Kiitos, Huhtasaari

kokemus96

Hyvät presidenttiehdokkaat, katsoin eilen viimeistä vaalien edeltänyttä keskusteluanne.
Joukosta erottui selvästi Laura Huhtasaari ja Paavo Väyrynen. Miksi ?
* Keskustelu osoitti, että edellämainitut ehdokkaat puolustivat, kilpailijoiden rajuista hyökkäyksistä huolimatta, rohkeasti laaja-alaista hyvinvointia, mikä tarkoittaa että sekä kotimainen vähävarainen että tänne vastaanotettu pakolainen voivat hyvin. Muut presidenttiehdokkaat, paitsi Huhtasaari ja Väyrynen , osoittivat olevansa hyvinkin valikoivia arvojophtajia; varsinkin ehdokas Haatainen.
Asianmukainen arvojohtajuus on aika vahvasti kateissa niin kauan kuin:
* Maahanmuuttajia Suomeen lisää toivova ei avaa omaa kukkaroaan siten, että hänelle jäisi avustuksensa jälkeen omaan käyttöönsä euroja keskiverto suomalaiselle jäävää määrää , vaan rutkasti enemmän.
* Niin kauan kuo Suomessa on yksikin asunnoton.
* Niin kauan kun Suomessa on , varsinkin Helsingissä ruokajonot.
* Niin kauan kuin Suomessa maahanmuuttajia käytetään hyväksi työntekijöiden palkkatason alentamiseksi ja teettäjien hyvinvoinnin vahvistamiseksi.
* Niin kauan kuin Suomessa on yrittäjiä, joiden tuotteiden hinnat luokitellaan euromääräiseltä arvoltaan niin alas. että eivät tule toimeen ilman tukiaisia, mitä toisen sitten ymmärtämättömyyttään kadehtivat.
* Niin kauan kuin vallassaolijat tekevät miljardiluokan tuloksia keskittämisellä.
* Niin kauan kuin keskittäjät aiheuttavat keskittämisen kautta synnytetyillä lisäkustannuksilla talousahdinkoa niin maaseudulla kuin asutustaajamissa.
* Niin kauan kuin sosiaalipuolella ei oteta huomioon yhä lisääntyviä palvelunhakukustannuksia, hinnoittelussa vähentävänä tekijänä, vaan menoerää käytetään keskittämisen vauhdittajana sijoittajan hyvinvoinnin vahvistamiseksi.
* Niin kauna kuin metsien tuloverotusta tapahtuu toistamiseen.
* Niin kauan kuin tietoisesti maaseudun kiinteistöjen arvoja mitätöidään keskittämisen avulla.
* NIIN KAUAN KUIN VALTIOJOHTO TIETOISESTI HYVÄKSYY VOIMASSAOLEVAN RAJUN TUHLAILUN JA VELAN LISÄYKSEN SEKÄ VALTAKUNNALLISESTI KÖYHÄN JA VÄHÄOSAISEN KYYKYTTÄMISEN.
* jne. jne. jne.

Kiitos myös Väyrynen ! Teit esityksen, jossa lupasit antaa Hurstin hyväntekeväisyyteen ensimmäiset vuoden palkkiostasi 50000 euroa jos tulet valittua presidentiksi, kuitenkin sillä ehdolla että myös niin valtio kuin Helsingin kaupunki avaavat oman kukkaronsa. Muut pakenivat edes keskustelemasta asiasta. Lupauksesi toteutumismahdollisuus 6 %:n gallupkannatuksella on tosin varsin pieni, joten pidän sitä tässä vaiheessa lähinnä äänten kalastelemisena.
HYVÄT LUKIJAT MENKÄÄ ÄÄNESTÄMÄÄN JA VAIKUTTAKAA.

6

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rehellisenpressantarve

      Parhaat olivat Paavo ja Laura taas jälleen kerran .Asiat he puhuivat kuten ne on. Istuva pressa oli eniten äänessä taas yli 14min ja muut alle 10 min. Kiitos taas medialle tasapuolisuudesta. Istuvalla pressalla ei mitään huolestumista kansalaisten hyvinvoinnista, Hän olisi voinut tehdä ja paljon . Ei tee mitään köyhyyden poiston eteen vaan on lisäämäässä sitä. Hyväksyi ettei Heikki H saa rahaa jaettavaan ruoka apuun. Hyvä Paavo, että annat rahaa jos pääset pressaksi. Pressan pitääkin näyttää esimerkkiä, mallia.Rahaa saa hyvä kohde, paras sillä autetaan KÖYHIÄ SUOMALAISIA. Mitä istuva pressa auttaa? Ei mitenkään,hyväksyy vaan hallituksen esittämät heikennökset. Pitäisi miettiä aina mitä allekirjoittaa!!!!.

      • tosiaankin

        Yhdyn tuohon avaukseen täysin. Ennen noiden asioiden täyttymistä ei todellakaan yhtään elintasomuuttajaa Suomeen ja varsinkaan sellaisia, jotka ovat täälläkin tyytymättömiä ja esittävät vain vaatimuksia.


      • kokemus96

        Meillä on todella rehellisen ja koko kansan presidentin tarve, miksi ?
        * Ensinnäkin mitä sanotaan lainsäädännöstä, poimintoja siitä ?
        - Tasavallan presidentti käyttää lainsäädäntövaltaa yhdessä eduskunnan kanssa. Molemmat voivat esittää uuden lain , myös perustuslain, säätämistä tai voimassa olevan lain muuttamista tai kumoamista. Presidentti käyttää aloiteoikeuttaan antamalla antamalla eduskunnalle hallituksen esityksiä (HE) lakiehtoineen.
        - Presidentti voi myös peruuttaa HE:n, jonka käsittely on eduskunnassa kesken.
        - Presidentti ei voi muuttaa vahvistettavaa lakia, mutta hän voi palauttaa sen eduskunnan uudelleen käsiteltäväksi, jolloin lain voimaantulo lykkääntyy.
        - Lainsäädäntöasioissa presidentti ei ole sidottu valtioneuvoston kantaan, mutta käytännössä presidentin ratkaisut on tehty pääsääntöisesti valtioneuvoiston päätösesityksen mukaisesti.

        Koko vaalitaiston ajan on keskustelussa pyritty vähettelemään sitä sisä- ja ulkopoliittista vaikutusvaltaa, mikä on presidentilla arvojohtajana lainsäädäntöasioissa.

        Yksi viimeisimmistä laeista, mikä on saanut laajaa vastustusta, on työttömien aktivoimiseksi hyväksytty laki ns. aktiivimalli. On annettu ymmärtää että töppäys on yksinomaan hallituksen ja varsinkin asiaa hoitavan ministerin töppäys. - M u t t a, kyllä ylläolevan perusteella lain vahvistajana on myöskin herra presidentti.
        Presidentin kädenjälki on jäänyt hieman pimentoon - mutta olisipa kysymyksessä joki positiivinen asia, niin kyllähän sitä olisi markkinoitu.
        Edelllisen perusteella ihmettelenkin, miksi vaalikeskusteluissa on pyritty yllämainittua presidentin vaikutusvaltaa arvojohtajana joko kokonaan unohtamaan tai Huhtasaaren esittämänä rajustikin vähättelemään.
        AJATELKAAPA, MITEN MONEN LAIN ALLA ON VUOSITTAIN PRESIDENTIN ALLEKIRJOITUSMERKINNÄT.


    • jllkkjsflkjsflkjsf

      Nämä kaksi ehdokasta on parhaimmat, ylivomaisesti. Jos Niinistö valitaan, voitte olla varmoja, että hän ei tule puuttumaan mihinkään vähävaraisten ja muuten syrjäytyneiden olojen heikennyksiin. Niinistö on porvari ja on saanut vaalirahoituksensa miljonnääreiltä ja tulee olemaan velkaa vastapalveluksena.

    • Känsäläinen-medbörjare

      Huhtasaari on Kremliin päin kallellaan vahvasti. Jos Venäjä katsoisi aiheelliseksi sekaantua vaaleihin, varmasti Huhtasaari ja Väyrynen olisivat heidän suosikkilistansa kärjessä.

      Kun kysyttiin, mitä Suomen pitäisi tehdä, jos Ruotsi liittyy Natoon, Huhtasaari ilmoitti että Ruotsin ei pidä saada päättää meidän Nato-jäsenyydestämme. Hän myös muistutti Venäjän ilmoittaneen, että Venäjä katsoo Suomen ja Venäjän välisen rajan olevan vihamielinen raja, jos Suomi on Natossa. Hän siis käytännössä antaisi Venäjän päättää Suomen Nato-jäsenyydestä, tai pikemminkin sen ulkopuolelle jäämisestä.

      • kokemus96

        Hyvä nimimerkki" Känsäläinen-medbörjare", sinulla on hyvinkin ylimitoitetut uskot päätöstemme vaikuttavuudesta niin itään kuin länteenkin.
        Silloin kun olemme hiirenä kahden elefantin välissä, niin meidän on kyllä aihetta kulkea niiden välissä hyvinkin keskitietä nimenomaan Huhtasaaren tavalla; ei missään tapauksessa Kekkosen opissa olleen Väyrysen tavalla.
        On otettava myös huomioon, että rajanaapurina Venajälle olemme tärkeämpi kuin yhteistyön pienkumppanina Yhdysvalloille. Siksi ulkopoliittisia toimia seurataankin agressiivisemmin idässä kuin lännessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3880
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      596
      3644
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3632
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2291
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2255
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1776
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1443
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe