Me ollaan alunperin mustia

Bleached

23

2479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiljuski

      Vai niin.
      Voinemme siis odottaa että tänne tunkeutuneista lättänokkamustista tulee pottunokkavalkoisia ja Korkeasaaren apinat käyttävät kohta solmioita ja saavat henkilötunnuksen.

    • Voi-teitä-pieniä-

      Lujasti tätä "uutista" tupataan joka palstalla. Suvakeille kova juttu ilmeisesti?
      Suomen kanssa tällä ei ole mitään tekemistä.
      Hypoteesi Afrikasta ihmisen alkukotina on saanut viime vuosina monta kilpailijaa. Aivan yleisesti Itä-aasiassa tähän ei enää tiedepiireissä uskota. Myös Muualla ihmisen kehitys on paljon monimuotoisempi kuin meille on väitetty tähän asti.
      Ajatus että ilmasto ja auringon säteily vaikuttaisivat suoraa nahkan väriin ei selitä sitä miksi mm. Arabit ovat suhteellisen vaaleita esim. Tsadialaiiin verrattuna vaikka auringon UV-säteilyn määrä on sama.
      https://memegenerator.net/instance/37762488/african-children-dancing-siamo-dei-negri-di-merda
      http://www.emirates247.com/news/government/sheikh-hamdan-names-new-board-of-al-shabab-al-arabi-club-2017-01-31-1.647396
      Tässäkin uutisessa kivikauden "britistä" totuus on luultavasti ettei miehen nahka ollut tummempi kuin nykyajan arabilla. Lisäksi silmät olivat siniset. Missään tapauksessa kyseessä ei ollut Saharan eteläpuolinen negridi joihin on sekoittunut meille vierasta hominidi-lajia.

    • ihanatmustat
    • blackkuukeri

      Pohjoisen ilmasto on vissiin kasvattanut aivot päähänkin, HAHAHA!

    • NaurettavaPerustelu

      Me ollaan alunperin apinoita, kaloja tai ameeboja! Kunhan vain tarpeeksi kauas mennään. Joten mitä yrität sanoa avauksellasi?

    • Naiskauneusexpertti

      Miksi suomalaisnaisilla on peppu latistunut värin katoamisen myötä.

    • hhduhf

      Eikä olla alunperin mustia, koska karvan alla iho oli valkoinen. Karva tosin varmaankin oli mustaa, ellemme olleet jääkarhuja.

    • Souvatt

      Mut muslimeja ei ainaskaan oltu.

    • EiAinakaan

      Eikä olla tultu äidin perseestä ...

    • dgvfbfddfgv

      On se aika vähän muutakin tehnyt ihmisroduille kuin pelkästään "vaalentanut ihoa" kun kerran verikin on laadultaan erilaista eri roduilla:

      https://yle.fi/uutiset/3-9979020

      • ooooooooooooop

        Ei siinä nyt mistään roduista ole kyse. Mutta kun suurin osa ihmisistä aikoinaan jäi Afrikkaan, niin onko sitten ihme että sieltä löytyy sellaisia verityyppejä joita ei muualta löydy.


    • Juustoperuna

      Niin, ollaan nisäkkäitä, siihen ne yhtäläisyydet sitten jääkin.

    • kuccahattutäti

      Silloin kun sieltä pimeimmästä Afrikasta lähtivät,,jäi osa varmaankin sinne:No..ne on sitä populaa jonka ÄO on 65....Pohjoiseen lähti se paras osa,,erikoista että joillakin ikäänkuin olisi "kaipuu" juurilleen...heheh :Lienevät sitä vähempijärkistä kuten on havaittu suvakkien olevan. Kaipaileevat vertaistensa seuraa! Kukaan maahanmuuton vastustaja ei niitä tänne halua.

      • Happoa-suvakille

        Kummallista että Motalasta Ruotsista muutama vuosi sitten löydetyt luut ja niiden DNA analyysi ei herättänyt tälläisiä intohimoja. Luut olivat 7700 v. Vanhoja ja todistivat ihmisten ( metsästäjä/ keräilijöitä) olleen vaalaenahkaisia ja ainakin osan sinisilmäisiä. Lisäksi lähin etninen ryhmä nykyajan kansoista oli suomalaiset!

        "Mutta kaukana pohjoisessa, missä heikko valotaso suosisi vaaleaa ihoa, joukkue löysi erilainen kuva metsästäjien keräilijöistä: Seitsemän ihmistä 7700-vuotiaasta Motalan arkeologisesta alueesta Etelä-Ruotsissa oli sekä kevyitä iho-geenimuunnelmia, SLC24A5 ja SLC45A2 . Heillä oli myös kolmas geeni HERC2 / OCA2 , joka aiheuttaa sinisiä silmiä ja voi myös vaikuttaa kevyeen ihoon ja vaaleisiin hiuksiin. Siten pitkät pohjoiset muinaiset metsästäjät olivat jo vaaleita ja sinisilmäisiä, mutta Keski- ja Etelä-Euroopassa oli tummempi iho."
        -http://www.sciencemag.org/news/2015/04/how-europeans-evolved-white-skin-


      • sdddffff

    • Härregudi

      Valhetta, jumala loi maan 5000 vuotta sitten ja valkoisen herraksi ja mustat tyhmäksi palvelijaksi meille.

    • Jesse.Torninainen.88

      Alotuksen raaka Tottuus on kova paikka meille arjalaisgermaanisille valakosille kansallissosialisteille. Epistä kun olla isäm maalisia ja takakana kovova elämäm kuolu. Sickhail.

      • pohjoinen-vaalea-rotu

        No eipä ole Jesse. Suomen ensimmäiset asukkaat n. 11 000 v. Sitten olivat yhtä vaaleita kuin me nykyiset aito-suomalaiset. Vaalea nahka, hiukset ja siniset silmät syntyivät n. 20 000 vuotta sitten Itä-euroopassa ja Keski-aasiassa.


    • Nolo

      Aloittajalla on suunnaton ihastus matumiehiin, mutta järjenkäyttö pitäisi olla loogista. Nearnetal ei ollut esim mustaihoinen ja todennäköisesti maapallolla on ollut monimuotoista asutusta ja erivärisiä ihmisiä alusta asti. Toiset pärjäsivät savannilla ja toiset keräily metsästäjinä. Jääkauden siirtyessä pohjoiseen matkasi tietyn ominaisuuden ihmiset. Väite että olisimme kaikki negroideja on pelkkä myytti tai teoria.

    • white_male

      Älähän aloittaja viitsi viljellä tuollaista rasistista vihapuhetta. Me ei olla oltu alunperin mustia. "Värilliset" ihmiset on muunnoksia alkuperäisistä ihmisistä ja siinä olet osittain oikeassa, että ilmaston mukaan. Kyseessä kuitenkin auringon säteilyn aiheuttama kemiallinen reaktio iholla. Tumma väriaine on melaniinia, jonka määrä riippuu ihoon kohdistuvan säteilyn voimakkuudesta ja kestosta. Siksi, yllättäen, rusketut kun otat aurinkoa. Melaniinin määrä on myös periytyvä ominaisuus. Huono yritys tuputtaa vihakulttuurin uskontoa, että n....rit oli täällä ensin ja me olemme heille velkaa elämämme ja siten meidän pitäisi olla suvakkeja. Hui hai höpönassu. Täällä pätee pohjoisen lait.

    • Eienääolla

      Miks helvetissä sitten puhutaan monikulttuurisuudesta jos eroa ei ole. Ja vieläpä sen sietämisestä. Ei se nahka vaan luonne.

    • EiUppoa

      Ylen uutiset ehti kertoa jo muutama viikko sitten että spr etsii mustia veren luovuttajia koska alkaa olemaan noiden verestä pula, sillä mustien veri ei sovi valkoisille, joten eikö tuo vesitä juttusi aika mukavasti.

    • Somaliona

      Mistä tiedät ettei sinua ole kusetettu? Niin, et mistään. Olemme kaikki valkoisia alunperin.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe