Aktiivimalli ja Niinistö

sätkyukko

Lehdestä luin, ettei olisi voinut asialle tehdä mitään, kun lopputulos olisi ollut, että joko pääministeri tai presidentti olisi ollut polvillaan! Tässä onkin se asian ydin, jos olisi halunnut olisi voinut olla allekirjoittamatta aktiivimallia ja asia olisi saanut saman julkisuuden ilman toimeenpanoa ja varmasti olisi hallitus joutunut miettimään asiaa tarkemmin, vaikka lopputulos olisi mikä, niin kyllä koko kansan presidentin pitää olla myös valmis menemään polvilleen kansan puolesta! Toimi vain kuten kabinetista määrätään..

21

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aina-se-valehtelee

      Suurin ja kaiken tuhon aiheuttava ongelma Suomessa on siinä kun kansa uskoo mitä tahansa, mitä Kokoomusrosvot keksivät omia ja veronkiertosijoittajien etuja ajaessaan.

      • ehkä.olisin.en.olisi

        Mihin asiaan on saatu Saulilta rehellinen, OMA mielipide tai toiminta, ymmärtäisinkö ymmärtää asia oliSI toisin????


      • SyrjiväVihapuhe

        Kokoomuspresidentti Sauli Niinistö kannattaa Altiivimallia, onhan hän osallistunut "elämäntapatyöttömien" jahtaamiseen mediassa moneen otteeseen. Kun et saa töitä kun työttömiä on kymmenen kertaa enemmän kuin vapaita työpaikkoja olet porvareista elämäntapatyötön, laiska ja saamaton. Kokoomuksen Apartheid-Suomi on armoton työttömille.


      • Rautarovvv

        Presidentti Niinistö hyökkäsi Halla-ahoa vastaan epäoikeudenmukaisesti, kun oli väärästä puoleesta ja on isänmaallinen. Sauli Niinistö ei ole koko kansan puolustaja, vaan EU:n käskyläinen, siksi hän kurittaa littovaltion vastustajajia hyökkällä heitä vastaan.
        Laura Huhtasaari on saanut kokea sen, ja nähdä mihin asti kokoomuksen edustajan valta yltää....

        Kansa ei ole niin pääosin niin tyhmää, kuin Niinistö luulee.

        Kansa muistaa Lauran vääryyden vaalipäivänä.


      • 787800700
        SyrjiväVihapuhe kirjoitti:

        Kokoomuspresidentti Sauli Niinistö kannattaa Altiivimallia, onhan hän osallistunut "elämäntapatyöttömien" jahtaamiseen mediassa moneen otteeseen. Kun et saa töitä kun työttömiä on kymmenen kertaa enemmän kuin vapaita työpaikkoja olet porvareista elämäntapatyötön, laiska ja saamaton. Kokoomuksen Apartheid-Suomi on armoton työttömille.

        niinistö siunasi myös:
        -NATON
        -SOTEN
        -EURO-harhautuksen
        -EU-liittovaltion 2025
        -jne....
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15149012/eu-liittovaltiomies-niinisto-sotii-suomea-vastaan
        Väyrynen vs Niinistö vertailussa:
        - Väyrynen ei kannata Natoa.
        - Väyrynen ei kannata eutanasiaa.
        - Väyrynen kannattaa markkaa ja mielellään ulos EU:sta.
        - Väyrynen ei kannata sukupuolineutraalia avioliittoja ja homojuttuja.
        - Väyrysellä on ikäisensä vaimo, hieman vanhempi.
        - Väyrynen ei pidä hyvänä holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa.
        - Väyrysen asialistalla on myöskin köyhät ja pienituloiset.
        - Väyrysen koulutodistus lukiossa 9,29
        ( http://www.iltalehti.fi/uutiset/201112070194743_uu.shtml)

        - Niinistö meni viimeksi presidentiksi valittua Nato-kokoukseen, siis kannattaa Natoa, vaikka yrittääkin siitä hissukseen puhua kalastaen ei Nato-mielisten ääniä.
        - Niinistö kannattaa eutanasiaa eli armomurhaa.
        - Niinistö kannattaa suuria tuloeroja
        - Niinistöllä jotain 30 vuotta nuorempi vaimoa.
        - Niinistön koulutodistuksen arvosana lukiossa 6,5.
        - Niinistö kannattaa EU-liittovaltiota 2025
        - Niinistö kannattaa SOTE-bisnesfirmoja
        - Niinistö vei Suomea eurojäsenyys-kriisiin ilman kansanäänestystä- mahdollisesti perustuslain vastaisesti
        - Niinistö teki myös Venäjänkaupan-pakotteet, jotka on Suomen viennille ja taloudelle tuhoisat (yli puolet Suomenviennistä Venäjälle)=talouslama
        - Niinistö on tuki nykyiselle Sipilä-hallitukselle
        - Niinistö haluaa aktiivimallia työttömille eli sitä, että vaikkapa 500 euroa kuussa saavalta työttömältä leikataan tukea, jos ei saa työtä."
        HALUATKO LIITTOVALTIO-PRESSA SAULIN vai SUOMEN PRESIDENTIN kansanehdokas PAAVO VÄYRYSEN?
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15141490/vayrynen-vs-niinisto

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15152561/paavo-vayrynen-rehellisin-ja-tietava-presitentti
        Paavo on aina ollut vähävaraisten ihmisten puolustaja, katsokaas kuinka nuori TV-toimittaja Paavo kantaa huolta pienipakkaisista YLen arkistossa
        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/08/22/nuori-toimittaja-paavo-vayrynen

        Kyllä vasemmiston nyt pitäisi nyt jo ymmärtää ettei Niinistön kannattamia suuria tuloeroja kannata työväestön puolustaa. Niinistö vastaa vaalikoneessa että on vain hyvä että on suuret tuloerot. Paavo vastaa että tuloerot aivan liian suuret.
        Paavon taakse kannattaisi nyt vasemmistolaisten ryhmittyä, jotta saadaan tuo bisnesmaailman suuresti tukema Niinistö pois viralta

        Todellakin juuri noin,Paavoa pitää nyt kaikkien järkevien äänestää,kai meitä vähävaraisia on tässä maassa.

        pahuuden voimat vallallaan- epäkristillinen EU-liittovaltio-pressa jota media ajaa uudelleen valtaan- ja törkeästi väyrynen lähes sensuurissa- ja melkein jopa haukuttuna mediassa.

        Tämä ei ole tasapuolista vaalikampanjaa- jota median tulisi suorittaa.

        kyse on vaaleihin vaikuttamisesta Brysselin politiikan ja ohjeiden mukaan?

        epäkristillinen demariehdokkaan komentti- PANKKIEN puolesta- kun pankit luovat lliittovaltio-neukkulaa- ja lähes fasistinen Haaviston loppukommentti hakkariasta vastaan- herätti suosionosoitukset studiossa.- lähes vihapuhetta?

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15138557/vayrynen-kertoo-tosiasioita-sauli-niinistosta

        "Valtiovarainministerinä ja presidenttinä Sauli Niinistö on siis todellisuudessa saanut aikaan valtion taloudellisen katastrofin, jonka korjaamiseen menee vuosikymmeniä, jos siitä edes toivutaan. Hän on tieten tahtoen tukenut kaikkia hankkeita ja sopimuksia, joilla Suomen valtiollista suvereniteettia on vähennetty tai joilla se on jopa mitätöity. Nato Isäntämaa -sopimuksesta se käy selväksi jokaiselle. Karmeinta tuossa Sauli Niinistön suopealla toiminnalla aikaansaadussa asiakirjassa on se, ettei siinä mainita Suomen turvallisuutta kertaakaan.

        Nämä ovat presidentti Sauli Niinistön todelliset saavutukset politiikassa. Parinkymmenen vuoden ajan hän ollut yksi keskeisistä poliittisistä toimijoista, joiden toiminnan seurauksena Suomi menetti taloudellisen, poliittisen ja sotilaallisen itsenäisyytensä, lyhyesti sanottuna valtiollisen itsenäisyytensä.
        ...
        Niinistön suuriin saavutuksiin kuuluu myös Nato Isäntämaa -sopimus, jolla koko suomalainen yhteiskunta annettiin ulkomaalaisen sotilasmahdin komennon alaiseksi. Jokainen, joka lukee tuon sopimuksen ja ne Nato-asiakirjat, joihin siinä viitataan, ymmärtää, että tuo sopimus on kaikkien asetusten ja lakien vastainen asiakirja, jolla Suomi alistettiin ulkomaalaisille sotilaille. Se on myös rikoslain ja perustuslain vastainen, ja presidentti Sauli Niinistön olisi pitänyt lakiin kirjattujen velvollisuuksiensa perusteella ja puolustusvoimien ylipäällikkönä tehdä kaikkensa sopimuksen estääkseen. Presidentti Niinistö teki täysin päinvastoin. Sopimus tehtiin hänen valvovan katseensa alla."
        http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/01/sauli-niinisto-katastrofipresidentti.html

        Muistakaa että ennuste- gallup on ihan eri asia kuin vaalitulos- esim. YLEn käöyttämä valigallup on mahdollisesti kokoomus-omisteinen- ja ennusti esim persuille tappiota vaikka


    • yleverohukkaan

      Piti vielä oikein tutkia eli antaa Yleverovaroja Taloustutkimukselle, että tuloeliitti kannattaa työttömien kyykyttämistä ja työttömät eivät. Liiton miesten halu kyykyttää pienituloisia ja etenkin työttömiä tiedetään tutkimattakin.

    • VotePaavo

      Presidentti voisi olla myös kansan turvallisuuden puolella ja sanoa että rajatarkastukset (Passinvilautus) olisi poikkeustilanteissa mahdollista eikä tuo vaalirahan ottaminen kaikenmaailman porhoilta tunnu 100% oikealta

      • kaikki_käy

        Kyllä kuule rahhaa tarttee, kun on tulossa tuota jälkikasvuakin, köyhälle kelpaa kaikki


    • viimeksisi
    • punasarviitekö

      Kuka piru täällä oikein päättää, kun presidentti ja eduskuntakaan eivät mahda mitään lisääntyvälle köyhyydelle, vaikka joka vaalien alla luvataan, että ketään ei pudoteta reestä?

    • vaatiilakimuutoksen

      Jos meille kannattaa äänestää presidentti, joka ei vahvista eduskunnan lakeja sekä määräilee kaikenlaisia uusia määräyksiä mielensä mukaan, niin silloin olemme kuin Amerikassa. Joskin siellä pressalla on vähän enemmän valtaa vaikka hän on myös riippuvainen politiikoista, varsinkin oman puolueen eikä sentään voi sooloilla miten sattuu.

      Mutta sitä ennen Suomen laki pitää muuttaa vastaamaan presidentin toimia ja tehdä eduskunnasta ja hallituksesta vain kumileimasin pressan mieltymyksille. Näihin vaaleihin se ei enää ennätä. Nyt mennään sillä, että pressa johtaa hieman ulko-ja turvallisuuspolitiikkaa ja jättää muut asiat eduskunnan päätettäväksi.

    • puoluetuetpois

      Mitä hemmetin järkeä on kiertää pitkin kyliä valehtelemassa? Vaalivaleet voi vallan mainiosti lasketella verovaroilla ylläpidetyssä julkisen palvelun Ylessä ja lahjoittaa muut valehteluun suunnatut rahat köyhille. Suomessa ei ole enää, jos on ikinä ollutkaan, yhtään inhimillistä päättäjää.

      • Ulllatus

        Ihan turha koko presidentti
        Voisi vuokrapalvelusta palkata jonkun puhumaan potaskaa kansalle.


    • näinnähty

      Suomessa on kaikki rikkaita kun äänestävät Niinistöä. Ei hän köyhien asiaa aja, herätys ihmiset ajatelkaa kelle äänenne annatte.

    • oppiaikakaikkin

      Tuo on yhtä tuottavaa palkata armeija juoksuttamaan ihmisiä kuin valonkanto tupaan Hölmölässä , koulutuksen ja oppimisen uratie nuorille ihan eri juttu , kokkareet haluaa köyhät pois asutuskeskuksista maalle suota kuokkimaan.

      • Näin_on_eikä_

        kokkareille riitä vaikka köyhät olisivat kotona asutuskeskuksessa ympäri vuorokaudet vaan jo tieto siitä että niitä edes on samassa kunnassa aiheuttaa kokkareille oireita.


    • reilu.gotler.meininki

      Maailma on menossa kohti kokoomuslaista unelmaa. Tätähän se sotekin valinnanvapauksineen tarkoittaa suomalaisille. Verorahojen siirtoja yksityisten taskuihin.

      https://www.hs.fi/talous/art-2000005534155.html

      "Maailman väestön rikkain prosentti sai viime vuonna luodusta vauraudesta 82 prosenttia, maailman väestön köyhemmälle puoliskolle ei kertynyt mitään."

    • Porvarimatutus

      Nyt EU-maat palauttavat tuhansia pakolaisia Suomeen, jotka ilmoittautuvat Suomeen 2015 matuinvaasiossa, jossa kokoomuksen sisäministeri Orpo, kepun pääministeri Sipilä ja kokoomuspresidentti Niinistö aukaisivat rajat kenen tahansa tulla maahan ilman maahantuloasiakirjapapereita. Ruotsi, Tanska, Saksa ja Itävalta sentään pyysivät väliaikaista rajatarkastuslupaa EU:lta moneen otteeseen. Kaiken lisäksi Suomen tulli olisi voinut estää asylum-vonkaajien maahanpääsyn, koska he olivat jo Ruotsissa joka on turvallinen Dublinmaa. Rajavartijat olisivat voineet pyytää heitä kääntymään ja ilmoittautumaan oleskelumaansa Ruotsin viranomaisille turvapaikanhakijoina. Näin tekivät mm. Tsekki, Unkari, Itävalta jne.
      Mutta kun Kokoomuksen Orpo, Niinistö ym. sekä kepun Sipilä jne. eli porvarihallitus- ja pressa halusivat nimenomaan Suomeen verovaroin pyöritettävää pakolaisbisnestä eturyhmilleen sekä matuhalpatyömarkkinoita joilla tuhota Suomen järjestäytyneet tes-työmarkkinat ja palkkaus, niin keinolla millä hyvänsä maahan piti saada kymmeniä tuhansia matuja Lähi-Idästä ja Afrikasta.

      Tuhansia turvapaikanhakijoita halutaan palauttaa Suomeen muista EU-maista
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005534004.html

      • sääntöjen.mukaan

        Nuohan ovat vain pelkästään niitä pääministeri Sipilän pettämiksi joutuneita turvapaikanhakijoita, joille pääministeri lupasi hulppean lukaalinsa vapaaseen käyttöön.

        Kepu-pohjainen ongelma siis kaikin puolin, eikä liity millään tavalla presidentti Niinistöön.

        Dublinin sopimuksen säännöt menevät taas niin, että turvapaikka käsitellään siinä maassa, jossa hakemus on jätetty. Tällä jaetaan turvapaikanhakijoista aiheutuvaa taakkaa EU:n sisällä. Muutenhan kaikki turvapaikkahakemukset pitäisi käsitellä käytännössä Kreikassa ja Italilassa, jos käsittelyt tehtäisiin ensimmäisessä EU-maassa, johon pakolaiset ovat saapuneet. Siihen em. maiden resurssit eivät luonnollisestikaan riitä.

        Ja syykin miksi iso määrä turvapaikanhakijoita matkasi Suomeen saakka on tiedossa. Pääministeri Sipilän lupausta leppoisesta elämästä Suomessa markkinoitiin tehokkaasti lähtömaissa.


    • Jaaghkj
    • Ehdokkaista

      Haavisto ei olisi presidenttinä allekirjoittanut aktiivilakia tuollaisenaan, vaan olisi palauttanut sen uudelleen käsiteltäväksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2762
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      93
      2069
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      883
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe