Aktiivisyrjäytyjä

Syrjä

Noin 35 työvuoden jälkeen jäin vapaaehtoisesti pois töistä, aluksi sairauslomalle, jota jatkoin reilut 4 vuotta nostellen sairauspäivärahaa ja ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa vuorotellen, kunnes ansiosidonnainen oli nautittu pois. Hyvinhän tuon ajan pärjäsi, kun tuet laskettiin 20 euron tuntiliksasta, hyvin jäi säästöönkin. Niitä säästöjä olen tässä nyt käytellyt pikkuhiljaa samalla nostellen asumis- ja työmarkkinatukea, joista vuokran maksun jälkeen jää vielä ruhtinaalliset 120 euroa tuhlattavaksikin kaikkeen ylellisyyteen. Miinus 4.65%, tänä vuonna, mikä on täysin yhdentekevää näillä tuloilla, kas kun eivät anna piiskaa, joutavat pellet.
Jollet siis voi voittaa heitä, liity sinäkin heihin! Siis meihin, syrjäytyneisiin tukiaisilla loisiviin. Älä elätä muita loisia ansiotuloveroillasi. Heivaa siis duunisi tai lahjoita se typerälle naapurillesi!

3

2274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • downshiftaaja-

      Työnteosta on tullut nykyään jo rasite varsinkin tuotantotyössä missä palkat ovat jo ihan surkealla tasolla, ei motivoi enää yhtään ja olenkin nyt ihan vapaaehtoisesti loisimassa lopun ikääni ja hyvillä mielin.

      Perusteluina tarpeettomat yritystuet, turha hallintoväki kovalla liksalla, paljon korruptiota ja hyvä veli systeemiä sekä valtava eriarvoistumisen kasvu...siinä ei ole enää mieltä tehdä mitään työtä kun palkalla ei enää edes elätä itseään tai perhetään ja hinnat vain nousevat kokoajan.

      Eläke olisi kuitenkin jos sellaista enää tunnetaankaan 20-30 vuoden päästä, niin alhainen ettei silläkään eläisi joten on elettävä nyt eikä vasta huomenna.
      Eläkkeen odottaminen on kuin omaa kuolemaansa odottaisi, en ymmärrä sitä ajattelua lainkaan.

      Jos joku haluaa haukkua niin siittä vaan, ei voisi vähempää kiinnostaa kun rikkaat sikailevat valtion rahoilla yhä röyhkeämmin, otan vain omani pois veronmaksajana oltuani 30 vuotta.

    • Matumatumatu

      Olette antaneet periksi. Senkin lusmut. Toisten niskoille heittäytyneet. Levitätte tappiomielialaa täällä netissä. Onneksi suomi24 on varsinainen likasanko, täällä ei teidän kohderyhmää juuri näy.

    • govno

      Eläkevakuutusyhtiöiden unelmatilannehan on asiakkaansa pakkaaminen ruumissäkkiin suoraan työmaalta juuri ennen eläköitymisikää, ettei vahingossakaan pääsisi tuhlaamaan yhtiön kasinopelirahoja turhuuksiin, kuten esim loppuelämänsä kustantamiseen.
      Ensisijainen tehtävähän näillä rahoilla on maksaa systeemin pyörittäjien elämä edullisten luksustyösuhdeasuntojen, autoetujen, matkailun ja muun makoisan lisäksi. Loppurahalla on mukava pelailla sijoitusmarkkinoilla. Mahdolliset tappiotkaan eivät rasita, kun rahat eivät ole omia.
      Eläkeikää nostellaan pikkuhiljaa, jotteivat asiakkaat häiritsisi hyvää bisnestä vaan kuolisivat ajoissa pois kuluttelemasta pääomaa.
      Eipä juuri huvita rahoitella tätäkään loislaumaa, johon kuuluvat myös nämä ns yleishyödylliset yhdistykset, kuten esim SPR, jotka eivät maksa edes veroa tuloistaan. Varsinainen tehtävähän on vain järjestön ja sen palkkatyöläisten elättäminen muiden kustannuksella. Vapaaehtoistyöntekijät kerjäävät rahat, jotka herrat sitten herkuttelevat ja jos sattuu jotain jäämään, voidaan vaikka vähän tuhlata avustamiseenkin, ehkä noin 1-2% koko budjetista. Todella jalomielistä, varsinaisia hyvän tahdon lähettiläitä.
      Yksi poikkeus on säännössä. Näille maahantulijoille järjestyy kyllä katto pään päälle ja vähän tupakkirahaakin, vaikkei edes nimi ja syntymäaikakaan saati kansalaisuus ole tiedossa. Nimikin voi olla mikä vaan minäkin päivänä ja syntymäaikaakin voi vaihdella tarpeen mukaan, kun paperit on hukassa. Koittaapa kotimainen valkonaama saada saman palvelun ilman papereita, nauretaan virastosta pellolle. Se siitä tasa-arvosta lain ym edessä, ilmiselvää enemmistörasismia! Kyllä naaman väri ja äidinkieli vaikuttaa syrjivästi kantaväestöön.
      Rahoitatko tosiaan tällaista pellekerhoa ansiotuloveroillasi? Oletkohan aivan terve? Mene hyvä ihminen lääkäriin, jos vielä jonnekin terveyskeskusjonoon pääset. Paperittomillehan on omat ilmaiset lääkärinsä ilman pidempiä jonoja. Ehkä tilasi ei ole vielä parantumaton vaan esim lobotomia saattaa vielä auttaa sinua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe