Pottunokka on yksin - ei ole perhettä eikä klaania

Viidakonsekamelska

..turvana

Pottunokka on yksin – ei ole perhettä eikä klaania puolustamassa, ja kehitysmaalainen tietää tämän
https://pt-media.org/2018/02/10/pottunokka-on-yksin-ei-ole-perhetta-eika-klaania-puolustamassa-ja-kehitysmaalainen-tietaa-taman/
"Muutama pieni kuvaus, jotka tulevat olemaan Suomessakin tulevaisuutta. Ruotsissa se on jo sitä, ja kaikkialla muuallakin Euroopassa, jossa kolmansista maista tulleiden henkilöiden määrä ylittää tietyn pisteen.

Määrän ei tarvitse olla edes suuri, kun pienen pieni vähemmistö alkaa hallita ympäristöä ja tilaa. Siksi, että ne ovat erilaisia kuin me. Ne eivät ole samanlaisia ihmisiä kuin me.

Jossakin 500 oppilaan koulussa jo 10-20 kehitysmaista tulleen nuorukaisen joukko voi hallita koko koulua kaaoksella, ja pottunokkaiset lapset kärsivät. Nimittäin pottunokat ovat yksin. Kun tällainen kehitysmaista tullut poikalauma käyttäytyy agressiivisesti ja käy jonkun pottunokan kimppuun niin kukaan toinen pottunokka ei puolusta häntä. Pottunokilla ei ole sellaista ryhmälojaalisuutta takanaan kuin kehitysmaista tulleilla.

Mutta taas jos joku pottunokka erehtyy uhkaamaan kehitysmaalaista niin koko kopla on heti puolustamassa veljeä. Vaikka pottunokat olisivat enemmistönä, he ovat silti yksin."

.

Tästä syystä johto ja määräysvalta vaihtuu kun tyrkkivien etelän Jyrkien joukot tulevat.

17

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rasistit_hirteen_

      Ei rasismille.

    • Valmiustila

      Suuri osa ongelmaa on se että pottunokkamies tajuaa mitä hän on vaarassa menettää jos toimii kuten pitäisi toimia. Se saattaa tietää pitkää kakkua ja sitä kautta paitsi vapauddn, myös varallisuuden, työn, aseman ja perheensä menetystä. Tänne tulleille klaani-ihmisille, jos he edes pystyvät tulevaisuutta ajattelemaan, taisteluarvet ja vankilakäynti taposta tai murhasta on kuin kunniamerkki ja klaanilaisten silmissä arvonnousua. Heillä siis ei ole mitään menetettävää pottunokista poiketen. Ja tuomiotkin ovat sekä rahallisesti että istuen pottunokille rasismilisän takia suuremmat. Siksi suuri osa pottunokista on hiljaa, vaikka fyysisesti apinalauma olisi helppo hoidella yksin tai muutaman hengen voimin. Sanktiot pelottavat laajasti ajattelemaan kykenevää, ei itse toiminta.

    • Khgbcvb

      Aloittajan analyysi osui nappiin, juuri näin se arkipäivässä toimii, jopa jo päiväkodeissa, kouluissa jo normi. Huonolta näyttää tavisten lasten tulevaisuus isiemme maassa, josta tulee kovaa vauhtia Isisin maa, kiitos hallitustemme, siis myös edellisten, ala-arvoisen tyhmän ja lammasmaisen politiikan.

    • ei.järkeä

      Miksi pitäisi puolustaa jotakuta vain siksi että hän sattuu olemaan pottunokka.

      • VakausMurenee

        Normaalisti pitää puolustaa kaikkia joita tyrkkivät Jyrkit kiusaavat ja yleistä järjestystä, jos pieni ryhmä möykkää ja öykkäröi pelotellen ja vaarantaen kanssaihmisten olemista. Ongelma on vain tuo aloittajien mainitsema, puutu asiaan niin olet vaarassa menettää lainmukaisesti eläen rakentamasi arjen ja tulevaisuuden. Nämä vähemmistöt käyvät laumalla kimppuun ja puolustus siinä tilanteessa vaatisi äärimmäisiä toimia, eikä tällaisiin saa apua kanssapottunokilta, joilla heilläkin on samat menetettävät asiat mielessä. Siksi asiaan puuttuvan ainoat tulevaisuudennäkymät ovat eläminen ruumiinvammojen kanssa tai vankilassa ja kolmantena vaihtoehtona hauta. Jos kaikki pottunokat väellä puuttuisivat asiaan, nämä öykkärit saataisiin jo joukkovoiman paineella yleensä kuriin tai pienellä opastuksella Suomen yhteiskunnan sääntöihin. Suomessa ainoa keino saada joukkotukea on liittyä moottoripyöräkerhoihin, jolloin mennään taas ojasta allikkoon.


    • Jhbvvn

      Jos ei tajua puolustaa oman ryhmän jäseniä, ei oma ryhmä myöskään auta sinua hädän hetkellä, eli vastavuoroisuuden periaate, joka on nykysuomalaisilta päässyt pahasti häviämään. Tämä on syy auttaa omiaan.

    • Mvchhvb

      Pottunokilta on viety keinot puolustaa itseään ja omaa ryhmäänsä. Tällainen ei voi olla oikein ihmisoikeuksienkaan mukaan, koska nyt vähemmistö voi tässä tilanteessa surutta sortaa enemmistöä. Lainsäädäntöä on heti muutettava.

      • PottunokkienKiusaajat

        Äänestäkää porvarihallituspuolueita Petturi Orpon Kokoomusta, Juha Sipilän Kepua ja Timon-Sampon-Simonin Hillotolppa-Smurffeja niin meno vain pahenee Suomessa.


    • suomalaineen

      Muslimi on uusi herrasi ja parasta olisi vain alistua ja pysyä pois Muslimin tieltä. Sinun tulee myös kumartaa, kun Muslimi kulkee ohitsesi, muuten leimaudut rasistiksi ja se ei ole hyvä.

    • ksjdksj

      Jos pottunokka puolustaa oikeuksiaan se on rassismia. Poliisikin sanoi näin. Aina kun vastapuolella on vähemmistö, rasismi.

    • monimonimoni

      Rasismista on etua rasisteille.

    • Ne_on_jo_reviireillään

      Klaanilaiset ovat olleet jo 500vuotta suomessa.

    • PorvariSuomenTulevaisuus

      Erämaiden kutsu

      Ehkä maaseutu saadaan taas asutettua kun pottunokat pakenevat kaltaistensa joukkoon. Se on selvää etteivät nämä puleeratut nuoret audimiehet maaseudulle lähde, jossa ei voi vain norkoilla ostarin kulmilla. No maaseudulle asumaan päätynyt kantapottunokaväki joutuu edelleen verovaroillaan tukemaan tätä asutuskeskusten älämölöä. Parasta olisi jos kyliin paenneet saisivat rakennettua sellaisen keskinäisen avunannon ja yhteistyön että jakamistalous toimisi, eikä verotettavaa jäisi, joka päätyy haitta-aineksen elatukseen ja lisäämiseen.

    • Vbfnfndn

      Nostooon!

    • NeverSurrender
    • PunakoneKäyntiin
      • demukka.expertti

        Ei se suomalaisia auta, jos Ruotsin demarit tulevat järkiinsä. Kun Suomessa ei tulla, kohdistuu islamin paine yhä enemmän tänne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe