Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Urkutien parkkipaikkojen läpikulku ja paskaralli

kengätpaskassa

Kylän suurin läpikulkureitti ja koirien paskantamis ja kusemispaikka on Urkutie 3:n ja Urkutie 2-4:n parkkipaikka.Urkutiellä jo yli 20-vuotta asuneena puhun kokemuksesta.Aamuisin töihin lähtiessäni saa varoa onko taas koiran paskat autojen välissä.Taloyhtiön parkkipaikat eivät ole keskustaan ja länteen päin kulkevien ihmisten ulkoilureitti,jotka samalla paskattavat ja kusettavat rakkinsa autojen väliin.Lärvikirjassa kantaa ottanut ASOMAtakkinen nainen käyttää myös meidän parkkipaikkaa koiransa paskattamiseen.Jos nämä asunnot olisivat niinsanottuja osaketaloja olisi asiaan puututtu jo aikaa sitten.Meidän isännöitsijä ei puutu mihinkään mitä sille ilmoitetaan.Eläimiä vastaan minulla ei ole mitään.Ihmiset on vaan niin saatanan tyhmiä oli niillä sitten eläimiä tai ei.

2

889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ruskanpasaus

      Raikussa on sama ongelma. Koiria käydään paskottamassa omakotitalojen portinpielissä ja kaiken huipuksi jopa ihmispaskat oli laskettu portinpieleen. Koira kun ei kulje saappaat jalassa, eikä pyyhi paperilla persuksiaan, joten ei jäänyt epäselväksi, mikä oli tarpeensa portinpieleen tehnyt. Oli sitten kyseessä keskusta tai laitakaupunki, sivistys ei ole saavuttanut vielä tuoretta kaupunkia ja sen koiraväkeä.

    • jotainrotia

      Älä hyvä ihminen vieritä syytä isännöitsijän niskaan.Jos ei aikuiset ihmiset tajua mihin lemmikkinsä antaa tehdä tarpeensa,niin ei siinä paljon hyödytä jakaa ja niitata ohjelappusia pitkin seiniä. Niitä on varmaan jo ennestäänkin rappukäytävät väärällänsä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe