Lemmikkien hautausmaan portilla tervetuloa kyltti

kukkamummo

Onko fiksua eläinten hautausmaan portilla TERVETULOA kyltti.Mielestäni karmea. Joku yksityinen leikkii IIsalmen hautausmaalla , itsensä tituleerannut hautausmaan hoitajaksi miehensä. hän tekee ihme ratkaisuja vieraitten lemmikkien haudoille. Katkoo monivuotisia kukkia ja pensaita.Ainut hyvä leikkaa kesäällä nurmikon. mitä mieltä olette.

9

3216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TellervoKukkonen

      Minun mielestä iisalmen hautuusmaa on ollut aina todella kaunis. ja hoitajat tosi mukavia, isot peukut heille ja kiitos! ja lisäksi minusta se tervetuloa kyltti on kiva eikä lainkaan karmea.

    • keijopyösti

      tämä on minun mielestä jonniin joutavata ajan hukkaa lukkee tämmöstä koska sinäkin oot varmaan vaan joku kateellinen kuka kirjoittaa koska jos sinä osaisit paremmin toimia niin sinä varmaan voisit ite hoitaa sitä lemmikkienhautausmaata ja eikai sielä sinun oo mikään pakko kaydä jos se on niin (karmiva) paikka...... joten jos ei oo mitää tärkeetä asiaa ei tarvii tänne laittaa yhtään mitään.

    • Naksuni

      On silloin tällöin pakko käydä, 2kissaa siellä nukkuu.Olen seurannut näitä uusia työläisiä aika hyökkääviä. Tekevät omia ratkaisujaan haudoilla,se on suorastaan rikos. tutustuin v 2014-2015 rouvaan joka alkoi penkomaan tuota hautausmaata esiin.En päässyt tietämään nimeä ennen kuin lehtikirjoituksessa, mutta hän ainakin hoiti toisten hautoja yhtä suurella rakkaudella kuin oman koiran. olen aamu ihminen ja käyn aikaisin aamulla lenkillä ja kisujen luona.Niinpä en voinut olla huomaamatta , kesäaamuisin, hän aina oli vieläkin ruoholeikkuu jätteitä haravoimassa. Putsasi hautojen pääle lentänyttä ruohoa,kasteli kukkia ja piti ylessiisteyttä näköjään yllä. Ajattelin, eikö hän vieläkään malta lopettaa. Niinpä huiskautimme iloiset heipat kädellä, ja jatkoin matkaa.Tuota jäin vähän ihmettelemää ,miksi koko sarat täytyy pitää lyhkäsessä ruohossa. Hautojen tarve on kuitenkin vähäistä. ONko todellisuuden taju hämärtynyt.

    • Kyltti

      KYltti ihan nätti, mutta hautausmaan portilla?????????

    • JELPPARI

      Jo viime kesänä pohdimme vaimoni kanssa , ruettais jatkamaan lemmikkien hautausmaan ruohon leikkausta.Nyt seurattu tilannetta.Meidän ajatus vahvistunut, kun saimme maapaikan myytyä.Ja jäi hyvät koneet omaan käyttöön.Koneet ei siis myynnissä. On kolme lemmikkiä itselläkin siellä nukkumassa.Edelliset leikanneet ruohoa 2 kesää.Nyt haluamme vuorostaan työskennellä siellä.

      • Jelppis

        Tuo kuulostaa hyvältä. Olen hautausmaalla aina aamu 9n kieppeillä.Jutellaan sitten lisää.


      • fikuri

        Te jotka haluatte vuorostaan leikata lemmikkien hautausmaan ruohoa ensi kesästä eteenpäin.Onhan siinä varasto/vaja jossa voi säilyttää työ koneet isotkin.Ei järkevää että rautalapio suojassa ja koneet taivasalla.


    • ipsa

      Laitamme lähiaikoina viestiä IisalmenSanomien texstariin jotta mahdollisemman moni huomaa.Tuossa aijemmin jelppari nimimerillä kirjoitin.

    • mersujakärri

      Ei ole ainakaan vielä näkynyt TEXSTARI palstalla lähettämäämme ilmoitusta nim. jelppari.Oli kyse ruohonleikkuusta eläinten hautausmaalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe