Matieb Matib

karvaranneavanne

41

6066

Äänestä

    Vastaukset

    • Kurjalainen

      Saamme Suomeen pahimpien maiden kaikkein pahimmat hullut ja rikolliset, koska annamme keiden vain tulla vaikka ilman passia maahamme ja jäädä Suomeen oleskelemaan sitä varmemmin mitä pahempi tuomio heitä kotimaassaan odottaa.

      Onko tässä enää mitään järkeä?!

      Miksi päättäjämme haluavat täyttää kotimaamme ulkomaalaisilla työttömillä, sairailla, terroristeilla ja mielipuolilla?????!!!

    • Näitäriittää

      Kiittäkäämme tästä päätöksiin kykenemättömästä hallituksesta ja kiltistä presidentistä.

    • Vuoriston.Korsolainen

      Suvaitkaa, älkää öyhöttäkö. ;)))

      • Vuoriston.Pervolle

        Niin kuin sinäkin suvaitset kaikkien maahanmuuttajataustaisten seksuaalirikokset, kuten nyt tämän 10 vuotiaan tytön raiskauksen. Olet todella sairas.


    • Suomisuomalaisille

      Herätys politiikot ym päättäjät...ennenkuin on myöhäistä.

      • huoraamineneilopu

        Ei ne herää ja sitäpaitsi kun Sale alkaa nyt vaipparallin niin muutaman viikon päästä se on taas menossa Saksaan. Siellä se lipoo ja kuuntelee Angela-tätiä ja lupaa ottaa lisää sudanilaisia maahamme. Näinhän siinä tulee käymään.


      • Anonyymi

        pitäs kaikki mamut jotka tekee rikoksia laittaa samantien paluupostiin ja alkuperäinen kotimaa maksaa matkan. Eikä tuo vankilassa vietetty aika mitenkään muuta sitä henkilöä, yleensä vain pahenee kun verkostoituu samankaltaistensa apinoiden kanssa siellä. On olemassa järkevää maahanmuuttoa ja ei järkevää. Työperäinen maahanmuutto tervetulluta paljon on esim. pakistanista, aasiasta esim. It-alalla ja ne ei perseile täällä kuten nuo tietyistä maista tulevat joita kukaan ei halua suomeenkin paljon eksynyt näitä jotka potkittu tanskasta pihalle kun ovat rötöstelleet siellä niin meillä tuo pakan alimmainen otetaan avosylin vastaan.

        Paska systeemi joka ei vaan toimi.


    • Helppohomma

      Joutuu pelkäävien puolelle

    • narreja-rikollisia

      On se rohkea mies(?). Että oikein naisia on puukolla lyönyt. Niin tuosta uutisjutusta ilmenee. Minustakin on alkanut tuntumaan, että Suomeen on tullut terroristeja = rikollisia. Ei nuo mitään turvapaikan hakijoita tai tarvitsijoita ole. Sosialistit jakaa niille rahaakin vielä, että saavat huumeita- alkoholia-lääkkeitä päähänsä, kuten varmaan kotimaassaankin ovat tehneet. Kotimaassaan heitä odottaisi varmaan vankila ja siksi ovat lähteneet pakoon - - - Suomeen asti???
      Täällä nainen on suomalaisen miehen mielestä arvostettu. Islam ei sellaista hyväksy eikä noudata. On tosiaan outoa, että voivat tulla meidän maahamme sekoilemaan rikolliset... täysin vapaasti.
      Ottaisin Suomeen ählynaisia ( ei terroristeja) ja yrittäisin auttaa niitä. Kristittyjä tulijoita tulisi suosia, koska tämä on kristitty maa, eikä kristityllä ole tuhamisvimmaa kristittyjä kohtaan.

      • Anonyymi

        vautsi viisasta puhetta


    • pensselitäti

      Minkä takia näitä henkilöitä ei siirretä kotimaahansa tuomiotaan kärsimään? Eikö se olisi parempi rikolliselle itselleenkin kuin virua tyrmässä täällä vieraalla maalla? Ja tietenkin se olisi halvempaa Suomelle, mikä on erittäin huomionarvoinen näkökohta kaikessa muussakin. Olisiko muuten mahdollista tehdä vankeinhoidossa yhteistyötä esim. Venäjän tai vaikkapa EU-maa Viron kanssa siten, että he hoitaisivat vangit ja Suomi maksaisi siitä todellisten kustannusten mukaan?

    • Hyväontaas

      Rikospaikka ohjelmassa tamperelainen poliisi kertoi että tuossa 1-3v on viikonloppuna kirjattu joskus pelkkiä vaikeasti lausuttavia nimiä, välillä kantasuomalaisia yksi tai kaksi. Äkkiä ovat alkaneet edustamaan pienellä porukalla.

    • Me-suvakit

      Annettaan lisää äidillistä halia ja rahaa..uusi I Phone tai I Pad auttaa kotutumaan sekä merkkivaatteet..Uudehko Bemmikään ei olisi pahasta..

    • bay-bay-bay-dorka

      "Maahanmuuttajien psyykkisten häiriöiden havaitsemiseen ajoissa tulisi mielestäni panostaa entisestään." KYLLÄ ennen kun saa loisimisluvan Suomesta..eli takas mistä on tullutkin..

    • aert

      Takas sinne mistä on tullutkin, mutta entä jos on syntynyt suomessa ja suomen kansalainen, mihin sit mennä? Sudanilaiset ovat kaikenlisäksi erittäin mustia ihonväriltään, joka vielä lisää sitä muukalais-statusta , '' Deng Kuol '' niminen -97 vuonna syntynyt Järvenpääläinen Satudarah MC jengiläinen hyvä esimerkki, on kuin Matiebin kaksoisolento. Ja vaikka noita kavereita vihataan paljon, ja syystäkin, ei heille kukaan vittuile päin naamaa paitsi Riksussa(fakta joka on lukuisia, lukuisia kertoja todistettu).

    • Anonyymi

      Karkoittaa tuommonen ihmissaasta pitää,tullaan tänne perseilemään,ei mitään kunnioitusta että saavat täälä elää toisten maksamilla veroilla. Juu vielä 2015 olin sitä mieltä että pakolaiset tervetuloa,hävettää ihan kuinka idiootti olin ei nää tartte muuta kun potkut perseelle. Mieleni muuttui kun sain seurata läheltä tätä maahanmuuton sopeuttamista suomeen,ei niitä kiinosta kun oma kulttuuuri ja uskonto,silti vetävät viinaa/huumeita ja me maksetaan ne, olevinnaan kunnon muslimeja. Oikea muslimi ei
      tatuoi itteensä,eikä kittaa olutta...vihreitä minäkin äänestin mutta en enään, totuus on kuitenkin että ruotsin tiellä ollaan,joten ....ketäpä sitten äänestäisin?ei paljon ole vaihtoehtoja.

    • Anonyymi

      Oliko jo mones tuhannes kivatekijä 2015 lähtien?

    • Anonyymi

      No onneksi tämä Matieb Matib on päässyt Suomeen turvaan, nauttimaan Suomen sosiaaliturvasta!

    • Anonyymi

      Jos sillä on liian pieni asunto?

    • Anonyymi

      Onko tämä sama kuin metroaseman pyssymies? Oli osoittanut vartijaa päähän, mutta lipas oli väärinpäin eikä onnistunut.

      • Anonyymi

        Varmaan opiskelee vankilassa ydinfyysikoksi.


    • Anonyymi

      Yrittäny ampuu vartijan ja sai vaan on 5v vankeutta. Miksi näitä otetaan edes tänne?

      • Anonyymi

        Tämäkin kaveri tarvitsi turvaa. Ja Suomi työvoimaa. Yksi plus yksi ei aina ole kaksi, yleensä näissä yhtälöissä taitaa olla negatiivinen summa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämäkin kaveri tarvitsi turvaa. Ja Suomi työvoimaa. Yksi plus yksi ei aina ole kaksi, yleensä näissä yhtälöissä taitaa olla negatiivinen summa.

        2015 kunnia divisioonaa?
        Sipilän kutsumaa


      • Anonyymi

        järjestyksenvalvoja on poliisista seuraava virkamies jos olis ollu vaa joku ohikulkeva kansalainen ei olis varmaa tullu ees puolta tost 5 vuodesta.

        Virkamiehen väkivaltainen vastustaminen on Suomen rikoslaissa rangaistavaksi säädetty teko, josta voi seurata vankeutta vähintään neljä kuukautta ja enintään neljä vuotta. Virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen syyllistyy, jos käyttää tai uhkaa käyttää väkivaltaa virkatehtävää suorittavaa virkamiestä kohtaan tai kostaa väkivalloin virkamiehen tekemän virkatoimen hänelle tai hänen lähimmäiselleen. Tekoon voi syyllistyä myös, jos käyttää väkivaltaa ulkopuolista henkilöä kohtaan tarkoituksenaan estää jonkin virkatehtävän suorittaminen.[1] Esimerkiksi sivullinen, jonka poliisi on määrännyt avustamaan rikollisen kiinni ottamisessa, nauttii samaa suojaa kuin poliisi itse.


    • Anonyymi

      On sama mies tuomittu nyt viideksi vuodeksi. Montakohan ihmistä tämän annetaan tappaa Suomessa ennen karkoitusta?

    • Anonyymi

      Eiköhän tämäkin olisi parempi lähettää sudaniin takaisin

    • Anonyymi

      Hesan helmiä pitäkääs hyvänänne ja näitähän on paljon siellä elätejjjä

    • Anonyymi

      aika saada kokoomus ja PS hoitamaan asioita?

      muuten on turvallisuus ja maa mennyttä

    • Anonyymi

      Älkää olko rasisteja, tällainen pakolainen on oikea pakolainen, muut rakenteellista rasismia. Haluatteko auttaa vauvoja? Olette silloin rasisteja. Haluatteko auttaa gellitukkaa? Olet silloin hyvä ihminen, oikea ihminen.

    • Anonyymi

      tuttu käy kurssilla Suvilahdessa

      Mutta nyt hän ei enää uskalla mennä sinne Sörkän metroaseman kautta kun porukka on muuttunut uhkaavaksi ja ryöstävät vaatteet ihmisten päältä

    • Anonyymi

      eikä saa karkoittaa

      ei saa

    • Anonyymi

      Puhuvat että on kommee mies.

      • Anonyymi

        Onhan apina pienenä kaunis mutta isona ruma:)


    • Anonyymi

      ketä sano et on matu?

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      360
      2071
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1222
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe