Oletteko tyytyväisiä Kihniön kunnanjohtajaan?

Mielipidekysely

Onko hän mies paikallaan ja palkkansa ansainnut?

37

4802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuriniinkuinlukee

      Eihän tuo tienaa kuin 6 194€, vain pari tuhatta euroa enempi kuin kunnan johtoryhmä (tekninen-, talous- ja hallinto- ja sivistytoimenjohtaja), jotka tienaavat keskimäärin 4 104€ kuussa. Tarkistaa voi itse täältä https://yle.fi/uutiset/3-9945263

    • jurppiiko

      Kunnanjohtaja on vastuussa pienempi palkkaisten tekemisistä. Ainahan joku kuvittelee
      tietävänsä ja tekevänsä kaiken matalalla rahalla.

    • turhakekokoukko

      aivan turhake koko housunnostelija kukaan ei sitä ikinä edes näe missään ja asuu parkanossa koska oma kylä ei kelpaa

      • dipadaapaa

        Naapurin eli Virtojen johtaja asuu Jyväskylässä ja on kirjoilla myös siellä. Ruoveden johtaja asuu Orivedellä ja pitää kirjansa myös Orivedellä. Kihniön kunnanjohtaja savustettiin Parkanoon ja pitää edelleen Kihniötä verotuskuntanaan.
        Maurintorin ovellako sen kunnanjohtajan tulisi sinulle ovia aukoa?


      • Kysyvä
        dipadaapaa kirjoitti:

        Naapurin eli Virtojen johtaja asuu Jyväskylässä ja on kirjoilla myös siellä. Ruoveden johtaja asuu Orivedellä ja pitää kirjansa myös Orivedellä. Kihniön kunnanjohtaja savustettiin Parkanoon ja pitää edelleen Kihniötä verotuskuntanaan.
        Maurintorin ovellako sen kunnanjohtajan tulisi sinulle ovia aukoa?

        Kerro miten kunnanjohtaja savustettiin Kihniöstä Parkanoon? Mitä tuo savustaminen tarkoittaa?


      • Seuraaja
        dipadaapaa kirjoitti:

        Naapurin eli Virtojen johtaja asuu Jyväskylässä ja on kirjoilla myös siellä. Ruoveden johtaja asuu Orivedellä ja pitää kirjansa myös Orivedellä. Kihniön kunnanjohtaja savustettiin Parkanoon ja pitää edelleen Kihniötä verotuskuntanaan.
        Maurintorin ovellako sen kunnanjohtajan tulisi sinulle ovia aukoa?

        On kuulemma muutanut kirjansa Virroille, ei maksa kuntalaisten maksamasta palkastansa veroja Kihniöön.


      • Anonyymi
        Seuraaja kirjoitti:

        On kuulemma muutanut kirjansa Virroille, ei maksa kuntalaisten maksamasta palkastansa veroja Kihniöön.

        Tämä on kyllä uskomatonta, kehtaa kulkea täällä töissä ja maksaa verot Virroille. Eikö nyt saada kunnallisvaali kiimassa tuolle kuria tai potkut.


    • pitkääpierua

      Kyllä kihniöläiset on kurjaa sakkia. Kaikki on kunnan johtajan syytä kun kylä on perusköyhä. Kaikki vaan huutaa suu auki kuin variksen pojat että joku jakais karkkia
      että noi variksen pojat sais vain olla. Koittakaa nyt jotain tehdä itsekkin vai mitä?

    • Näin_se_on

      Tottakai ollaan tyytyväisiä ja paha saa aina palkkansa.

      • totta_turiset--

        Hyvälle ei anneta edes tilinauhaa


    • TurhakkeistaTurhin

      Saas nähdä valitaanko Ylivieskan johtajaksi.?? Vai jääkö meidän ristiksi. Antasivat nyt kunnon suositukset, ja vuoden palkan vielä makssasivat Ylivieskalle.

      • pakkoasukki

        Kukapa täällä kateuden kehdossa viittiskään loppuikäänsä homehtua. Olisin ittekki lähteny jo ajat sitten jos sais pirttinsä kaupaksi, mutta täälläpä kärvistelen serkkujen kanssa pakosta hautaan saakka kun en pois pääse kun puupalttoos.


    • samatkirjoittajat

      Kurjaa sakkia nuo Kihiniölääset nettikiusaajia pahimmasta päästä. Eikös kunnalla oo ne feisbuukki sivutkin. Sinne vois omalla pärstäkertoimella kirjuutella jos on pokkaa, mutta ku ei oo

    • HyväMieh

      Kannattaa ottaa hatkat, ennen konkurssia. Kiirettä pitää on meinaan lähellä. Pitäis tehdä säästöjä ja elää suu säkkiä myöden. Laittakaa seuraajalle pienempi palkka, vai olisko parempi ettei olis Johtajaa ollenkaan.

    • näsäpää

      Nyt voi aueta paikka johon voitais valita joku sukulainen tai lahkolainen kun nyt ei ole vitunkaan väliä kuka siellä on joten löytyiskö joku joka on juuri ja juuri päässyt
      tenteistä läpi ja on suvun näsä viisas.

    • Ööh

      Sillä on tehokas apulaisjohtaja Pilvi, se haluaa kihniön sairaalan alas ja niille laiskoille kotihoitajille lopputilun. Kj peesa ja samoin keskustalaiset.

      • Missioncomplete

        Pilvihän onnistui jo missionissaan. Kotihoito saa lähdön, samoin vuodeosasto.


    • Kihniönflikka

      Suoraan sanoen en ole tyytyväinen Kihniön kunnanjohtajaan, sillä tuntuu kuin herra ei edes tietäisi missä on töissä. Kihniön talous on mennyt vain huonompaan suuntaan siitä asti kun tämä herra on ollut puikoissa. Kihniön yhtenäiskoulun varojakin on vähennetty, jälleen. Luokkiin tarvittaisiin ehdottomasti enemmän avustajia, mutta kunta ei tue tätä hankintaa vaan hylkää viimeisimmätkin avustajat pihalle. Kunnassamme tulisi käyttää varoja mm. Yhtenäiskouluun, harrastusmahdollisuuksiin tai asukkaiden hyvinvointiin. Ja kaiken lisäksi mielestäni on pöyristyttävää tietää, että me olemme Parkanolle velkaa. Eikö asialle kuuluisi silloin tehdä jotakin?
      Mikäli tahdomme edelleen pysyä itsenäisenä kuntana, on meidän kuntalaisten nyt avattava suumme ja kerrottava mielipiteemme. Mikään ei tule muuttumään niin kauan, kun ME kuntalaiset pidämme suumme kiinni!

      • Skitsoilua

        Kihniönflikka haluaisi siis parantaa taloutta ja tuhlata rahaa samaan hengenvetoon, voi herranen aika mitä skitsoilua..


      • lopunalkua

        Kunnanjohtajaa yritetään täällä vetää tikunnokkaan typerillä nimettömillä kommenteilla. Totuus on kuitenkin aivan muuta. Valtionavuilla elätetään sairasta , ikääntynyttä ja kouluttamatonta porukkaa. Pitäisi olla joku taikuri, että täällä onnistuisi kun omat verotulot ovat Pirkanmaan pohjasakkaa silti Kihniön flikalla ei ole muuta lääkettä kuin esittää lisämenoja, oikea Einstaini!


      • Eikannettuvesikaivospysy

        Kihniönplikan kommentis näkyy koko ongelma. Se ei ole johtaja vaan loputon halu sellaiseen mihin ei ole varaa. Menkää parempipalkkaisiin hommiin ja patistelkaa naapuriakin samaan niin sitten voi verotuottojakin olla kaikkeen mukavaan


    • Suuntatuo

      Liukas Liukku ajaa meitä pakolla yhdistymään Parkanon kanssa, soten myivät jo.
      Toivottavasti kuntalaisia kuullaan yhdistymisasasioissa ja kartoitetaan myös muut suunnat kuin Parkano. Lähellä on myös Seinäjoki, Virrat ja Ylöjärvi. Ehkä niissä suunnissa pääsisimme myös Pihlajalinnan tyranniasta eroon.

      • junamänjo

        Liukku ei voi mitään sille, että väki viihtyy siellä rakkaassa terveyskeskuksessa eikä oikeissa töissä tienaamassa veroeuroja. Koittakaa ny vähän piristyä ja lopettakkaa se valitus, ei kunnanjohtajallakaan mitään salaista eurokätköä ole millä teidät ja serkkunne elättää vuodesta toiseen.


    • hurraa

      pihlajalinna on kuin luojan lahja vääryyyttä suosiville kihniöläisille. Saa potkut kaikenmaailman kyttääjät ja juoruajat.

    • kunnonveronmaksaja

      Tämä kunta olisi pitänyt liittää Parkanoon jo aikapäiviä sitten. Kunnan päättäjien tyhmyys ja ilmeisesti luottamuspaikan menettämisen pelko estivät tämän. Nyt liitos on pakollinen ja ilman liitosrahoja!!! . Jokainen vähänkin asioista ymmärtävä tajuaa ettei itsenäisyydelle ole enää edellytyksiä. Vieläkin on muutamia ns. "elättejä" jotka luulevat itsenäisyyden olevan mahdollista.

    • kirppuja

      Minkä takia nämä näsäviisaat ovat eronneet parkanosta aikoinaan? On naurettavaa seurata näitten tutkijoitten ja palmikkotukka petterin neuvottelu taitoja. Aina joudutaan jälkeen päin selvitteleen asioita.

    • maapalvelu

      mikä on tämä pilvi palvelu joka on apuponsi näissä asioissa??

      • Kolari

        Äijä vielä tappaa jonku liikenteessä!! Kaahaa volvollaan kun hullu!!


      • pipamiäs

        Se ketään tapa, Kiiru se olla pitää, että voi tämän kylän voi hengissä pitää. Taitaakin olla tääsä kyläs ainut jolla kiiru jonnekkin muuhun kuin serkkukylään.


    • Kappasvuan

      Tiedä johtajasta sinänsä mutta veronmaksajana olen tyytymätön siihen että Kihniön kokoisia palveluntuottoyksiköitä yleensäkään on olemassa, johtajineen.

    • mökkiasukki

      Nyt kun olen tätä ketjua seurannut pakosta jonkin aikaa niin minulle ei aukene mihin tällä panetteluketjulla tähdätään? mInä olen muutaman kerran tarvinnut kunnanjohtajan apua ja olen sen myös saanut , ovi on ollut auki ja istumaan on kättelyn jälkeen heti pyydetty. Onko se kateus, herraviha voi jokin muu syy ?

    • mölkky

      Kunnanjohtaja hyvä
      asukkaista osa kaunaisia ja pahansuopia

    • ViuViu

      Taas sairaslomalla. Mahtaa olla sairas mies.

    • rophoo

      Saahan hän olla sairaslomalla jos on sairas. Onhan muutkin sairaslomalla kun sairastavat.
      Onhan se raskasta olla vastuunalaisessa työssä ja rasittavaa kun täytyy miettiä miten köyhä kunta pääsee päivästä toiseen ja loihtia rahat jolla maksetaan palkat työläisille.

    • mitähänseuraavaksi

      jaa nyt irvaillaan jo toisten terveydellä / sairaudella, fiksua porukkaa

    • Anonyymi

      on siinä johtajalla kova työ pyhäniemen kehittämisessä kun pitää jotta samannäköisten leikkipaikka pitää pystyssä. siinä sitte tukat on nutturalla ja persus
      elementti velttona.

    • Anonyymi

      Onkoo se kiusatun barbi mihinä hommas.
      Kivat liksat ainaski. Ei taida olla taloommies

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      452
      4901
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1742
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1357
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1248
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      894
    Aihe