aina yksin

voihoijoi

terve oon 22v nuori mies ja aika yksinäinen. päivät vietän yleensä kotona siivoten turhia pölyjä ja polttaen kannabista, kuunellen musiikkia ja välillä telkkaria ja videopelejeä pelaan jos kiinnoosttaa.
en oo ollut 4v töissä. kavereita mulla on semmonen 5 suurinpiirtein mut videopelit ja päihteet kuuluu näidenkin kavereiden melkein jokapäiväiseen käyttöön. ovat sentään opiskelemassa. on tyttöystävää. moniamonia muita kavereita. mä oon nyt vaan tämmönen et tuppaudun monesti seuraan päihtelee yleensä viikonloppusin ja niihin ne tapaamiset jää.

töitä pitäisi ettiä. ei oo tarjottu muutakun oman alan mutta ei kiinnosta yhtään vaikka koulun kävin. tosi huono motivaatio mennä kyselemään paikoista töitä. sillonkun ei oo rahaa niinku ei nytkään olen masentunut kotona. ei kiinnosta kattoo elokuvia sarjoja. pelata mennä lenkille. kaupungille yksin ja vielä tyhjin taskun.

monta vuotta olen harrastanut tätä joka päivä kannabiksen polttamista että menee kaikki kelan rahat siihen. ja yksin yleensä kotona polttelen. tosi passivoivaa mut sillonkun sitä on niin ei pahemmin huolet haittaa. kovat huummeet mm. amfetamiini, ekstaasi jne oon jättänyt melkeinpä kokonaan pois. alkoholia käytän sillo tällön ja tupakan polton parin kuukauden tauon jälkeen aloitin pari päivää sitten uudestaan. tuntu että ihan sama vaikka eihän se oo..

pitäisi löytää joku harrastus ja sitä kautta omanllaisia kavereita ja mielellään semmosia jotka ei käyttäisi huumeita paitsi kannabis on ok jos ei koko ajan sen ympärrillä elämä pyöri ja pysyy hanskassa. tyttökaverin haluisin kovasti mutta entiiä oonko vielä ihan valmis vielä semmoseen mutta voisin ainakin yrittää. yritän olla ottamatta liian vakavasti tommosia jos tulee. ainakin musta tuntuu että musta sais hyvän, siistin, rauhallisen, ystävällisen toverin jos löytys mulle semmonen. en tosin käy melkein missään. elämä menee ohi. nytkin oottelen seuraavia tukia ja varmaan siitäkin kaikki menee kannabikseen eikä pikavippeihin joita mulla on jotain 4000e.

paha olo on jäännyt nuoruudesta kun eristäydyin 6lk aikoihin lähes kaikesta muusta paitsi omasta tietokoneesta. se oli kaikki mitä untu että tarviin mun elämä. pelit. youtube. netti. olin aivan koukussa niihin varmaan 3v. koulussa vaan kävin ja tein sen mitä piti tai ainakin jotenkin yritin. monet ihmiset yritti lähestyä mua mut olin vaan aina että ei oikeen kiinnoosta ja olin allapäisen näkönen. vanhempiin ja siskoihin vedin omasta tahosta välit poikki. en puhunu. kattonu silmiin. lähteny vaikka hawaijille parhaaseen hoteliin jos oisin päässy ja monta thaimaan matkaa perheeni kanssa jätin väliin kun en halunut olla heidän kanssaa. silloin ajattelin että en halua olla kuin he. vaikka ovat tosi reippaita kunnollisia hyvässä ja arvostetussa töissä käyviä ihmisiä. samoin siskot on tärkeät vaikka tuskin tunnen heitä paljoa yhtään. niinkuin vanhempia. eikä ne mua. huhhuh tulipa taas yks miloonas osa avaduttua tänne. kyselkää jotain tai mitä vaan muuta pliis kuin turhanpäiväsiä kysymyksiä. pitäs olla joku nainen potkimassa perseelle vaikka ennyt mikään laiska oo. vaan aika urheilullinen mutta tosi huono motivaatio lähteä tekemään mitään yksin.

4

655

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Autaauta

   Paras lääke masennukseen ja toivottomuuteen on toisten auttaminen. Sitä kautta saa välittämistä ja kiitollisuutta toisten taholta. Myöskin karmallisesti se vähentää taakkaasi. Joskus on parempi auttaa toisten tietämättä niin toinen ei tule riippuvaisesksi avustasi tai ala vaatimaan lisää, silloinkin kuitenkin karmallisesti tapahtuu niin että saat itsekin apua. Aina voi auttaa vaikka tietokoneella esittämällä mieltä kohentavia kommentteja, neuvoja tms.

   Olisi myös tärkeä löytää elämän tarkoitus. Jokainen meistä on tullut tänne elämäntarkoituksella varustettuna. Kun sen löytää, silloin yleensä alkaa kiinnostua sen toteuttamisesta.

   Ja vielä ihminen, ei ole pelkästään fyysinen ja psyykkinen vaan myöskin henkinen, joten se puolikin olisi huomioitava, tutkittava henkisiä asioita, harrastettava henkisiä juttuja tai ainakin mietittävä mikä on yleensäkin elämän tarkoitus.

  • draivia_elämään

   Sun pitäisi jotenkin löytää itsellesi draivia eli vetoa. Aloita päiväkirjan pitäminen. Mieluusti siis paperille kirjoitat. Siinä on voimaa. Hankit ison A4 konttorikirjan/muistikirjan. Kuulakynän + puuvärit. Jos sivullisen päivässä kirjoitat. Ideat ja tavoitteet ja kiitoksen aiheet. Ja rupea seurailemaan netissä motivaatio youtube juttuja. Englannin kieli petraantuu samalla.
   Tässä parit vinkiksi.
   https://www.youtube.com/user/ClarkDangerFitness/videos
   https://www.youtube.com/user/RafaelEliassen/videos

  • lähetärahaatästävinkistä

   mene thaimaahan töihin. sinne kelpuutetaan helpolla.. täysjärkiset eivät mene ja tyttöystävä löytyy varmasti

  • kassenaamari

   lopeta tupruttaminen, sitten kun pää selviää etsi töitä, siitä se lähtee..

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   25
   3484
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   3151
  3. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   24
   2791
  4. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   2258
  5. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1897
  6. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   298
   1842
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   127
   1368
  8. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   67
   1054
  9. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   64
   1000
  10. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   85
   887
  Aihe