Niinistö ja Ukrainan presidentti

Poro66

Otetaan tässä nyt esiin teema jota taatusti vaalien aikaan yksikään toimittaja ei olisi ikinä kysynyt istuvalta presidentiltä. Eli mikä on Niinistön suhde Ukrainaan ja erityisesti sen presidentti Poroshenkoon. Asekauppoihin nämä suhteet ovat tähän saakka liikkuneet.

Kun Poroshenko piipahti Suomessa ensimmäisen kerran puhumassa ”rauhasta” lähti Puolasta välittömästi suomalaisia panssariajoneuvoja kohti Ukrainan taisteluita. Tämä muuten ilmeni ihan sattumalta kun joku onnekas nappasi rajalla valokuvan, muutenhan tämä oli täydellinen hys-hys –operaatio. Mitä muuta on sitten sotatoimialueelle kiikutettu – siitä on vaikea ottaa selvää. Tuskin Poroshenko täällä pelkästä kohteliaisuudesta juokse.

On kuitenkin syytä tietää Ukrainan presidentistä vähintään se asia, että vaikka hän on presidentti ja näin ollen nauttii diplomaattista koskemattomuutta, hän on silti syyllistynyt hyvin vakaviin sotarikoksiin. Tavalliselle tallaajalle voi nämä asiat olla vähän hämäriä joten palautetaan asioita mieleen.

Silloin kun maidan jälkimainingeissa oltiin jännittyneessä tilanteessa itä-ukrainan ja normi-ukrainan välillä, valittiin Poroshenko presidentiksi vähän sillä toiveella, että hän saisi liennytyksen aikaan. Kaikkea muuta. Ensi töikseen Poro julisti itä-ukrainan venäläisvähemmistön terroristeiksi koko sakin, ilmoitti jatkolauseessa että terroristien kanssa ei neuvotella vaan ne murskataan. Näin syttyi Itä-Ukrainan sota.

Kansainvälinen sotarikoslaki tuntee Lontoon sopimuksesta pykälän nimeltään rikos rauhaa vastaan. Se on säädetty Nurnbergissä 1945 ja sen nojalla moni natsivallan valtakunnanjohtaja pääsi kaulastaan kiikkumaan. Viimeksi tätä on noudatettu Bosniansodassa kun serbijohtajia vietiin kohti Haagin sotatuomioistuinta. Rikos rauhaa vastaan tarkoittaa hyökkäyssodan aloittamista joka aina on tietyllä mittarilla siis sotarikos.

Sen lisäksi on se vakavampikin syyte jonka suomen rikoslaki tuntee joukkotuhonnan nimellä. Se tarkoittaa jonkin etnisen ryhmän tuhoamista, karkoittamista mierontielle, syntyvyyden estämistä jne. Tästä meillä sitten onkin esimerkkejä Bosnian lisäksi esimerkiksi Ruandasta. Ukraina ei jää tässä huonommaksi koska Poroshenkon julistama yksipuolinen sota kohdistui nimenomaisesti kielelliseen vähemmistöön ja sodan tarkoitusperä oli ajaa nämä maanpakoon Itä-Ukrainasta Venäjän puolelle.

Tietenkin on hyvin valitettavaa että kansainväliset sotarikosistuimet tuppaavat olemaan länsimaiden ohjaksissa ja silloin kun on tuollainen Poroshenkon kaltainen hirmu joka syyllistyy rikokseen toinen toisensa perästä, mutta ajaa samalla länsimaiden kolonialistisia intressejä, syytteitä ei oteta edes puheeksi. Päinvastoin, länsieliitin talutusnuorassa oleva eliitti on kehittänyt huikean tarinan ”vihreistä miehistä” antaakseen juridisen syyn sodankäynnille, ja syystäkin Ukrainan hallinto puhuu venäläisjoukoista itä-ukrainassa. Sehän tekee joukkotuhonnan kaltaisesta hyökkäyssodasta puolustuksellista sotaa, sillä näennäisesti Ukraina vain puolustautuu venäläisten invaasiolta. Väitteen naurettavuus on todettu aikaa sitten mutta totena sitä esitetään jotta Poroshenkoa vastaan ei kukaan yltiöpäinen syyttäjä menisi asettamaan syytteeseen.

Suhde Poroshenkoon on siis Niinistön häpeällisin suhde ja soittelut puolin ja toisin antavat ikävän kuvan kesken tarinoita Lennu-koirista ja anopin kanssa pelatuista marjapusseista. Erityisen häpeällisen suhteen tästä tekee keskinäinen asekauppa, koska kaikki tiedämme niiden päätyvän keskelle kansanmurhaa.

2

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12122

      Tämä vaalitouhu oli yhtä paskaista teatteria. Selkisi lopullisesti, miten helppoa suomalaisten ohjaaminen on. Entinen orjakansa haluaa luontaisen tapumuksensa mukaisesti laitumelle paimennettavaksi. Medialla täysi valta päättää kuka tai ketkä valitaan.

      • VaaliHuijaus

        Pressaehdokkaat oli unilukkareita eivätkä uskataneet haastaa Saulia sen tekemistä lainvastasuuksista ja osa oli ulkona asioista. Tosin kun Väyrynen rupesi tinkaamaan Saulilta isäntämaasopimuksesta niin seuraavana päivänä tapahtui tiedustelun tietovuoto hesarille ja isäntämaakysymys unohdettiin, siinä lehdistö ja tiedustelu auttoi Niinistöä vaalikampanjassa. Jos kaikki Saulin tekemät lainvastaisuudet olisi pystytty perusteellisesti käsittelemän vaali tenteissä niin tuskin Saulia oli ensi kierroksella valittu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2152
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1691
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1352
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      902
    Aihe