Oriveden persut kaappasivat fb-keskusteluryhmän!

Mambojambo

Orivedellä on meneillään kova kisa eri facebook-keskusteluryhmien välillä. Juuri nyt kilpaillaan, kuinka monta kertaa vuorokaudessa voidaan muuttaa ryhmän nimi toiseksi! Isommasta ryhmästä lempatut änkyröivät persut kaappasivat Orivesi, Finland -ryhmän. Sillä välin suvakkien isompi ryhmä muutti nimensä Orivesi (epävirallinen keskusteluryhmä) -nimestä Oriveden keskusteluryhmäksi. Nimivarkaudestakin vihjailtiin. Tätä seurasi kuitenkin persujen nopea manööveri, ja he puolestaan muuttivat nimensä Orivesiläisten keskusteluryhmäksi. Ko. ryhmään kasattiin persuja ympäri Pirkanmaata kovalla vauhdilla, mutta melkein samaan tahtiin kävi katokin hellämielisimpien vanhojen jäsenten joukossa. Vauhdikas vuorokausi päättyi lopulta isomman ryhmän ylläpitäjien täsmäiskuun, jossa toisen kerran samana päivänä ryhmän nimi vaihtui, tällä hetkellä sen nimi on Orivesi Original. JÄNNITYS TIIVISTYY: Mitä maanantai tuo tullessaan? Hyökkäävätkö persut jo aamuyöllä, jäävätkö suvakit auttamatta alakynteen? Mitenkä rivijäsenet reagoivat, kun aamulla heräävätkin toisennimisessä ryhmässä? Elämme jännittäviä aikoja. Hyvä Orivesi, Oriveden loputtomat keskusteluryhmät tulevat jäämään maailmankartalle ja maailmanhistoriaan, kuten vuoden 1918 panssarijunataistelu asemalla!

38

5770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peruspersu1

      Suvakit pois tästä ketjusta!

    • sivakkasuvakkihirsilä

      onks tää ny sitä likasankojournalismia vai inhorealismia? mää en lähle mihinkään jos ei heitetä ketjusta

    • Peruspersu1

      Odotahan vain kun Ylläpitäjä Nina Enqvist Ryhmän Orivesi Original jäsen 28. lokakuuta 2015 alkaen näkee tämän.

    • HYvääpäiväätaas

      Tuppervare tätillä vaan meni hermo, melkoinen tuuliviiri näyttää olevan

    • KokemustaOnHänest

      Näyttää hyvältä oriveden tulevaisuus . Tämmöisiä ovat oriveden vihreet :

      " Marita Palomäki Os Mustalahti " ORIVESI, ILOISTEN RIITELIJÖIDEN KOTIKAUPUNKI ". Kun on tarpeeksi tapeltu, mennään ulkoilemaan, kalaan, marjaan, sienimetsään tai vaikka hiihtämään."

      Vihreeltä tuli hyvä mainoslause joka pitää ottaa käyttöön. Mutta Palomäki ei itte osaa olla iloinen kun häntä arvostelee.

    • Mambojambo

      Voi ei, lahtarien vai punikkien, eiku persujen vai suvakkien kätyrit ovat ampuneet alas toisen liki samannimisen keskusteluketjun. Törkeästi monta kommenttia on lempattu pois, eikö näihin ketjuihin kelpaa kaikki osallistujat? Täytyy perustaa varmaan Suomi7/24-sivusto saakeli, tämäkin eilinen tilannetiedotus vuoden 2018 tulikivenkatkuisista tapahtumista on poistettu. Tänään tiistaina on ollut hieman rauhallisempaa, molemmat osapuolet varmaan kokoavat joukkojaan lopulliseen yhteenottoon.

      "Aamun valjetessa asemanseudulla on nähty jo persumielisten alkaneen kokoontua kaartiin, jonka aseina on ainakin pissanvärisiä vessaharjoja ja virttyneitä moppeja. Kirkolla taas kuulemma suvakkien väenpaljous on tuppaantumassa K-supermarketin kahviautomaatille. Kylältä juuri kantautuneiden tietojen mukaan on otettu todella ikäviä aseita käyttöön: likaisista tiskiräteistä on punottu haisevia pamppuja. Nyt ei kumpikaan osapuoli kaihda enää mitään keinoja. Pelolla odotamme päivän tapahtumia, sillä mitä todennäköisimmän molemmat ryhmät kohtaavat Myllykulman kuuluisassa, väkivaltaisessa vänkäämispöydässä. Tuleeko tästä pitkien puukkojen päivä – kuitenkin eniten veikkaillaan arvioissa nuijasotaa."

    • YrittäjäOSP

      On toi vitun noloa. Persut kaapanneet koulukiusaaj Sami Kymäläisen johdolla toisen fb-ryhmän ja aloittaneet öyhöttämisen mamuista.

    • mamuryhmä

      On niin kiva elää keskenään siinä mustaruskeassa kuplassa, kun muiden kanssa ei osata olla missään eikä mitenkään. Eikös se mamuryhmä oo jo ennestään Orivedellä? Ilmeisesti tämä mainittu on nyt vähemmistöläisten tai enemmistöläisten hallinnassa?

    • Politrukki

      Mää en jaksa enää mitään orivesiläisiä poliittisia ryhmiä.

      Persut on halla-aholaisia vaikka voissa paistais, vihreet kulkee foliohattu päässä vailla minkäänlaista käsitystä ekologisesti kestävästä kehityksestä, kokoomuslaisilla ei ole oman pääoman lisäksi kuin varastettuja ja vanhoja ideoita, demareiden tila keskittyy pysähtyneisyyden luoman suojakilven takana piilotteluun, kristillisistä nyt ei o ikinä mihinkään ollutkaan, vasemmisto elää sosiaalisessa ideaalimaailmakuplassaan, keput taas kyttäävät taustalla muiden virheiden mahdollistamaa uutta nousua.

      Anteeksi jos unohdin jonkun ryhmittymän. Se johtuu varmaan siitä, ettei teistä ole mitään kerrottavaa.

    • samaasontaa

      Persut ja vihervassarit ovat ihan samanlaisia populisteja molemmat, puhetta paljon mutta ne teot puuttuvat.

      • Sosisaliratti

        Onneks keput, revaridementikot ja kokkareet on paljon luotettavampia. Ei puhetta eikä tekoja. Samaa passiivia aina vaan.


    • HyiHelvettiSentään

      MV!!!? Persut ovat kaapanneet orivesiläisten keskusteluryhmän ja levittävät sairasta maailmankuvaansa Sami Kymäläisen johdolla. Mitä tekemistä noilla Kymäläisen jutuilla on Oriveden kanssa? Hyi saatana!

    • OpetusLapsetOpissa

      Sairaan kaunis maailma, vai mitä?

    • realismionrautaa

      Ihmettelen suuresti, ketkä idiootit voivat äänestää persuja. Kuka muistaa muuten kun vuoden 2015 syksyllä Orivedelle tuli muutama kymmenen turvapaikanhakijaa? Johan tuli ääliöille paniikki ja sen yhden kekkulan johdolla järjestettiin säälittävä mielenosoitus pakolaisia vastaan. Ja toki piti luusereiden perustaa facebookiin keskusteluryhmä ruotimaan tätä uutta pelottavaa tilannetta varten.

      • NurkanTaaksePiiloon

        Mitä Suomessa tehtiin 1939-1944 jotka lähti karkuun?


    • koulukiusaus

      Miksi eräs oriveden persu valtuutettu trollaa avoimesti FB-ryhmässä käyttäen persu-valemedian "uutisia"?

      • persaus

        Se on varmaan sen persun elämän ainoa sisältö. Narsisti levitää omaa säälittävää maailmankuvaansa ja hakee suosiota vuorokaudet läpeensä. Tiettyyn väestön osaan se uppoo kuin veitsi sulaan voihin ja opetuslapset toistelee kuuliaisesti samaa.


    • Mekko-on-in

      Oriveden coolein juttu on tällä erää mekko.

    • Hairy

      Kiltti on parempi. Siinä karvainen persu voi näkyä vapaasti.

    • Nahkapinkeenä

      Hih, kolme karvaista persua mekoissaan ja laulavat korkealta & kovaa: P. Domingo, S. Pavarotti ja H. Carreras?

    • Siistosion

      Oriveden paikallispolitiikan kuuma ryhmä: Kymäläinen, Sahramies ja Ingraeus.

      • tenorivesi

        Ja mitähän kuumaa noissa mahtaa olla? Itelle ainakin nousee kylmänhiki pelkästä nimien näkemisestä.


      • Sonoori

        Hottiksia, könsikkäitä, kiltti heiluu. Kansa pyörtyy, ruoka ei maita. Sankarit sukkahousuissa.


    • OrivedenNNKY

      No nyt mun hihittely sitten loppuikin. Oriveden fb-ryhmissä saa laittaa kaikenlaisia MV-lehden linkkejä sun muita rasistisia juttuja, koskee myös tätä Suomi24-sivustoa. Mutta tällainen viaton hupilinkki sitten kielletään. Miksi?
      https://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k

    • Peruskäytöstavat

      Persu Härkönen ihmettelee Oriveen "me henkeä" naamakirjassa niin hevosämmät alkaa vinoileen:
      "Elisa Berggren Onko kaupungilla säännöllistä työnohjausta,että Härkönen pääsisi purkamaan turhaumaansa."

      En yhtään ihmettele että oriveen tulevaisuus on valoisa.....

      • kusivesi

        Persu Härkönenhän vaan kertoo että osa orvesiläisistä on kusipäitä. Eiks se sitäpaitsi lähteny jo johonkin muualle turhautuun?


      • kuolinvoima

        Sen verran ehdin nähdä ennen kommenttien poistoa, että Persu Härkönen vihjaisi jotain kuntapäättäjistä niillä kusipäillä?


      • OrivesiHevosmiestenKaupu

        Uusi elinvoimajohtaja tervetuloo Oriveelle! Tehtäväsi tulee oleen helppo jos oot helppo. Muistathan heti ilmaista puoluetaustasi?


    • PainettuSanaOnPainava

      Taas sensuuri iskenyt. Harmi kun mielipiteitä ei saa enään sanoa julki missään.

      • ehkäotinehkäen

        Ei saa mainita ihmisen nimeä, kun kertoo sen olevan juoppo luuseri. Pitää käyttää jotain kiertoilmaisua näistä puttepossupersuista.


    • Itekinviinaanmene

      Simpsoneissa laulettiin kokoomuksen valitesmasta Jarmo Otto Härkönen pellestä. He's not just a looser, he's also a booser. Luulis valitsijoita hävettävän niin hemmetisti, kun ottivat kaupungin elinpäällikön toimeen tyypin, joka haukkuu naamakirjassa asukkaita kusipäiksi. Suomi nousuun! Lapsena hoettiin että ite on sitä miksi toisia haukkuu. Ehkä minäkin ole sitten ruma elin.

      • OttoVaiPano

        Olisiko oikein että olisi kirjoittanut että paskapäitä? Paskapää sopii paremmin oriveteläisten lempinimeksi. Riittää kun hiukan luo katsetta vetäläisten älämölön reikään, hammashoidon puutteet näkyvät ruskeana karieksena, se siitä elinvoimasta


    • Itekinviinaanmenevä

      Jos syy tuohon poistoon olikin, kun sanottiin että sopii hyvin trion jatkoksi.

    • Itekinviinaanmenevä

      Tai jos ruma sana onkin kokoomus...

    • Anonyymi

      Kovin on kuolleeks käyneet nääkin ryhmät viime aikoina. Ei mitään mielenkiintoista seurattavaa enää. Kyllä ennen oli paremmin, kun keskustelu kävi kiivaana.

      Oli niin mukavaa viihdettä seurata paikallispoliitikkojen vääntämistä. Tylsäksi on käynyt arki oriveellä.

    • Anonyymi

      Hiekkis on pistänyt julkisen ryhmän yksityiseksi. Nyt ei sitten tieto kulje niille ketkä ei halua liittyä faceen. Jännä homma, että muilta kunnilta ja kaupungeilta löytyy julkinen ryhmä. On tää orivesi perähikiä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe