Olemme tehneet kotiviiniä useasti ja olemme onnistuneet noudattamaan ohjeita, mutta tällä kertaa lisäsimme vahingossa E6 Piihapon ensimmäisenä, kun luulimme, että se oli E1 Entsyymi. Unohdimme myös lisätä Sitruunahapon, mikä olisi pitänyt lisätä myös ensimmäisenä marjojen ja sokerin kanssa. Lisäsimme Sitruunahapon 2 viikon käymisen jälkeen, eli samaan aikaan kun lisäsimme E5 Käymisen pysäyttäjän.
Viini on siinä vaiheessa, että huomenna pitäisi lisätä E6 Piihappo ja E7 Kitosaani, mutta Piihapon me jo lisäsimmekin. Maistoin viiniä ihan vähäisen ja se maistuu lattealta, eikä siinä maistu sokeri juuri ollenkaan. Viinin pitäisi käydä ohjeiden mukaan vielä viikon, kun olemme lisänneet E7 Kitosaanin.
Mietimme, että onko viini juomakelpoista viikon kuluttua, vai onko järkevintä kaataa se viemäristä alas jo nyt?
Onko kotiviinimme juomakelvotonta?
hupsista123
1
914
Vastaukset
- omistajutuista
Kun itse tekee juomia, niin aina kannattaisi jokaisesta tehdystä erästä jättää yksi pullo talteen ja kirjoittaa miten tehty, päivämäärä jne.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta653335Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433137- 432518
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1172518- 311943
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271840- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851455- 391320
- 821179