Valtaeliitti..

wqw

On ratkaissut niinistön seuraavaksi 6 vuodeksi pressaksi, Tämä oli odotettua, mielenkiintoista kun sdp heinäluomakin totes että "Ei muista että länsimaisessa demokratiassa olis näin korkea prosentit ollu heti alkuun, kylläkin jossakin ei-demokratia valtioissa" kukin voi miettiä mitä tarkoitti ei-demokratia valtioilla

Tässä seuraavan 6 vuoden aikana NÄEMME OLEMMEKO vain pelkkä EUvostoliiton maakunta ja katasrofissa kun Saksa/Ranska/Belgia syventävät integraatiota ja salen johdolla Suomi hyväksyy VARMAsti tämän aseman suomelle ja lisäksi Nato haukkasee suomen suupalaksi sitteki!

15

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2389ll

      Suomalaiset haluavat liittovaltion, pankkiunionin, EU armeijan, lisää turvapaikanhakijoita ja kaikki asumaan kaupunkeihin. Nyt minäkin tämän viimeistään uskon.

      • Ihme_Ja_Kumma

        "Valtaeliitti..
        On ratkaissut niinistön seuraavaksi 6 vuodeksi pressaksi, Tämä oli odotettua, mielenkiintoista kun sdp heinäluomakin totes että "Ei muista että länsimaisessa demokratiassa olis näin korkea prosentit ollu heti alkuun, kylläkin jossakin ei-demokratia valtioissa" kukin voi miettiä mitä tarkoitti ei-demokratia valtioilla."

        Faktaa on että Sauli Niinistö voitti 8 ehdokkaan Suomen presidentinvaalit n. 63 %:n äänisaaliilla ja Putin Venäjässä 64 %:n äänisaaliilla. Molempien maiden vaalitulokset ovat tyypillistä itäblokin maiden tasoa, jossa maiden oma Isä Aurinkoiden johtaa kansaansa.


    • SurullistaSuomi

      Ihmettelen, miksi suuri joukko työttömiä on äänestänyt Saulia, koska ajannut köyhien kyykytystä eikä ole arvo-pressana puuttunut pitkiin ruokajonoihin, Hurstilta avun eväämiseen ja työttömien kyykytykseen vaan hyväksynyt sen. Sen sijaan maahan tulleet pakolaiset kyllä ruokitaan, vaatetetaan ja tarjotaan ilmaiset asunnut. Miksei samaa tehdä Suomalaisille köyhille?

      • Totuus.toinen

        Ei pressa näitä asioita määrää missään nimessä. PS. eikä työttömät olisi asialle mitään edes voineetkaan äänestyksessä.Vouhotat kuten Väyrynenkin asian vierustaa et asiaa itseään.


      • 1221
        Totuus.toinen kirjoitti:

        Ei pressa näitä asioita määrää missään nimessä. PS. eikä työttömät olisi asialle mitään edes voineetkaan äänestyksessä.Vouhotat kuten Väyrynenkin asian vierustaa et asiaa itseään.

        Ei niin mutta pressa tuo mielipiteitään esille mediaan . Hän on äänitorvi vallitsevalle politiikan ilmapiirille. Ilmapiiri ja politiikka johon suomalaiset ovat ilmeisen tyytyväisiä.


      • ExPs

        Taidat olla Lauran kannalla kun on sisä ja ulkopolitiikka samassa kattilassa. Niihin asioihin voit eduskuntavaalissa vaikuttaa. Valitse vain toinen puolue sillä PS ei ole hallituskelpoinen.


      • eliittijavalta

        Se on nuo presidentin vaaleilla Eu linjojen ,sekä sisäpoliittisten asioiden suhteen mitätön vaikutus ,presidentin valtaoikeudet kun ei ylety noihin asioihin.

        Eduskunta vaaliti on tässä maassa ne vaalit joilla vaikutetaan ,muut vaalit ovat kalpea välähdys vallan olemuksesta ja äänestämisen kautta vaikuttamisesta. Pääasia olisi saada oman näkemyksen omaava puolue vopittamaan nuo vaalit. ,jolloin pääministeri nousee tuosta voittavasta puolueesta ja sen puolueen ajatukset ja linjat on ne jonka mukaan viedään asioita eteenpäin seuraavan vaalikauden ajan asiassa kuin asiassa.

        Tuostta syystä vaalehin tulsisi saada myös mahdollisimman valveutuneita ja pitkäaikaisesti politiikassa toimineita ehdokkaita, jotta he kykenisivät vastaamaan tehtävien vaativuuteen ja omaisivat tiedon puitteissa ne realiteetit joiden puitteisssa on mahdollista toimia. Poliittisilla nousukkailla on se ongelma ,että mielipiteitä löytyy ,mutta tieto taito ei riitä.

        Demokratiassa on mahdollista nousta kansanriveistä edutamaan ja viemään asioita eteenpäin ja tuo on demokratian syvintä olemusta. Siksi on käsittämätöntä että maassamme puhutaan politiikan eliitistä, sillä elitti on määreenä monarkisen ja hierarkisen yhteiskunna etuoikeutetuista käytetty nimike .Elitismi perustuu syntyperäisiin etuihin. Tosn saavutuksien kauta voi nousukkaana nousta eliitin joukkooon ja integroitua eliitin joukkoon sukupolvien kuluessa. elitismi on siis perinteisiin sidoksissa oleva käsite yhteiskunnan etuoikeutetuista. Niinpä esim raha eliitistä keskusteltaessa puhumme nousukkaista ja vanhan rahan valta eliitistä.

        Käsite on verrannolinen valta elitismissä. Suomessa valta eliittiin kuuluminen , jos sellaisesta voidaan yleensä demokratian puitteissa puhua ,edellyttäisi että jokin isän puoleisista esiisistä jä suorassa sukujuuressa olisi harjoittanut valta politiikka ja tuota perinnettä jatkettaisin suoraan alenevassa polvessa. Tahi samooin suoraan ylenevässä miehen puoleisessa sukujuuressa olisi aatelisaervoisia vaikutusvaltaisia henkilöitä tai nykyinen toimija omaisi tuon arvon tai olisi toiminut esim ruotsin hovin halaisessa järjestelmässä valta asemassa.Meillä Suomessa kun ei itsellä ole ollut monarkista valtajärjestelmää. Tosin Rusthollarit voitaisiin tällaiseksi Suomen eliitiksi lukea,joten henkilön tulisi tuossa suhteessa vähintään tällöin meidän mittapuun mukaan polveutua rustrollarista suoraan alenevaan polveen. Mutta näin länsimaisessa demokratiassa olisi hyvä keskusteluissa pysyä demkraattisen jäärjestelmän valta arvojen ,sekä käsitysten puitteissa.


    • Väärin.äänestetty

      Tuloksesta päätellen suurin osa pitää äänestämistä raviveikkauksena, veikkaavat varminta voittajaa eivätkä sitä mikä on heille paras.

      • 1221

        Juuri näin. Kuulin lähipiiristäni seuraavanlaista: "Äänestin Saulia kun ei Lauralla ole mahdollisuuksia toiselle kierrokselle" Johtopäätöksenä tästä: Ihan sama ajaako ehdokas sinulle epämieluisia asioita jos tällä vain on mahdollisuus voittaa. Emmehän vain halua kuulua häviäjiin.


      • Väärin.sammutettu
        1221 kirjoitti:

        Juuri näin. Kuulin lähipiiristäni seuraavanlaista: "Äänestin Saulia kun ei Lauralla ole mahdollisuuksia toiselle kierrokselle" Johtopäätöksenä tästä: Ihan sama ajaako ehdokas sinulle epämieluisia asioita jos tällä vain on mahdollisuus voittaa. Emmehän vain halua kuulua häviäjiin.

        Tähän juuri perustuu nuo jokapäiväiset "gallupit". Ja ne ÄO:n matalimman pään henkilöt äänestävät just näin. Tuloksen varmistaa vielä valejuutalaisen Goldman Sachsin omistama ääntenlaskija Tieto Oyj. Ilmankos nuo "gallupit" osuvatkin hämmästyttävällä tavalla oikeaan!


      • ExPs
        1221 kirjoitti:

        Juuri näin. Kuulin lähipiiristäni seuraavanlaista: "Äänestin Saulia kun ei Lauralla ole mahdollisuuksia toiselle kierrokselle" Johtopäätöksenä tästä: Ihan sama ajaako ehdokas sinulle epämieluisia asioita jos tällä vain on mahdollisuus voittaa. Emmehän vain halua kuulua häviäjiin.

        Ei Lauralla olisi pitänyt olla jakoa ensimmäiselläkään kierroksella ,kun ei osaa kuin oppositiopolitiikkaa ,räksyttää,räksyttää ja puhuu sivu asiasta. Sisäpolitiikka on vaikuttamista meidän hyvinvointiin ,ulkopolitiikka suhteisiin ja talouteen


    • ajatteleva.äänestäjä

      Ai kiitos, nytkö sitten määrittelet kaikki Niinistöä äänestäneet valtaeliitin osaksi?
      Tuohan on jo perin huvittava tulkinta; noin kolmannes kansasta onkin tätä eliittiä, joka salaliitoillaan ja kähminnöillään pettää kansan.

      Todellako?
      Tätäkö tarkoitat?
      Vai halusitko aloituksessasi vain ylläpitää jonkinlaista nimimerkkiesi jatkumoa...niinkö?

      Kerro nyt toki mikä oli pointtisi.

    • manipulointi

      Ensin vaalit, sitten galuppit

      Miksi vaalit Kun oli jo valittu uudelleen ukko ?

    • Persut ovat näköjään huonoja häviäjiäkin.

    • Fmfdmdm

      Vaalivilppi MOT.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe