Ehdotus: Vaalihuijausvapaa vaalijärjestelmä!

VaalivilpitKuriin

Idioottivarma vaalijärjestelmä estämään ulkoiset ja maan sisäiset vaalivilpit. Jokainen suomalainen tai ulkomaalainen voi tarkistaa vaalituloksen ja sen kaikki yksityiskohdat.

Vaalilippuun tarkistusnumero jossa myös vaalipaikan tunnus, ja äänestäjä saa "hiilikopio"kuitin jossa tarkastusnumero ja kuulakärkikynällä raapustetun numeron painojälki. Kaikki käytetyt ja tyhjät tarkistusnumeron sisältämät vaaliliput ja äänestysnumero perässä julkaistaan vaalijärjestelmässä varmistettuna hash-tunnisteellisena tiedostona, jonka voi katsoa onlinena tai ladata omalle koneelle offlinena ja tarkistaa että oma ääni meni oikealle ehdokkaalle ja tarkistaa kaikkien vaalipaikkojen tuloksen erikseen, kokonaisäänet, tyhjät vaaliliput ym.

Vaalipaikat taas julkaisisivat listan äänestäneiden ja äänestämättä jättäneiden määrästä, jotta tuloksen voi tarkistaa ja verrata tarkistusnumerolistoihin. Myös vaalilippujen kokonaismäärä kerrotaan, joten jokainen voi tarkistaa myös että täytettyjen ja tyhjien vaalilippujen kokonaismäärä täsmää äänestuspaikka- ja koko maan kohdalla. Jokainen vaalipaikka saa vaalilautakunnalta tarkan määrän vaalilippuja, joiden tarkastusnumerot ovat listassa joka kuitataan vaalilautakunnassa sekä vaalipaikalla, ja jaetaan vaalisivulla kaikille. Ei siis ole epämääräistä määrää vaalilippuja, vaan tarkka määrä, joiden kaikkien tarkastusnumerot on listattu vaalipaikkakohtaisesti. Ääniä ei siis voi tehtailla tyhjille vaalilipuille. Jos jossain vaalipaikassa tulee epäselvyyksiä äänien kanssa, voidaan olla yhteydessä paikassa äänestäneisiin, joiden nimet ruksitaan tälläkin hetkellä listaan henkilötodistuksella varmistaen. Näin saadaan tarkastettua epämääräiset numerot ja muut epäselvyydet esim. väärillä henkilöllisyyspapereilla äänestäneiden äänet poistettua, kun oikea henkilö näyttää tarkistusnumerokuitin.

Jokainen voi vaalitiedostosta tarkistaa vaalituloksen ja jokaisen ehdokkaan äänimäärän, sekä tietyssä vaalipaikassa äänestäneiden määrän ja eri ehdokkaiden kannatuksen vaalipaikkakohtaisesti. Lisäksi äänien kokonaismäärän, ehdokkaiden kokonaisäänimäärät, kaikkien äänestäneiden määrän, äänioikeutettujen kokonaismäärän sekä tarkastusnumeroilla merkittyjen vaalilippujen kokonaismäärän sekä kaikkien vaalilippujen tarkistusnumerot.

Kertokaa miten tässä järjestelmässä voitaisin väärentää vaalitulos?

38

1782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VaalivilpitKuriin

      Tätä äänestysjärjestelmää voitaisiin viedä myös maailmalle.

      Se toimisi sekä perinteisessä vaalilippu-kuulakärkikynääänetyksessä että sähköisessä äänestyksessä, jossa äänestäjän pitäisi vain tarkistaa että saadun kuitin tiedot täsmäävät omaan sähköäänen tunnisteeseen. Kuitti olisi paperituloste, jotta mobiilivarmenteen ym. sähköisen varmenteen tietoja ei voisi väärentää jälkikäteen esim. tekoälyllä reaaliaikaisesti.

      Näin vaaleja ei voisi voittaa rahalla, vallalla tai teknisellä osaamisella.

    • ValtaEiHaluaVarmaa

      "Olennaistahan ei ole se ketkä äänestävät, vaan se ketkä laskevat äänet." (Stalin)

      "Älkää ikinä aliarvioiko kansan typeryyttä." ( J.K.Paasikivi )

      "Mikäli äänestämällä voisi vaikuttaa, niin se olisi kiellettyä." ( Mark Twain )

    • HuijausmahdollisuusPois

      Kun kahdeksan henkilön vaaleissa yhden kannatus alkaa lähestyä 60%, tarvitaan maahan varmempaa ja luotettavampaa äänestys- ja vaalijärjestelmää.

      • Anonyymi

        Luuletko ettei suosio voi olla kyseisellä henkilöllä sellainen että häntä oikeasti äänesteetään?


    • czx

      Eipä tuossa olisi juuri muuta mahdollisuuta huijata, kuin lisätä äänestämättä jättäneiden verran tekaistuja ääniä sekaan. Toki 100%:n äänestysaktiivisuus aiheuttaisi taas epäilyjä.

      • IdiottivarmaÄänestys

        Ei voitaisi huijata edes näin. Koska vaalilautakunta julkaisisi listat tarkastusnumeroilla varustetuista vaalilipuista numeroineen. Näin nähtäisiin vaalilippujen kokonaismäärä ja kaikkien tarkistusnumero, tietyn vaalipaikan lippujen kokonaismäärä koska tarkistusnumerosta kävisi ilmi myös vaalipaikka jossa se on vaaleissa äänestuslippuna. Koska vaaleissa jokaisessa äänestyspaikassa tarkistetaan ja ruksataan äänestämässä käyneet, nähtäisiin että tietylle äänestyspaikalle vietyjen vaalilippujen määrä ja äänestettyjen sekä tyhjinä vaalilautakuntiin palautettujen määrä täsmää. Sekä vaalipaikka että vaalilautakunta antaisivat kuittaamansa tarkistuslistat ja HASH-tunnisteen sisältävästä vaalitulostiedostosta voisi tarkistaa että nämä vaalipaikkojen ja valilautakunnan listaukset täsmäävät.


      • Cncjcjd
        IdiottivarmaÄänestys kirjoitti:

        Ei voitaisi huijata edes näin. Koska vaalilautakunta julkaisisi listat tarkastusnumeroilla varustetuista vaalilipuista numeroineen. Näin nähtäisiin vaalilippujen kokonaismäärä ja kaikkien tarkistusnumero, tietyn vaalipaikan lippujen kokonaismäärä koska tarkistusnumerosta kävisi ilmi myös vaalipaikka jossa se on vaaleissa äänestuslippuna. Koska vaaleissa jokaisessa äänestyspaikassa tarkistetaan ja ruksataan äänestämässä käyneet, nähtäisiin että tietylle äänestyspaikalle vietyjen vaalilippujen määrä ja äänestettyjen sekä tyhjinä vaalilautakuntiin palautettujen määrä täsmää. Sekä vaalipaikka että vaalilautakunta antaisivat kuittaamansa tarkistuslistat ja HASH-tunnisteen sisältävästä vaalitulostiedostosta voisi tarkistaa että nämä vaalipaikkojen ja valilautakunnan listaukset täsmäävät.

        Siis myös tyhjien tarkastusnumeroilla merkittyjen äänilippujen määrä ja numerot kerrottaisiin vaalien tarkistustiedostossa, jokaiselta vaalipaikalta ja vaalilautakunnasta. Sekä kokonaismäärä että tietyn vaalipaikan tyhjien ja äänestettyjen lippujen määrä ja äänestettyjen ja tyhjien lippujen numerot. Näin kuka tahansa voisi tarkistaa että vaalitulos täsmää vaalilautakunnan ja vaalipaikan tietoihin. Tämän lisäksi jokainen voisi tarkistaa että oma ääni meni sille ehdokkaalle jolle sen oli tarkoituskin mennä.


    • mothaamuäänet

      Pitää olla 8kpl. vaaliuurna

      kato miten lasketaan vaaliäänet. Google - MOT Haamuäänet

    • Rehellisyys.Maan.Perii

      Miten 5.000€/kk tienaavan marginaalivähemmistön etuja ajavat porvaripuolueet (Kokoomus, Kepu, RKP) voisivat muuten voittaa vaaleja kuin valehtelemalla ja manipuloimalla galluppeja, vaaliennusteita sekä vaalitulosta? Sähköisellä äänestämisellä vaalituloksen manipulointi voidaan ulkoistaa NSA:lle tai FSB:lle poliittisen tilanteen mukaan, tai se voidaan päättää myös diplomaattista koskemattomuutta nauttivan Jarojen hybridikeskuksen sisällä ns. Deep State - Syvä valtio -statuksella.

      Tarkistisnumero vaalilippuun ja kuittiosa sekä tiivistetunnisteella varmistettu vaalituloslistatiedosto on saatava turvaamaan demokratian toteutuminen Suomessa.

    • tutkimisenarvoinenasia

      tuosta pitäisi tehdä koevedos
      ja sitten käytäntöön
      jos toimii

      ensin pienemmissä vaaleissa

      Tupas -tunnukset mahdollistavat jo nyt
      sähköisen äänestämisen, mutta se
      äänten yhteenveto ja julkistus pitäisi saada pois Tiedolta
      ja valvojat jostain ihan muualta

      • vaalilaskenta

        Läpinäkyvä vaaliuurna
        Kamea
        Suora lähetys


      • Anonyymi
        vaalilaskenta kirjoitti:

        Läpinäkyvä vaaliuurna
        Kamea
        Suora lähetys

        Vaarantavat vaalisalaisuuden.

        Läpinäkyvä uurna: taitettu äänestyslippusi aukeaa uurnassa ja jää auki läpinäkyvän uurnan seinään numeropuoli ulospäin: takanasi tuleva näkee, mitä numeroa äänestit. Seuraaville auki oleva äänestyslippusi toimii "mainoksena" - olkoonkin, että myöhään, koska uurnalle saapuessa olet jo varmaan käynyt kopissa raapustamassa oman numerosi.

        Kamera? Äänestyskopissako? Isoveli valvoisi, minkä numeron raapustat? Stalin olisi tuosta tykännyt.

        Suora lähetys? Haluaako jokainen äänestäjä toimia mannekiinina, vai jättääkö äänestämättä siitä pelosta. että joutuisi vaalipaikalla kuvatuksi?


    • VarmatVaalit

      "Ja et ole huolissasi siitä että tarkistaessasi että äänesi meni oikein joku seuraa verkkoliikennettä ja viimeistään silloin saa selville ketä äänestit?"


      Ei hätää, offlinena omalle koneelle ladattava hash-tiivistetunnistein varmistettu täydellinen vaalitulostiedosto, jossa kaikkien varmistustunnisteilla varustettujen äänilippujen lista, jonka perässä vaalinumero. Myös kaikki tyhjäksi jääneet vaaliliput tunnisteineen, jotta voidaan varmistaa ettei tyhjiä lippuja ole lisätty tai jotain poistettu. Vaalilautakunta julkaisee vaalilippujen kokonaismäärän ja vaalipaikat äänestäneiden määrät. Pitää täsmätä tässä vaalitulostiedostossa olevan listauksen kanssa. Haet listalta oman tunnisteen saamallasi kuitilla ja varmistat että sen perässä on oikea numero. Kukaan ei voi vakoilla ja seurata mitä varmistustunnistetta omalla koneella olet tarkastanut. Oman äänen menon oikealle ehdokkaalle lisäksi myös vaalituloksen tarkempi tarkastelu onnistuu näin jokaiselta. Tarkastusnumerossa kun on äänestuspaikkatunniste mukana merkkisarjassa niin voidaan katsoa äänestyspaikkakohtaiset tulokset. Kun vielä vaalilautakunta ja äänestyspaikat erikseen julkaisevat äänilippujen kokonaismäärän koko maa/vaalipaikkakohtaisesti sekä äänestäneiden ja äänestämättä jättäneiden määrän ja tyhjäksi jääneiden lippujen sekä äänestettyjen lippujen määrän, niin niiden täsmäämisen vaalitulostiedostoon antaa absoluuttisen tarkan kuvan vaaleista ja äänistä.

      • RahavaltakoEstää

        Miksei tällaista idioottivarmaa vaali- ja äänestysjärjestelmää ole tehty jo aikaa sitten?


    • vaalitoimitsija

      http://www.vaalit.fi/fi/index/vaalit/kunnallisvaalit/kunnallisvaalientuloksenlaskenta.html: "Heti tämän jälkeen vaalilautakunta ilmoittaa kunnan keskusvaalilautakunnalle ehdokkaiden saamat äänimäärät eli vaalien tuloksen kyseisessä äänestysalueessa. Kunnan keskusvaalilautakunta puolestaan välittää tulokset oikeusministeriön vaalitietojärjestelmän keskitettyyn laskentajärjestelmään. Lopuksi vaalilautakunta sinetöi äänestysliput pakettiin ja toimittaa sen ennen maanantaiaamua keskusvaalilautakunnalle."

      €li minun pitäisi hakkeroida oikeusministeriön vaalitietojärjestelmän keskitetty laskentajärjestelmä ja muuttaa tuloksia siellä?

      Ainut varma tapa olisi laskea äänet kynän ja paperin kanssa yhteen ensin vaalilautakunnassa ja sen jälkeen keskusvaalilautakunnassa, ilman tietokoneita. Ja syöttää sitten tiedot tietokoneelle ja tarkistaa, että ne edelleen täsmäävät paperilla laskettuihin tuloksiin. Kö?

      • Vanhaparempi

        Ennen tietokoneita äänestystulokset olivat aina oikein. Nykyään Tieto Oyj:n suurin omistaja Goldmann Sachs manipuloi EU-Suomen vaalitulokset mieleisikseen. Näin ollen perinteinen ääntenlaskenta ilman tietokoneita on ainoa varma keino.

        Vanha keino parempi kuin pussillinen uusia!


      • vaalitoimitsija

        Voihan niitä manipuloida oikeusministeriön väkikin, elleivät tulokset miellytä. Luotatteko heihin?


      • HuijausvapaaJärjestelmä
        vaalitoimitsija kirjoitti:

        Voihan niitä manipuloida oikeusministeriön väkikin, elleivät tulokset miellytä. Luotatteko heihin?

        Voiko eliitteihin yleensäkään luottaa? Heillä on aina suurimmat intressit saada mieleisensä vaalitulos. Suomen kansan enemmistön tahdon ja kansanvallan sekä demokratian toteutumiseksi äänestys- ja vaalijärjestelmä pitää muuttaa sellaiseksi etteivät hallintoon, elinkeinoelämään ja poliittisiin puolueisiin eli eliitteihin kuuluvat voi manipuloida vaalitulosta mieleisekseen. Suurten kansanrivien vastaisen politiikan voitot valeissa herättävät vahvan epäilyksen gallup ja vaalivilpistä.


      • huomattavaseikkaon

        Suurin manipulointi väline on gallupit. Jonkun kun ne on maksettava ei voi välttyää maksajan itressejen huomioimiselta. Ennen aaleja tulisi kaikenlainen ennakko tilastointi sulkea ja niiden julkaisu kieltää.Vaaliiltana sitten valvojaisissa kyllä selviää todellinen tilanne. Riittää ja olisi oikeastaan tasapuolistakin että se vaikuttaminen joka vaaleissa vaikutetaan tulee ehdokkaiden taholta ei julkisuuden taholta. On mahdollista että kulloinkin valtaa pitävällä puolueella on meinaan auktoritäärinrn etu tuossa suhteessa vaalien alla.


      • Haluttu_tulos
        huomattavaseikkaon kirjoitti:

        Suurin manipulointi väline on gallupit. Jonkun kun ne on maksettava ei voi välttyää maksajan itressejen huomioimiselta. Ennen aaleja tulisi kaikenlainen ennakko tilastointi sulkea ja niiden julkaisu kieltää.Vaaliiltana sitten valvojaisissa kyllä selviää todellinen tilanne. Riittää ja olisi oikeastaan tasapuolistakin että se vaikuttaminen joka vaaleissa vaikutetaan tulee ehdokkaiden taholta ei julkisuuden taholta. On mahdollista että kulloinkin valtaa pitävällä puolueella on meinaan auktoritäärinrn etu tuossa suhteessa vaalien alla.

        Kokoomusmoguli Eero Lehden Taloustutkimus Oy on kyllä vitsien vitsi, ja oikeisto-omisteinen valtamedia on monopolisoinut kannatusgallupit sille.


      • Ulkoistettu
        HuijausvapaaJärjestelmä kirjoitti:

        Voiko eliitteihin yleensäkään luottaa? Heillä on aina suurimmat intressit saada mieleisensä vaalitulos. Suomen kansan enemmistön tahdon ja kansanvallan sekä demokratian toteutumiseksi äänestys- ja vaalijärjestelmä pitää muuttaa sellaiseksi etteivät hallintoon, elinkeinoelämään ja poliittisiin puolueisiin eli eliitteihin kuuluvat voi manipuloida vaalitulosta mieleisekseen. Suurten kansanrivien vastaisen politiikan voitot valeissa herättävät vahvan epäilyksen gallup ja vaalivilpistä.

        "Voiko eliitteihin yleensäkään luottaa? Heillä on aina suurimmat intressit saada mieleisensä vaalitulos. Suomen kansan enemmistön tahdon ja kansanvallan sekä demokratian toteutumiseksi äänestys- ja vaalijärjestelmä pitää muuttaa sellaiseksi etteivät hallintoon, elinkeinoelämään ja poliittisiin puolueisiin eli eliitteihin kuuluvat voi manipuloida vaalitulosta mieleisekseen. Suurten kansanrivien vastaisen politiikan voitot valeissa herättävät vahvan epäilyksen gallup ja vaalivilpistä."

        Jos Suomen hallitusohjelman ideointi ulkoistetaan ulkomaisille tahoille, voidaan kysyä voiko tämän tekeviin eliitteihin enää luottaa? Kuvitteleeko joku oikeasti että ulkomainen taho ajaa Suomen ja suomalaisten etua?


        Porvarihallituksen hallitusohjelman raamit USA:sta
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15327040/porvarihallituksen-hallitusohjelman-raamit-usasta
        Hallitus maksoi amerikkalaiselle konsulttiyritykselle 15 000 euroa ideoiden saannista seuraavan hallituksen ohjelmaan. Tieto käy ilmi valtioneuvoston kanslian ja amerikkalaisen McKinsey & Company –yhtiön välisestä sopimuksesta.
        https://yle.fi/uutiset/3-5512660

        "Hallitus pestasi amerikkalaiskonsultin ideoimaan seuraavaa hallitusohjelmaa
        Yksi maailman suurimmista kaupallisista konsulteista on värvätty avustamaan pääministerin esikuntaa seuraavan hallitusohjelman laatimisessa. Amerikkalainen McKinsey & Company on laatinut suunnitelmia muun muassa Suomen terveydenhuoltojärjestelmän ja kilpailupolitiikan uudistamisesta. Sopimuksen konsultin kanssa on tehnyt valtioneuvoston kanslia."


        Mitä sisältää USA:sta tilattu hallitusohjelma?
        http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/73680-mita-sisaltaa-usasta-tilattu-hallitusohjelma
        "Konsulttitoimiston työn maksajilla, siis suomalaisilla veronmaksajilla on oikeus
        tietää mitä USA:sta tilattu hallitusohjelma sisältää.

        YLE:n uutinen kertoi, että kyseinen McKinsey-konsulttiyhtiö suositteli
        Suomeen mm. Britannian mallista terveydenhoidon laajaa muutosprojektia.
        McKinseyn mukaan malli on onnistunut Britanniassa. Suomessa ei tiettävästi
        ole ainakaan näkyvästi uutisoitu Britannian terveydenhoidon
        muutosprojektin tuloksia.

        McKinsey laati hallitukselle ohjelmaehdotuksen.
        Se on laajasti toteuttu. McKinsey ehdotti mm. tilaaja-tuottajamallien käyttöönottoa kunnallisissa palveluissa, julkisen terveydenhoidon maksujen korotuksia, työttömyysturvan ehtojen tiukentamista, korkeakoulupaikkojen kohdentamista yritysten tarpeiden mukaan ja yritysten aseman vahvistamista yliopistojen hallinnossa."

        McKinsey & Companyn jälki näkyy myös nykyisen porvarihallituksen kädenjäljessä, eli Amerikkalaisten tekemää hallitusohjelmaa on jatkettu mm. bisnes-SOTE:ssa.

        Suomen amerikkalaistamisprojekti Orpolla ja Sipilällä käynnissä.


    • Maalainen
    • Anonyymi

      SDP voitti, Perussuomalaiset tulivat toiseksi ja Kokoomus kolmanneksi. Vaalien lopputulos on melkoisen varmasti selvillä, mutta eräs yksityiskohta on mediassa jäänyt kovin vähälle huomiolle…

      Vuonna 2015 hylättyjä ääniä oli 15 397 kappaletta ja jo tuolloin määrää ihmeteltiin vaikka muutamaa vuotta aiemmin, vuonna 2011 määrä oli ollut hivenen suurempi, 16 294 kappaletta. Tällä kertaa, vuoden 2019 eduskuntavaaleissa hylättyjä ääniä oli kuitenkin huomattavasti enemmän, alustavien laskelmien mukaan kokonaiset 19 023 kappaletta!
      https://www.nykysuomi.com/2019/04/15/eduskuntavaaleissa-hylattyja-aania-merkittavasti-enemman-kuin-nelja-vuotta-aikaisemmin/

      • Anonyymi

        Kun miettii keitä ollut pääministereinä, Sipilä tietysti huippuna niin varmasti tulee hylättyjä lappuja lisää. Ihmiset laittaa niin omia mielipiteitä tehdystä kansan ryöstöstä. Onhan tuo aivan järkyttävä trio Suomen ja suomalaisten kannalta heidän ollessa toimessa ja tulevaisuutta ajatellen Katainen/Stubb/Sipilä.


    • Anonyymi

      Jos tällainen vaalijärjestelmä olisi haluttu, sellainen olisi jo voimassa, sillä kaiken järjen mukaan joka ikinen sivistynyt ihminen maailmassa, varsinkin ainakin osa poliitikoistakin, haluaisi, että vaalijärjestelmä olisi aukoton ja riittävän läpinäkyvä, jotta vilppiin ei olisi mahdollisuutta. Nykyinen "suljettujen ovien takana" -järjestelmä mahdollistaa teoriassa minkälaisen manipuloinnin tahansa. 2007 syntyi kohtu rekisteröitymättömistä äänistä, samoin ainakin yksi nyt käydyissä vaaleissa.

      Suomen vaalilaskennasta vastuussa olevan Tieto Oy:n taustalla on lukuisia kertoja talousrikoksista yms. kärähtänyt Goldman Sachs, sekä globalistista pankkiirieliittiä. Herää yleensäkin kysymys, miksi Tieto Oy on myyty näille tahoille, tai miksi he ovat ostaneet sen? Sylttytehtaallehan kaikki jäljet lopulta johtaa, mutta mitä siellä puuhataan?

      Edelleenkään ei ole löytynyt vastausta annetuilla luvuilla saatavaan yli 150 000 äänen "katoamiseen". En heti lähde uskomaan vilppiin, vaan uskon, että tuolle on olemassa ihan luonnollinen selitys. Ja tietenkin toivon, että sellainen myös löytyy. Jos nimittäin vilppi paljastuisi, se tarkoittaisi sellaisia asioita, että on syytä olla vakavasti huolissaan.

    • Anonyymi

      12.2.2021 PS:n kansanedustajaehdokkaana ollut hätkäytti vaalivilppipuheillaan, tutkija huolestui – näin kommentoi puoluesihteeri
      https://demokraatti.fi/psn-kansanedustajaehdokkaana-ollut-hatkaytti-vaalivilppipuheillaan-tutkija-huolestui-nain-kommentoi-puoluesihteeri/

      Trumputtajien ja persujen jne. vaalivilppiväitteet saadaan todistettua vääriksi tai oikeiksi, kun otetaan käyttöön tämä tarkastusnumeron ja kuittikopion sisältävä äänestysjärjestelmä. Vaalivilppi muuttuu erittäin hankalaksi toteuttaa maan sisältä (deep state) tai ulkoa käsin.

      • Anonyymi

        Vain hörhöt ovat Trumpi puolella. Lisäksi se ei kiinnosta tippaakaan koska ollaan Suomessa.


    • Anonyymi

      Sähköinen äänestys manipuloitavissa helposti sisältä ja ulkoa käsin, tarkistuslaskenta ei olisi sen vaikeammin manipuloitavissa.

    • Anonyymi

      Tarkistusnumero idea on hyvä. Miksei siis jo käytössä?

      Kaiketi Suomi varaa itselleen oikeuden vaalivilppiin katsoessaan sen olevan tarpeellista.

    • Anonyymi

      Kuvailemasi menettely vaarantaisi vaalisalaisuuden.

      Kaikkien äänestäjien jättämät äänet siis "kopioitaisiin" johonkin "tarkistustiedostoon", josta äänestäjä "itse" voisi käydä tarkistamassa, että ääni meni oikein. Kellä muulla olisi pääsy tähän äänestystiedostoon? Mihin kaikkeen tietoa äänestyskäyttäytymisestäsi voitaisiin hyödyntää?

      Nykyjärjestelmä, joka on vanhanaikainen ja kömpelö, on silti vaalisalaisuuden kannalta toimiva. Vaalilautakunnan jäsenet tarkkailevat toisiaan ja estävät väärinkäytökset. Vaalivilppi olisi mahdollista vain, jos käytännössä koko vaalilautakunta olisi pakotettu toimimaan vilpillisellä tavalla.

    • Anonyymi

      376 Markus Kuotesaho

    • Anonyymi

      Lyijykynät karvahattukansan äänestyspaikoilla

      Kannattaa ottaa omat kuulakärkikynät mukaan ja jättää vielä sun jälkeen koppiin tuleville äänestäjille, niin kokoomus saa ensi kerralla vähemmän ääniä.

      Ja ennakkoon ei kannata äänestää, ruskeat kuoret otetaan vaaleista nimetyistä kuorista ja ruskeat kuoret avataan koneellisesti alle 10 hengen läsnäollessa, vasta lasku tapahtuu vaalipäivänä eri puolueiden vaalilaskijoiden toimesta. Se mitä tämä pieni piiri tekee minimissään perjantain ja sunnuntaiaamun välillä on vain piirin omassa tiedossa.

      Vaalipäivänä kuulakärkikynällä mahdollisimman suuret numerot tehden, ettei saman kokoisia numeroita mahdu eteen tai jälkeen, hankaloitetaan vaalilipukkeen numeron vaihtamista esim. lyijykynänumeroita kumittamalla.

      Vaalien äärimmäisen omituinen lottovoittotason sattuma: Sama nimi ja täysin sama äänimäärä, taisi mennä jokin pieleen kun ei oltu varauduttu tällaiseen. Koneen algoritmia ei ollut viritetty tällaisen huomioimiseen. Aluksi ääniä molemilla 1661 ja lopulta päivittyi samaan aikaan 1663, ei todellakaan uskottavaa eikä mikään "puhdas sattuma".


      Miettikää mitä kaikkea ihmiset ovat tehneet saadakseen valtaa ja rahaa, miksei sitä tehtäsi kun se on mahdollista.

      Vaalivilppi on sittenkin totta Suomessakin
      https://m.youtube.com/watch?v=goIDq_oRbEY

      2023 luultavasti sama tilanne.

      • Anonyymi

        [QUOTE="vierailija, post: 34247162"]

        Näköjään vielä Tieto Oy:n järjestelmiin siirron jälkeenkin vilppi mahdollista, joka voidaan laittaa virheen piikkiin.

        Terttu Savola: "Tämä tästä sinisilmäisyydestä ja vaalien oikeudenmukaisuudesta. Nyt kun tämän tietää että asia on tällainen, niin ei ihmettele yhtään, koska näkee mitä kaikkea ihmiset on valmiit tekemään saadakseen valtaa ja rahaa, ja ahnehtiakseen. Hehän tekee mitä tahansa, niin mitä varten ne ei vaaleissa. Eikö olisi kummallista jos ihmiset jotka pystyvät sen tekemään, eivät tekisi sitä vaaleissa saadakseen valtaa ja rahaa ja se on mahdollista tuo MOT-dokumenttikin kertoi että se on mahdollista ja siihen on haluja".


      • Anonyymi

        Tämähän on vähän kuin onnettomuuksissa, vasta kunnon mällin sattuessa asioille tehdään jotain, ennen sitä: "eihän Suomessa voi mitään tapahtua".
        Vakoilussa edes suuren paljastuksen jälkeen (Edward Snowden NSA-vuoto ja Wikileaks Vault 7 CIA-vuoto) ei tehty mitään korjauksia. Hölmöt antavat vallan ja rahansa pois.


    • Anonyymi

      VaaliTIETOjärjestelmä on se suurin syy vaalivilppiin. Vaaleissa hävisi 156 000 ääntä jäljettömiin, mihin lie. Tietokoneen ohjelmilla on niin helppo siirrellä ääniä paikasta toiseen tai hävittää kokonaan, kyllä ammattilaishuijarit osaa. Tällainen tulisi tutkia perusteellisesti kuin myös sellaisten tuntemattomien ehdokkaiden suurta äänimäärää, mistä ne äänet tuli.

    • Anonyymi

      Galluptoimistot mm. Taloushutkimus Oy ovat vieläpä kokoomus- ja elinkeinoelämätahojen hallussa. Miten niille voidaan monopolisoida valtamedian: Yle, HS, MTV, IS, IL puoluegallupkyselyt? Yliopistojen suorittamat puoluegallupit olisivat sitoutumattomampia, eli omille ei annettaisi muutaman prosentin kaverilisää, joka vaikuttaa osan ihmisistä käyttäytymiseen: mennään lampaina voittajan puolelle. Vaalimanipulaatiotakin voidaan peitellä muokkaamalla gallupsuosiota ennen vaaleja samansuuntaiseksi. Kun luvut ovat samansuuntaisia epäilyksiä ei herää.

    • Anonyymi

      Vaalien turvallisuus ja luotettavuus on saatava 2020-luvun kansanvallan ja demokratian vaatimalle tasolle!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4914
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3227
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1375
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1206
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      64
      887
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe