Kuka näyttelijä?

Askarruttaa

Vaaleahiuksinen miesnäyttelijä esittää sarjan alussa Erkin kaljottelukaveria ja sittemmin on töissä rinnekeskuksessa. Jaksossa 21 hän tulee kertomaan Erkille "liikennesolmusta".

4

497

Vastaukset

 • Olisiko ollut Vesasen Nysä, varsinainen näyttelijä ei ollut, kaapattu mukaan kansan syvistä riveistä . Muistaakseni kuolikin jo muutamia vuosia sitten, taisi olla joskus Tampereen Takollakin pihamiehenä.

 • Harmi juttu kysymyksen kannalta,kun näille kaljoittelukavereille ei mitään nimiä ole annettu? Erkki ei puhuttele heitä nimeltä.www.imdb,com ja sieltä Metsolat,niin löytyy paljon tässä mainiossa tv-sarjassa näytelleitä.

 • Ola Tuominen on ainakin se,joka vinoilee Erkille baarissa ja jota Vanhasen Eikka toruu sanoen mm.." itse kusit housuus vielä,kun Erkki hiihti!!" Missähän kohdassa se liikennesolmuasia tulee esiin?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 43
  919
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  742
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  382