Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Markkinointijärjestyksenne mainnonnan osalta

hongkonglow

ei ole itselleni hyvän ikäisenä naishenkilöihmisenä millään tavalla vieras ns. vaikka en ole lonkkapotilas kun olen onnistunut elämään kaikkeen varautuneena naishenkilöihmisenä. Kertaan heille jotka kuvittelevat minun heille soittava, textaavan, kertomaan tarinoita jne. Että turha vaiva minun aikani ei kulu kaupalisilla radiotaajuksilla enkä ole puberteetti-ikäinen joka luottaisi sinisilmäisesti esumerkiksi " kun joku on niin mukava tai kun joku puhuu niin ihanasti yms. yms. yms.

Mainostajien ja heidän marjonettien tavoite etenee yhdysvaltalaisen Aida-kaavan mukaisesti. Huomion herättäminen (attentio ) tarpeen herättäminen (intrest ) halun herättäminen ostamiseen, heidän sivustoilleen jne. facebuukkiin jne. osalistuminen jne. Toiminnalisuuden herättäminen siis osalistua vain heitä hydyntävään liiketoimintaan joka on täysin yksipuolista jne ( action )

Etenevät jutustelevaa puhetta ( höpöhöpö höpinää ) joka toisi läheisyyden tunnetta heiheihin ja saisivat klikkajia jne. jne. jne. Ei kuulkaas ihan kiva että heillä on kuulijansa ja näkijänsä mutta minä en aikaani ole tuhlannut humpuukiin ja edes kuvittele että tuntisin minkäänlaista läheisyyden tunnetta itselleni täysin vieraisiin joiden äänen joskus kuulut radiosta tai nähnyt televisiosta joten tälle palstalle myös mainoksia sun sitä ja tätä vertailu linkkejä suosittelevat tuhlaatte vain aikaanne

Kaikenlaiset trivakot ja mitä niitä kaikkia onkaan olettaisin että tiedätte meitä olevan paljon jotka menevät laatu edellä ja joilla on kokemusta ympäri maailmaa maasta toiseen matkustamisesta että valitsemme kaikkea muuta kuin turistirysiä sekä halpoja mitään sanottomia hottelleita ns. mistä halvalla saa Sitäpaitsi sukuni on suuri sieltä löytyy tomittajista tuomareihin kuin muihin osaajiin joten mainostajat mainostakoot mitä haluavat ja höpisemällä palkkansa saavat samoin.

Appapapaaaappa ( :) ) hej då

2

576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sogdynastiaoix

      Facebookki, witterit, nätsäpit ja hitsäpit leikkisästi sanottuna on pelkästään liiketoimintaan johon massapsykoosissa olevat kirjoittavat toimien siten ilmaisena työvoimana Mainostajana on varmasti vaikea löytää tuotteilleen arvoistansa alustaa kun kaupaliset taajuudet suomessa on täynnä mm.

      Epäaitoja, juonnittelijoita, hölösuita. tekopyhiä. häpeättömiä hännystelijöitä jotka toistavat mm. kyllä on mahtavaa kaikki niin mahtavaa jne. Kerskailevia ja liiottelevia joiden työnkuvaan kuuluu olenaisesti epärehellisyys ja vain oman edun tavoittelu. Äärimmäinen ystävällisyys ja liehakointi on heidän yksi taitonsa saadakseen likkaajia sekä puhua muuneltua totuutta mm.

      Koska heidän motiivinsa on pelkästään raha he ovat ja joutuvat joka päivä keksimään uusia juonia saadakseen klikkajia, katsojia, peukuttajia jne. He puhuvat lakkaamatta ja johdattelevat heidän faninsa siis ne maksetut klikkaajatkin heidän ilmaiseksi työvoimakseen mm.

      En ole koskaan ystävystynyt enkä tuntenut heitä kaveriksi joita seuraisin tai olisin kiinostunut vaikka monet mainostajat siten haluisivat jotta ihmisten aika olisi heidän tarpeilleen ja vain heidän yksipuoliseen liiketoimintaan tarkoitettu En ole kuuna päivänä ystävystynyt tai kuvitellut nettiavaruudessa olevia tuntemattomin läheisiksi jne...

      Mikä tämän opetus tai pointti on joku näsäviisastelija joilla on paisunut ego voi kysyä voin vastata tässä yleisellä tasolla. Tämän " tarinan " opetus on, että kaikki ihmiset ympärillä samoin kuin heidän elämäntapansa voivat olla peilejä jollaisia järkevät ihmiset eivät halua sitoutua eivätkä tuhlata elämäänsä eikä aikaansa.

      Mainostajien huolen ymmärrän hyvin miten vaikeaa on luoda mainoksia kun ( nyt on parasta että en sano yhtään mitään ) Iltasanomissa tegknoligiaguru on asian ytimessä " luulin että olen yksin "

    • zinhuihawei

      Teknologiagurun tutkimukset olivat antoisaa ja hyvällätavalla ihmisläheisesti " selkokielellä " pystynyt tuomaan esiin oleeliset eikä turhaa tiivistämistä jotta laiskemmat lukijat joutuvat itse ajattelemaan jos vielä on aivosoluja mitä jonkinjoutava hömppän kuuntelu ja jonkinjoutavaien itsensä selfien , videoinnin . Ei ole rumasti sanottu koska en käytä rumaaa ja iljettävää puhekieltä en kotonani enkä muualla. Totean vain että alkoholi tappaa paljon sellaisia aivosoluja jotka elävät alkoholin ja huumeiden seä roskaviihteensä lumoissa jotka eivät uusiudu joten ei ihme että melskaajia, kiusaajia, rienaajia riittää kuin muita sairaita jotka menevät kuin aivottomat " kun joku niin ihanasti puhuu " ...

      Iltasaomat tuosta esille tuovasta jutusta jossa teknlogiaguru ilman tiivistämistä yrittää valistaa kaikesta kaiken tietäviä. Olisi juttu ollut parasta laittaa myös paperiversioon Jutussa oli myös lopussa hyvin hauska yksityiskohta jossa jutun tuonut esiin mies ilmoitti korjanneensa kirjoitusvirheensä Toisin kuin itse täällä joskus olen leikkisästi kirjoittanut että sellaiset lukijat jotka takertuvat lillukanvarsiin niin kuluttakoot vaikka aikaansa laskemalla pisteen, ään, ja kirjainvirheiden puutteita joutessaan,

      Hyvää huomenta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe