Sinisten Mattila 10.2. klo 10.05 YLE Ykkösaamussa!

Kuulemmeko viimeinkin vastuuministerin kannan Aktiivimalliin?
Ilmoita


Huomenna siis kaikki herätys!

Seija Vaaherkumpu (ent. Rautio) puffasi YLEllä lähetystä ja kertoi että Aktiivimallista tullaan tasan 100% kysymään vastuuministeri Mattilalta kyseisessä lähetyksessä.
Liekö sitten lupaus vaiko varmempi vihjaus että jotakin valmisteltua lausuntoa on Sinisten ministeriltä tulossa..

Sehän sitten nähdään.

Nyt jännäämään!
1 VASTAUS:
Mattila kertoi vastuuministerin olevan työministeri Lindström. Että pitäisi vähän olla asioista perillä YLEssä. Luulivat kutsuvansa vastuuministerin, kun lähettivät kutsun Mattilalle !!!
+Lisää kommentti
Minä tunnen jo etukäteen myötähäpeää Mattilan suuhun laitetuista vastauksista. Toivottavasti hän muistaa sen missä kohtaa pitää mikäkin vastaus antaa.
Ilmoita
Pitääkö Lohelan taluttaa taas Mattila lepäämääm?
Ilmoita
Lindström aloitti 2-vuotisen kokeilun jossa työttämät saavat täyden työttömyyskorvauksen vaikka tekisivät palkkatyötä, ja samaan aikaan hän leikkaa muilta työttömiltä työttömyyskorvauksesta elleivät he työllistä itseään, mutta kuitenkin hän on sitä mieltä että tulevaisuudessa mennäänkin kansalaispalkkamalliin. Lindström sinisenä on vain hallituksen syntipukkina poliittisessa itsemurhatehtävässä ja tekee mitä käsketään, mutta puhuu sitä ja tätä, eikä omien sanojensa mukaan näe ristiriitaa.
1 VASTAUS:
Ne toiset saavat, tekivätpä tai ei, ja toisiin taas sovelletaan päinvastaista mallia kuutiopääministeri Lindströmin johdolla.
+Lisää kommentti
Hyvin oli Pikelle taas juomat maistuneet pitkällä lomalla, kun oli niin kovin turvonnut. On se kumma, että ei noin hyvällä ministerin palkallaan saa edes habitustaan kohennettua, on kuin navettapiika.
Ilmoita
Pirkon olisi pitänyt pysyä, opettajan -tai sairaanhoitajan työssään. Hänellä olisi varmasti ollut annettavaa näillä aloilla. Politiikka ei vain ole hänen juttunsa.
Ilmoita
Mattila aikoo ilmeisesti jättää politiikan lähitulevaisuudessa?

Jos Mattila ryhtyy eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi, niin ainoastaan ehdokkuus sinisten listalla on mahdollista.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201802112200734521_pi.shtml
Ilmoita
Päissään tekee sutta..
Ilmoita
Politiikka on muutakin kuin pöydillä tanssimista...
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sinisten Mattila 10.2. klo 10.05 YLE Ykkösaamussa!

Kuulemmeko viimeinkin vastuuministerin kannan Aktiivimalliin?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta