Päivän Pohjalainen julkaisi..

Laupeuskateissa18

Päivän Pohjalaisessa oli KD:n eduskuntaryhmän pj:n Peter Östman`in perustelut aiheesta miksi hän itse ja eduskuntaryhmä olivat tehneet päätöksen olla asettamatta omaa presidenttiehdokasta vaan tukea nykyistä Sauli Niinistöä. Mielipiteestä puuttuivat lähes täysin presidentin arvojohtajuus sisäpolitiikassa. Yleensä siitä asiasta mistä ei, kannatuksen menettämisen pelosta, haluta keskustella, vaietaan. Niin tapahtui myöskin tässä julkitulossa. Ja tuo aihe oli sisäpolitiikka sekä presidentin arvojohtajuus sisäpolitiikassa.
Varsin pitkälle pidän Suomen Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän kristillisyyttä tietyntasoisen poliittisena teatterina. Miksi näin ?
* Viime aikoina on varsin runsaasti käsitelty seksuaalista ahdistelua. Aivan ymmärrettävää. Mutta sitä pidän varsin poikkeuksellisena anteeksiantona, jossa kansanedustaja Päivi Räsänen ottaa esille noin vuodentakaisen ahdistelun, joka perustui alkoholiin ja ahdistelijan itsensä tekemään anteeksipyyntöön aikanaan, johon kohde oli vastannut myöntävästi. Ihmettelen suuresti julkituloa nyt tässä vaiheessa , juuri ennen vaaleja. Se siitä teatterista. Kukin taaplaa uskonsa mukaan.
* Kristilliset tietävät oman, kannatukseensa perustuvan vaikuttavuutensa eduskunnassa. He tietävät myöskin että pienenä kansakuntana meidän todelliset vaikuttamismahdollisuutemme EU:ssa ovat vielä vähäpätöisemmät, mutta mielipiteessä annetaan äänestäjille täysin päinvastainen kuva. Lähes ainut, jolla edusmiehemme ovat EU-politiikassa menestyneet, ovat niin talouselliset, seudulliset ja kultturelliset myönnytykset, jotka sisäpoliittisesti ovat kohdistuneet yhteiskunnan heikoimpiin ( maataloustuottajat, pienyrittäjät, työttömät, asutustaajamien ulkopuolella asuvat, itsestään riippumattomista seikoista köyhyysloukkuun joutuneet,sairaat, vanhukset jne ).
* Viimeisimmän kuuden vuoden aikana raamatullinen kristillisyys on ollut ja on täysin kateissa.
Homo- ja lesbolait ? Kristillisyyteen liittyvä kulttuurimme on saanut ja saa väistyä maahanmuuttajien kulttuurien tieltä, kirkostaeroamiset ovat edellisen vuoteen nähden lisääntyneet.
* Isänmaallisuus on, varsinkin perussuomalaisille, ollut sen tasoinen rike, että heidät on valtakuntamme johdon tasolla pitänyt leimata hallituskelvottomiksi; jopa nykyisen Herra Presidentin tukemana. Ja KD eduskuntarymä tukee moista.
Huomioonottaen miten nykyinen presidenttimme on puuttunut edellisiin, on todettava että nykyistä presidenttiä tukemalla KD:n eduskuntaryhmä on tehnyt täydellisen silmänkääntötempun.
Hyvä äänestäjä perussuomalaisten rinnalla OTSASI HIESSÄ PITÄÄ SINUN LEIPÄSI SYÖMÄN se on KD:n eduskuntaryhmän viesti Sinulle

3

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äänestä.sydämmelläsi

      Älä äänestä Niinistöä enää presidentiksi. Niinistön arvot ovat suomalaista kristillistä ihmistä vastaan ja loukkaavia. Lista on pitkä. Viimeinen tippa tuli tänään, kun uutisissa kerrottiin niinistön kannattavan kansalaisten kesken tuloeroja.

      Emme tarvitse tällaista presidenttiä. Arvojohtajaksi hänestä ei ole. Hän on muslimien edun ajaja köyhää suomalaista vastaan. Hän pitää edelleen auki rajoja, jotta tänne voi kävellä kaiken maailman rikolliset ja raiskaajat.

      Niinistö jopa kehottaa ihmisiä piilottamaan maasta ulos tuomittuja paperittomia ulkomaalaisia.

      Niinistö on hyväksynyt Laura Rädyn valmisteleman lain, joka vapauttaa KELAn lääkärit vastuusta, kun nämä tekevät suomalaisille sairaille kielteisiä eläkepäätöksiä.

      Niinistö on naimisissa kummityttönsä kanssa. Jenni Haukion kastepaperit on julistettu salaisiksi!

      Älkäämme äänestäkö tätä kelvotonta presidenttiehdokasta. Jos Sari äänestää, se on hänen asiansa.


      Meillä on muitakin ehdokkaita. Tässä kaksi heistä:

      Laura Huhtasaari on uskovainen, rehellinen ja suomalaisten etua ajava. Hänen numeronsa on 5.

      Paavo Väyrynen on rehellinen, pätevä ja kansan etua ajava ehdokas. Hänen numeronsa on 7.

      • Laupeuskateissa18

        Hyvä nimkimerkki " äänestä sydämelläsi ", olet käsitykseni mukaan keskivertoa valveutuneempi. Muistamani mukaan Niinistöhän on eräässä vaalitentissä suorastaan kieltäytynyt olemasta presidenttinä hengellinen arvojohtaja. Tämän vuoksi kiinnittäisinkin huomiota Maaseusun Tulevaisuuden uutiseen, minkä otsikko:" Saksa, Puola ja Unkari nostaisivat jäsenmaksujaan EU-budjettiin. Jäljessä seuraavassa tekstissä kerrotaan mm.:
        * EU:n budjetti voisi tulevaisuudessa kasvaa 10 miljardilla eurolla, Saksan ulkoministeri Sigmar Gabriel sanoo.
        ja toisaalla
        * 10 miljardia on paljon rahaa, mutta samaan aikaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump haluaa 30-40 miljardia Euroopasta Natoa varten, Gabriel perusteli puheenvuorossaan EU:n rahoituskehystä koskevassa seminaarissa.

        Kiinnittäisin huomiota, että edellisessä ei ole läheskään täysimääräisesti otettu huomioon brittien jättämää lovea EU:n budjetissa. Mistä suomalaiset osaltaan tuon vajauksen täyttäisivät? En ole nähnyt muuta uutista kuin että maataloustukiaisia supistettaisiin muutamalla kymmenellä miljoonalla. Huomioonottaen, että jos päätoimisia maataloustuottajia on noin 50000 niin jo 10 miljoonan lisäys tarkkoittaisi noin 200 euroa/tuottaja. Jos muutkin kansalaiset nurkumatta maksavat osuutensa, niin se tarkkoittaisi tarkoittaisi se noin miljardin lisäystä Suomelle - mutta kun kokonaisuus vaatiikin yli 50 miljardia.
        Rohkenen väittää, että sisäpolitiikassa on odotettavissa aikamoinen kampitus, jossa lähinnä Huhtasaari ja Väyrynen , ja varsinkin HUHTASAARI, ovat kansansa asialla.

        Natokin tulee maksamaan ja tullaan myöskin kokemaan jos Naton suuntaa sonnustaudutaan.

        Miksi mieluummin Huhtasaari ? Väyrysellä on oma historiansa kun huomioimme mm. erilaiset kassakaappisopimukset, veljeilyt ja ns. Tarveasunnot OY historia jne . Huomioonottaen keskustan kannatuksenlaajuuden ja Väyrysen toiminnan näissä vaaleissa niin vahvasti epäilen, että hänellä lienee joku "luuranko" millä hän hallinnoi emäpuoluettaan.
        Historia on myös opettanut, että heikoin lenkki häviää aina eniten. Se pätee myö Suomessa.
        Aika näyttää ?


    • uskomatont

      Tutkikaa ihmeessä ja kertokaa ystävvillenne, mitä on eutanaasia ajava Sauli Niinistö, joka myös kannattaa Jerusalemin jakamista, sensuuria.... onko ihme?

      Lukekaa hyvät ihmiset Saulin vaijetut salaisuudet. Googlettakaa Sauli Niinistö..Suomimedia. Haluatteko todella puolustaa ja äänestää häntä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe