Se kaivattu moka tuli Niinistölle!

Riemuvoitto

Mutta jännää, että sen teki joku muu. Katsoitteko eilen Perjanntai -ohjelmaa? Siinä Kyösti Kakkonen veti alta riman. Ja hän edustaa juuri Niinistön tukijoita. Jos meidan varakkaissa on tuollainen asenne köyhiä kohtaan, niin vastakkainasettelun aika ei todellakaan ole ohi.

Ja kuka on ehdokkaista eniten oikealla talouspoliittisesti?`Se on Niinistö. Nyt saatto tulle se mitä kaivattiin, jotta saadaan toinen kierros ja siellä on mahdollista mikä vaan. Niinistön on vaikea edes sanoutua aidosti irti tuollaisesta, koska hänen tukijoinaan on juuri tuollaisia.

10

369

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • VaroNiinistöä

   Puhui Niinistön suulla.

  • EiOIKEISTOLLE

   Tuo, kun lähtee leviämään somessa, niin huomenna saattaa 100 000 sellaista lähteä liikkeelle, jotka eivät muuten olisi äänestäneet. Lisäksi muutama voisi vaihtaa Niinistön toiseen ehdokkaaseen. Mihin vaan toiseen on hyvä, koska se mahdollistaa toisen kierroksen.

  • MitäTilaat

   Vastakkain asettelun aika on ohi... eikä se ole edellisen pressan vaalin aikainen kampanja.
   Jos mietit mitä silloin huudeltiin, niin hiljaista on ollut. Niinistö, kuten tulevatkin presidentit oppivat nopeasti ettei se menekkään ihan niin kuin ennen virkaa luulivat, pikkuhaasteet muuttavat kummasti suhtautumista varovaiseen ja ympäripyöreään suuntaan.

   Siitä vastakkain asettelusta, juuri sitähän nykyinen hallitus on toimillaan lisännyt ja elämä on aaltoliikettä, tuohan ajaa taas ay-liikeet vahvistumisen tielle.

  • VapaaAikaKöyhä

   Perjantai ohjelmassa olleet köyhät oli säälittäviä, toinen köyhä syötti koiralle lihaa ja samalla valitti olevansa itse köyhä!!!!
   Toinen oil tehny mulatti lapsen, ja vietti yh vapaa-aikaa ja sanoi olevansa köyhä...
   Heikkolahjaisten köyhyys johtuu heikoista lahjoista, kun ei voi kauhalla vaatia, jos lusikalla on annettu.

   Yhteiskunnan tulisi myös työllistää heikkolahjiaisia, koska sekin väki se on hyvää työvoimaa.
   Ongelmia syntyy kun henkisesti köyhiä pidetään palkka-työ markkinoiden ulkopuolella.
   Myöskin on niin, että voidaan sanoa, että ahneus on sumentanut hallinon pään, ja hallintokin on heikkolahjainen, kun haaskaa työvoimaa.
   Suomen poliititnen ja taloudellinen hallinto ei halua työllistää, ja jakaa työtä ja elintasoa reilusti.

  • 223344

   Niin ne köyhät olivatkin, mutt se ei muuta tosiasiaa, että Kakkonen paljasti miten varakkaat ajattelevat!!! Se tässä on pointtina.

  • MaijaHoo1975

   Jos tämä ei sada vastustajien laariin, ni mä ainakin nostan kädet pystyyn. Tää on oikeistomaa. Mutta vielä on toivoa. Se, että Niinistö jäisi alle 50% olisi merkki, että tavallisellakin kansalla on vielä sanansa sanottavana. Yritetään.

  • tuloerot

   Ollaan nähty mitä mieltä raha Sale on työttömistä. Aktiivimallin kirjoitti ja HH täytyi itkeä kun evättiin miljoona apu ruoka avusta. Siinä jo mitä mieltä istuva pressa on köyhistä. Viedä leipä
   köyhältä. Pahinta mitä voi tehdä on siinä.Eikä omasta anneta YHTÄÄN MITÄÄN sellaisia rikkaat
   ovat.On raha eliitin pressaehdokas numero kahdeksan.

  • JulmuritAlas

   Niinistöhän itse sanoi vaalitentissä: "Ennen, kun köyhiä oli enemmän, oli helpompaa olla köyhä."
   Hän ei todellakaan tiedä, mitä on olla köyhä. Luulee ilmeisesti, että se on kateutta kun muilla paremmin. Ei hän tiedä siitä, miten moni täällä kärsii nälkää ja kylmää. Nämä kokoomuslaiset ovat minusta nykyään niin julmia, että ovat valmiita vaikka tappamaan meitä. Sitähän tässä on jo tehtykin, mutta kiertoteitse. Miten moni on jo kuollut leikkausten vuoksi, on varmasti ainakin satoja ellei tuhansia jo. Ja miten moni tästä köyhdyttämisestä kärsii.

   Olen 2 v. katsellut sitä, miten hän on salakavalasti hivuttamassa meitä sotiin ja minua järkyttää se, että ihminen voi esittää olevansa muka hyvä ihminen, kun samalla on silmääkään räpäyttämässä tapattamassa meidät. - Äänestämään huomenna ja ääni kelle vain, kuha ei hänelle eikä mielellään myöskään Pekalle, joka on kuin pikku-Sale, sama agenda hänelläkin.

  • Minäkinnuorikko

   Ollaan jo kohta kuusi vuotta katsottu tuota meidän Saulia. Olisitko tehnyt jotain toisin? Olisin minä kyllä puuttunut maahanmuuttopolitiikkaan ja sitten persujen hajoamiseen, jos olisin ollut presidentti. Ei minua mikään muu ota kaaliin. Oudolta tuntuu ja näkyy, kun pikkurunotyttö on kuin vahakabinetin nukke. Pitäisi vähän olla eloisampi ja näytellä vaikka vähän "isoa" naurua.

  • Köyhätkyykkyyn

   Ninistö edustaa KöyhätkyykkyynHallitus.ta

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   197
   7666
  2. Nikokin nauraa Sofian ikävälle

   https://www.seiska.fi/kotimaa/niko-ranta-aho-sai-kuulla-sofia-belorfin-rajusta-piikittelysta-tvssa-paljonkertova-reaktio Mutta nainen ei vaan älyä hä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2856
  3. Onko Maralla rahat loppu

   Elkö ole varaa ottaa remppamiestä vaan Pikkarainen joutuu maalaamaan. Vitsi mikä teatteri video taas. Vaimo katsoo kun mä maalaan. En kestä, mut ei mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   2214
  4. 42
   1561
  5. Onko Martina Aitolehden rikostuomiot este USA-matkalle?

   Avataanpa tästä kokonaan oma keskustelu nyt kun aihe nousi toisen otsikon alla esiin. Miten käy maailmanmestaruuskisojen? Pääseekö rikostaustainen Mar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   1336
  6. Sano että sä

   Huijasit mua, et halusit vain testata mun tunteita? 🥺
   Ikävä
   79
   1109
  7. Maran ja Hannun yhteenmuutto

   Ai että mä odotan sitä, että pariskunnan arki alkaa. Tähän asti ollut alkuhuumaa ja siinä jo yksi välirikko, Mara poisti hempeilykuvat instasta. Katot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1094
  8. Stefan mitä mietiskelet, et kihlanut Sofiaa vaikka nättiä kihlasormusta näytti toinen kädessään.

   Sofi odottaa sormusta kuin kuuta taivaalta ja mikähän on Stefanin laittanut nyt niin mietteleväiseksi ja epävarmaksi ykskaks. ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1060
  9. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   900
  Aihe