900 000km menee helposti öljyvaihdoilla

voitelutoimii

moottori kestä 900tkm helposti ilman korjaamista kun öljyt vaihdellaan 9000km välein. käytetään lohkoa talvella ja ajetaan paljon maantieajoa. näin minulle kertoi anopin serkun miehen pojanpoika joka on autoasentaja. hän kertoi edelleen että öljy pikeentyy longlife vaihtoväleillä. sanoi että venttiilikopasta näkee onko öljyt vaihdettu ajoissa vaiko ei. kuulemma kaikissa autoissa 12tkm on ihan maksimi vaihtoväli jos halutaan ajaa satohan tuhansia kilsoja päälle auton normikeston.

omassa autossa on nyt 460tkm taulussa. öljyä ei kulu ja käynnistyy kuin palmun alta pakkasella. uskomatonta että pienet automoottorit voi kestää jopa 10 tuhannen tunnin ajot. se tarkoittaa matkassa hurjia määriä kilsoja. kuitenkin männät liikkuu miljoonia kertoja päivässä. voiteluöljyssä on tehoa!!

12

1163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kestääjoshuoltaa

      väitän että auton moottori kestää 5 miljoonaa kilsaa avaamatta jos seuraavat edellutykset täyttyy. moottorilla ajetaan tasaista 80km/ nopeutta maanteillä. öljyt pysyy aina kirkkaina eli ne vaihdetaan 3000km välein. moottori käynnistetään aina lämpimästä autotallista matkaan lähdettäessä. ajosuoritteet on 500km päivä eli kylmästartteja yksi päivä ja sekin tallislämmöstä. kulumista ei vain tapahdu kun öljyt vaihdetaan supernopeaa. jo 7tkm ajettu öljy kuluttaa moottoria. yli 15tkm vaihtovälit on moottorin surma.

      uusia autoja ei voi käytettyinä ostaa koska niiden koneet tuhotaan 30tkm vaihtoväleillä. ei ole pitkäikäisiä.

    • järjenkäyttöä

      Molemmat olette oikeassa. Toimiva öljy moottorissa niin koneet kestää maailman loppuun. Longlife-markkinointi on vain laiskojen ja tyhmien kasvavaan automyyntiin kohdistettu kikka rikkoa moottoreita ennen aikojaan.

      • luuletvain

        Longlifen ei ole missään todettu rikkovan moottoreita.


      • EiTehdäLiianKestävääVW

        Ei niin, mutta sen toivotaan rikkovan, koska vain uusia moottoreita VW:hen myymällä, saadaan saksan työllisyyttä pidettyä yllä.


      • suunnittelupöydältä
        EiTehdäLiianKestävääVW kirjoitti:

        Ei niin, mutta sen toivotaan rikkovan, koska vain uusia moottoreita VW:hen myymällä, saadaan saksan työllisyyttä pidettyä yllä.

        Kyllä ne VW:n moottoriongelmat johtuivat ihan muista syistä kuin öljyistä tai niiden vaihtoväleistä.


    • gastro

      Nyt kymmenes öljyn vaihto tulossa kun jo 360 000km mittarissa tdi vw passat 2009, mutta pitääkö auton ylipäätään kestää 500 000km ja tai 20 vuotta ja kaikenlaiset katsastuslausunnot eivät juuri vertaa ajettuja kilometrejä eikä huoltoväliä joka esim, kaukoidän autoilla saattaa olla vieläkin 15 000km kun vaikka passatti viedään huoltoon kun öljyvaihtoa tietokone ilmoittaa jos alussa lisäsinkin sinne mutta 200 000 jälkeen öljyn kulutus loppui hioutuikohan kone sopivaksi.
      Että loppujen lopuksi auton arvoa ei nosta yhtään vaikka olisi vaihtanut öljyt viikon välein kun valmistaja vastaa LL öljyistä niin silloin mennnään niillä.

      • persaukiset.uikuttaa

        "Että loppujen lopuksi auton arvoa ei nosta yhtään vaikka olisi vaihtanut öljyt viikon välein kun valmistaja vastaa LL öljyistä niin silloin mennnään niillä."

        Eihän se nostakaan mutta kun tuolla joku odottaa vesi kielellä autoasi aikanaan loppukäytettäväksi ja kehtaa toivoa että se olisi omasta mielestään "hyvin" huollettu eli öljyt vaihdettu usein. Siksi se täällä haukkuu uusien autojen omistajia ja niiden huolto-ohjelmien noudattajia vähä-älyisiksi ja imbesilleiksi.


    • täyspäinen.autokauppias

      minulle kertoi anopin serkun miehen pojanpoika joka on autoasentaja, että kannattaa välttää Motox öljyjä.

    • voiNäitäTyhmiäPoikia

      Ihan sama vaikka öljyjä vaihtaa kun Toyota ruostuu jo siinä vaiheessa kun se saavuttaa 10 vuotta ja sen 200tkm minkä ne yleensä kestää.

      • jhbfjhbjvhjh

        Joo, mää vaa gauhiast ihmettelen että kun tässä kehutaan että öljyjä usein vaihtamalla kone kestää maailman loppuun ja 900 000 km, niin kun maailma loppuu ja mittarissa on 900 000 km niin mitä ihmettä sillä moottorilla silloin tekee? Ajelee sillä moottorilla maailmanloppua karkuun?

        Mutta ihan vakavasti ottaen, kun nykyään normaaleja Longlife- huolto-ohjelmiakin noudattaen ajellaan puolta miljoonaa niin mihin tässä ollaan pyrkimässä? Tiukkakoneisiin museoautoihin joiden kori on jo kertaalleen rakennettu uudelleen vai mihinkä?

        Taitaa persaukisia loppukäyttäjiä vaan ahistella koska pelkäävät ettei heille riitä hyvin tai "hyvin" huollettuja toisten maksamia kiesejä.


      • Laihialta.päivää

        Suht. keskivertoautoilijan 20 000km vuosittaisella ajosuoritteella se tarkoittaisi 45 vuotta köröttelyä samalla katiskalla. Ellei sitten siirtelisi sitä timangia moottoria hylsystä toiseen.


      • HaudatkaaMutCorollassani
        Laihialta.päivää kirjoitti:

        Suht. keskivertoautoilijan 20 000km vuosittaisella ajosuoritteella se tarkoittaisi 45 vuotta köröttelyä samalla katiskalla. Ellei sitten siirtelisi sitä timangia moottoria hylsystä toiseen.

        Eli autokoulusta eläkkeelle samalla autolla.

        :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe