Pirkanmaan portti

Onko kellään tietoa, mitä firmoja on tulossa jutikkalaan sinne Pirkanmaan portin alueelle.
Ilmoita


10 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Olisko ikea?
Ilmoita
Huttusen Osto-ja Myyntiliike.
1 VASTAUS:
Vieno Huttusen ja Kyrön arvan tulo jo melkein selvää.
+Lisää kommentti
Tietääkseni työvoimatoimisto
Ilmoita
Neste liikenneasema....
1 VASTAUS:
60 km/h, jota Saarioisten ruokarekat eivät noudata. Maksalaatikolla vaikea maksaa kunnon rahtitiliä, kun pakko piiskata rekat ajamaan alueella 80-90 km/h.
+Lisää kommentti
Kovin on hiljasta sillä seudulla
1 VASTAUS:
Sinne tulee Valkeakosken ajatushautomo, hyvät ideat alueen kehittämiseen haudataan sinne ja peitetään töppäreen hiekalla.
+Lisää kommentti
On se hienoa kun naapurit hyödyntää ton moottoritien miljoonaliikenteen (Lempäälä ja Valkeakoski) kun akaassa on puskan takana vain talotehdas (?) ja tunnetusti vilkas abc.. Muut alueen palvelut lähinnä paikallisille tarkoitettu. Katsastus, autohuolto, rengasliike. Ei ne mitään Suurituottoisia ole kun se paikallisten isot palvelut mahdollistetaan juuri tuolla ulkopuolelta tulevalla liikenteellä. Akaata markkinoidaan naurettavasti hunajakaupunkina mutta siihen se sitten jääkin. Ymmärtäisin jos tuossa abc alueella olisi joku suomen tunnetuin hunajamyymälä mihin tulee porukkaa Kiinasta asti. No mutta hyvä kun joku uskaltaa yrittää. Miten kävi ideaparkin alueelle? Räjähti käsiin ja nyt on palvelua joka lähtöön. Toivottavasti Pirkanmaan portista tulee samanlainen menestys. Akaalaiset vie jatkossakin rahansa ulkopaikkakuntiin. Akaasta lähdet etsimään vaikka moottorisahaan sytytystulppaa niin mielummin ajelee tiiriöön ja käy samalla ruokakaupassa ja jäätelöllä kun käy nöyränä Akaalaisessa Reiskan sekatavarakaupassa kyselemässä löytyykö. Jos löytyy niin hintaa ei näy, myyjä katsoo kieroon kun et muuta osta, ja lopulta oikean tuotteen joutuu tilaamaan. Ajan siis muualle. Hyvä Valkeakoski..
1 VASTAUS:
Hunajapaikasta kannattaa ajaa suomen mansikkakeskukseen. Valkeakoski, Mansikkapaikka.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Pirkanmaan portti

Onko kellään tietoa, mitä firmoja on tulossa jutikkalaan sinne Pirkanmaan portin alueelle.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta