vanhoista arkistoista. Olisi kylläkin helppo kiristettävä!
      Ääni tuolle on sama kuin tyhjä lappu!

    • NatoonJokaTapauksessa

      Kiinnostavaa on se, että ehdokkaista läheisimmin Venäjän tunteva on ainoa joka on ilmoittanut selvästi Natomyönteisen kantansa. Tietenkin myös Niinistö on Natomies, mutta hän joutuu asemansa takia olemaan sammutetuin lyhdyin jäsenyyden suhteen.

      Torvaldsin taistolaisuusmenneisyys ei tietenkään ole hyvä meriitti, mutta hänen kykynsä muuttaa mielipiteitään ja tulla järkiinsä on ansiokasta. Melko moni ei vastaavaan kykene, vaan elää edelleen kaukaisessa menneisyydessä. Älynsä ja asiantuntemuksensa puolesta Torvalds pärjäisi oikein mainiosti presidenttinä, siitä ei ole epäilystäkään.

      Natokeskustelun suhteen Torvalds on tehnyt minkä on voinut. Muuten keskustelu on jäänyt surkeaksi ininäksi: kansan syvien rivien tunnepohjaisten "näkemysten" sekä poliitikojen kyvyttömyyden ja johtajuuden puutteen onnettomaksi ilmenemäksi.

      Kansa ei ymmärrä eikä poliitikot osaa johtaa - heikosti menee tässä suhteessa. Olisipa Suomella edes yksi Paavo Lipposen tasoinen poliitikko, mutta kun ei vaan ole.

      • NeMolemmat

        ovat suuria sikoja. Sitä paitsi kommunisti on aina kommunisti tai nuolija, aina pitää jotakin valtaa nuolla.


      • josNäinOn

        ei Niinistö kanatakkaan äänestää, hyvä kuin kerroit ajoissa.
        "Tietenkin myös Niinistö on Natomies, mutta hän joutuu asemansa takia olemaan sammutetuin lyhdyin jäsenyyden suhteen."


      • qåaäzm
        NeMolemmat kirjoitti:

        ovat suuria sikoja. Sitä paitsi kommunisti on aina kommunisti tai nuolija, aina pitää jotakin valtaa nuolla.

        Kommunisti tarvitsee aina kolhoosin ja diktatuurin, eikä se muuten voi elää. Milloin sellainen systeemi tulee idästä, milloin lännestä. Nyt se tulee lännestä vaihteeksi.


    • "Torvalds ei ehkä voita"

      Minäkin ajattelin huvikseni äänestää Aku Ankkaa. Eihän sillä mitään väliä ole sillä Niinistö voittaa vaikkei kukaan sitä äänestäisikään.

    • OleVait

      kommunisti, Natoineen. Torvalds suunnitteli teoreettisesti jo kuinka monta suomalaista pitäisi teloittaa, kun kommunistit ottavat vallan. Tämän hän itse sanoi ja myönsi jotenkin näin, että "se oli vain sellaista teoriaa" eli suunnitteli kuitenkin. Vankilaan se pitäisi pistää.

    • ei.kiinnosta

      Kuinka joku vielä vittii äänestää, ku ei mikään muutu kuitenkaan?
      Nukkuvien puolue on paras puolue, pitäkää tunkkinne.

    • Eiääntäkankkulankaivoon

      Torvaldsille annettu äänihän menee kankkulan kaivoon. Miksi kenenkään pitäisi käyttää ainoa äänensä niin tehottomasti?
      Ilmeisesti tällaisen aloituksen kaltainen mentaliteetti äänestäjillä saa aikaan sen, että Suomessa ei koskaan tule vaaleissa valituksi paras ehdokas, vaan joku-vaan-ehdokas ja sitten vaalikaudella ihmetellään, että miksi kansa äänesti tuollaisen henkilön tärkeään virkaan.

    • qåaäzm

      Ei kiitos. Natovouhkia, maamme myyjiä liittovaltiolle, matuttajia, suvakkeja ei tarvita. Laura kehiin.

    • Numerohanon9

      Ainakin saataisiin mielenkiintoinen toinen kierros jos siellä olisivat vastakkain Nils Torvalds ja Sauli Niinistö. Eipä tarvtisisi Saulinkaan vaan nyökytellä lähes täysin saman mielisten Haaviston tai Vanhasen kanssa, saati inttää samoja asioita (samoilla vastauksilla) tiet kuinka montetta kertaa Väyrysen kanssa.

      Jos et muuta tee niin ajattele edes Sauli Niinistön ja Suomen etua. Nils Torvaldsin toisen kierroksen paikka höydyttää molempia. Saataisiin erilaista näkemystä ja molempian laaja tietämys, näkemys ja kokemus vastakkain.

      Sauli Niinistö ja Suomie tarvitsee Numeron 9 Nils Torvaldsin toiselle kierrokselle.

      LUE Iltalehden ERINOMAINEN Analyysi
      Itsepetoksen vaara vaanii, mutta kansalaisten enemmistö ei nuku Ruususen unta
      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801212200685812_u0.shtml

      Vielä ehtii ennakkoon ja loput vaalipäivänä Sunnuntaina. Kerro kaikille muillekin, jotka eivät näitä palstoja lue, että Suomi ja Sale tarvitsee toiselle kierrokselle Nils Torvaldsin.

    • Niinistö pelaa ja juonittelee kulisseissa, Paavon pitää saada toiselle kierrokselle....ainut mies joka pystyy haastamaan Niinistön tiedolla ja kokemuksella, ehkä samalla punnittaisiin jo tehtyjen sopimusten vaikutuksia kansalliseen turvallisuuteen?
      Muut ehdokkaat eivät uskalla ottaa esille esim. isäntämaasopimusta, ehkä Lauraa lukuunottamatta?

    • Nimierkki21

      Luulin että Torvalds on vitsi, ja siksi en tuhlannut ääntä. Se on ihan vittuilua ihmisille että kommunisti kannattaa natoa.

      • Akkuvähissä5

        Miten niin? Kaikki Naton pääsihteerit yhtä poikkeusta lukuunottamatta ovat vasemmisto taustaisia.


    • heheheh

      Kylläpä sai hyvät naurut kun kerroit äänestäneesi Torvaldsia,olet tosi vitsikäs,nauroin kippurassa.Tosissaan et kai sinäkään niin hullu ole että äänestetit sitä pelleä.Suomen historia ei tunne noin vähäpätöistä ehdokasta,tosin eihän hän monta ääntä saakkaan.

    • Kkkkkkkskss

      Muistuttavatko kaikki natokannattajat Torvaldsia? Tuon näköisiäkö ovat natohörhöt? Höppänöitä

    • heheheh

      Kylläpä ne ulkonäöllisesti kaikki nato kannattajat ovat kirveellä veistetyn näköisiä.Lähes kaikki myös psyykkisesti sairaita,näkevät ja kuulevat harhoja ja uskovat että nato tulee heitä auttamaan.Kyllä pillereistä olis heille suurempi apu.Sehän se ulkonäönkin vetää karseen näköiseksi kun on psyykkiset tuska tilat.

      • Tulit sitten katsoneeksi peilikuvaasi ja henkinen "tasapainosi" romahti yksintein. ;-)

        IMHO.


    • Nej-tack

      Nej tack Svenska.

    • pieni-kannatus

      Äänestin eilen Torvaldsia - turhaan.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe