Aihe

Pottunokka on yksin - ei ole perhettä eikä klaania

Viidakonsekamelska

..turvana

Pottunokka on yksin – ei ole perhettä eikä klaania puolustamassa, ja kehitysmaalainen tietää tämän
https://pt-media.org/2018/02/10/pottunokka-on-yksin-ei-ole-perhetta-eika-klaania-puolustamassa-ja-kehitysmaalainen-tietaa-taman/
"Muutama pieni kuvaus, jotka tulevat olemaan Suomessakin tulevaisuutta. Ruotsissa se on jo sitä, ja kaikkialla muuallakin Euroopassa, jossa kolmansista maista tulleiden henkilöiden määrä ylittää tietyn pisteen.

Määrän ei tarvitse olla edes suuri, kun pienen pieni vähemmistö alkaa hallita ympäristöä ja tilaa. Siksi, että ne ovat erilaisia kuin me. Ne eivät ole samanlaisia ihmisiä kuin me.

Jossakin 500 oppilaan koulussa jo 10-20 kehitysmaista tulleen nuorukaisen joukko voi hallita koko koulua kaaoksella, ja pottunokkaiset lapset kärsivät. Nimittäin pottunokat ovat yksin. Kun tällainen kehitysmaista tullut poikalauma käyttäytyy agressiivisesti ja käy jonkun pottunokan kimppuun niin kukaan toinen pottunokka ei puolusta häntä. Pottunokilla ei ole sellaista ryhmälojaalisuutta takanaan kuin kehitysmaista tulleilla.

Mutta taas jos joku pottunokka erehtyy uhkaamaan kehitysmaalaista niin koko kopla on heti puolustamassa veljeä. Vaikka pottunokat olisivat enemmistönä, he ovat silti yksin."

.

Tästä syystä johto ja määräysvalta vaihtuu kun tyrkkivien etelän Jyrkien joukot tulevat.

17

421

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rasistit_hirteen_

   Ei rasismille.

  • Valmiustila

   Suuri osa ongelmaa on se että pottunokkamies tajuaa mitä hän on vaarassa menettää jos toimii kuten pitäisi toimia. Se saattaa tietää pitkää kakkua ja sitä kautta paitsi vapauddn, myös varallisuuden, työn, aseman ja perheensä menetystä. Tänne tulleille klaani-ihmisille, jos he edes pystyvät tulevaisuutta ajattelemaan, taisteluarvet ja vankilakäynti taposta tai murhasta on kuin kunniamerkki ja klaanilaisten silmissä arvonnousua. Heillä siis ei ole mitään menetettävää pottunokista poiketen. Ja tuomiotkin ovat sekä rahallisesti että istuen pottunokille rasismilisän takia suuremmat. Siksi suuri osa pottunokista on hiljaa, vaikka fyysisesti apinalauma olisi helppo hoidella yksin tai muutaman hengen voimin. Sanktiot pelottavat laajasti ajattelemaan kykenevää, ei itse toiminta.

  • Khgbcvb

   Aloittajan analyysi osui nappiin, juuri näin se arkipäivässä toimii, jopa jo päiväkodeissa, kouluissa jo normi. Huonolta näyttää tavisten lasten tulevaisuus isiemme maassa, josta tulee kovaa vauhtia Isisin maa, kiitos hallitustemme, siis myös edellisten, ala-arvoisen tyhmän ja lammasmaisen politiikan.

  • ei.järkeä

   Miksi pitäisi puolustaa jotakuta vain siksi että hän sattuu olemaan pottunokka.

   • VakausMurenee

    Normaalisti pitää puolustaa kaikkia joita tyrkkivät Jyrkit kiusaavat ja yleistä järjestystä, jos pieni ryhmä möykkää ja öykkäröi pelotellen ja vaarantaen kanssaihmisten olemista. Ongelma on vain tuo aloittajien mainitsema, puutu asiaan niin olet vaarassa menettää lainmukaisesti eläen rakentamasi arjen ja tulevaisuuden. Nämä vähemmistöt käyvät laumalla kimppuun ja puolustus siinä tilanteessa vaatisi äärimmäisiä toimia, eikä tällaisiin saa apua kanssapottunokilta, joilla heilläkin on samat menetettävät asiat mielessä. Siksi asiaan puuttuvan ainoat tulevaisuudennäkymät ovat eläminen ruumiinvammojen kanssa tai vankilassa ja kolmantena vaihtoehtona hauta. Jos kaikki pottunokat väellä puuttuisivat asiaan, nämä öykkärit saataisiin jo joukkovoiman paineella yleensä kuriin tai pienellä opastuksella Suomen yhteiskunnan sääntöihin. Suomessa ainoa keino saada joukkotukea on liittyä moottoripyöräkerhoihin, jolloin mennään taas ojasta allikkoon.


  • Jhbvvn

   Jos ei tajua puolustaa oman ryhmän jäseniä, ei oma ryhmä myöskään auta sinua hädän hetkellä, eli vastavuoroisuuden periaate, joka on nykysuomalaisilta päässyt pahasti häviämään. Tämä on syy auttaa omiaan.

  • Mvchhvb

   Pottunokilta on viety keinot puolustaa itseään ja omaa ryhmäänsä. Tällainen ei voi olla oikein ihmisoikeuksienkaan mukaan, koska nyt vähemmistö voi tässä tilanteessa surutta sortaa enemmistöä. Lainsäädäntöä on heti muutettava.

   • PottunokkienKiusaajat

    Äänestäkää porvarihallituspuolueita Petturi Orpon Kokoomusta, Juha Sipilän Kepua ja Timon-Sampon-Simonin Hillotolppa-Smurffeja niin meno vain pahenee Suomessa.


  • suomalaineen

   Muslimi on uusi herrasi ja parasta olisi vain alistua ja pysyä pois Muslimin tieltä. Sinun tulee myös kumartaa, kun Muslimi kulkee ohitsesi, muuten leimaudut rasistiksi ja se ei ole hyvä.

  • ksjdksj

   Jos pottunokka puolustaa oikeuksiaan se on rassismia. Poliisikin sanoi näin. Aina kun vastapuolella on vähemmistö, rasismi.

  • monimonimoni

   Rasismista on etua rasisteille.

  • Ne_on_jo_reviireillään

   Klaanilaiset ovat olleet jo 500vuotta suomessa.

  • PorvariSuomenTulevaisuus

   Erämaiden kutsu

   Ehkä maaseutu saadaan taas asutettua kun pottunokat pakenevat kaltaistensa joukkoon. Se on selvää etteivät nämä puleeratut nuoret audimiehet maaseudulle lähde, jossa ei voi vain norkoilla ostarin kulmilla. No maaseudulle asumaan päätynyt kantapottunokaväki joutuu edelleen verovaroillaan tukemaan tätä asutuskeskusten älämölöä. Parasta olisi jos kyliin paenneet saisivat rakennettua sellaisen keskinäisen avunannon ja yhteistyön että jakamistalous toimisi, eikä verotettavaa jäisi, joka päätyy haitta-aineksen elatukseen ja lisäämiseen.

  • Vbfnfndn

   Nostooon!

  • NeverSurrender
  • PunakoneKäyntiin

   Pottunokka, et ole yksin!
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15273935/ruotsin-sdp-kiristaa-maahanmuuttoa--suomi-seuraa

   • demukka.expertti

    Ei se suomalaisia auta, jos Ruotsin demarit tulevat järkiinsä. Kun Suomessa ei tulla, kohdistuu islamin paine yhä enemmän tänne.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   5630