Uudet hääuutiset Tukiaiselta.

sillälaillatarvajärvi1

Tuksu kiristää Lallia koska häät meni vituralleen.


29.01.2018,JMTmaksa 50000e niin perun häät.

78

42005

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TiedonJanoinenTai

      Siis mistäs lähteestä tää tieto on peräisin? Mistä saatu tieto?

    • häätkö

      En ole aloittaja, mutta JT on FB päivityksessään ollut sinnku jo pidemmän aikaa!

    • Tollukkaprinsessa

      Tokko on edes varaustakaan, ei ole mitään perumistakaan. Kiristys on sen sijaan rikos, että kannattaa miettiä vähän, mitä päästelee suustaan tai näppäimiltään, mutta eihän tuossa ole mitään pohjaa edes koko jutulle. Peru tai ole perumatta, kun ei sulho ole edes asianosainen mitenkään, eikä ole mitään maksanutkaan (häistä). Jättää vain ilmaantumatta Tuksun bileisiin. Siellähän taitaa jo muutenkin olla jonoa sulhasen paikalle, ainakin sitä on kuuluteltu toistuvasti parin vuoden ajan.

    • kadettireikäeero

      Vellin äiteelle olisi lähettänyt viestin. Viiskytdonaa kouraan ja jättää Vellin rauhaan.
      Hyvä yritys mutta tunkki ei koskaan jätä ketään rauhaan vaan vainoamista jatkuu kymmeniä vuosia.

    • Silitysrauta

      Kai Monopolissakin on nykyään eurot? Niillä olisi hyvä maksaa.

    • Rhyjkk

      Huh huh jos tää on totta. Aina kun luulee ettei Tuksu voi vajota enää alemmas niin se löytää jostain lapion ja kaivaa.
      Miksi se on Vellin äitin tähän sotkee?

    • SÄHKÖPORA

      Vellin sukulaisen on täytynyt olla todella epätoivoinen rahastusyrityksestä kun sen Tunkkipalstalle ilmituonut.

    • 555155

      Sukulainen myös kertoo, että miesparka kustansi koko Tukiaisen perheen joulun Ruotsissa. Itse vietti rahattoman joulun Tuksun koiria hoitaen. Nyt meni maku koko Tukiaisen perheestä!!! Miesparalle käy kuten sille varakkaalle mummolle, jolta joku mies huijasi kaiken esittämällä sulhasta. Nainen kuoli yksin ja rahattomana ja vain rollaattori jäi.

      Kauheata, että tuollaista tapahtuu. Eikä kukaan voi auttaa mitenkään ilmeisesti!

      • Mikä.lie.totuus

        Tukiaisten joulusta on vain Jossun kertomus, että äiti laittoi kauniit koristeet ja lueteltiin ihan perinteiset jouluruoat. Veli tyttöystävineen kävi jouluaterialla. Lahjoista ei puhuttu mitään ja joulukirkosta on kuva. Ei kuusesta, ei koristeista, joulupöydästä ym. Aika poikkeuksillasta kyllä, mutta eihän siellä ollut paikallakaan vanhan parin lisäksi kuin Jossu. Uuden vuoden raketteja oltiin katsomassa ja vuoden vaihteen jälkeen äiti lähti matkoille? Juurihan olivat myyneet asunnon ja muuttaneet uuteen.


    • SÄHKÖPORA

      Pelastakaa Matomies Velli.

    • hööpöttääköjoku

      Ehkä kannattaisi suhtautua hiukan epäillen näillä palstoilla oleviin juttuihin. Ei kaikki ole ihan totuudenmukaisia... Totta/tarua - vaikea tietysti erottaa, mutta hieman kannattaa varmaan miettiä, mitä uskoo totena ja mitä ei

    • heihoplaajahoplaa

      Tuksusta kun on kyse niin kaikki on aina paljastunut faktoiksi sen teot.
      Hyvä esimerkki löytyy juutuubista missä tuksu lokkeillut baarissa ja baarinpitäjä
      vaatii tuksulta rahaa juoduista paukuista. Tuksu alkaa vetämään tekoitkua kun siskokin kuoli mutta ei auta,seuraavaksi alkaa vittuilemaan baarimikolle, sekään ei auta vaan uhataan soittaa poliisit paikalle. Silloin tuksu ottaa lompakosta setelin, kerää räkää nenästä ja kurkusta kunnolla kurlaten ja räkäisee sen mällin seteliin,rypistää sen ja heittää sillä baarimikkoa. Tämä ja paljon muuta livenä tästä ihmisestä. Kyllä ne jutut on tosia eikä mitään höpötyksiä, ikävä kyllä.

    • Uvbjjijijiji

      Vellillä taisi tulla vellit housuihin...vanajnlinnassa kusrannettavat hääjuhlat tulisi maksamaam n. 20000-30000 donaa....oliskohan velli. Rahat jo lopussa?

    • 5561555

      JOS nämä jutut oikeasti pitää paikkaansa niin toivottavasti joku neuvoo tuon Tuksun hyväksikäyttämän miehen vanhempia. Heidän kannattaa hyvän lakimiehen kanssa tehdä poikansa perinnöttömäksi. Ainakin niin, että poika saa vain lakiosansa. Jos mahdollista heidän kannattaa tehdä lakimiehen avustuksella kaikkensa, ettei poikansa olisi edes lakiosaan oikeutettu. Joillain ehdoilla se onnistuu, en tiedä tässä tapauksessa.

      Toinen, että hankkisivat pojalleen eläintenpitokiellon. Tällöin Tuksu ei voi hyväksikäyttää miestä ostattamalla, hoidattamalla ja pennuttamalla koiria.

      Tuksu inhoaa ja haukkuu kaikille hyväksikäyttämäänsä miestä ja on tämän kanssa vain rahan takia. Sitä hän odottaa miehen perinnön kautta saavansa. Ja saa tällä hetkellä miehen hankkimia ja hoitamia koiria myymällä. Jos mies ei saa enää pitää koiria eikä tule saamaan lainkaan perintöä, niin rahaa miehen kautta tulee vähemmän. Tällöin voisi olla toivoa, että Tuksu jättäisi tahdottoman miesparan enemmän rauhaan.

      • Ryhtykää.jo.toimiin

        Miksi eivät vanhemmat tee rikosilmoitusta kiristämisestä? Vellille pitäisi hankkija uskottu mies talousasioiden hoitoa varten, jolloin Tunkki ei pääsisi niihin käsiksi. Ja hyväksikäytöstä pitäisi saada Velli tekemään rikosilmoitus myös. En tiedä, onko asianomistajarikosta mahdollista kenenkään muun ilmoittaa poliisille tutkittavaksi. - Testamentissa ei auta käytännössä tässä tapauksessa mitään maininta, ettei aviopuolisolla ole oikeutta ko. omaisuuteen, koska sehän käyttääkin Vellin oikeuksia sitä painostamalla.


    • valker

      Miten alhainen voi ihminen olla? No kyllä tupsu voi ja osaa.Elleivät pääse tästä takiaisesta eroon tullee käymään vielä jollekin huonosti.On kuin "Batesin motelli" toisinpäin,että keittiöveitsi heiluu naisen kädessä, kun viha kasvaa liian suureksi ja jollekin se pitää purkaa.Ymmärrän vellin sukulaisen hätää.

      • hulestuttavaa

        Meinakko, että Suomessakin aletaan elää jenkkien malliin? Sun pitäisi vähentää noita rikossarjojen katseluja, kun ne siirtyvät jo sinun jokapäiväiseen elämääsi.


    • ghgjggdgf

      Kyllä mä ainakin uskon ,että Tukiainen vois toimii noin.Ihan kevyen leikiten,ei se tunne mitään muita ihmisiä kohtaan,helvetisti vaan suu käy ja yrittää jallittaa millon ketäkin.Aina puhumalla saa ittensä ns.pelastettua.Toivon tosiaan,että Lallit tekee jotain,ettei toi iilimato pääse kuppaamaan niitä tyhjiin.No,kyllä se uskovainen median uhri aina keinot keksii.

      • kunhanaikaakuluu

        No joo sun ikäisillä toi ajatusmaailma on vielä tuolla tasolla.


    • itjhsäo

      Joo, tosiaan, Myhyn näätä-palstalla nim. "noita-akka", (tod.näk. vellin äippä)avautui aika karmeista asioista. Pelkää jopa poikansa hengen puolesta .

      Kiristystä ja uhkailua on saanut niskaansa Tuksun puolelta. Luojan kiitos, mamma-Lalli vaikuttaa itse aika älykkäältä ja "kovalta luulta". Lallin mamman pitäisi nyt viedä kaikki ne uhkaukset ja kiristykset poliisin tietoon. Myös Velli-pojan pitäisi vähintään tehdä rikosilmoitus kunnianloukkauksesta. Onhan häntä toistuvasti solvattu julkisesti vaikka miksi.

      Lallin äidin mukaan, hänen poikansa on kiltti ihminen, ei satuttaisi kärpästäkään ja on aina auttamassa kun pyytää.

      Tuksu kuulemma vain odottaa, että Lallin vanha pariskunta kuolee, että pääsee perintöön kiinni koska Upsalan ekonomeilta on rahat loppu ja vellin rahat on loppu.

      Häistä Vanajanlinnassa ei taida tulla mitään, koska arvon "noita-akka" ei ainakaan aio niitä kustantaa.

      Heh! on se Tuksu aikamoinen. Itse olen ihan tavis tyttö ja mun appivanhemmat on päinvastoin koko ajan tyrkyttämässä mulle rahaa ja huolehtimassa että tulenko toimeen ja että "kestän" heidän poikaansa. olen aina kieltäytynyt kohteliaasti kun tähän asti ollaan tultu loistavasti toimeen ilman lahjuksiakin.

      • parasarvosteleenmuita

        Ai että olet kiltti miniä. No kuka sen kissan hännän nostaa jne.


      • Jkkijbnkk

        Veijo ei ole kiltti vaan vetelä vätys ja eläinrääkkäyksen mahdollistaja.


    • alanyaonhieno

      Hienot häät tulossa, prinsessa paketti taitaa vaihtua persaukisten paketiksi eli max 5
      ihmistä pappi.


      "Häätilanne ei minulle kuulu,en tiedä siitä mitään,itse en häihin aio osallistua eikä Veijon puolelta kukaan ja miten häät voi onnistua kun rahat on loppu eikä kiristys onnistu.Morsiamen puolella ei rahaa kuulemma ole vaikka on rahan valtias eli upsalan ekonomi!!!"

      Tuksun vanhemmat myivät Sölletyynän ja muuttivat kerrostaloon. Lainoista lyhennetty pelkät korot niin kuin Ruotsissa on tapana tehdä. Eli miinukselle meni sekin talokauppa.
      Nyt taalerit loppu myös sulhaselta, ei niillä tyhjillä taskuilla häitä järjestetä.
      PS: kaksi pennuista mennyt paremmille laitumille.

      • Jkmnhjkkk

        Vanajanlinnassa ei juhlita kesäaikaan alle 120 henkilön häitä. Sen verran joudut siellä kesällä häistä maksamaan vaikka tulisit yksin paikalle


    • Normaalilla järjellä varustettu sulhanen jättäisi morsmaikun tollasen jälkeen. Ei kukaan sulhanen suvaitsisi sitä, että morsian kertoo menevänsä naimisiin rahasta ja peruvansa häät, jos saa sulhon omaisilta tarpeeksi rahaa.

      Ja mitä hemskattia se Velli oikein näkee Johannassa? En tarrkoita nyt ulkonäköä, vaan Johannan huonoakin huonompaa käytöstä, kännäämistä muuta örveltämistä.

      • voisentään

        Pimpin,tirsk. Oli tässä ohimennen pakko kirjuuttaa tähän, " RailiSuominen.
        Outoa että tuosta Tuoksusta jaksetaan vielä jotain vääntää.
        Ku-si Vellille vain kihahtanut päähän jonkinlaisesta julkisuudesta päähän.
        Todella sääli, jos päässä viiraa. Tuo rahojenkin jakelu Tuoksulle, hyh, hyh.


      • Jännitystä.elämään

        Onhan pikkukaupungin poika päässyt matkustelemaan ihan ulkomaille, saati Kemiin, melkein Norjan rajalle, ja moneen muuhun paikkaan. Kyllä se aina kotiolot voittaa.


    • mölönoikaisija

      Hymyssä kirjoittava, Vellin äitinä esiintyvä nimimerkki "noita-akka" tuntuu luotettavalta lähteeltä. Hienoa, että hän on avautunut Tunkeron törkeyksistä. Puolusta vaan poikaasi "noita-akka". Estä häät, jos kykenet.

    • JeejeeJenjki

      Tuo Hymyn Noita-akka ei ole Veijon äiti. Mutta asioista perillä oleva henkilö. Hänen ansiostaan tunkerolla ei ole täällä hetkellä yhtään koiraa! Ja iso käsi siitä! Kuulin asiasta varmalta taholta. Tuhtimo eläköön miten vaan tahtoo, mutta ilman eläviä olentoja ja tässä tapauksessa koiria. Siitä iso Aamen.

      • t8ehy

        Noita-akka kyllä suoraan tunnusti olevansa Vellin äippä. Josko hän sitten huijjaa?. en usko. Veikkaan, että Tupsu tällä hetkellä hioo jo kynsiään ja ottaa yhteyttä "juristeihinsa" kunnianloukkauksesta.

        Vois tuo noita myydä tarinan toisen puolen lehdille, sais vähän kipurahoja.

        Haluaisin facessa kysy velliltä, mikä saa hänet roikkumaan Tuksussa, mutta aika turhaa se on, kun tietää, kuka vellin facea hallinnoi.

        Ei voi muuta sanoa, kuin täydestä sydämestä voimia Noita-akalle.


      • ikäihmisiä
        t8ehy kirjoitti:

        Noita-akka kyllä suoraan tunnusti olevansa Vellin äippä. Josko hän sitten huijjaa?. en usko. Veikkaan, että Tupsu tällä hetkellä hioo jo kynsiään ja ottaa yhteyttä "juristeihinsa" kunnianloukkauksesta.

        Vois tuo noita myydä tarinan toisen puolen lehdille, sais vähän kipurahoja.

        Haluaisin facessa kysy velliltä, mikä saa hänet roikkumaan Tuksussa, mutta aika turhaa se on, kun tietää, kuka vellin facea hallinnoi.

        Ei voi muuta sanoa, kuin täydestä sydämestä voimia Noita-akalle.

        Veijon vanhemmat lienevät jo yli 80 vuotiaita, joten tuskinpa ovat somessa aktiivisia.


      • Jnjhjklm

        Voi kuule. On aika paljonkin kaksikymppisiä somettajia. Kaikki eivät ole mitää Juha Mieto -tyylisiä juntteja.


      • näätäkenneli
        t8ehy kirjoitti:

        Noita-akka kyllä suoraan tunnusti olevansa Vellin äippä. Josko hän sitten huijjaa?. en usko. Veikkaan, että Tupsu tällä hetkellä hioo jo kynsiään ja ottaa yhteyttä "juristeihinsa" kunnianloukkauksesta.

        Vois tuo noita myydä tarinan toisen puolen lehdille, sais vähän kipurahoja.

        Haluaisin facessa kysy velliltä, mikä saa hänet roikkumaan Tuksussa, mutta aika turhaa se on, kun tietää, kuka vellin facea hallinnoi.

        Ei voi muuta sanoa, kuin täydestä sydämestä voimia Noita-akalle.

        Noita-akka paljasti hymyn palstalla harjoittaneensa pienimuotoista kennel-toimintaa, joten ei tosiaan ole Veijon äiti. Periaatteessa toisena henkilönä netissä esiintyminen ei taida olla ihan ok. ja paheksun sitä.


    • AtLoviisa

      Noita-akka EI todellakaan ole Veijon äiti. Veijon vanhemmat tiedän, eikä heillä ole tietokoneita. En voi kertoa, mistä tiedän ja mitä tiedän, mutta sen voin paljastaa, että olen näätä 😁 ja Loviisasta. Älkää levittäkö valheita. Riittää, että Tupsukka niitä viljelee. Ja Tupsukka on pohjalla, ihan pohjassa. Säälisin jos pystyisin. Mutta en pysty.

      • iup

        Sitten joku on varastanut vanharouva Lallin identiteetin ja esiintyy sillä Hymyn keskustelupalstalla tai sinä itse viljelet valheita suojellaksesi jotakuta.

        Ehkä rouva Lallilla on '"mikrotukihenkilö", esim. ystävällinen naapuri, jonka avulla hän osallistuu keskusteluun.


      • yupyp

        jos tunnet vanhan lallin pariskunnan niin millainen se äitimuori mahtaa olla? Onko hänkin yhtä vaikea ja dominoiva luonne kuin tuleva miniä?

        On tapauksia, että jos äiti on voimakas persoona ja vaikeastimiellytettävä tuittupää ja ylikriittinen tapaus, niin poika hankkii myös vaimokseen hankalan naisen, joka ei ole ikinä mihinkään tyytyväinen ja mies yrittää tehdä tämän onnelliseksi koska epäonnistui tekemään äitinsä onnelliseksi ja saavuttamaan hänen hyväksyntänsä ja rakkautensa. Hän ei myöskään luota naisiin, jotka kehuvat häntä ja pitävät hänestä sellaisena kuin hän on, koska hän itse sisimmässään "tietää" olevansa epäkelpo ja pelkää vain tuottavansa pettymyksen häneen aidosti ihastuneelle naiselle.


    • kaikenmaailmanidiootteja

      Miksi tunkki ei muuta Lallilaan. Syy on se että ei pysty hoitamaan sitä maailman vanhinta ammattia Lallin talossa. Jäisi kiinni pikku bisneksistä. Veijo on pelkästään rahoittajan roolissa ja kun rahat loppuu niin loppuu suhdekkin. Tuksu ei kykene ymmärtämään mikä on suhteen perusta, ei tunne ketään kohtaan mitään muuta kuin vihaa ja katkeruutta. Se ei vie tuksua mihinkään muualle kuin syvälle kuiluun.

    • MaMMaMiaMi

      Onko totta et tuksu myy sellaisille ketä ei muuten saa? Eläkeläiset vammaiset peräkammaripojat? Tommosta joku heittäny porukat kuuli. Jos on totta se selittää sen että sitä massii aina välillä on. Kuvottava peseytymätön akka. Nyt vielä kiristäjäkin. Taksit ei ota sitä enää kyytiin. Syykin on selvä.

    • tallaa-päälle-orkesteri

      Stadin taxit jo vuosia sitten tekivät päätöksen että tuksu ja kaverit maksaa joko etukäteen matkan tai sitten eivät tule kyytiin. Tuksulla kymmeniä maksamattomia taxikyytejä edelleen kontollaan, juoksutaxeista saanut sakkoja mutta vellihän ne 4800 euroa maksamattomia sakkoja maksoi. Arton ja tuksun lapin häistä on maksamatta edelleen laskuja ja uutta hääkeissiä pukkaa pintaan. Hääauto Hummer jolla näitä kuljetettiin jäi kokonaan maksamatta, yrittäjä kävi kuumana parivuotta sitten näistä tuksun kupruista. Rahojaan ei koskaan saa perittyä tuksulta.

      • Kfdgh

        Käsittämätöntä että voi jatkaa tollasta menoa vuodesta toiseen.
        Aina pummimassa muilta, eikö sillä oo minkäänlaista ylpeyttä?


    • jury1

      Miksi kukaan ei auta näitä vanhempia, jos kerran tietää tilanteen ?

    • juppernaut

      Mahtaako "noita-akka" olla Vellin äiti kun kirjallinen ilmaisu on miehekkään yksiviivaista.

      Tunkero lähdössä pappansa kanssa Jerusalemiin. Löytyisköhän siihen fyrkkendaalia kun uskonlahkojen reissut ovat normaalia tyyriimpiää.

    • Vaiei

      Montako kertaa teille pitää sanoa,että noita-akka EI OLE Lallin äiti, vaan muu läheinen. S.Lalli. Tämä hänestä riittäköön, hän pelasti tunkin koirat pois tunkion läheisyydestä. Pentuja tuli kolme, yksi kuoli ja syy EI OLE kenenkään. Loput viety turvaan. Uskotte tai ette. En voi avata asiaa enempää, koska sivussa ihmisiä, joita/joiden henkilöisyyttä en voi paljastaa, paljastumalla samalla itsekin. Nyt on näin. Ei taida Johanna saada enää koiria lemm....rääkättäväkseen. Minusta tämä on hyvä asia ja kai hän on itsekin tajunnut, että ei ole fiksua kerätä kenneliä ympärilleen. Eipä muuta. Hyvät yöt!

      • muukaukainen

        Tunnut tietävän asioista. Joten, onko nyt niin, että Tuksu on kiristänyt tätä Veijon läheistä ja luvannut perua häät, mikäli tämä läheinen maksaa Tuksulle 50.000,-?
        Mitäs Veijo tähän tuumaa? Veijo kuitenkin on halukas menemään Tuksun kanssa naimisiin?

        Tuksulla ei kai ole tällä hetkellä muuta mahdollisuutta kuin muuttaa Veijon luokse. Muu läheinen ei ilmeisesti voi asialle mitään, eikä ole valmis maksamaan Tuksua ulos Veijon elämästä. Ja entäs jos muu läheinen maksaisi, pahastuisiko Veijo menettäessään rakastettunsa. Olisiko välit poikki välittävään muu läheiseen?


      • Ei.koskaan

        Kiristykseen ei koskaan pidä suostua. Ei missään tapauksessa. Jos asia on totta, pitäisi tehdä ilmoitus. - Tuksu jatkaisi tinkimistä taas jossain vaiheessa, kuten koirienkin kanssa on tehnyt. Se on loputon tie.


    • Nbvvc

      Vieläkö se asuu Albertilla?
      Vai onko uus asunto jo löytynyt?

    • Utin_temari

      Näätä, et nää kun on Tunkilla häät.

    • Eino_Nalli

      Ostoskeskus Kaaressa saa halvalla häät vinkkinä Veijolle. Kaniturkki niskaan ja Johannalle aliexpress muovimekko päälle.

    • VellinIsoIsoIsoäiti

      Hähhääää, naurattaa ihan sikanaMikana, miten hymyssä voi olla noin (kin) tyhmiä näätiä. Uskovat jonkun noita-akan olevan Vellin äiti. Ei se ole. Mutta antaa karavaanin kulkea. Hupiahan tää on vaan 🤣 kääriydyn kappaleiksi kuin etana

      • tuhkaluukunrepeämä

        Kääriydy kunnolla, ettet repee.


    • Bhgbk

      Onkos se albertti oikeasti myyty?

    • EnttenTenttenn

      Täällä pohditaan kovasti että Kuka toi noita-akka on. Vinkkinä: Veijolla on sisko ja äiti sekä äidin sisko, Veijon täti. Veijon äidillä EI ole sitten niin minkäänlaista kenneltoimintaa. Joko raxuttaa 😀

      • Hjuuukkkk

        Noita-Akan mukaan Veijolla on sisaruksiA


    • Ihmettelen.vaan

      Miksei Tutu kirjoita faceen? Isää ei ole nähty kahteen viikkoon äidin vierailun jälkeen.

    • KulliVelho

      Nonni, johan se noita-akka puhui (kirjoitti) itsensä pussiin 😂 Hymyn näätäpalstalla. Trolli on. Mutta tarkkaavaiset näädät haistoivat kyllä, osa ei. Mutta samapa tuo, mitä väliä on sillä, ketä nimimerkkien takana on. Juorupalstasta kun on kyse. Btw, Pohjanmaalla Vetelin kunnassa oli (Ei tietoa onko enää) ruokapaikka nimeltään: Velli kulho 😀

      • vainoharhaisuutta

        Tuo on niin typerää yrittää arvailla kuka on minkäkin nikin takana, koska suurin osa ei kuitenkaan heitä tunne.


    • MarenkiaMassuun

      Samaa mieltä. Käyn myös lukemassa hymyn vastaavaa keskustelua, vain luen, en halua rekkautua. Niin siellä on ihme touhua, silloin kun ei Tuksusta kuulu mitään kummempaa, niin nää aikuiset naiset käy toistensa kimppuun, aika pahastikin kirjoittavat. En ole huomannut sellaista tekstiä täällä ja hyvä niin .

    • tassinen

      "Noita-akka" on Veijon äiti. Tyyli on vanhemman ihmisen. Kuka haluaisi kirjoittaa useita kommentteja väärällä henkilöllisyydellä. Huumoriakin muorilla on mutta sitähän huumorintajuttomat piskifanaatikot eivät tajua.

      Monen nimimerkin "tiedot" muori on tehnyt mitättömiksi. Sekös ottaa kaaliin - hapankaaliin.

      • Jkkjjbhh

        Älä puhu paskaa. Kyseinen nimimerkki ei ole oikeastaan tuonut mitään uutta tietoa palstalle, saati kumonnut yhdenkään nimimerkin "tietoja". Alkaa Noita-Akan jutut ja tarinat pahasti rakoilemaan. Ei oikein pysy asiat nipussa.


      • surkeavedätys

        Tyyli on nimenomaan paljon nuoremman ihmisen, kuin mitä Veijon äiti on. En oikein osta tuota sisar-juttuakaan, miksi vetäisi oman äitinsä juttuun mukaan ja mahdollisesti Tukiaisen maalitauluksi, sehän olisi ihan Tuksumaista toimintaa. Kaikki tiedot, joilla todistelee henkilöyttään, löytyy periaatteessa netistä tuota kiristystä lukuunottamatta.


      • uglius

        Mitä uutta tietoa on jäänyt saamatta. Esimerkiksi miniäkokelaan ja "noita-akan" suhde on jotain muuta kuin Tunkki ilmoitti.

        Ei "noita-akka" luullakseni ole kouluja käynyt, joten kirjallinen ilmaisu ei huippuluokkaa. Veijon äiti se on. Lapsi ei vaihtunut laitoksella, kun "noita-akka" oli ainoa synnyttäjä.

        Huijareita täällä ja hiton tyhmää sakkia, jolta jäi peruskoulukin kesken.


      • en.usko

        "Ei "noita-akka" luullakseni ole kouluja käynyt, joten kirjallinen ilmaisu ei huippuluokkaa. "
        No ei ole, mutta ei ole päälle kasikymppisenkään ilmaisua. Ei ole tietääkseni Velli mikään somevirtuoosi, niin en usko, että olisi äitensäkään.


      • onsevaikiaa
        uglius kirjoitti:

        Mitä uutta tietoa on jäänyt saamatta. Esimerkiksi miniäkokelaan ja "noita-akan" suhde on jotain muuta kuin Tunkki ilmoitti.

        Ei "noita-akka" luullakseni ole kouluja käynyt, joten kirjallinen ilmaisu ei huippuluokkaa. Veijon äiti se on. Lapsi ei vaihtunut laitoksella, kun "noita-akka" oli ainoa synnyttäjä.

        Huijareita täällä ja hiton tyhmää sakkia, jolta jäi peruskoulukin kesken.

        Ei tosiaan ole Veijon äiti ja periaatteessa toisena henkilönä esiintyminen on identiteettivarkaus. Sekosi hymyn puolella jo sukulaisuussuhteissakin jossain kommentissa sen verran, että kävi ilmi, ettei ole samaa sukupolvea Veijon äidin kanssa. Äidin sisar oli hänelle täti yhtäkkiä.


      • uskovatuskookaiken
        onsevaikiaa kirjoitti:

        Ei tosiaan ole Veijon äiti ja periaatteessa toisena henkilönä esiintyminen on identiteettivarkaus. Sekosi hymyn puolella jo sukulaisuussuhteissakin jossain kommentissa sen verran, että kävi ilmi, ettei ole samaa sukupolvea Veijon äidin kanssa. Äidin sisar oli hänelle täti yhtäkkiä.

        Taitaa olla joku vakinäätä uudella nikillä. Sen verran siellä hymyn palstalla jotkut vakuuttelevat, että on se oikeasti äiti. Vaikka tuskin kenelläkään voi olla faktatietoa muiden nikkien henkilöllisyydestä, omastaan toki. No, saahan tuollaisella jotain keskustelua aikaiseksi, kun Tukiainen itse on vähemmän someaktiivinen.


    • Nbbhbk

      Onko totta että Albertin myynti ei toteutunutkaan? Huutaja oli feikki ja Tuksu saa jäädä Albertille.

      • Olipa.näpärää

        Trollaatko? Ei se kyllä niin mene. Asia hoidetaan loppuun tavalla tai toisella ja tarvittaessa uudella huutokaupalla. Lisäksi siitä aiheutuu katteettoman huudon tehneelle vakavat seuraukset.


    • Saunantakanaontilaa

      Huutaja ei ollut feikki. tuksu lähtee kuin kuppa töölööstä se on varma.

    • Hattivatt1

      Ei oo noita-akasta hetkeen kuulunut.

    • Hfknb

      Kuulemma Tuksu oli palkannut jonku kaverinsa tekemään feikkihuudon albertista. Voittaja ei siis pysty asuntoa lunastamaan, prosessi pitkittyy ja Tuksu asuu ilmaiseksi koko sen ajan. En tiedä pitääkö koko huutokauppa järjestää uudestaan? Mietin vaan et oliko se itse keksinyt tän juonen vai onko joku neuvonut?

      • lkjkiu

        Eikö asunto sitten mene toiseksi suurimman huudon tekijälle ??


      • Shä.häfisit

        Ai oikein palkannut? Millä? Kaveri ei näe niitä rahoja ikinä.


      • Awwwrpkhff
        Shä.häfisit kirjoitti:

        Ai oikein palkannut? Millä? Kaveri ei näe niitä rahoja ikinä.

        Riippuu valuutasta. Sehän on voinu olla luvata taivaspaikan tai koiranpennun riihikuivan sijaan


    • meklarimasa

      Onhan mahdollista, että Tuksu on saanut jonkun kaverinsa tekemään tarjouksia, mutta kaveri on kyllä sitten nyt liemessä, ellei maksa huutoaan.

      Huutokaupan ehdoissa sanottiin mm. "Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä." ja "Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen ostajan korvausvelvollisuuteen."

      Onko Tuksun kavereissa joku, joka ehdointahdoin pilaa maineensa huutamalla feikkihuutoja? Luultavasti on.

      • Åäölkb

        Mitähän toi rekisteröinti käytännössä tarkoittaa? Kuuluuko siihen pankkitunnuksia? Jos ei niin kuka tahansa voi rekisteröityä väärillä tiedoilla eikä saada koskaan selville kuka oli huutaja.


    • Pelkkiä.huhuja

      Oli myöskin osakkailla lunastusoikeus, että voihan se Tuksu hourailla mitä hyvänsä. Ne sen kamut eivät ikinä opi, että se käyttää niitä vain hyväkseen. Ja toisaalta, korkeintaan sillä saisi kuukauden, parin pidennyksen, mutta lähtö tulee vääjäämättä.

    • jamaksasanoipoks

      Tunkilla uusi kk banni päällä, edellinen loppui alkuviikosta ja samantien uusi päälle. Ei opi akka olemaan niin ettei huutele asiattomia.
      Häät lähestyy ja uutta sulhasta ei löydy nyyh.

    • Dipilä

      En usko feikkiostajaan. Kyllä ulosottovirasto siivilöi pois kaikki huijarit ja venkulat.

      En mene hyvin murateilla. Kolmesta tyttärestä vain yhdellä on asunto, ja sekin pieni loukko Malmilla.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe