Naisten pankki ja Venezuela

naistenpankki

Tiedotusvälineistä olemme saaneet hyvin huolestuttavia tietoja. Venezuelan talous on aivan romahtamassa ja ihmiset näkevät suoranaista nälkää. Inflaatio on hurjaa. Tämä on seurausta Trumpin johtamasta Usan politiikasta. Kapitalistit haluavat tuhota Venezuelan, joka on sosialismin viimeinen linnake. Tätä emme saa sallia. Kirkon ulkomaanavun johtama Naisten pankki on tehnyt hienoa työtä kehitysavun parissa eri puolilla maailmaa. Nyt tuo kaikki naisten pankin apu on suunntava kokonaan Venezuelaan, jotta voidaan pelastaa sosialismi. Toiminta on heti suunnattava uudestaan, on todella kiire.

12

946

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhuuksienturhuus

      Turhuutta koko naistenpankki. Paljon menee kirkon verorahoja täysin hukkaan. Toki tuleehan siinä ihmisille mukavia työpaikkoja kun sitä apua muka jonnekin viedään. Saa monet ihmiset matkustella ympäri maailmaa ensin suunnittelemassa ja sitten tarkistamassa että mitä on tapahtunu vaiko ei mitään. Palkka ja päivärahat juoksee. Sitä ennen tietysti kotimaassa pidetään monta mukavaa kokousta ystävien kesken ja ollaan olevinaan hyväntekijöitä. Mukavia kahvikekkereitä ystävien kesken. Eikös se olisi järkevämpää antaa nekin rahat piispojen viiniostoksiin. Olisi edes jotain tuloksia. Paha kohmelo monelle.

    • Hallaahon.äänestäjä44
    • 8382390920

      Samanlainen huijarijärjestö ja täysin tarpeeton on tuo naisten pankki kuin muutkin kehitysapujärjestöt. Lukekaapa kirja Kehitysavun kirous.

    • hävetkää

      Häpeällistä on toi naisten pankin toiminta. Hyvätuloiset ja hyväosaiset naiset kokoontuu kimpassa urheileen tai tekeen jotain muuta kivaa. Siinä samalla jotenskin lahjotetaan tuolle naisten pankille muutama euro. Ollaan olevinaan hyväntekijöitä. Häpeällistä. Se muutama euro ei kirpaise missään. Jos oikeesti nää naiset haluis auttaa, niin joka toinen kuukausi puolet nettopalkasta sinne naisten pankille. Sitten nuukailtaisiin itse ja ei ostettais uusia kevävaatteita ja ei käytäisi ollenkaan etelänmatkoilla. Se olisi oikeeta auttamista. Nykysin pelkkää silmänpalvontaa.

    • SosialimiOnKatastrofi

      Vaikuttaa vedätykseltä. Jokainen ajatteleva ihminen näet tietää, että sosialismi johtaa poikkeuksetta tuhoon. Venezuela on ollut tuomittu siitä lähtien kun se valitsi sosialismin.

      Vai että pitäisi vielä tämäkin katastrofi panna Trumpin piikkiin? Eiköhän siellä ole jo säkki muutenkin täynnä. Voisivatko sosialistit ensimmäisen kerran historiassa katsoa ensin peiliin.

    • marjaanaanneli

      Nyt Venezuelassa on oikeasti hätä köyhällä kansalla ja erityisesti naisilla ja lapsilla. Ehdottomasti pitäisi nyt kaikki Naisten Pankin avustukset suunnata Venezueelaan. Siten voitaisiin ehkä vielä pelastaa myös sosialismin jatkuminen tässä ihanassa maassa. Sosialismin sankareitten mainetta ei saa tuhota. Maduron pitää säilyä vallassa. Kapitalistien haaveet ei saa toteutua.

    • METSÄÄNMENNÄÄN

      Voi hyvät ihmiset, eikö ole muuta huolehdittavaa maailmassa. Siellä paistaa päivä, ei tarvita lämmitystä, kaikki kasvaa lämpimässä. Venezuelassa ei varmaan tiedetä missä tälläinen onnela
      kun suomi on. Minä en anna penniäkään enää mihinkään kehitysapukeräyksiin, piste.

      • ihanasosialismi

        Etkö sinä ymmärrä. Siellä nyt ilkeät kapitalistit yrittää tuhota sosialismia. Naisten pankki voisi pelastaa sosilismin siellä.


    • Quatermash
    • vvvvvzzzzzz

      Minulla on jo paha mieli. Miksi Naisten Pankki ei auta Venezuelaa, kun se haluaa säilyä sosialistisena?

      • hyhyshys

        Sähkötkin on naisilta katkaistu ja Naisten pankki ei auta, surkeata on.


      • Anonyymi

        Turhaan annoin siis ropojani tuolle akkainpankille, meikkejä varmaan niillä ostivat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4974
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3267
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1405
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      74
      943
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe