EU on lippua myöten harhautus

hyhhelevetti

Rehellisesti tehdyn EU-lipun pitäisi olla aatteen punainen ja symbolina koura, joka kahmii seteleitä. Vaikka toisaalta onhan se 'The Circle of Satan' symbolikin ihan todenperäinen. Mutta kyllä kommunistinen EUvostoliitto tarvitsee aatteen värisen lipun.

21

1715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Make12344

      onko "EUvostoliitto" sinusta kommunistinen, vaikka täällä (EU:ssa) on paljon yrittäjyyttä?

      • HalooPahvi

        Kiinassakin on paljon yrittäjyyttä!


      • kahmija.eu.eliitti

        kiinan eliitissä miljardöörejäkin, kuten eu.ssa


    • Ongelma on että jos pelkästään taustaväri olisi valittu punaiseksi, olisi käynyt liian selvästi ilmi EU:n todellinen tavoite, eli Euroopanlaajuinen sosialismi. Kuten tiedetään sosialismia symbolisoi punainen tausta ja keltainen tähti/tähtiä (katso esim. Kiinan lippu), ja EU lipussa on 12 keltaista tähteä, joten ihmiset olisi tajunnut että se on sosialismia, ja ei olisi mennyt mukaan EU:hun.

      Venezuela on myös sosialistinen maa, ja jos googletat Venezuelan lippua, siinä on käytetty samankaltaista symbolismia kuten EU:n lipussa, mutta siinä on vain puolikas ympyrä niitä tähtiä, mutta tausta on sininen kuten EU lipussa.

    • eikämikäänsharialippu

      - Meidän lippu on "golgatan kakkosneloset" rehellisyydestään maailman kuulu ,eikä siinä ole yhtään tähteä vaan kaksi kakkosnelosen pätkää.

    • HerääEurooppa

      EU on kulttuurimarxistinen ja paneurooppalainen projekti, jonka lopullinen tarkoitus on tuhota Euroopan maat, kansat, kulttuurit ja uskon.

      EU:n huippueliitti (mm. Merkel, Juncker, Rompuy) ovat saaneet kunniamitalin ns. paneurooppalaiselta liikkeeltä. Tuon liikeen päätävoite on sekakansoittaa Eurooppa massiivisilla väestönsiirroilla muista maanosista.

      Tavoitteena on "negridisoida" eli tummentaa Euroopan väestö "iranilaisväriseksi" sekakansaksi. Huomatkaa, kuinka oikein väripaletti on mokomilla ollut käytössä kuin Etelä-Afrikan aparteheid-hallinnossa aikoinaan!?

      Ensin EU helpotti tuota tavoitetta poistamalla sisärajat "työvoiman vapaan liikkumisen" varjolla. Sitten poistettiin käytänössä EU:n ulkorajat jättämällä ne täysin vartoimatta. Lopulta unionin mahtihenkilö Merkel kutusui valtavan mamutulvan Eurooppaan.

      Valta on jo nyt keskitetty epädemokraattisesti Euroopan kansojen ulottumattomiin Brysselin eliitille. Koko eurooppalainen sivilisaatio on tuhoutumassa!

      • merkeleiolekristitty

        Olet ymmärtänyt asian aivan oikein. Tosin yksi pieni virhe sattui. Merkel, Juncker ja Rompuy ovat vain sätkynukkeja, joita ohjataan taustalta. Tällaisia sätkynukkeja laitetaan seisomaan kansan eteen jotta viha ja raivo kohdistuisi näihin nukkeihin.

        Ne todelliset puppet masterit ovat syvällä kulisseissa.


      • hervannagangsteri

        Syvällä pankkimaailman uumenissa ei ole kristittyjä eikä niitä tartte.


      • merkeleiolekristitty kirjoitti:

        Olet ymmärtänyt asian aivan oikein. Tosin yksi pieni virhe sattui. Merkel, Juncker ja Rompuy ovat vain sätkynukkeja, joita ohjataan taustalta. Tällaisia sätkynukkeja laitetaan seisomaan kansan eteen jotta viha ja raivo kohdistuisi näihin nukkeihin.

        Ne todelliset puppet masterit ovat syvällä kulisseissa.

        "Ne todelliset puppet masterit ovat syvällä kulisseissa."

        Ja keitäs nämä sitten on? Varmaan osaat nimetä muutaman.


      • Ateistihumanisti

        "EU on kulttuurimarxistinen ja paneurooppalainen projekti, jonka lopullinen tarkoitus on tuhota Euroopan maat, kansat, kulttuurit ja uskon."

        EU:n ja sen edeltäjien, Hiili- ja teräsyhteisön ja EEC:n tarkoituksena oli lopettaa sodat Euroopassa. Se onnistui täydellisesti. Yli 70 vuoteen Euroopassa ei ole sodittu, jos ei lasketa itäblokin hajoamisesta alkanutta Jugoslavian hajoamissotaa. Se ei kuitenkaan ollut EU:n tai sen edeltäjien hallittavissa. Monet tänne kirjoittavista eivät ehkä olisi edes syntyneet, jos Euroopan ikiaikaista sodan jatkumoa ei olisi saatu päätökseen. Rauhalle ei voi laskea hintaa.Jokainen on varmasti yhtä mieltä siitä, että vanempien, veljien, sisarien, lapsien, serkkujen tai ystävien kuolema sodassa on menetys, jolle ei voi määritellä hintaa.

        EU on vahvin voima, joka pystyy säilyttämään eurooppalaiset kulttuurit ja kansat. EU:n ulkopuolella Suomi ja Baltian maat ajautuisivat nopeasti Venäjän karhun syleilyyn.

        "EU:n huippueliitti (mm. Merkel, Juncker, Rompuy) ovat saaneet kunniamitalin ns. paneurooppalaiselta liikkeeltä. Tuon liikeen päätävoite on sekakansoittaa Eurooppa massiivisilla väestönsiirroilla muista maanosista."

        Ja mitä väliä sillä on? Merkel ei ole enää edes Saksan kristillisdemokraattien eli CDU:n johdossa. Merkel ei johda Eurooppaa, vaan on yksi Euroopan neuvoston jäsenistä. Toki Saksalla on enemmän vaikutusvaltaa kuin Suomella, mutta hän on vain yksi EU:n jäsenvaltioiden johtajista.

        Herman Van Rompuy johti Euroopan neuvostoa vuoteen 2014 asti. Sen jälkeen Euroopan neuvoston puheenjohtajana on toiminut Donald Tusk, joka valittiin jatkokaudelle 2017. Jean-Claude Junckerin kausi pääkomissaarina on myös päättymässä. EU:n parlamenttivaalit järjestetään toukokuussa ja silloin myös komissio menee vaihtoon.

        "Tavoitteena on "negridisoida" eli tummentaa Euroopan väestö "iranilaisväriseksi" sekakansaksi. Huomatkaa, kuinka oikein väripaletti on mokomilla ollut käytössä kuin Etelä-Afrikan aparteheid-hallinnossa aikoinaan!?"

        Paskat! EU:n ja sen edeltäjien tarkoituksena oli turvata rauha, hyvinvointi, demokratia ja ihmisoikeudet. Niiltä osin EU on pärjännyt verrattoman hyvin millä tahansa mittarilla arvioiden. Kristillisen tutkimuslaitoksen mukaan pahimmissakin skenaarioissa islaminuskoisten määrä nousee Euroopassa vain 14 prosenttiin vuoteen 2050 mennessä.

        "Ensin EU helpotti tuota tavoitetta poistamalla sisärajat "työvoiman vapaan liikkumisen" varjolla. Sitten poistettiin käytänössä EU:n ulkorajat jättämällä ne täysin vartoimatta. Lopulta unionin mahtihenkilö Merkel kutusui valtavan mamutulvan Eurooppaan."

        Schengenin sopimuksen ovat allekirjoittaneet myös Islanti, Norja ja Sveitsi, jotka eivät edes kuulu Euroopan unioniin. Avointen rajojen tarkoituksena on ensisijaisesti tehostaa taloudellista toimintaa ja yhteistyötä. Pohjolan rajavalvonta poistui muistaakseni 1960-luvulla ja se on toiminut mallina EU:lle. Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan pääsit ilman rajamuodollisuuksia jo paljon ennen EU:ta. Nyt avoimet rajat ovat laajentuneet. EU ei päätä yksittäisten valtioiden pakolaispolitiikasta, mutta useimmat EU:n jäsenvaltiot ovat allekirjoittaneet YK:n ihmisoikeus- ja pakolaissopimukset, jotka velvoittavat niitä kuuluvat ne EU:hun tai eivät.

        "Valta on jo nyt keskitetty epädemokraattisesti Euroopan kansojen ulottumattomiin Brysselin eliitille. Koko eurooppalainen sivilisaatio on tuhoutumassa!"

        Vittu sä olet oikeasti tyhmä tai sitten valehtelet tarkoituksella. Toukokuussa järjestetään Euroopan parlamenttivaalit. Vaaleissa valitut liittyvät Europpan parlamentissa sisarpupuolueisiinsa, jotka ovat täysin verrattavissa Suomen puolueisiin, tai jättäytyvät sitoutumattomiksi. Komissio muodostetaan hieman samaan tapaan kuin Suomen hallitus. Jokaisesta maasta valtiaan yksi komissaariehdokas, jonka Euroopan demokraattisesti valituista johtajista eli Euroopan neuvosto hyväksyy tai hylkää. Euroopan neuvosto myös ehdottaa pääkomissaaria, mutta ehdotus hyväksytetään vieldä demokraattisesti valitussa parlamentissa. Jokaisen virkamiehen nimitykseen eurooppalaiset eivät vaikuta yhtään sen enemää kuin suomalaiset suomalaisten virkamiesten nimityksiin. Parlamentin jäsenet valitaan suorilla vaaleilla. Suomen pääministeriksi valikoituu Suomen suurimman puolueen puheenjohtaja, joka on Euroopan neuvostossa samanarvoinen jäsen kuin kaikki muutkin jäsenvaltioiden johtajat.
        Komissaarien valinta ei perustu kansalisten äänestykseen, mutta heistä päättää jokaisen valtion valtiojohto, demokraattisesti valittu Euroopan neuvosto ja parlamentti. He ovat korkeita virkamiehiä siinä missä vaikkapa Kelan tai Verohallituksen johtajat Suomessa. Ei heitäkään valitse kansa.

        Tietenkin päätäksentekoa pitää jossain määrin keskittää. Euroopassa se tapahtuu Strasburgissa ja Brysselissä. Suomessa se tapahtuu Helsingissä. Mitä siitä tulisi, jos päätökset ja neuvottelut käytäisiin etänä?


      • Eivälimerkkejä
        Liberaali kirjoitti:

        "Ne todelliset puppet masterit ovat syvällä kulisseissa."

        Ja keitäs nämä sitten on? Varmaan osaat nimetä muutaman.

        Maailman rikkaimmat suvut. Keksit varmaan itsekin muutaman nimen kun vaivaudut googlettamaan.

        Mm. yksi sukunimi alkaa R:llä ja toinen S:llä...

        Sanooko Council of 13 mitään? Kun tunnet tuon porukan niin tiedät kuka sinunkin asiasi päättää. Poliitikot on pelkkiä sätkynukkeja.

        Entäs onko Trilateral Commission tuttu?
        Council of foreign relations?
        Bilderberg?

        Mm. nuo kolme yllämainittua on tahoa on pelkkiä työkaluja joilla saadaan maailman rahaeliitin edustajat ja eri maiden päättäjät ja vaikutusvaltaiset tahot niin sanotusti saman katon alle. Miksi luulet että keskustelujen yksityiskohdat on salaisia? Suomestakin noissa meetingeissä on vieraillut usean eri puolueen poliitikkoja ja heidän lähipiiriään. Kaikki löytyy netistä.

        Eu on muuten myös todella tehokas työkalu. Sillä saadaan yhtäaikaa sekä maan varallisuus imuroitua pois että maa velkaantumaan pankeille ja vieläpä luovuttamaan oma päätösvaltansa vapaaehtoisesti pois. Liittovaltio, anyone?

        Ja kyllä, se autoilijoiden gps-sirukyttäys ideakin taitaa olla tuon porukan käsialaa. Selvitäpä huvikseen ketä suomalaisia tuohon bilderberg-kuvioon liittyy? Entä gps-paikannukseen? Alkaako nimet kuulostaa tutuilta? Osallistujalistat on julkista tietoa. Siellä on sekä vierailevia tähtiä että ns. vakituisia.


      • Eivälimerkkejä kirjoitti:

        Maailman rikkaimmat suvut. Keksit varmaan itsekin muutaman nimen kun vaivaudut googlettamaan.

        Mm. yksi sukunimi alkaa R:llä ja toinen S:llä...

        Sanooko Council of 13 mitään? Kun tunnet tuon porukan niin tiedät kuka sinunkin asiasi päättää. Poliitikot on pelkkiä sätkynukkeja.

        Entäs onko Trilateral Commission tuttu?
        Council of foreign relations?
        Bilderberg?

        Mm. nuo kolme yllämainittua on tahoa on pelkkiä työkaluja joilla saadaan maailman rahaeliitin edustajat ja eri maiden päättäjät ja vaikutusvaltaiset tahot niin sanotusti saman katon alle. Miksi luulet että keskustelujen yksityiskohdat on salaisia? Suomestakin noissa meetingeissä on vieraillut usean eri puolueen poliitikkoja ja heidän lähipiiriään. Kaikki löytyy netistä.

        Eu on muuten myös todella tehokas työkalu. Sillä saadaan yhtäaikaa sekä maan varallisuus imuroitua pois että maa velkaantumaan pankeille ja vieläpä luovuttamaan oma päätösvaltansa vapaaehtoisesti pois. Liittovaltio, anyone?

        Ja kyllä, se autoilijoiden gps-sirukyttäys ideakin taitaa olla tuon porukan käsialaa. Selvitäpä huvikseen ketä suomalaisia tuohon bilderberg-kuvioon liittyy? Entä gps-paikannukseen? Alkaako nimet kuulostaa tutuilta? Osallistujalistat on julkista tietoa. Siellä on sekä vierailevia tähtiä että ns. vakituisia.

        Kuka näitä lafkoja johtaa? Kerro nyt ilman mitään kiertelyjä.


    • annamunkaikkikestää

      EU ei ole kommunistinen, kuten ei ole Venäjä tai Pohjois-Koreakaan. Kaikkia näitä kolmea yhdistää yksi asia; kleptokratia.

    • työtäkö

      Merkeleiolekristitty
      Sinulta olisin kysynyt, että KEIDEN arvelet olevan Merkelin, Junckerin, Rompuy:n takapiruina? Olen samaa mieltä että heillä on kova pyrkimys tuhota Euroopan kansallisvaltiot ja valkoinen rotu. Globalisaation ja mamutuksen myötä se tulee tapahtumaankin. Kokoomus, kepu etunenässä luulevat voittavansa rahallisesti ja saavansa aina vaan nöyrempiä työläisiä, mutta tuhoutuvat siinä lopulta itsekin ja valtaa alkaa pitää ihan joku muu taho. KUKA?

    • Votenalle

      Äänestäkää Juha Sipilää!

    • voiteitähölmöjä

      Tämä euroopan "sekakansoitus" on ihan älytöntä puhetta. Ajatelkaa nyt yhdysvaltoja ? Yhdysvaltojahan on, niinsanottu, kansojen sulatusuuniksi. Sinne on muuttanut ympäri maailmaa tuhansia ihmisiä. On paljon eri rotuja, on Afrikasta, Lähi-idästä, Latinalaisesta Amerikasta ym, ym, ym, No onko sieltä valkoinenrotu kadonnut..? Kysyn vaan ? Mutta suomalainen on sellainen metsittynyt jörrikkä, kun se näkee jotain outoa... Esim. Afrikkalaisen, se heti on varma, että tää on suomalaisten loppu. Aikuistukaa.

      • Yhdysvallat on myös johtava talousmahti.

        Miten tuo on mahdollista?


    • voiteitähölmöjä

      Anteeksi, tarkoitin "sekakansoitus" että valkoinen rotu euroopassa ja Suomessa yritettäisiin muka lakkauttaa näillä maahanmuutoilla. Kyllä nämä eri rodut, niinkuin yhdysvalloissa kiteytyvät omiin ryhmiinsä.

    • EiHelvetti

      Tähtiympyrä on symboli, jossa tähdet muodostavat ympyräkuvion. Sitä käytetään vertauskuvana yhtenäisyydelle, tasapainolle ja yhteisöllisyydelle.

      Se on myös usein osana kristillisissä ikoneissa. Raamatussa kerrotaan naisesta, jolla oli "pään päällä seppeleenä kaksitoista tähteä.

      12 symboloi lukuna täydellisyyttä. Vuodessa on 12 kuukautta, Raamatussa 12 apostolia, taivaalla 12 tähtimerkkiä, Olympoksella 12 helleenistä Jumalaa,..

      Kun Euroopan lippu suunniteltiin vuonna 1953, tähtien määräksi harkittiin muitakin vaihtoehtoja, mutta 12 valittiin luvun symboliarvon vuoksi. Se ei viittaa maihin tai kansoihin, vaan yhtenäisyyteen ja tasapainoon.

      • 12tähteäislamMaria

        Eurooppa-Neuvoston rakennuksen ulkopuolella Brysselissä on veistos, missä nainen ratsastaa pedolla. Patsas on kreikkalaisen myytin esitys Euroopasta, jota Zeus ylijumala kantaa pois härän hahmossa. On merkittävää, että härällä on kuunsirpin muotoiset sarvet yhdistäen patsaan roomalaiskatolilaisuuteen (nainen) ja islamiin (kuunsirppi). (Ilmestyskirjan portto)

        Numerologiassa (pseudotiede) seitsemän on täydellisyyden luku. Tähtiympyrää käytetään myös islamissa. Roomalaiskatolisessa kirkossa Neitsyt Maria ("nainen, jolla oli pään ympärillä 12 tähteä") on symboli. Näin ollen islam ja roomalaiskatolisuus ovat saastoja Euroopassa. EU:n tavoitteena on uskontojen sekoittuminen ja ekumenian tavoitteena vapaamielisyys eli irtautuminen konservatiiveista arvoista.


      • katolisetharhat

        Ilm. 12:1 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.

        Ilm. 18:7 .. hän sanoo sydämessään: ‘Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä’.

        Katolisen kirkon yksi varhaisista harhaopeista oli ns. korvausteologia, jonka mukaan Kristuksen morsian vei Israelin osan Raamatun lupauksista. Näin he käsittivät Ilm. 12:1 kohdan tarkoittavan Maria-ikonia, vaikka sillä tarkoitetaan Israelia. Neitsyt Marian pään päälle on tästä syystä kuvattu kaksitoista tähteä patsaissa ja maalauksissa. Kuten havaitsimme, on Europa-mytologialla ja taivaan Äiti-opilla yhteinen babylonialainen alkukultti. Ei siis ole ihme, että Euroopan unionin lippuun valittiin juuri kaksitoista tähteä katolilaisesta ikonista.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe