Emmerdalen katsoja äänestykset v.2018

EDkatsojaÄänestykset

ED sarja voitti juuri NTA äänestyksen,voitti myös viime vuonna. Seuraava katsoja äänestys on nyt TRIC, Televisio ja Radioteollisuuden klubin äänestys pitkä lista auki 31.1 asti.
www.tric.org.uk/voting. Twitterissä #robron ja #emmerdale on linkkejä ko. äänestykseen.
Emmedalea koskevat kohdat ovat: 8 Paras saippua ja kohta 14 Paras Saippua näyttelijä jossa kohdassa on RYAN HAWLEY. Siinä on kolme muutakin ED ehdolla mutta huonompia,vähempi näkyvyys,merkitys viime aikoina. Miller ei ole ehdolla.
HUOM. Ruksatkaa vain yhtä näyttelijää tuossa 14 kohdassa. Ei muiden sarjojen näyttelijöitä.
Ja lopussa on vain SUBMIT painike. Ei kysytty nimeä ei sp. osoitetta. Saa kai äänestykseen osallistua Englannin ulkopuolelta en nähnyt mitään tietoa tästä? Ääneni ED ja Ryan Hawleylle ainakin hyväksyttiin.

59

850

  Vastaukset

  • Ei voi äänestää TRIC. Huom! Tuo aloituksessa mainittu Tv ja Radioalan äänestys TRIC ei ole avoinna yleisölle,ei katsojille se on vain alan ammatti ihmisille ja yrityksille. Eikä se ole merkittävä.
   Tämän aloituksen voisi poistaa kokonaan. Ihan turha.
   Sitten kun joku palkinto äänestys johon voidaan Suomestakin osallistua niin tehkää uusi aloitus.

  • Normaalisti vain äänestää, meni hyvin läpi.

   • Laitoitko ruksin joka kohtaan? Muuten ei äänestystä hyväksytä. Ja lopussa oli sähköpostin työosoite kohta. Ja kyllähän siinä tekstissä sanotaan selvästi että koskee industrya, ei ole yleinen. Näin linkin Twitterissä joku pv sitten ja vilkaisin txt, joka näytti silloin lyhyemmältä.?


   • enpäoikeintiedä kirjoitti:

    Laitoitko ruksin joka kohtaan? Muuten ei äänestystä hyväksytä. Ja lopussa oli sähköpostin työosoite kohta. Ja kyllähän siinä tekstissä sanotaan selvästi että koskee industrya, ei ole yleinen. Näin linkin Twitterissä joku pv sitten ja vilkaisin txt, joka näytti silloin lyhyemmältä.?

    Höpö höpö. Hyvin meni läpi. Ei pidä miettiä liian vaikeasti asioita.


  • TRIC Awards palkinnot jaetaan huomenna 13.3.2018.
   Ryan Hawley (Robert Sugden) on Soap Actor luokassa ehdolla palkinnon saajaksi vastaan Corrien (Phelan ja Bethany). Paras saippua sarja valitaan myös ja ED on tietysti ehdolla.
   Alan ammattilaiset valitsevat eivät ole paneeliin valittuja kuten BSAssa joiden valinnat ei mene aina nappiin esim. tulokas äänestys 2015 Hawlwyta syrjittiin nimeämällä joku mitätön hollyoakspoika.

  • TRIC Awards 2018 jaettiin tänään ja Ryan Hawley (Robert Sugden)voitti parhaan saippua näyttelijä palkinnon. Yhdistys on perustettu jo 1931. Muut palkinto gaalat tunnetaan paremmin.
   Emmerdale sarja voitti vuoden parhaan saippua palkinnon eli yht 2 kaikki mitä saippua sarjojen oli mahdollista saada. Päivällä lounasaikaan pideyssä juhlassa oli muutamia muita ED näyttelijöitä Hawleyn lisäksi hahmonimillä: Paddy joka tällä kertaa vastaanotti palkinnon, Eric, Faith,Bernice,Harriet ainakin. ITV päiväohjelma This Morning sai myös 2 palkintoa.
   Kaikki julkisuus ja palkinnot ovat näyttelijälle hyvästää edistää tunnettavuutta ja työn saantia.
   Hawleyhan voitti yleisö äänestyksessä Tv Choice palkinnon viime syksynä. Toivotaan lisää jatkossa.

   • Niin, kyllä Hawley on varmasti ihan hyvä saippuasarjanäyttelijä (ovat muuten kaikista aliarvostetuimpia näyttelijöiden keskuudessa).


   • Saippua ja jatkuvan sarjan näyttelijät tekevät pitkää päivää,vuorosanat pitää oppia nopeasti eikä paljon harjoitella. Kaikista ei ole tiiviiseen työtahtiin tai muuten eivät sovellu saippuaan kuten lapsinäyttelijänä aloittaneet ikuiset puiset amatöörit.
    Sarjaa kuvataan nykyisin ns blokeissa, joka antaa välillä vapaapäiviä enemmän. ED on useita hyviä näyttelijöitä kun vrt muihin jatkuviin sarjoihin. Hawley kuuluu tietysti ED parhaiten palkattuihin.
    Monivuotiset sopimukset antavat jatkuvan turvallisen toimeentulon. On paljon näyttelijöitä joiden täytyy käydä koko ajan hakemassa lyhytaikaisia pieniä rooleja. Epävarmaa elämää. Jotkut menestyvät 6-12 jakson draamasarjat antaa enemmän rahaa hetkellisesti.
    Ryan Hawleylla on hyvä yliopistotason näyttelijä koulutus Lontoossa yksi tunnetuista vanhoista opinahjoista ja sen käyneitä on useita tunnettuja menestyjiä ja kyvyt näkyy.
    Harva onnistuu luomaan uraa miljoonaluokan elokuvanäyttelijänä. Teatterissa taas toistetaan samoja lauseita illasta toiseen.
    Tuottaja Kate Oates alkoi uudistamaan ED sarjaa ja nykyinen I.McLeod jatkoi ja siitä menestyksen syyt ja palkinnot viime aikoina.


   • Sen takia itse sarja vain huonontunut kun pitää palkintoja jahdata..


   • ITV kanava ja ED on omainos rahoitteinen hyvät katsojaluvut ja palkinnot tuo rahaa sarjan tekoon. Tekotaiteellisia ja progandistisia ohjelmia tehdään verovaroilla törsäten ylläpidetyissä tv taloissa kuten Yle, BBC. Katsojalla voi olla myös vääriä odotuksia jos ei ymmärrä ohjelmatyyppien eroa.


  • Siinä olet oikeassa, ohjelmatyyppi on EM:ssa tosiaan muuttunut viimeisen 5 vuoden aikana.
   Jokaikisessä jaksossa on väkivaltaa.
   Ei osata enää ilmaista tunteita ilman toiseen ihmiseen kohdistuvia "fyysisiä tehosteita" ja jatkuvaa väkivaltapaskaa. Niin sairasta hommaa kuin olla ja voi tämä nykyinen "kehitys" ja "maailman muuttuminen".

   • HUOM...TV Choice Awards lyhyt lista on nyt auki ja äänestysaikaa on 6.7.2018 asti.
    Sama linkki toimii kuin edellisessä tekstissä.
    Sivulla 16 on Paras mies näyttelijä äänestys ja siinä luokassa on RYAN HAWLEY ehdolla ainoana Emmerdalesta.
    sivu 17 Charity on ehdolla naisnäyttelijä luokassa ja tulokas luokassa on 2 Ed näyttelijää.
    Niin ja ilmoitettuihin sähköposteihin ei tule kuittausta takaisin kuten BSA äänestyksessä..
    Hawley voitti tämän äänestyksen viime vuonna.


  • Vielä ehtii äänestämään Ryan Hawleyta. Olisi hienoa kun voittaisi toisen kerran peräkkäin Tv Choice Awardsin. Näpäytys BSA saaneelle Corrien Shephardille.

   • Ääni annettu! Ryanin lisäksi myös itse Emmerdalelle että uudelle tulokkaalle myös. Pääsy ainoana Emmerdalen miesnäyttelijänä lyhyelle listalle/finaaliin on toki hyvä saavutus jo itsessään, mutta olisihan voitto kahtena vuotena perätysten hieno juttu sekä hänelle että faneille.

    Äänestää voi vielä reilun vuorokauden ajan.


  • Ja nyt vuorossa Inside Soap Awards. Äänestys taas brittityyliin, ensin pitkä lista, jossa jokaisesta saippuasta (englannissahan 4 isoa saippuasarjaa, jostain kumman syystä skotlantilaisia tai walesinkielisiä saippuoita ( sellaisiakin nimittäin löytyy...) ei näissä kilpailuissa koskaan huomioida))
   muutama ehdokas joista karsitaan lyhyellle listalle eli finaaliin myöhemmin syksyllä. Äänestysaikaa aika pitkälle, eli syyskuun 10.pvään asti. Uutena elementtinä on vähän erikoinen "soap superstar" jossa pitää kirjoittaa oman suosikin nimi. Emmerdalelta paljon mielenkiintoisia ehdokkaita ja hienointa tietysti että Ryan Hawley Robertin roolista jälleen kerran ehdolla parhaaksi miesnäyttelijäksi.

   http://www.insidesoap.co.uk/vote-now-inside-soap-awards-2018/

   • HUOM...Älkää käyttäkö samaa sähköpostiosoitetta ja laitteen IP osoitetta kuin kerran.
    Jos äänestätte useita kertoja samalla ja samasta niin kaikki äänenne hylätään!
    Äänestin parhaaksi näyttelijäksi R. Hawleyta ja tietysti Robron Partnership ja muista eri luokissa vain mielestäni tärkeimpiä hahmoja : Liv, Lachlan, Gerry ja White kolariin liittyvät tapahtumat.


  • Tv Choice Awardsit jaetaan ensi maanantaina, mutta Inside Soap Awardseissa ehtii vielä äänestää omaa suosikkiaan muutaman päivän ajan.

  • TV Choice Awardsit jaettiin eilen myöhään illalla:

   Emma Atkins/Charity valittiin parhaaksi naisnäyttelijäksi.

   Samoin Emmerdalen Ned Porteous vuoden tulokkaaksi.

   Eastendersin Danny Dyer taas äänestettiin vuoden parhaaksi miesnäyttelijäksi. Vaikka itse Dyerin aidosta cocney-asenteesta tykkäänkin, mutta vähän epäilen että voitto ei tullut kokonaan hyvistä roolisuorituksista tv-sarjassa vaan siitä että Dyer on ollut viime aikoina hyvin brittien iltapäivälehtien lööpeissä. Kommentoinut Brexitiä ja entistä pääministeriä hyvinkin värikkäin sanakääntein, mutta ennenkaikkea sen takia että herran tytär Dany (kyllä vaan isä Danny nimesi tyttärensä Danyksi...) voitti ällistyttävän suositun Love Islandin ja ollut siitä lähtien median lemmikki. Tämä kaikki taisi sataa tällä kertaa Dyerin laariin ja näin ollen hän voitti eilen.

   Ja Coronation Street vei vuoden paras saippuasarjan tittelin.

   • Danny Dyer on oksettava, on aina ollut. Pitäisi antaa potkut heti. Ja tyttö samaa sukua, lutka.


  • Inside Soap Awards palkinnot jaetaan maanantaina 22.pvä.
   Lehden pääsivun kautta pääsee vielä äänestämään parasta saippuasarjaa, vaihtoehtoina Coronation Street, Hollyoaks, Eastenders ja Emmerdale. Äänestyksessä ei tarvitse ilmoittaa mitään nimimerkkejä tai yhteystietoja, pelkkä "vote"-napikan painaminen riittää.
   http://www.insidesoap.co.uk/

   National Television Awards kilpailun äänestys käynnistyi pari päivää sitten. Sarjoja/juontajia/tuomareita mitä äänestää on lukuisia kun kyseessä ei pelkkä saippuasarjojen gaala. Mutta tuollakin voi käy antamassa ääneen parhaalle saippu/serial drama-sarjalle (Emmedale kai tässä tapauksessa?) ja näyttelijälle serial drama performance-osiossa. Ehkokkaana Emmerdalesta mm. Ryan Hawley. Lisäksi voi äänestää parasta uutta näyttelijää. Äänestykseen vaaditaan nimi ja sähköposti.
   https://www.nationaltvawards.com/

   Äänestysaika päättyy 26.lokakuuta, mutta itse palkinnot jaetaan vasta ensi vuoden puolella 22.tammikuuta.

   • NTA sivustolla äänestysohjeissa sanotaan, että UK,Irlannin,kanaalisaarten ulkopuolisia IP osoitteista tulevia ääniä ei lasketa. Äänestän silti ja olen aikaisemminkin osallistunut näihin ED koskeviin äänestyksiin. En osaa venkoilla IP os kanssa.
    Harmi koska Robronilla on paljon seuraajia muissa maissa.


   • Hawleynäänestäjå kirjoitti:

    NTA sivustolla äänestysohjeissa sanotaan, että UK,Irlannin,kanaalisaarten ulkopuolisia IP osoitteista tulevia ääniä ei lasketa. Äänestän silti ja olen aikaisemminkin osallistunut näihin ED koskeviin äänestyksiin. En osaa venkoilla IP os kanssa.
    Harmi koska Robronilla on paljon seuraajia muissa maissa.

    En itsekään jaksa/osaa vaihtaa IP-soitetta näiden äänestysten takia mutta kun itse äänestysprosessi vie aikaa vain sen pari minuuttia, niin osallistun näihin silti aina. Jos kuitenkin sattumalta menisi läpi niin onpahan Ryan Hawley saanut yhden äänen lisää. Totta muuten, robronilla harvinaisen kansainvälinen ja muutenkin moni-ikäinen ja kokoinen fanikunta, mikä sitten joskus aiheuttaa sen että välillä aina pientä kiistaakin kun kulttuuri ja sukupolvierot törmäävät.


  • #soapawards aika vuodesta. BSA, British Soap Awards äänestys alkoi pitkillä tänään. Yleisö saa äänestää parasta näyttelijätärtä, näyttelijää ja itse saippuaa.
   Best Actor - Ryan Hawley, Jeff Hordley & Dominic Brunt
   Best Actress - Emma Atkins, Zoe Henry & Lucy Pargeter

   https://www.britishsoapawards.tv/

   Äänestykseen ei tarvitse nimiä tai osoitteita, pelkkä sähköposti riittää ja samanlainen captcha-vahvistus (autoja, suojateitä, paloposteja) mikä tälläkin sivustollakin on. Lopuksi sähköpostiin tulee viesti siitä että on äänestänyt, joka pitää vahvistaa.

   • Vielä ehtii äänestämään 23.4 asti BSA v.2019 jatkoon tämän voice over äänen omistavaa Emmerdale näyttelijää https://youtu.be/TEk6Z4kqc1w Ryan Hawleyta.
    Äänestin myös Lucy Pargeter mutta en ED parhaaksi sarjaksi koska en pidä eräistä asioista ja juonista sarjassa.


  • BSA finaali ehdokkaat julkaistiin tänään ja äänestää voi muistaakseni 24 toukokuuta asti. Itse suuri British Soap Awards sitten järjestetään lauantaina 1.kesäkuuta.

   Lucy Pargeter (Chas) ja Jeff Hordley (Cain Dingle) pääsivät Emmedalen puolelta jatkoon ja heitä saa yleisö äänestää jos haluaa, muut kategoriathan ovat sitten tuomariston valitsemia. Kaiken kaikkiaan aika jänniä valintoja vuoden parhaiksi ja varmaan jonkun verran aiheuttaa keskustelua miksi joku on siellä ja miksi joku ei. Jotenkin tuntuu että Hollyoaks on tänä vuonna se joka kerää enimmät palkinnot itselleen (osin ihan oikeutetusti) Itsekin taidan tänä vuonna ääneni antaa Hollyoaksin Gregory Finneganille ja corrien Alison Kingille kun Emmerdalen Hawley ei jatkoon päässyt. Kimi Tate vuoden pahikseksi kummastutti myös kovin. Rouva on ollut kuvioissa ehkä 3 jaksoa tänä vuonna, eikö kunnia olisi kuulunut Mayan tai Luckyn näyttelijälle? Vähän kävi kanssa Paddyn näyttelijä Dominic Bluntia sääliksi. Hänellä ja Chasilla oli hyvin pitkälti yhteinen juonikuvio ja vain toinen heistä valittiin jatkoon, toisen jäädessä rannalle.

   Positiivista oli se että twitterin ja muutenkin somen äänekkäimmät ja vihamielisemmät fanikunnat, lähinnä #vanityt ja #kanat jätettiin kylmästi ulos koko ehdokkuuksista. Olikohan harkittu veto tuomaristolta kun kaikki jo vähän kyllästyneitä heidän vihavuodatuksiinsa muita faneja ja näyttelijöitä kohtaan. Jos vähän hiljenisivät.

   -DaleEmmer

   • Best villain Claire King ja scene of the year, Cain's confession. Näitä valintoja ei voi kuin ihmetellä. No, viisaammat päättää ;) luojan kiitos kumpikaan vanity tai robron ei ole ehdolla partnership kategoriassa.

    Spoileri


   • Koska R.Hawley ei päässyt lyhyelle listalle eikä paneeli ole valinnut Robronia Partnership ehdokkaaksi niin en äänestä ketään muita jatkossakaan. En edes äänestänyt ED parhaaksi vaan Doctors.
    Hawleyn olisi pitänyt voittaa viime vuonna Best Actor eikä sen Corrien ylimielisen tyypin.
    Charityn miesvihamielinen juoni ei ollut hyvä eikä ansaitse palkintoja. Vanityn ärsyttävä tuputtaminen ja esillä olo ja HannahMattyn tuominen sarjaan on vienyt ei viiteryhmään kuuluvien tavallisten katsojien ääniä. Liikaa erikoisuuksia sotkemassa. Robron on ollut hyvin pidetty ja siedetty hyvien näytteljöiden ja juonien takia v2014 lähtien. Kannatan kyllä Lycy P. ja Dominic B. paneelin ehdokas valinnoista sekä Nicola W. paras komedia hahmo ja tulokas valintaa J.Moore.
    En toivo Emmerdalen voittavan paras saippua BSA 2019! Robron siivitti aikaisempien vuosien voittoja mutta sarja ei ansaitse voittoja nyt.


   • Yleisö äänestää suosikkiaan. Joten en yllättynyt Jeffin valinnasta. Hänhän on erittäin suosittu varsinkin naisten keskuudessa. Harmittaa kyllä Dominickin puolesta. No, onneksi hän on ehdolla toisessa kategoriassa.
    Alison King on vahvoilla naisten kategoriassa.


   • Kovasti toitotetaan miten suosittu Robron on, mutta ei se suosio ainakaan tämän vuoden BSA:n äänestyksessä näkynyt. Jeff Hordley pyyhki Ryan Hawleylla lattiaa ;)

    Spoileri


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kovasti toitotetaan miten suosittu Robron on, mutta ei se suosio ainakaan tämän vuoden BSA:n äänestyksessä näkynyt. Jeff Hordley pyyhki Ryan Hawleylla lattiaa ;)

    Spoileri

    Itse olen aina ihmetellyt Cainin jatkuvaa suosiota. Hahmo saa tappaa lemmikkikissoja, koiria ja Samin kanoja, olla väkivaltainen, paiskoa naisia, harrastaa seksiä alaikäisten kanssa, jne. mutta kai Jeff Hordleyssä on sitten jotain mikä saa keski-ikäiset naiset märiksi kun suosio jatkuu vuodesta toiseen? Näyttelijäntaidoissa ei toki mitään vikaa, mutta kovasti olen aina ihmetellyt hänen vankkumatonta asemaansa Emmerdalen ykkösuroona.

    Rehellisyyden nimessä Robertilla ei ole pitkään aikaan (liian pitkään) omaa juonikuviota ja Cain on ollut esillä, sai oman erikoisjaksonkin, joten tämä tulos oli ennakolta aika selvä. Valitettavasti näissä kisoissa pärjääminen tuntuu vaativan aina rankan, tekisi mieli sanoa kärsimysporno, suorituksen jotta palkintohanat aukenevat. Pelkkä perushyvä ja monipuolinen näyttelijäntyösuoritus ei tunnu riittävän, mikä on mielestäni vähän sääli. Tosin tähänkin on poikkeus säännöstä: Danny Dyer. Cocney-kaverin ei tarvitse sanoi kuin "Oi!" niin hän ehdolla parhaaksi näyttelijäksi. Ja tämän sanoin ihan rakkaudella, koska diggailen itsekin Dyerin tyyliä.

    -DaleEmmer


   • Naiset rakastavat renttuja ja pahoja poikia, Cain on hyvä esimerkki siitä :) hänen kaikki härskimmätkin tekonsa painetaan villasella. Jeff Hordley on kannuksensa ansainnut.
    Kuten sanoit ei näissä yleisöäänestyksissä välttämättä näyttelijäntaidot ratkaise.
    Onnea kuitenkin kaikille jotka läpäisivät "karsinnan" ja suosituimmat voittakoon ;)

    Spoileri


   • Anonyymi kirjoitti:

    Best villain Claire King ja scene of the year, Cain's confession. Näitä valintoja ei voi kuin ihmetellä. No, viisaammat päättää ;) luojan kiitos kumpikaan vanity tai robron ei ole ehdolla partnership kategoriassa.

    Spoileri

    Emmerdale ei nyt ehkä ihan muista, millainen hahmo Kim Tate oikeastaan onkaan. Hän ei ole samanlainen mielenvikainen hullu kuin esimerkiksi Lachlan ja Emma olivat, vaan viekas ja manipuloiva oman edun tavoittelija, jonka ensisijainen kohde on saada rahaa ja valtaa. Joku saattaa siinä tuoksinassa kupsahtaa, kuten Frank Tate, mutta se ei ole se pointti hänessä. Kim on harmaa ja monitahoinen hahmo, ja klassinen johtava Lead Actress -näyttelijätär. Toivottavasti sarja muistaa tämän. Siksikin tämä Villain of The Year -palkinto vaikutti halvalta ja epäsopivalta...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Best villain Claire King ja scene of the year, Cain's confession. Näitä valintoja ei voi kuin ihmetellä. No, viisaammat päättää ;) luojan kiitos kumpikaan vanity tai robron ei ole ehdolla partnership kategoriassa.

    Spoileri

    Cain on nyt täysin turhake, typerää että roikottavat sitä mitättömyyttä siellä eläkeikään asti, mikä muuten onkin kohta jo päällä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kovasti toitotetaan miten suosittu Robron on, mutta ei se suosio ainakaan tämän vuoden BSA:n äänestyksessä näkynyt. Jeff Hordley pyyhki Ryan Hawleylla lattiaa ;)

    Spoileri

    No eihän Robronia ole pahemmin näkynyt koko vuonna!!! Miten he olisivatkaan voineet olla ehdolla edes? Pikaiset, yhden päivän kestävät häät, vaikka sen tarina tuli alun perin olla koko Super Soap Weekin aihe ja viikon kestävä spektaakkeli.

    Emmerdale oli Iso-Britannian saippuamaailman Golden Standard 2015 - 2018, nyt kerronta on todella epätasaista. Pari sinänsä hyvää juonikuviota, mutta keskittyy täysin vääriin henkilöihin. Jos pääosissa on outo matami Jessie + hänen pojat, kehittymätön teinipoju Jacob + pedofiiliopettaja, narkkarihuora Dawn joka vain jäi palloilemaan paikalle ja vanhusten kolmiodraama + koditon Bob, niin mitä voi odottaa???

    Epäkiinnostava vuosi Emmerdalessa. Toivottavasti 2020 on parempi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No eihän Robronia ole pahemmin näkynyt koko vuonna!!! Miten he olisivatkaan voineet olla ehdolla edes? Pikaiset, yhden päivän kestävät häät, vaikka sen tarina tuli alun perin olla koko Super Soap Weekin aihe ja viikon kestävä spektaakkeli.

    Emmerdale oli Iso-Britannian saippuamaailman Golden Standard 2015 - 2018, nyt kerronta on todella epätasaista. Pari sinänsä hyvää juonikuviota, mutta keskittyy täysin vääriin henkilöihin. Jos pääosissa on outo matami Jessie + hänen pojat, kehittymätön teinipoju Jacob + pedofiiliopettaja, narkkarihuora Dawn joka vain jäi palloilemaan paikalle ja vanhusten kolmiodraama + koditon Bob, niin mitä voi odottaa???

    Epäkiinnostava vuosi Emmerdalessa. Toivottavasti 2020 on parempi.

    Onneks macclown lähti. Ensiks pitäs heivata spencerit, rishi muijansa kans, graham, matty, jessie, billy, frank. Ja antaa sellasille ruutuaikaa jotka osaa näytellä.


  • Chasin ja Paddyn Kärsimystarina Graceen liittyen oli paras Ed juoni ehdolle laitettavaksi. Kumpikin näyttelijä on ehdolla, Dominick Paras Dramatic performance. Nicolan pääsy ehdolle on hyvä juttu.
   Paneelin voittaja valinnat ovat usein ihmeellisiä,mulle,sulle tai sitten joku muu asia vaikuttaa..
   En äänestä ketään enkä mitään.+-0

  • Ongelma V 2019 Tv Choice Awards äänestäminen ei onnistu kuten viime vuonna. Evästeet sallittu mutta Sivu jää jumiin 3 kohtaan ja next eli seuraava kohta ei tule esiin. Onko muutettu jotenkin ettei Br ulkopuolelta voi äänestää?

   • TV Choice äänestyssivu toimii sujuvasti kuten aikaisemminkin.
    Nyt valitaan lyhyelle listalle pääsevät ja sitten 2. äänestys taas lyhyelle listalle päässeistä voittajat.
    R.Hawley on ehdolla Best Actor listalla ja Victoriaa näyttelevä Isabelle Hodgins naisnäyttelijöistä.
    Tv Choice palkintoja jaetaan useissa muissa tv luokissa joita ei tarvitse äänestää. Saippuat on ehdokas listan loppupäässä joten Next kohtaa joutuu painamaan monta kertaa.


  • BSA palkintoja 2019 jaettiin eilen illalla. Emmerdale sai vain 1 palkinnon kuluneesta vuodesta. Lucy Pargeter Chas roolista voitti katsoja äänestyksellä paras naisnäyttelijä palkinnon. Tuottajat laittavat ehdolle haluamiaan ja paneeli päättää voittajat. Hollyoaks oli paras sarja. Ei valkoiset saivat useita palkintoja..hmm.
   Eniten toivoin Lucyn voittoa. Grace Juoni oli parempi kuin Charityn vanhoja kaiveleva kosto juoni jota ei olisi ansainnut ehdolle panoa. Aika monet Robron kannattajat äänesti Lucya,arvelen.
   EDssä on tehty vääriä valintoja esim. Jessie ja pojat,Hannamatty friikki,Dawn.Spencerit. Ross ja Whitet olisi voitu tehdä paremmin. Graham ja Joe meni vikaan. Vanity on vain ärsyttävä. Tylsä Frank ja Megan sentään lähtee pois. Viime aikoina alkaneet eräät juonet näyttävät hyviltä mutta osataanko ne tehdä katsojia miellyttäväksi?
   Silverline

   • Dan, Rishi, Matty, Frank, Graham,Billy ja Jessie ovat täysiä turhakkeita. Rhona ja Pete kannattaa erottaa asap.
    Gracen tarina oli ehdolla kolmessa paneelin valitsemassa kategoriassa eikä saanut pystin pystiä. Toki Lucy voitti ansaitusti parhaan näyttelijän palkinnon.
    Robron ei ole enää entisensä, Danny varsinkin vaikuttaa todella kyllästyneeltä.
    Vanityn suosio tuntuu kasvavan ja se tottakai ärsyttää robronin faneja. Kaiken lisäksi Kate Oates luo EastEndersiin uuden "robronin".

    Spoileri


   • Anonyymi kirjoitti:

    Dan, Rishi, Matty, Frank, Graham,Billy ja Jessie ovat täysiä turhakkeita. Rhona ja Pete kannattaa erottaa asap.
    Gracen tarina oli ehdolla kolmessa paneelin valitsemassa kategoriassa eikä saanut pystin pystiä. Toki Lucy voitti ansaitusti parhaan näyttelijän palkinnon.
    Robron ei ole enää entisensä, Danny varsinkin vaikuttaa todella kyllästyneeltä.
    Vanityn suosio tuntuu kasvavan ja se tottakai ärsyttää robronin faneja. Kaiken lisäksi Kate Oates luo EastEndersiin uuden "robronin".

    Spoileri

    Toivottavasti chasin ja paddyn tuputus loppuu tähän ja muut pääsee esiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toivottavasti chasin ja paddyn tuputus loppuu tähän ja muut pääsee esiin.

    Hirveitä "mielipiteitä" täällä! Nämä pitäisi ilmiantaa, poistaa ja bannata kaikki.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Dan, Rishi, Matty, Frank, Graham,Billy ja Jessie ovat täysiä turhakkeita. Rhona ja Pete kannattaa erottaa asap.
    Gracen tarina oli ehdolla kolmessa paneelin valitsemassa kategoriassa eikä saanut pystin pystiä. Toki Lucy voitti ansaitusti parhaan näyttelijän palkinnon.
    Robron ei ole enää entisensä, Danny varsinkin vaikuttaa todella kyllästyneeltä.
    Vanityn suosio tuntuu kasvavan ja se tottakai ärsyttää robronin faneja. Kaiken lisäksi Kate Oates luo EastEndersiin uuden "robronin".

    Spoileri

    Ajattelin heti, kun kuulin Kate Oatesin menneen BBC:lle, ja kun uusi Ben tuli rosoisena ja komeana pahiksena - tuli heti mieleen Aaron ennen ja Robert nyt - että tähän tehdään uusi Robron.

    Täytyy nyt muistaa, että Oateshan on nyt sekä EastEndersin, Holby Cityn ja Casualtyn dirikoita, ja hänen hieno kädenjälkensä tulee näkymään monessa sarjassa, kuten nyt jo näkyy esim. Holbyssa, jossa sarja on keskittynyt Domin ympärille.


  • Arvostan näyttelijöitä joilla ei ole sometilejä tai ainakaan tarvetta ilmaista niissä poliittisia esim. RE twiittaamalla FF" news" txt anti Trump tai ei Brexit kantojaan. Vilkaisin taas muutamia Ed tuttuja some naamoja,N.Miles. Pyh. Pitääkö näyttelijöiden yleensä mielistellä tiettyjä tahoja jotta saavat töitä?
   Hoikka laiha L.Pageter koki sitten eilen tarpeelliseksi kertoa vauvamahasta vaikka hänellä ei ollut liikakiloja työhön palatessaan 2v sitten.

   • En seuraa muita saippuoita mutta katsoin Corrien Aidanin itsemurha kuoleman ja miesnäyttelijä sai palkinnon ansaitusti siitä roolista.
    BSA ehdolla olleet Jeff H ja Dominic B. eivät olleet edes paikalla. Naisvaltainen nuorehko edustus Ed siis tuottajineen. Tuottaja vaihdos tapahtui vuosi sitten, IM jäi pois kyllä kksia aikaisemmin ja Brooks aloitti sijaisena.
    Saippuoissa,jatkuvissa sarjoissa kiertää samat aiheet. Ed raiskausjutut jo kyllästyttää. Charity ja Baills mitä parhaillaan on menossa meillä oli ja on evvk on niin epärealistista huttua. Entä uusin tapaus.?? Löytyykö oikeampi uskottavampi näkökulma?
    Vanessa tuo särön silmään ja korvaan nykyään!


   • IM:n viimeinen Emmerdale jakso oli 13.8.2018. Eipä ole uusien tuottajien aikaan ollut naurettavia kolmiodraamoja. Jo aiemmin sanomani yhteisöllisyys ja ystävyys-suhteet on herätetty jälleen eloon.
    Sekä se että aiemmin vuosia taustalla olleet näyttelijät ovat saaneet näyttää kykynsä.
    Eikä se ole tuottajien vika että ED:n naisnäyttelijät on lahjakkaampia kuin miehet ;)


   • Anonyymi kirjoitti:

    En seuraa muita saippuoita mutta katsoin Corrien Aidanin itsemurha kuoleman ja miesnäyttelijä sai palkinnon ansaitusti siitä roolista.
    BSA ehdolla olleet Jeff H ja Dominic B. eivät olleet edes paikalla. Naisvaltainen nuorehko edustus Ed siis tuottajineen. Tuottaja vaihdos tapahtui vuosi sitten, IM jäi pois kyllä kksia aikaisemmin ja Brooks aloitti sijaisena.
    Saippuoissa,jatkuvissa sarjoissa kiertää samat aiheet. Ed raiskausjutut jo kyllästyttää. Charity ja Baills mitä parhaillaan on menossa meillä oli ja on evvk on niin epärealistista huttua. Entä uusin tapaus.?? Löytyykö oikeampi uskottavampi näkökulma?
    Vanessa tuo särön silmään ja korvaan nykyään!

    Coronation Streetin Aidanin kuolema ja sen vaikutus valittiin parhaaksi tarinaksi.
    Aidanin kuolema oli myös paras yksittäinen jakso. Näyttelijänä oli Shayne Ward. Kumpikin Paneelin valintoja.
    Hollyoaksin näyttelijä sai paras dramaattinen miesnäyttelijä palkinnon.
    Yleisöäänestyksen Best Actorin voitti myös Hollyoaksin näyttelijä G.Finnegan ja hyvä ettei ollut D.Dyer tai Shephard ja tässä luokassa oli ehdolla Cain heikolla juonellaan samoin Charity abuse juoni oli heikko esitys luokassaan. Ed Naisjakson ohjaaja vanha nainen sai jonkun Warren palkinnon.


   • Hienoa että ihmiset jotka raatavat kameran takana huomioidaan. Val Lawson joka voitti eilen Tony Warren palkinnon on ollut ED:n leivissä 46-vuotta.
    Corrien ja EE:n voittamat palkinnot on Kate Oatesin käsialaa.

    Spoileri


   • Anonyymi kirjoitti:

    Coronation Streetin Aidanin kuolema ja sen vaikutus valittiin parhaaksi tarinaksi.
    Aidanin kuolema oli myös paras yksittäinen jakso. Näyttelijänä oli Shayne Ward. Kumpikin Paneelin valintoja.
    Hollyoaksin näyttelijä sai paras dramaattinen miesnäyttelijä palkinnon.
    Yleisöäänestyksen Best Actorin voitti myös Hollyoaksin näyttelijä G.Finnegan ja hyvä ettei ollut D.Dyer tai Shephard ja tässä luokassa oli ehdolla Cain heikolla juonellaan samoin Charity abuse juoni oli heikko esitys luokassaan. Ed Naisjakson ohjaaja vanha nainen sai jonkun Warren palkinnon.

    Naisjakson 8.3. ohjaaja oli Sarah Kendell. Lawsonista ei löydy tarkempaa tietoa kuin että sekalaisia töitä avustaja ohjaajanana ja lattia managerina,tietoja 2013 asti imdb.


  • Vikturia on leikannut uuden, hienon kesäkampauksen. Kivan näköinen, ja on aina hyvä, että uskaltaa kokeilla eri tyylejä.

   • Näyttää ihan äidiltään Sarahilta uudessa tyylissään.


   • Niin on kivannäköinen. Tyypillisesti typerät ja epämodernit britti white trash -katsojat haukkuivat. *pyörittää silmiä* 🙄🙄🙄


  • Vain yksi palkinto Emmerdalelle vuoden tärkeimmissä kisoissa kertoo kyllä karua kieltään sarjan nykytilasta ja siitä kuinka ammattitaidottomia nykyiset tuottajat ovat. Ennen niin laadukasta sarjaa vedetään kovaa vauhtia kolmen tohelon voimalla vessanpöntöstä alas. Yksi näistä uusista Emmerdalen räppi-näyttelijöistä isotteli oikein vielä twitter-tilillään ennen palkintojen jakoa, että putsaavat koko pöydän itselleen. Kyllä nauratti kun hetken jo näytti siltä että jäävät kokonaan ilman palkintoja.

   Sellaista teoriaahan tässä on väläytelty että palkinnotta jättäminen olisi kosto. Eräs Emmerdalen näyttelijähän pari kuukautta sitten julkisesti kännissä nimittäin haistatti paskat koko soap awardseille ja katkerana tilitti niiden turhuutta ilman mitään seuraamuksia työnantajansa (eli Emmerdalen) puolelta. Voisiko Soap Awards olla niin pikkumainen että olisivat näin näpäyttäneet Emmerdalea jättämällä sen kokonaan ilman palkintoja. Lucyn voittohan oli katsojaäänestys ei paneelin/tuomareiden äänestämä.

   Mutta muuten Gaala oli verratonta katsottavaa ja kerrankin liki kaikki palkinnot menivät oikeisiin osoitteisiin. Corrien Aidan-itsemurhakuvio oli upeasti toteutettu. Gailin monologi kun hän katselee kadulle ei ollut pelkästään tämän vuoden, vaan vuosikymmenen upeimpia kohtauksia saippuaoopperoissa. Kannattaa etsiä ja katsoa youtubesta (gail's monologue kun laittaa hakusanaksi) parin minuutin pätkä vaikkei Coronation Streetiä katsoisikaan. Hollyoaksin futisvalmentaja kuvio ansaitsi taatusti kaksi palkintoaan. Adam Woodward varsinkin ansaitti pystinsä. Gregory Finnegan on suosikkinäyttelijänä mitä tulee saippuoihin, mutta en koskaan uskonut hänen voittavan Dannyä tai Jackia, joten iloni oli enemmän kuin suuri kun hän nousi lavalle parhaana näyttelijänä ja kaiken tietysti kruunasi pienen, usein niin aliarvostetun Hollyoaksin kruunaaminen parhaaksi saippuaksi. Muuten YLE Areenan jaksot ovat juuri niitä joilla tuo voitto tuli, suosittelen tutustumaan Hollyoaksin ihmeelliseen maailmaan.

   Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että Lucy P ei ansainnut paras naisnäyttelijä pystiään vaan se olisi kuulunut Hollyoaksin Sineadille (on vetänyt elämänsä roolin ja yllättänyt monet, myös itseni, siitä kuinka paljon hän on kehittynyt sekä ihmisenä että näyttelijänä sitten viime näkemän) tai Corrien kuningatar Carlalle, joka tekee upeaa työtä mielenterveys-stoorin parissa paraa'aikaakin, mutta kaikkea ei voi saada.

   -DaleEmmer

   • Emmerdale on tehnyt huonoja näyttelijä ja juoni valintoja joten ei ole ansainnut nyt 2019 BSA palkintoja. Esim. Matty ja Jessien pojat ovat suuri ongelma. Charityn vanha Baills tapaus oli evvk höttöä Vanessa lisineen eikä Emma A. suoritus ansainnut palkintoa. Lucyn yleisö äänestys voitto oli ok. Samoin Gracen syntymä kuolema jakso oli hyvä ehdokas. Robronia ei asetettu ehdolle partnership mitä oudoksun.
    BSA palkonto ehdokkuuksista ja voitoista päättävät henkilöt jotka suosivat ns. vähemmistöjä, mullesulle. etenkin BBC johtaja ym. valinnat ja linja on globalistien asialla.
    Ko. näyttelijän sanomiset ig eivät vaikuttaneet BSA ja sitä paitsi hän puhui totta ja/tai koko video oli vitsi ettei sarja ole hyvässä tilassa ja hänelle ei ole kirjoitettu mitään mitä olisi voinut laittaa ehdolle viime ja tänä vuonna. Viime vuonna kun Hawley oli BSA yleisö äänestys ehdolla Best Actor eikä voittanut niin pitikö ko tyypin ainoana Edstä nousta ylös taputtamaan kaverilleen ylimieliselle Shephardille.
    Nyt menossa Tv Choice, Äänestäkää Hawleytä muista ei ole väliä!


  • TV Choice Awards finaali / ns. short list äänestys alkoi tänään.
   Emmerdalen puolelta äänestää voi Isabel Hodginsia / Victoriaa. (Hänellä rankka juonikuvio menossa Englannin tahdissa)
   Miehissä joko Robert/Ryan Hawley tai Cain/Jeff H.
   Uusissa 2 ehdokasta, mutta en ole varma ovatko nämä vielä Suomen jaksoissa mukana. Dawn taitaa kyllä olla jo mukana MTV:n näyttämissä jaksoissa, tää toinen tyyppi ei.

   Läksiäislahjana ääni meni Ryan Hawleylle.

   https://awards.tvchoicemagazine.co.uk/vote-here

   -DaleEmmer

  • Britit sitten tykkäävät järjestää näitä saippuasarjojen palkinto-gaaloja ja äänestyksiä. Tällä kertaa vuorossa Inside Soap-lehden vuotuinen äänestys. Emmerdalen osalta aika jänniä tyyppejä ehdolla, mutta huomasin että peräti kaksikin Emmerdalessa uransa aloittanutta näyttelijää, mutta sittemmin muualle siirtynyttä näyttelijää voi halutessaan äänestää. Sekä Rob Mallard, että Adam Woodward ovat ehdolla parhaaksi näyttelijäksi. Joskus tuntuu että ED on hirmuisen hyvä bongaamaan nuoria näyttelijälahjakkuuksia sivuosiin, mutta eivät osaa sitten yhtään pitää heistä kiinni.

   Tässä Inside Soap äänestyksessä on se "Super Soapstar" kummajainen johon pitää kirjoittaa lempinäyttelijän/hahmon nimi ja halutessaan vielä perustella miksi näin, mutta mitään s-posti osoitteita tai edes nimiä ei äänestyksessä kysellä.

   Aikaa 27.elokuuta asti. Tästä lehden etusivulle
   https://www.insidesoap.co.uk/
   ja "Cast Your Vote" napikasta pääsee eteenpäin

   -DaleEmmer

   • Nyt Super Soapstar kannattaa nimetä Ryan Hawley.
    En ole viime äänestyksissä antanut ääntä Ed tai muillekkaan.
    Tv Choice äänestysaika loppuu tänään Vielä ehtii.
    Hawleyn äänestäjä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   276
   11372
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   211
   6694
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5552
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   4731
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   104
   3268