Niinistö myönsi TV:ssä erehtyneensä EU:sta!!!

jUhanNaVarTiaInEn

Suomessa menisi paljon paremmin ilman euroa ja eu:ta. Niinistökin on sitä mieltä ja on samaa mieltä ekonomistien kanssa.

23

453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hihihih

      Helppoahan se on olla samaa mieltä, kun Paavo tämän väitteen toi esille ja ekonomistit tämän totesivat pitävän paikkansa, vaikka Niinistön omat laskelmat ovat toisenlaiset! Se on varmaan laskenut paljonko kabinetti miljonäärikaverit tuosta EU:sta on höytyneet ja unohti, että kyse olikin Suomesta;)

    • ikänsäsaakärsiä

      Aloittaja on ihan oikeassa, siksi äänestin EU-jäsenyyttä vastaan syksyllä 1994 kun arvasin ettei tästä seuraa suomelle mitään hyvää. Valitettavasti löytyi niin paljon päänsä palelluttaneita että liityttiin kuitenkin.

    • älyäläjätä

      Löytyi Suomen Valtion hallituksen ostaman lehdistön
      Bropakandan aivopesu uhreja.
      Luvattiin 9 hyvää ja kymmenen kaunista mutta ei kerrottu
      että ne ovat vain EU virkailijoille.

    • AntiEu

      Ei Suomen tarvitsisi käydä monimutkaisia neuvotteluja erotessaan EU:sta. Me voisimme myydä kaikki teollisuus- ja maataloustuotteemme Eu:n ulkopuolelle, vaikka Saksan kaupan loppuminen aluksi kirpaisisikin. Kyllä Eurooppa palaisi takaisin ajan kanssa Suomen kauppa kumppaniksi.
      Nyt olis hyvä hetki julistaa eromme ja miten pian se tulisi voimaan olisi sitten ajan kysymys.
      Emme me oikeastaan hyödy EU:sta yhtään mitään. Sanokaa mitä me siitä hyödymme. Senkö että virolaisten on helpompi tulla töihin Suomeen. Siitähän me hyödymme vaikkemme sitä tajuakaan. Aika vähän suomalaisia kuitenkin asuu Euroopan alueella joiden työ- ja oleskeluluvat olisi helppo järjestää kuntoon muitta mutkitta. Eikä Suomessa asuville eurooppalaisillekaan mikään vaikeus olisi antaa työ- ja oleskeluluvat. Mitä me odotamme. Ei muuta kuin eropaperit kuntoon. Erosimmehan me sodastakin ajamalla sakemanni veks Lapista. Sama tilanne. Nyt olis hyvä hetki. Eurooppa on menoss päin persettä ja sillä tulee olemaan vaikeuksia Turkin ja Ukrainan kanssa. Unkari ja Puolakin ovat kohta EU:n riesa ja Katalonia. Kreikka on ikuinen riippa. Ei muuta kuin takaisin itsenäiseksi. Se olisi riemun päivä. Aletaan vaatimaan Suomen eroa kunnolla. Kiinan kauppa kasvaa koko ajan. Venäjä vetäisi kymmenen kertaa enemmän mitä sinne viedään. Saksalaiset autot kallistuisivat 10% tullin takia. Aika pieni juttu. Ei muuta kun hihat heilumaan ja erovaatimukset päättäjien tietoon.

    • Maksaja

      Unionista on ollut suomalaisille pelkästään hyötyä. Vain kouluttamattomaton ja tuottamaton väestönosa ei sitä tajua.

      • OTAPOSKEEN

        "kouluttamattomaton", no just niin urpo. Käy koulu loppuun niin voit sitten valvoa näin myöhään.


    • grfgfrgtbgt

      Niinistö alkaa olla aika hermostunut jo. Punakin alkaa näkyä poskilla.

    • AntiEu

      Se on eri asia jos EU:sta on ollut tähän saakka hyötyä. Enää ei ole. Sen takia Britanniakin erosi kun sille ei ollut siitä enää mitään hyötyä. Miksi me roikumme jossain mistä on vain haittaa. Korkean sään aikana olisi erottava. Me pärjäämme yksin niin kuin pärjää Norjakin.

      • Eipä.vouhoteta

        Tuttuja ja sukuakin asuu britanniassa ja oli käymässä kotimaassa.
        Kertoivat että tavallinen kansa katuu eu-eroa ja eivät enää haluaiskaan erota. Täystotta. Joten älkää vaahdotko erosta ei kannata ,menee vielä huonompaan. Varsinkin tällänen kärpäsenpaskan kokonen kansa yksin jää heikoille kaikilla mittareilla. Meillä ei ole mitään erityistä millä pärjäsi yksin ja populaa vain ripaus 5 miljoonaa.


    • uguyuyuu

      Väyrynen on sittenkin oikeassa. Niinistön on turha kiemurrella.
      Jos ja kun tulee toinen kierros Huhtasaari ja Väyrynen pistävät kovat piippuun.
      Haavistosta siihen ei ole luonteensa takia, sovittelee liikaa Niinistön kanssa, eikä tajua, ett nyt tapellaan pressan paikasta., saa vain vähemmistöt liikkeelle vaikka ei puhuisi mitään.

      • Itte.väykkä.vei

        Väyry vei ihan itse suomen eu:n. Suotta vikisee nyt.


    • LapsKöyhänSuomen

      Eikös se olis mukavaa itsenäistyä. Saatais oma raha ja omat rajat joita vois kontrolloida miten itse haluaa. Miksi meidän täytyy roikkua Eu:ssa. Ei jenkit ainakaan painosta meitä siellä olemaan ja Venäjä olisi enemmän kuin mielissään. Sanoit että kouluttamattomat ja työttömät ja eläkeläiset ei sitä tajua kuinka hieno asia EU on. (sanotaan ei hyödy mitään EU:sta)
      Elintasoa mitataan sillä kuinka hyvin koko kansalla menee. Emme kai palaa takaisin kansalaissotaan. Suomen kansa on hiljaa pitkään, mutta sitten kun pinna palaa, niin alkaa tapahtumaan. Porvarin olis hyvä muistaa se ja suurin osa porvareista tajuaakin sen. Tällaisesta eriarvoistamisesta täytyy loppua. Pikkuhiljaa eduista syödään euro sieltä euro täältä. Täytyy muistaa että köyhtyminen on pitkä prosessi. Kyllä luulis normaalilla järjellä varustettu ihminen, kun on noin koulujakin käynyt tajuavan sen. Suomi elää nousukautta nyt, mutta ne jotka syrjäytettiin laman aikana eivät pääse enää siihen mukaan ja pienellä eläkkeellä elävät putoavat myös pois kyydistä.
      EU on antanut huomautuksia Suomen huonosta sosiaalihuollosta. Maailmasta ei saa tulla liian kova. Teille noin ajatteleville pitäis näyttää ja muistuttaa 100 sitten tapahtumat päivittäin tunnin välein että paksuun kalloonne menisi että kansan köyhdyttämisestä ei hyödy kukaan. Kansa kapinoi silloin kun ruoka alkoi loppumaan. Ne jolla sitä oli alkoivat panttaamaan sitä ja nostamaan hintoja. Eikö suomalainen nuuka ja ahne luonne muutu koskaan ja sitten kun nuo saman henkiset lyöttäytyvät samojen (Kokoomus,RKP,,Kristilliset, Sipilän keskusta ja oikeisto demarit ja osa vihreistä ja Siniset) puolueiden siipien alle niin sen vittunaamaisuuden näkee heistä jo kaukaa kun nuo liikkuvat yleisillä paikoilla.
      Ne on pieniä tekoja jotka ajavat ihmisiä köyhyyteen syvemmälle ja syvemmälle. En taida kohta tietää kuitenkaan tuosta itsenäistymisestä, jos tänne tulisi samanlainen Lapuan liike mikä oli silloin aikoinaan. Eurooppa saattaa pitää heidät kurissa kuitenkin etteivät kehtaa liikoja rehennellä.
      https://www.youtube.com/watch?v=LM5aITVV9B0 Valkoinen terrori tappoi murhina ja nälkään vankileireilla tuhansia maamiehiänsä. Suomalainen on maailman kylmin ihminen.

    • cghfnvn
    • AntiEu

      Nettomaksaja Britannian lähtö jättää EU:n budjettiin tuoreimman arvion mukaan 12–15 miljardin euron vuotuisen aukon. Budjetista vastaavan komissaarin Günther Oettingerin mukaan komissio olisi esittämässä, että puuttuva summa katetaan puoliksi leikkauksilla ja puoliksi uudella rahalla.

      Leikkauksia lisää. Mistä te leikkaatte kun kansalla ei ole kohta mista antaa leikata. Miksei rikkaita verottamalla kerätä rahaa. Onko tuo uusi raha sitä, että maat ottavat lisää lainaa. Eurooppa ei tule saamaan mistään tuollaista nettomaksajaa tilalle mitä Britannia oli. Norja ja Sveitsi ei liity nettomaksajaksi Eu:hun sillä mitä ne hyötyisi asiasta. Eikä heiltä niin paljoa voisi ottaa kun väestöllisesti ovat niin pieniä. Ukraina ja Turkki. Tervetuloa vaan Europpaan. Tehän tulette luonnollisesti nettomaksajina tänne vai mitä.
      Mitäs sitten kun joku Itävalta tai Ruotsi jää pois Eu:sta. Sitä Eu ei tulisi kestämään. Ei ainakaan Ruotsin eroa. Suomen eron se vielä ehkä kestäisi. Ei tuossa EU:ssa ole tosiaankaan enää mitään järkeä. Ei ainakaan Suomen osalta.
      Sen ymmärtää että rekkaliikenteen rajatarkastukset olisivat liikenteen sujumisen kannalta haitallista. Mutta kyllä sekin nykyaikana voitaisiin järjestää aika sujuvaksi määrätyillä toimilla. Kontrolloidaanhan Saksassa jo muutenkin rekkojen liikkumista siltoihin sijotetuin kameroin. Rekoilla kun on tiemaksut mitkä tulee maksaa ennakkoon tietokoneella.

      Onkohan nuo äänestystulokset eri maissa laskettu väärin, kun EU vastustajat eivät kuitenkaan voita.. Kuka niitä kontrolloi että äänet menevät oikein. Entä Suomessa. Kai meillä on myös joku manuaalinen laskenta menetelmä käytössä. Jos vain kaikki syötetään tietokoneelle niin ei se olisi temmpu eikä mikään ohjelmoida se antamaan ulos sellainen tulos mitä jokin taho haluaisi.
      Eu sai rauhan nobel palkinnon. Kohta sen terrorismin vastainen armeija käy Katalonian ihmisten kimppuun. Rauhanomaisesti tietenkin. Kyynelkaasua ja kumiluoteja. Mutta tuo on vain sitä näkyvää kimppuun käymistä. Näkymätön osa siitä käydään salakuuntelemalla ja seuraamalla ihmisiä salaa nykyaikaisilla vakoilulaitteilla. Siviilitiedustelemalla hienosti sanottuna.
      Maailma on mennyt tähän. Suomeen hommataan kovaa vauhtia samaa oikeutta seurata ihmisiä salaa kun meillä oli se puukottaja josta ei mitään tullut kun vieläkin tuo viettää kissanpäiviä tuomitsemattomana vankimielisairaalassa. Isis järjestöä ei enää ole vaan nykyään puhutaan jengeistä. Suomeen jo aletaan odottamaan jengien rantautumista samoilla formaatilla kuin Ruotsissa. Onneks joku hoksas alkaa tutkia tuota ilmiötä ajoissa. Niissä pätee samat säännöt kuin terrorismissakin eli niilläkin on omat jatkumonsa.
      Se voi olla että jengit tuovat siviilitiedustelulain läpiviemisen Suomen eduskunnassa. Sitten meitä kaikkia voidaan valvoa ilman oikeusistuimen lupaa. Nöin se menee. Rikollisuus tuodaan maahan jotta voidaan valvoa ihmisiä. Ensin sallitaan heidän muodostaa solunsa ja sitten vasta niitä aletaan valvomaan. Sekin on aika kallista ylläpitää moista valvontaa. Mistä rahat siihenkin revitään ja kun sekin kuitenkin on vain Supon ja median herroille räätälöity jonkinlainen harrastus kun saavat leikkiä rosvoa ja poliisia.
      Nykyaika tule kalliiksi kun täytyy mennä muiden perässä. EU maksaa ja me maksamme EU:lle. Median roolia nyky-yhteiskunnassa ei ole vielä oikein tutkittu. Paljonko sillä on valtaa ja mitä kaikkea pahaa se saa aikakaseksi.

      • Näin.se.menee

        Kiitoksia. Olipa kerrankin hyvä kirjoitus.


      • puoletjapuolet

        Puoliksi leikkauksilla tarkoittaa, että EU leikkaa budjetistaan puolet Englannin maksuosuudesta.


    • Niinistöllä_on

      dementia joka aiheuttaa sen ettei Niinistö aina muista mitä mieltä on ollut edellisessä haastattelussa tai mitä mieltä neuvonantajat käskivät olemaan. http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801222200685969_pi.shtml
      Ei jatkoon presidenttinä vaan terkkarin kautta lääkitys kohdalleen ja sitten vanhainkotiin.

    • Pakko.sitä.pakko.tätä

      Jos EU olisi hyvä liitto siitä eroamisenkin pitäisi olla helppo homma. Komissio vain toteaisi että jos ei kiinnosta niin ei ole pakko olla. Yhteistyö jatkukoon silti. Mutta ei. Tästähän on tehty ero vi***maisemmaksi kun uskonlahkosta lähtö. Helvetinmoinen vaino ja uhkailu alkaa ja kaiken päälle muka jostain hyötymisestä järkyt rahalliset korvaukset.
      Ihan perse liitto varsinkin jos emuun on vielä erehtynyt.
      Järjettömiä päätöksiä mm pakolaisten pakko siirrot.

      • Huippu.diili

        Kulissiliitto ilman mahdollisuutta eroon. Riitelet ja maksat kiltisti "elatusmaksuja" loppu ikäsi.


    • lopeta-valehtelu

      missä Niinistö niin on sanonut? Missä Niinistö on vaittänyt että Suomen pitäisi erota EU.sta?
      Voitko laittaa linkkiä

      Lopeta valehtelu

    • finnish.not.for.sale

      tuloerotkin varmaan tasattava kohta. old fart saulin mielestä.. kelkkasa kääntyilee nyt , kuin tuuliviiri kansalaisten enemmistön mielipiteiden mukaan. teot toisia vaalien jälkeen . eu raippa taas viuhuu kansalaisen selkänahassa.. äänestä 5 ja sotiemme veteraanitkin kiittää.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe